Godinu dana u avatar i potpis da ćemo u sezoni 18/19 završit ispred vas. Al opklada važi samo ako dođe Amaw Veličanstveni.MocMahale444 je napisao/la:
Hoces da se kladimo eustahio?
Smiješ li?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Godinu dana u avatar i potpis da ćemo u sezoni 18/19 završit ispred vas. Al opklada važi samo ako dođe Amaw Veličanstveni.MocMahale444 je napisao/la:
Pu, pu, pu! Nedaj bože nikome!chily-rz je napisao/la:Da se neko želio ćerat sa hrvatima u BiH danas bi u Vitezu, Žepcu, Busovaci, Kiseljaku hrvate brojali na prste jedne ruke,.Zna se ko je raseljavao hrvate iz RS-a, zna se ko je izazvao sukobe u centralnoj Bosni s istim ciljem, zna se ko i dan danas u glavi ima herceg-bosnu i na tom putu odriče se domovine i indetiteta dok ratne zločince slavi ko heroje..Drago mi je vidjeti da se hrvati u BiH, zemljaci naši, polako okreću građanskim opcijama izborom Željka za predsjednika.Gradonacelnik je napisao/la: Vas 2 mil. će se ćerat sa nas 200k. Junački, nema šta!![]()
Kopito te napravilo a zohar iz picke izbacio sluzavi kvislinski isprdku sta je?Beton je napisao/la:Grupa ovih Tuzlaka ko najezda zohara **** majku. Vratite se u vukojebine iz kojih ste sljegali kopita nepotkovana.
moj ovaj s posla kaže sad prati skvošskoroalen je napisao/la:Jedva čekam te apaurine.
Ja se i sad sjećam kad je Zenzo najavljivao da ćemo se ugasit na ljeto 2018. kad isteknu ugovori sa sponzorima. Prođe ljeto, a Željo bliže gašenju nego Sarajevo. Sad čekamo jesen 2019. da se narokam apaurinima, pa vidjet ćemo.
@Beton isto ovaj moj, kae Čuki je novi Zvjezdan Misimović, Krpa ubica, Blagi kontroliše sredinu... Sad hoda pognute glave i "ne pratim ja tu kukuruz ligu, samo Čelsi gledam". A obiš'o Bosnu cijelu za Željom, već 4-5 godina na sve ide.
Ma jok, ide halal kamatar još malo.Beton je napisao/la:Pa da vam bude ista kao i ova sada? Nemoj ba Oske, vama je jedini izlaz iz krize ispadanje u federalku jer dokle god kuburite u ovoj ligi Miske ce sa Istokom cuvati poziciju presidenta.Osim13 je napisao/la:Dupla kruna se već počela bahatiti, ka'će više senzona 2019 -20 da vam vaginu razferemo :naneeeeeeeeeeeee:
bez zajebancije sada Ajfel ako se vrati na dobrom ste putu, jedini frajer što ja znam da je sjeo pred kameru i odgovarao na pitanja navijača direktnoOsim13 je napisao/la:Ma jok, ide halal kamatar još malo.Beton je napisao/la:Pa da vam bude ista kao i ova sada? Nemoj ba Oske, vama je jedini izlaz iz krize ispadanje u federalku jer dokle god kuburite u ovoj ligi Miske ce sa Istokom cuvati poziciju presidenta.Osim13 je napisao/la:Dupla kruna se već počela bahatiti, ka'će više senzona 2019 -20 da vam vaginu razferemo :naneeeeeeeeeeeee:
Znaci nije te vise strah, potrebno je bilo da odete 12 bodova.skoroalen je napisao/la:Godinu dana u avatar i potpis da ćemo u sezoni 18/19 završit ispred vas. Al opklada važi samo ako dođe Amaw Veličanstveni.MocMahale444 je napisao/la:
Smiješ li?
Sariel1987 je napisao/la:To neka interna zajebancija u brezi jeli?mogu mislit smora i zivota
Pa ja na forum ulazim samo zato sto sam ljut da se malo istresem. U kuci ne smijem od zene i djece, na ulici od mangupa kojih je sve vise, tako da jedino sto mi preostaje je ovaj forum. Ovdje me niko ne moze prebitiMocMahale444 je napisao/la:
Tobe jesi nesto ljut.
Citiracu te vec za godinu dana.skoroalen je napisao/la:Jedva čekam te apaurine.
Ja se i sad sjećam kad je Zenzo najavljivao da ćemo se ugasit na ljeto 2018. kad isteknu ugovori sa sponzorima. Prođe ljeto, a Željo bliže gašenju nego Sarajevo. Sad čekamo jesen 2019. da se narokam apaurinima, pa vidjet ćemo.
@Beton isto ovaj moj, kae Čuki je novi Zvjezdan Misimović, Krpa ubica, Blagi kontroliše sredinu... Sad hoda pognute glave i "ne pratim ja tu kukuruz ligu, samo Čelsi gledam". A obiš'o Bosnu cijelu za Željom, već 4-5 godina na sve ide.
Ma nije los decko fakat kad god ga prozovem osjecam se lose.nije to to.isto ko da kakvo dijete prozivas ne ide.MocMahale444 je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:To neka interna zajebancija u brezi jeli?mogu mislit smora i zivotamojne ga eustahio ima dusu i brzinu.
Ti si specificna budala brate, zato ti halalim one sve koze.alenpitar je napisao/la:Pa ja na forum ulazim samo zato sto sam ljut da se malo istresem. U kuci ne smijem od zene i djece, na ulici od mangupa kojih je sve vise, tako da jedino sto mi preostaje je ovaj forum. Ovdje me niko ne moze prebitiMocMahale444 je napisao/la:
Tobe jesi nesto ljut.![]()
Hajde sta fali, nije focakSariel1987 je napisao/la:A beli je posebna prica.zajebava svrakinog a on sa susjednog brda![]()
Pravi seljo beljo
Probaj kod Brajlovica. Koji ces ti qurac Rahmanovicu?Sariel1987 je napisao/la:Rahmanovic ne zeli da produzi ugovor .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.