Uplatio Miske zaostale dnevnice?MocMahale444 je napisao/la:Sta da ti kazempostedi me danas. Prepio sam se jucer ko mazga neka cim sam cuo neke info.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
Jok, vidis da nema Rokoka zbog toga.Beton je napisao/la:Uplatio Miske zaostale dnevnice?MocMahale444 je napisao/la:Sta da ti kazempostedi me danas. Prepio sam se jucer ko mazga neka cim sam cuo neke info.
Sve na veresiju pasa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I ja rekoh, nije valjda da se od hadžijskih para cuga.MocMahale444 je napisao/la:Jok, vidis da nema Rokoka zbog toga.Beton je napisao/la:Uplatio Miske zaostale dnevnice?MocMahale444 je napisao/la:Sta da ti kazempostedi me danas. Prepio sam se jucer ko mazga neka cim sam cuo neke info.
Sve na veresiju pasa.
- MocMahale444
Ja slabo popijem. Nekad u 20tim sam kafanao i lumpovao.
Ovo je bilo hajde jednu i onda ode meha tako 3put.
Probudio se vise pjaniji nego kad sam legao.
To pecenje, ruska salata i dosta konjaka.
Bio je s nama jedan pitar, znas kakvi ste vi samo se slepate
Šta se je štrumfova preko moje grbače napilo, imao dobar posao u vrijeme kad posla nije bilo, bio mlad i zelen. Samo te klošar pogleda onim psećim okicama i odmah mu gajbu naručiš, bijeda štrumfovska.MocMahale444 je napisao/la:Ja slabo popijem. Nekad u 20tim sam kafanao i lumpovao.
- MocMahale444
Ti si nesto ljut izgleda samo rezis.Beton je napisao/la:Šta se je štrumfova preko moje grbače napilo, imao dobar posao u vrijeme kad posla nije bilo, bio mlad i zelen. Samo te klošar pogleda onim psećim okicama i odmah mu gajbu naručiš, bijeda štrumfovska.MocMahale444 je napisao/la:Ja slabo popijem. Nekad u 20tim sam kafanao i lumpovao.
Hajde nismo focaci, neka ljudi cugaju. Nismo skrti ko anamo oni avlijaneri.
Ti si došao nervozan iz kafane, meni žena ne da dalje od parkinga ispred zgrade i to da me ona sa prozora motri.MocMahale444 je napisao/la:Ti si nesto ljut izgleda samo rezis.Beton je napisao/la:Šta se je štrumfova preko moje grbače napilo, imao dobar posao u vrijeme kad posla nije bilo, bio mlad i zelen. Samo te klošar pogleda onim psećim okicama i odmah mu gajbu naručiš, bijeda štrumfovska.MocMahale444 je napisao/la:Ja slabo popijem. Nekad u 20tim sam kafanao i lumpovao.
Hajde nismo focaci, neka ljudi cugaju. Nismo skrti ko anamo oni avlijaneri.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:ma nemoj a jel ovo tuzlanski portal il zenički, **** ti iqsviunapad1010 je napisao/la:
Glupko otiđi na stranu 1 pa vidi ko je pokrenuo temu![]()
![]()
izujte se prije klikanja na "Login"
Glupko denchi tema i portal nisu isto.DenchiNL je napisao/la:
???
da ste bar u kupu ostali pa haj
ko pokaza ovima iz zenice i tuzle ovu temu
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Zato sam se ja rastavio u 27Beton je napisao/la: Ti si došao nervozan iz kafane, meni žena ne da dalje od parkinga ispred zgrade i to da me ona sa prozora motri.
Duga prica ali one kad uzmu pod svoje to je to.
Tesko s njima a teze bez njih.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Na vakat si se još izvukao. I onda se ovi mladi igrači iz naše lige žale na loše ugovore, preporučujem im da potpišu bračni pa da vide šta znači loše.MocMahale444 je napisao/la:Zato sam se ja rastavio u 27Beton je napisao/la: Ti si došao nervozan iz kafane, meni žena ne da dalje od parkinga ispred zgrade i to da me ona sa prozora motri.![]()
@1010 Stid i sram da te bude!
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
jelle a bitno je ko otvori temu betmenesviunapad1010 je napisao/la:
Glupko denchi tema i portal nisu isto.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Hahahaahahahahahahahahah a legende bem ti lipu.Beton je napisao/la:Na vakat si se još izvukao. I onda se ovi mladi igrači iz naše lige žale na loše ugovore, preporučujem im da potpišu bračni pa da vide šta znači loše.MocMahale444 je napisao/la:Zato sam se ja rastavio u 27Beton je napisao/la: Ti si došao nervozan iz kafane, meni žena ne da dalje od parkinga ispred zgrade i to da me ona sa prozora motri.![]()
Jasta, hajde mangupe sarni ugovor.
Moras imati odgovore na sve moguce a milion pitanja te spopadne.
Za druge stvari ni rijeci reci, zensko je namazano da te prevede zednog preko vode.
Evo Kikačana, evo koride 
- MocMahale444
Idem se rakom unerediti. Cujemo se veceras.
? ? <3
Ajnštajn im nije mogao dati odgovore da im ba mi damo, koji im je. Zato sljedeći put kad se budeš ženio nađi kakvu sirotu sa selu da joj Sarajevo bude bingo života, ta će slušati makar svako žensko u Sarajevu nosilo tvoje dijete.MocMahale444 je napisao/la: Hahahaahahahahahahahahah a legende bem ti lipu.
Jasta, hajde mangupe sarni ugovor.
Moras imati odgovore na sve moguce a milion pitanja te spopadne.
Za druge stvari ni rijeci reci, zensko je namazano da te prevede zednog preko vode.
- MocMahale444
Nemoj pasa nas solidni.dvokorak je napisao/la:Idem se rakom unerediti. Cujemo se veceras.
Nemoj se unistavati. Zapali lakse je za 30 minuta si samo gladan. Ovako Bogu dusu Bog j3 nece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.