Ma tamam,u te tri utakmice sve rijesimo aBd i mirno privedemo krajuBosnianKingdom je napisao/la:Joj kad bi ostala ovakva tabela. Pa u trecem dijelu nam dolaze Zeinjski, Siroki, Celik i Sloboda, a mi idemo na Grbavicu. Perfektna situacija, jos gostovanje u Kakanj ....
Samo problem sto tri kola za redom ide Zrinjski, Zeljo, pa Siroki... za to treba sirok roster...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda da Mujakic ide na ljeto, ali ne znaci da ce u Kortrijk.
vjerovatno, to je i očekivano, i ne samo on otiće sigurno još par igrača...Beton je napisao/la:Izgleda da Mujakic ide na ljeto, ali ne znaci da ce u Kortrijk.
ali napisati da je transfer gotov za 350k EUR za najskupljeg igrača lige sa 5-godišnjim ugovorom, u klub koji je pod istragom za štimanje tekmi je presmiješno....i da menadžer koji "radi" u Belgiji to ne kaže belgijskim medijima da se tamo ispromoviše nego to "ekskluzivno" kaže kžljnj portalu u bosni, hajmo prvačića safatat bolju će priču sastavit....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Raja se uhvatila portala veoma pouzdanog Slinana Slinanovica.DenchiNL je napisao/la:vjerovatno, to je i očekivano, i ne samo on otiće sigurno još par igrača...Beton je napisao/la:Izgleda da Mujakic ide na ljeto, ali ne znaci da ce u Kortrijk.
ali napisati da je transfer gotov za 350k EUR za najskupljeg igrača lige sa 5-godišnjim ugovorom, u klub koji je pod istragom za štimanje tekmi je presmiješno....i da menadžer koji "radi" u Belgiji to ne kaže belgijskim medijima da se tamo ispromoviše nego to "ekskluzivno" kaže kžljnj portalu u bosni, hajmo prvačića safatat bolju će priču sastavit....![]()
![]()
![]()
![]()
šta bi s onog "pouzdanog izvora" kockara nekog što je nešto kakio za Cimijev trasfer, pa je nešto slao prijave itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na ljeto se i nadam da će otić. Mi ako osvojimo titulu, nema on više šta kod nas tražit. Sretno mu bilo.
Taman ostaje mjesto za Kurch... ovaj, Kurdića, i ostale akademce.
Taman ostaje mjesto za Kurch... ovaj, Kurdića, i ostale akademce.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ode li Mujakić za 350.000€ teško nama... Trebamo poštovati svoje igrače. Ja ga ne bih dao bez 1.000.000€ nikada. Jarani moj, čovjek ima ugovor na 5 godina.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja bih sebi iskopao oči isti sekund kad vidim da neko kao argument navede svoj broj godina, koliko navija, koje je legende i igrače gledao, kako mu je bordo boja u srcu i slične pizde materine.
Znači, nešto najodvratnije i najotrcanije što mogu pročitati je to. Žestoko me zaboli qurac da imaš 150 godina, da ti je Hase bio kućni prijatelj, ako lažeš i petljaš i ako nemaš pojma. Što se mene tiče, mogu podijeliti mišljenja i s djetetom od 10 godina, važno je da se razumije i da je racionalan. Čim vidim ovo imam toliko i toliko godina, odmah znam da je sranje neko.
Banovati onog hajvana odmah, bezveze se raja pali na notorne gluposti jednog hadalja. Ja koji ne znam Nihada, ni nikoga od njegovih, niti se znam s nekim iz Uprave ili od menadžera, odmah sam znao da je glupost. Prvo zato što je to objavio onaj uhljup Sinanović. Drugo, namjerno se to radi da bi se poremetila harmonija u svlačionici i da bi se stvorila fama oko svega toga i odvratila pažnja, ali neuspješno je sve to, jer je sada tu pravi SŠ i profesionalci na terenu. Treće, mogu naslutiti kakav je Nihad momak, jer je produžio ugovor na pet godina i time pokazao koliko pameti ima, a ne kao neki drugi, koji su odmah pobjegli, pa sad ne znaju šta će od sebe.
Tako da mi je to bilo dovoljno. Nemojte se bezveze primati na svakakve stvari, jer će toga biti sve više i više u narednom periodu. Ako se primite, samo ste ispunili cilj nekom idiotu kao što je to onaj Sinanović u ovom slučaju. Mislimo na Čelik i to zadnje kolo, uživajmo, pružimo podršku svima u u Klubu i to je sve. Na kraju će se vidjeti ko će pojesti vnogo i ko će otići za milion, a kome će slijediti spuštanje i odlazak za buraniju.
Znači, nešto najodvratnije i najotrcanije što mogu pročitati je to. Žestoko me zaboli qurac da imaš 150 godina, da ti je Hase bio kućni prijatelj, ako lažeš i petljaš i ako nemaš pojma. Što se mene tiče, mogu podijeliti mišljenja i s djetetom od 10 godina, važno je da se razumije i da je racionalan. Čim vidim ovo imam toliko i toliko godina, odmah znam da je sranje neko.
Banovati onog hajvana odmah, bezveze se raja pali na notorne gluposti jednog hadalja. Ja koji ne znam Nihada, ni nikoga od njegovih, niti se znam s nekim iz Uprave ili od menadžera, odmah sam znao da je glupost. Prvo zato što je to objavio onaj uhljup Sinanović. Drugo, namjerno se to radi da bi se poremetila harmonija u svlačionici i da bi se stvorila fama oko svega toga i odvratila pažnja, ali neuspješno je sve to, jer je sada tu pravi SŠ i profesionalci na terenu. Treće, mogu naslutiti kakav je Nihad momak, jer je produžio ugovor na pet godina i time pokazao koliko pameti ima, a ne kao neki drugi, koji su odmah pobjegli, pa sad ne znaju šta će od sebe.
Tako da mi je to bilo dovoljno. Nemojte se bezveze primati na svakakve stvari, jer će toga biti sve više i više u narednom periodu. Ako se primite, samo ste ispunili cilj nekom idiotu kao što je to onaj Sinanović u ovom slučaju. Mislimo na Čelik i to zadnje kolo, uživajmo, pružimo podršku svima u u Klubu i to je sve. Na kraju će se vidjeti ko će pojesti vnogo i ko će otići za milion, a kome će slijediti spuštanje i odlazak za buraniju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Nemoj da sad akcije daju, kad sam blizu toga da dobijem opkladu.hrn je napisao/la:Kako bi bilo extra da kazu na Celik besplatno , zahvalnica navijacima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra kreće montaža novog semafora, do proljeća Koševo u novom ruhu
Antena Net zadužena je za montiranje semafora veličine 9,216m x 4,608m, a projekat je finansirala Općina Centar.
Semafor će biti spreman do prve utakmice EYOF-a (9. februar naredne godine), a radovi počinju već sutra. Vrijednost samog semafora je 100.000 KM i to će biti najveći takav semafor u državi.
To neće biti sve što se tiče radova na stadionu Koševo, pošto se planira raditi VIP loža, press kabine, ulaz u stadion, kao i službene prostorije, potom i tartan staza koja će biti zamijenjena...
U planu je također i farbanje stadiona s vanjskog dijela, a navodno je u pitanju investicija u vrijednosti od oko skoro dva miliona KM.
Antena Net zadužena je za montiranje semafora veličine 9,216m x 4,608m, a projekat je finansirala Općina Centar.
Semafor će biti spreman do prve utakmice EYOF-a (9. februar naredne godine), a radovi počinju već sutra. Vrijednost samog semafora je 100.000 KM i to će biti najveći takav semafor u državi.
To neće biti sve što se tiče radova na stadionu Koševo, pošto se planira raditi VIP loža, press kabine, ulaz u stadion, kao i službene prostorije, potom i tartan staza koja će biti zamijenjena...
U planu je također i farbanje stadiona s vanjskog dijela, a navodno je u pitanju investicija u vrijednosti od oko skoro dva miliona KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vanja banja, je trol i vjerovatno ivica osim ili njegov sin nema druge. Evo demanta iz skluba je stigo, ne samo da je laz vec nijedna stvar nije tacna ni drzava ni klub ni pare.
Sve lazi i prevare od slinana i ovih lazni portala treba sabrat u jedan fail (znam da treba TEREBAIT MEMORIJE) i poslat fahrovoj prici
Vanja to sto ti imas godine i mozes bit babo nekom nemas pravooooooooo bacat trolove
Sve lazi i prevare od slinana i ovih lazni portala treba sabrat u jedan fail (znam da treba TEREBAIT MEMORIJE) i poslat fahrovoj prici
Vanja to sto ti imas godine i mozes bit babo nekom nemas pravooooooooo bacat trolove
Nista ja to ne vjerujem dok ne vidim da se stvarno uradiloMortemHz je napisao/la:Sutra kreće montaža novog semafora, do proljeća Koševo u novom ruhu
Toliko se toga obecalo i najavilo oko stadiona da...
Gdje si procitao taj demant iz kluba?Pitar6785 je napisao/la:Vanja banja, je trol i vjerovatno ivica osim ili njegov sin nema druge. Evo demanta iz skluba je stigo, ne samo da je laz vec nijedna stvar nije tacna ni drzava ni klub ni pare.
Koje gluposti postavljas semafor farbas okolo stadion pravis vip lozu jos boljom atlesku stazu (po mom treba je unistit i tribinu priblizit terenu. 2 m km picke zate pare ste mogli travu stavit da ljudi ne lome ligamente.
Jel ovo oficir ajnadzic dao lovu, nadam se picketino daces bit smjenjen lazove.,
Gdje remont stadiona, ako mislis krecit stadion i tim opravdavat lazi grdno si se prevario , bre nabijem te na kuraccc
Jel ovo oficir ajnadzic dao lovu, nadam se picketino daces bit smjenjen lazove.,
Gdje remont stadiona, ako mislis krecit stadion i tim opravdavat lazi grdno si se prevario , bre nabijem te na kuraccc
Šta sam ja vama govorio, vi zapjenite ko balavurdija neka. Ne ide on nigdje braćo. Titula je na Koševu, dupla !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
always militantni 6785Pitar6785 je napisao/la: bre nabijem te na kuraccc
Pa čekaj jel moguće...
@DenchiNL, brate šta ti kažeš?
Jel benkara napisao da neide covjek advokat menager kluba bolje zna sigurno nego Osimov sin zvani pickini brkicizagorski je napisao/la:Gdje si procitao taj demant iz kluba?Pitar6785 je napisao/la:Vanja banja, je trol i vjerovatno ivica osim ili njegov sin nema druge. Evo demanta iz skluba je stigo, ne samo da je laz vec nijedna stvar nije tacna ni drzava ni klub ni pare.
nešto sasvim novo na ovim prostorimaMemara je napisao/la:Pa čekaj jel moguće...![]()
![]()
Pitar6785 je napisao/la:Jel benkara napisao da neide covjek advokat menager kluba bolje zna sigurno nego Osimov sin zvani pickini brkicizagorski je napisao/la:Gdje si procitao taj demant iz kluba?Pitar6785 je napisao/la:Vanja banja, je trol i vjerovatno ivica osim ili njegov sin nema druge. Evo demanta iz skluba je stigo, ne samo da je laz vec nijedna stvar nije tacna ni drzava ni klub ni pare.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.