@DenchiNL, brate šta ti kažeš?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel benkara napisao da neide covjek advokat menager kluba bolje zna sigurno nego Osimov sin zvani pickini brkicizagorski je napisao/la:Gdje si procitao taj demant iz kluba?Pitar6785 je napisao/la:Vanja banja, je trol i vjerovatno ivica osim ili njegov sin nema druge. Evo demanta iz skluba je stigo, ne samo da je laz vec nijedna stvar nije tacna ni drzava ni klub ni pare.
Sve lazi i prevare od slinana i ovih lazni portala treba sabrat u jedan fail (znam da treba TEREBAIT MEMORIJE) i poslat fahrovoj prici
Vanja to sto ti imas godine i mozes bit babo nekom nemas pravooooooooo bacat trolove
nešto sasvim novo na ovim prostorimaMemara je napisao/la:Pa čekaj jel moguće...![]()
![]()
Pitar6785 je napisao/la:Jel benkara napisao da neide covjek advokat menager kluba bolje zna sigurno nego Osimov sin zvani pickini brkicizagorski je napisao/la:Gdje si procitao taj demant iz kluba?Pitar6785 je napisao/la:Vanja banja, je trol i vjerovatno ivica osim ili njegov sin nema druge. Evo demanta iz skluba je stigo, ne samo da je laz vec nijedna stvar nije tacna ni drzava ni klub ni pare.
Sve lazi i prevare od slinana i ovih lazni portala treba sabrat u jedan fail (znam da treba TEREBAIT MEMORIJE) i poslat fahrovoj prici
Vanja to sto ti imas godine i mozes bit babo nekom nemas pravooooooooo bacat trolove

Ma oni definitivno nisu dobri. Oni misle osloboditi par igrača članarine i eto ga Akademija.DenchiNL je napisao/la: nešto sasvim novo na ovim prostorima
došla voda do ušiju, ovo su trzaji...frajer opisa svaki OP na dunjaluku i kaže "Akademija"...Memara je napisao/la:Ma oni definitivno nisu dobri. Oni misle osloboditi par igrača članarine i eto ga Akademija.DenchiNL je napisao/la: nešto sasvim novo na ovim prostorima
Sad kad hadzija kamatar uzme jos svoje da proda onih par duluma pomcnog stadiona da namiri svoju lovu prije nego ode nece oni ni imat ni OP vec elitnih 40 omladinaca od cicibana do juniora a seniorski igraci su im u rangu brotnja ikako stvari stoje kad hadzija ode ici ce u pravcu zepce limorad
yebo pare
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
ko će čekat taj 27 februar jbt život , već me nervoza puca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Halo baDenchiNL je napisao/la:mi ako dovedemo dobra 2 pojačanja i ne znam pustimo nove dresove, ja ću spavat na stadionu![]()
![]()
![]()
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
MortemHz je napisao/la:Halo baDenchiNL je napisao/la:mi ako dovedemo dobra 2 pojačanja i ne znam pustimo nove dresove, ja ću spavat na stadionu![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3.500 posjeta za subotu znači.BordoSarajevo je napisao/la:U petak Krupa uzima bod i povećava posjetu za milju u subotu, pobjeda i 7 boba prednosti za miran zimski san
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:Zasto se uopste pise na ovoj temi o strumfovima ? Ne treba ih ovdje spominjati, ama bas nikako. Sto nas boli qrac, ko' ce im biti trener i kakvo im je stanje u klubu. Mi trebamo gledati samo sebe i nastaviti kako smo i poceli.![]()
"Prodate li Mujakića, imat ćete prazno Koševo na proljeće"
ma jok ba nema potrebe zatezat stvari zbog debila slinana...upišo bi se od sreće kad bi to vidio, to mu je cilj, i onda bi svaki portal počeo tako bubat...Amca007 je napisao/la:Parola protiv Čelika
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sad bi nesto o realnom poslovanju i matematici.Da bi imali harmoniju u svlacionici , treba prema igracima prvenstveno platiti njihova potrazivanja.Za normalan rad kluba + Akademija potrebno je 5-6 mil.KM.Od prodaje Akademaca dobili ~ 1,5 mil.KM+ Evropa 1,5mil.KM.+ recimo sponzori 0,5 mil.KM. Znaci da bi godinu zavrsili na pozitivnoj nuli treba 1,5-2,5 mil.KM. Ko ce to namiriti .Amidza. Covjek nam napravio kamp , omogucio "proizvodnju" fudbalera tipa Mujakic , Kovacevic,Sabanovic... Covjek nam omogucio takav kvalitet da dominiramo ovom ligom(bodovna razlika je trebala biti veca , koliko je po kvalitetu prikazano). Ali nece Amidza da samo punpa lovu , to moramo sami .Da li je ili nije istina za Mujakica ja ne znam.Ono sto znam je da sada Uprava radi solidno(dokle ??
Uzivajmo ljudi do proljeca , a onda jos jace i jace do dominacije BORDO NACIJE.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Osttribine
- Kontakt:
A i ovako se doduse prolama posjeta na KosevuAmca007 je napisao/la:Parola protiv Čelika
Od milje do tri maksimalno i ako nam klub igra nikad bolji jesenji dio sezone.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Arma00, Atlanta, Babayaro, belosevic23, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, casual033, Cattivi87, Cwirek, Devedesetdeveti99, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, gh0stHZ, Google [Bot], haklamas, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, KarloIvandic, kupus army, laznokrilo, Lecler, ledesma, Maroon1946, mire96, mnon46, MokraKifla, Mostarac12345, Pantelija, pinki, Pitaristok, rimljanin90, ronaldo99, Scholl, siroliver69, trunks1946, Turo, Uknaac, Velaxsa, w0st, XYZA, zagorski, Zeka i 454 gosta.