Da te ispravim.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj pasa nas solidni.dvokorak je napisao/la:Idem se rakom unerediti. Cujemo se veceras.
Nemoj se unistavati. Zapali SE lakse je. Ovako Bogu dusu Bog j3 nece.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- MocMahale444
Ma jok.Beton je napisao/la:Ajnštajn im nije mogao dati odgovore da im ba mi damo, koji im je. Zato sljedeći put kad se budeš ženio nađi kakvu sirotu sa selu da joj Sarajevo bude bingo života, ta će slušati makar svako žensko u Sarajevu nosilo tvoje dijete.MocMahale444 je napisao/la: Hahahaahahahahahahahahah a legende bem ti lipu.
Jasta, hajde mangupe sarni ugovor.
Moras imati odgovore na sve moguce a milion pitanja te spopadne.
Za druge stvari ni rijeci reci, zensko je namazano da te prevede zednog preko vode.
Da me jos seljancica namlati
Imam sad ulogu za one sto se tek rastave ili ih ostavi momak.
Pojavim se ko bosko buha da im ulijem samopouzdanje.
Tesko ih se otarasiti.
Sto se tice pitanja, samo pocnes ti ispitivati prvi. A sto tvoji vole vise drugog zeta nego mene hahaha.
Znas da one odgovaraju kilometarski.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 27 nov 2018, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ispao si malo glup nije strašno nisi obratio paznju na taj detalj vezano za temu.DenchiNL je napisao/la:jelle a bitno je ko otvori temu betmenesviunapad1010 je napisao/la:
Glupko denchi tema i portal nisu isto.![]()
Meni uopšte nije bitno ko je otvorio ali kad napišes ko je pokazao temu onda ti se mora reći ta činjenica.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
MocMahale444 je napisao/la:Ma jok.Beton je napisao/la:Ajnštajn im nije mogao dati odgovore da im ba mi damo, koji im je. Zato sljedeći put kad se budeš ženio nađi kakvu sirotu sa selu da joj Sarajevo bude bingo života, ta će slušati makar svako žensko u Sarajevu nosilo tvoje dijete.MocMahale444 je napisao/la: Hahahaahahahahahahahahah a legende bem ti lipu.
Jasta, hajde mangupe sarni ugovor.
Moras imati odgovore na sve moguce a milion pitanja te spopadne.
Za druge stvari ni rijeci reci, zensko je namazano da te prevede zednog preko vode.
Da me jos seljancica namlati![]()
Imam sad ulogu za one sto se tek rastave ili ih ostavi momak.
Pojavim se ko bosko buha da im ulijem samopouzdanje.
Tesko ih se otarasiti.
Sto se tice pitanja, samo pocnes ti ispitivati prvi. A sto tvoji vole vise drugog zeta nego mene hahaha.
Znas da one odgovaraju kilometarski.
K'o Oda u Želji, napraviš dar-mar.
ovo je Sa portal, vi ste gosti, ponašajte se prikladnosviunapad1010 je napisao/la: Ispao si malo glup nije strašno nisi obratio paznju na taj detalj vezano za temu.
Meni uopšte nije bitno ko je otvorio ali kad napišes ko je pokazao temu onda ti se mora reći ta činjenica.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Muhoni sta li si ti pio pa takav mamurluk.
I kad mjesas alkohol i ganju pravilo je prvo alkohol pa onda ganja. U kontru nije dobro
Ali najbolje samo ganja.
I kad mjesas alkohol i ganju pravilo je prvo alkohol pa onda ganja. U kontru nije dobro
Ali najbolje samo ganja.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Brat moj sta mai?sviunapad1010 je napisao/la:Muhoni sta li si ti pio pa takav mamurluk.
Ali najbolje samo ganja.
Eh sad nikad poslije alkohola vutru. To je gasi kablove.
Greska ti je to.
Kaze hajde na caj u kafanu
Pio sam hajnu i ljuto. Muzika dere znas ode Oda i tako to.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Na alkohol moze vutra koliko toliko, ali na vutru alkohol nikad hehe.MocMahale444 je napisao/la:Brat moj sta mai?sviunapad1010 je napisao/la:Muhoni sta li si ti pio pa takav mamurluk.
Ali najbolje samo ganja.
Greska ti je to.
Kaze hajde na caj u kafanuja majmun reko hajde.
Nego jel bilo kakvih rvatica da se qara?
- MocMahale444
Jok nista rvatica. Bilo nasih domacih.sviunapad1010 je napisao/la:Na alkohol moze vutra koliko toliko, ali na vutru alkohol nikad hehe.MocMahale444 je napisao/la:Brat moj sta mai?sviunapad1010 je napisao/la:Muhoni sta li si ti pio pa takav mamurluk.
Ali najbolje samo ganja.
Greska ti je to.
Kaze hajde na caj u kafanuja majmun reko hajde.
Halo ba ja se prepio jos nastavio ciku. Zoru docekao s flasom pleme joj J***.
AKADEMIJA FKŽ, NESTO SASVIM NOVO NA OVIM PROSTORIMA, JEDAN NOVI MODEL, U NEDOSTATKU PARA, OMLADINSKI POGON CE SE ZVATI AKADEMIJA
Prvo sredstvo za ciscenje stolica, najmodernije korner zastavice a sada i novi oblik akademije!
Prvo sredstvo za ciscenje stolica, najmodernije korner zastavice a sada i novi oblik akademije!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
Da ih nema trebalo bi ih izmisliti hahaha kako ih Hadzija (Bog mu dao zdravlja i dugu vladavinu u zeljkanu) kupi ublehom hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Domaće šokice?MocMahale444 je napisao/la:Jok nista rvatica. Bilo nasih domacih.sviunapad1010 je napisao/la:
Na alkohol moze vutra koliko toliko, ali na vutru alkohol nikad hehe.
Halo ba ja se prepio jos nastavio ciku. Zoru docekao s flasom pleme joj ****.
Ma treba alkohol skroz batalit. Ganja zakon.
- MocMahale444
Alkohol je fuj ono Boze sacuvaj.sviunapad1010 je napisao/la:Domaće šokice?MocMahale444 je napisao/la:Jok nista rvatica. Bilo nasih domacih.sviunapad1010 je napisao/la:
Na alkohol moze vutra koliko toliko, ali na vutru alkohol nikad hehe.
Zeleno je prirodno.
Sta fali Sokicama
Sve su zene dobre.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Šokice su ekstra zato pitam jel bilo.MocMahale444 je napisao/la:Alkohol je fuj ono Boze sacuvaj.sviunapad1010 je napisao/la:
Domaće šokice?
Zeleno je prirodno.
Sta fali Sokicama![]()
Sve su zene dobre.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Cuj alkohol zabranit.
Nego kad pijes pij najbolje sto je pri ruci.
Nego kad pijes pij najbolje sto je pri ruci.
- MocMahale444
1010 jesi ti rekao da treba alkohol zabraniti? Ja nisam, a znam da si rekao bataliti
ne zabraniti.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ma jos koju sezonu i bataliti alkohol. Može piva.
I ganola ganja.
I ganola ganja.
koncenzus postignut!MocMahale444 je napisao/la:Alkohol je fuj ono Boze sacuvaj.sviunapad1010 je napisao/la:Domaće šokice?MocMahale444 je napisao/la:
Jok nista rvatica. Bilo nasih domacih.
Zeleno je prirodno.
Sta fali Sokicama![]()
Sve su zene dobre.
nema **** do rimokatoličke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.