ma dobro, ovo su samo prepostavke i naklapanja šta bi bilo dobro uraditi.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
aha, pa tako reci 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav SMS, kad za dvaput manje para mogu uzeti Fabregasa i Predesa. Dva igrača koji će skoro sam pa uvjeren zamjeniti Bonaventuru odnosno Bigliu. Ovaj prvi više neće igrati do sljedeće sezone. A ovaj drugi će biti spreman tek u februaru, i to je upitno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Godin has said yes to Milan to join in January, now the only obstacle remaining is convincing Atletico Madrid to let him go in January [QS]
Možda ipak DA u januaru??
Možda ipak DA u januaru??
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
S obzirom na dobar raspored do kraja polusezone kad bi ostali u top 4, ja sam siguran 90% da idemo u LP na kraju.
Godin, paqueta, ibra. Solidno i mislim dovoljno, samo da pipita ostane zdrav, vjerujem da ce trpati ovim slabijim klubovima.
Godin, paqueta, ibra. Solidno i mislim dovoljno, samo da pipita ostane zdrav, vjerujem da ce trpati ovim slabijim klubovima.
jel' ovo niko ne prenosi utakmicu?
a dobro, nije ni da je nešto interesantna
a dobro, nije ni da je nešto interesantna
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Bas tako, nadat se laganoj pobjedi. Mada kad vidis vezni red onda nikad ne mozes reci da ce bit lagano. I bez povreda ako moze. 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa mi ni protiv ovih ne mozemo mrezu sacuvati
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se neko pitao zašto Halilović i Bertolacci nikad ne igraju, evo im odgovora večeras. U januaru ih potjerati iz kluba zajedno sa Maurijem, Montolivom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fabregas, Peredes, Ibra, Godin i onaj Paqueta. Mislim da Leonardo i Maldini postaju sve svjesniji da moraju svim silama napasti te zacrtane mete, inače će u drugom dijelu sezone uslijediti totalni pad. Pa na klupi jedva da postoje 3-4 igrača na koje se Gattuso može osloniti. Ovo je tim od 13-14 igrača, što je premalo u modernom fudbalu. Bez 18-20 igrača koji imaju kvaliteet od rezultata nema ništa.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sto meni ovo treba u zivotu
taman kad pomisliš da te više ništa ne može iznenaditi 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne mogu ja ovo više. Nek mi jos samo jednom neko počne branit Gatusa.
Il Club più titolato al mondo!
ovo je odličan razvoj situacije, taman da se ispadne i da se završi sa ovim sranjem jer je ionako u pedesetom planu.
pored ovoliko povreda, ne trebaju im još i ove utakmice.
pored ovoliko povreda, ne trebaju im još i ove utakmice.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mah koji 13-14 igrqca, pa ovi sto igraju trebaju da budu spejs satl za hebeni Dudenlange, pa imas Higija i Cutronea u napadu, pa arsenal se igra sa Vorsklom sa nekom djecom u ekipi tako bi trebalo da je i sa Milanom, al to je do trenera ne do igraca, sto prije ga smijenuti, al ato prijeRomagnoli13 je napisao/la:Fabregas, Peredes, Ibra, Godin i onaj Paqueta. Mislim da Leonardo i Maldini postaju sve svjesniji da moraju svim silama napasti te zacrtane mete, inače će u drugom dijelu sezone uslijediti totalni pad. Pa na klupi jedva da postoje 3-4 igrača na koje se Gattuso može osloniti. Ovo je tim od 13-14 igrača, što je premalo u modernom fudbalu. Bez 18-20 igrača koji imaju kvaliteet od rezultata nema ništa.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma Suso je pola ekipe Milana, kad je on tu i kreira onda i Milan ima šanse. Istina dosta igrača fali, ali za ovo vrečeras nema opravdanja

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nije poenta to moj rope. Nebitno je meni hocemol ispasti. Al da te amateri uce fudbalu na San Siru, to je sramota nevidjena
Il Club più titolato al mondo!