FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 28 nov 2018, 14:11

Bože sačuvaj ko će nama suditi... Nevjerovatno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 nov 2018, 14:26

Spakovat Smogovcima tricu za poluvrijeme k'o Zvijezdi, pa nek Čović lično sudi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 nov 2018, 14:47

Pa rekli smo isti sat kada je to napisano da nije istina da će ići sad, u čemu je problem? Vrlo izvjesno je da će otići na ljeto jer mi ne možemo zadržati igrača duži period što zbog uslova što zbog jačine lige.
Sa Vanjom pišem u pp, sve će biti riješeno a vi se opustite, dolazite na utakmice u što većem broju pa da nas 30 hiljada bude na slavlju u maju sa ponosom, možda nam se i dupla osmjehne, ko zna? Samo mi trebamo biti složni a ove debilne portale nikada ali nikada ne treba shvatati ozbiljno. Malo više vjerujte nama a malo manje njima i nećete se sekirati ni za šta. Sloga nam treba više nego ikad, pustimo da uprava radi kako je i do sad radila a na nama je da podržimo igrače u što većem broju svaku utakmicu, ne samo ovu. Pune su nam stranice i forumi kada Sarajevo igra a nikoga na stadionu nema, 15 utakmica bili bez poraza a dođe nas milja i po, najveći grad, najveći klub. **** sramota.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 nov 2018, 15:20

Frano Jelic glavni u subotu, slucajnost ili ne?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 nov 2018, 15:25

pazi ti kopiladi to neće ni da prenese saopštenje :rol:
**** li ti materina slinava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 nov 2018, 15:27

DenchiNL je napisao/la:pazi ti kopiladi to neće ni da prenese saopštenje :rol:
**** li ti materina slinava
Daj kakav gif od sline :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2018, 15:29

benko21 je napisao/la:ko sto rece @alfrednobel "ja bih sebi iskopao oči isti sekund kad vidim da neko kao argument navede svoj broj godina, koliko navija, koje je legende i igrače gledao, kako mu je bordo boja u srcu i slične pizde materine. "
zato braco samo smireno aBd u subotu dobiti smogovce i onda pauza pripremat se lagano za proljece
a za ove uhljupe novinarcice niste uspjeli u svojim namjerama
Spoj mladosti i iskustva je dobitna kombinacija.Nemojte nam uskracivati pravo da i u poznim godinama pratimo kako mladi dozivljavaju FKS.
Slazem se da br. godina nije ARGUMENT. Stare prdonje i stvaraju probleme u drzavi i sportu , ali penzioneri ne... :urnebes: :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 nov 2018, 15:32

ledesma je napisao/la:Frano Jelic glavni u subotu, slucajnost ili ne?
Ce da bude veselo :puke:
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2018, 15:34

MortemHz je napisao/la:Pa rekli smo isti sat kada je to napisano da nije istina da će ići sad, u čemu je problem? Vrlo izvjesno je da će otići na ljeto jer mi ne možemo zadržati igrača duži period što zbog uslova što zbog jačine lige.
Sa Vanjom pišem u pp, sve će biti riješeno a vi se opustite, dolazite na utakmice u što većem broju pa da nas 30 hiljada bude na slavlju u maju sa ponosom, možda nam se i dupla osmjehne, ko zna? Samo mi trebamo biti složni a ove debilne portale nikada ali nikada ne treba shvatati ozbiljno. Malo više vjerujte nama a malo manje njima i nećete se sekirati ni za šta. Sloga nam treba više nego ikad, pustimo da uprava radi kako je i do sad radila a na nama je da podržimo igrače u što većem broju svaku utakmicu, ne samo ovu. Pune su nam stranice i forumi kada Sarajevo igra a nikoga na stadionu nema, 15 utakmica bili bez poraza a dođe nas milja i po, najveći grad, najveći klub. **** sramota.
Samo sloga FKS spasava :urnebes: :urnebes: I stari se znaju nasaliti :urnebes: .SRETNA JESENJA TITULA , VOLIM TE SARAJVO OOOOO :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 nov 2018, 15:51

Pogadajte

Manijaci ga zovu babom, isti taj babo tuzio im klub za 600k€ kaze nema nista napismene samo na rijec, otac od baba prodavo utakmice kao igrac, dezertiro u austriju u ratu ...

Odgovor Vanja

Kao sto sam juce napisao benkara je pravi pitar i mortom vise njima vjerujem sta ovde napisu nego fifi i uefi a ovi osimi slinani to su neprijatelji nase FK SARAJEVA.

Mozel se tuzit slinan za ovo.

Imam predosjecsj da Nihad i ako ode na ljeto da nece opste u belgisku ligu otic

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 28 nov 2018, 15:55

Nisam postovalac lika i djela trenutno uprave, niti njihovog rada, ali sam uvjeren da nam je savez trenutno najveci neprijatelj i da ce uciniti sve da sjebe ono sto smo do sada napravili. Zato kao sto Morto kaze sloga nam je u ovom trenutno najpotrebnija.
Zadnja izmjena: Beton, dana/u 28 nov 2018, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 28 nov 2018, 16:14

U subotu ne bude li nas 10 hiljada pući će bruka
bude li nas 1000, elhamdulillah :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 nov 2018, 16:18

I ovdje je dosta ljudi ispalo naivno, baš lako ispalo na naivno. Kad sam otvorio prije dva dana temu, vidim bruku pređenih stranica, tačno sam znao da se plasirala neka glupost.

Ponavljam, nemojte se tako lako primati na ove natpise i notorne gluposti koji valjaju hadalji koji se pritom prodaju za bijedne pare. Ona jajara Sinanović bi mater ocrnio za petobu, tako da nema potrebe to shvatati ozbiljno. Isto kao što je napisao da Refikov isprdak ide za milion, e baš bih to volio vidjeti.. :lol: :lol:

Mediji su rak rana društva, ja bih to našamarao samo tako. Zato kad im upadnu u redakciju, plaču k'o **** mjesec dana. Samo shvatite da svako sebe može reklamirati, platiti nekom kvazi novinaru da napiše raznorazne stvari. Ja sad da odem u redakciju i donesem pare, napisaće da sam rame uz rame s Guardiolom.

Samo relax, da je hairli riješiti Čelik za vikend i onda na pauzu s pjesmom. Valjda će teren biti u kakvom takvom stanju, pa da se riješe i černobilci.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 nov 2018, 16:34

gledaj ovog
slika
mama će ti upast u krizu narkomane jedan :puke:
divi mu očiju on priča nekom o krizi :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 nov 2018, 16:38

Neminovno je da se upadne u" krizu"Nadamo se da cemo do te krize imati malo vecu zalihu od ovih 5+ i bit ce ok.Al tekmu po tekmu sad za sad razmisljat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 nov 2018, 16:45

Krize su nemonovne bas tako. Ali nekad te krize nisu tako kobne. Igra bude losa ali zaluta nesto u gol ili se rezultatska kriza poklopi sa krizom konkurenata itd itd.
Kao sto kaze miky samo tekmu po tekmu i naravno pametan prelazni rok. A to se ponajvise ogleda u peiduzavanju ugovora sa Rahmanovicem i(li) Adukorom.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 28 nov 2018, 16:49

Pa imali smo par kriza u kojima smo nekako ugurali loptu u go. Par kikseva isto imali. Šta priča ovaj makedonski isprdak hahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 28 nov 2018, 17:00

Eto **** neće Rahmanović.
Treba momka ispoštovat, ali nek on odradi max ugovor i korektno se rastati.

Velik si ti igrač mangupe !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 nov 2018, 17:06

Bilo za ocekivati. Djaba kad nam je liga dno dna, pa niko malo jaci ne zeli da ostane ovdje, kolko god punudio

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 28 nov 2018, 17:10

miky_hz je napisao/la:Neminovno je da se upadne u" krizu"Nadamo se da cemo do te krize imati malo vecu zalihu od ovih 5+ i bit ce ok.Al tekmu po tekmu sad za sad razmisljat.
Vec nam je zrinjski u vise navrata pokazo recept kad u krizu upadnes, ili “ podmazes” sudiju ili protivnika, pogotovo ove krupe radnik tuzle i sl ekipe koje i sluze samo za ta stimanja
Hadzija se toga nagledo u federalnoj skoro svako kolo , nadam se da ce biti pametan u trenutcina krize :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], ebi46, tuitamo i 28 gostiju.