Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

reddevil
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la reddevil » 17 okt 2010, 13:52

Menadžer rezervi Mančester Junajteda i legenda kluba sa Old Traforda, Ole Gunar Solskjer smatra da je Magnus Eikrem odgovor za Fergusonove probleme.

Svi smo se već dovoljno upoznali za mladim Norveškim plejmejkerom i njegovim kvalitetima, a očigledno je da i njegov zemljak Solskjer veoma ceni potencijal koji Magnus svakako poseduje:

"Magnus je san svakog menadžera. Njegov napredak teče po planu i svi u klubu želimo da mu pomognemo da uspe u svom cilju. On svakako zaslužuje šansu da zaigra za prvi tim i to već u narednim nedeljama. Moguće je da će protiv Vulverhemptona u kupu dobiti šansu. Eikrem je trebao da ode na pozajmicu, ali niko nije garantovao da će igrati standardno u prvom timu. Smatrali smo da je bolje da u tom slučaju ostane sa nama."

Sada svi sa nestrpljenjem očekuju 25. oktobar i meč sa Vulvsom, kada ćemo dobiti odgovor na pitanje, da li je Magnus Eikrem spreman za prvi tim?
Football is life..........life is MANCHESTER UNITED!!!!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 17 okt 2010, 13:55

CLS je napisao/la:In SAF we trust, sto se tice Rooney, ako je SAF-a odlucio da ode, neka ide u RM u zamjenu za igraca i nes para :)
SAF još ništa nije odlučio, ali mi je zaista nebulozna ova rečenica. Koji to igrač zaslužuje i može zamjeniti osobu kojoj cijeli OT skandira, koju fanovi obožavaju, i koji je toliko toga dao za United?
SAF ne bi bio SAF da lako popušta i zbog toga ga igrači i svi ostali enormno cijene. Siguran sam da će se situacija s Wayneom izgladiti kroz par dana/sedmica ;)
LUHG!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 okt 2010, 14:36

Svi se trebamo smiriti, ne obazirati se na provokacije i ići utakmicu po utakmicu. Sada kada glava nije vruća i kad sam se smirio mišljenja sam da titula, koliko se god činila daleko i nije tako. Samo da Rooney uđe u formu, zaredamo s 2-3 pobjede u nizu i momci će se napuniti samopouzdanjem i bit će odma lakše igrati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 okt 2010, 14:50

Ma bice uredu, ono jucer je stvarno cudno sta se desilo. Odigrali smo fantasticno prvo poluvrijeme, i odlicno do njihovog gola, koji je pravo nesretan bio, pa onda ona greska VdS, kako SAF kaze nije pogrijesio onako od Osnovne skole, nije to lose bilo, sa Berbom, Chicharitom i Naniem u napadu i Andersonom i Carrickom iza njih, nisu nam nista mogli. Kad je Gibson usao onda se malo igra izgubila. Slazem se sa Cartmanom, da taj momak jedino sto ima je udarac, a u polju nezna hodati. Bolje da je Cleverly ostao i igrao umjesto Gibsona, ali eto :roll:
Sto se Rooney-a tice ako hoce da ide neka ide, zaboli me neka stvar. Ferguson da mu pomogne i da ga oslobodi pritiska kaze da je povrijedjen, a ovaj to sve zaje.be i uvali SAF-a u go.vna. Ako je tako bezobrazan neka ide, nijedan igrac nije veci od Uniteda. Prezivili smo i gore.
GGMU :twisted: :twisted:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 17 okt 2010, 15:30

Ted Mosby je napisao/la:Svi se trebamo smiriti, ne obazirati se na provokacije i ići utakmicu po utakmicu. Sada kada glava nije vruća i kad sam se smirio mišljenja sam da titula, koliko se god činila daleko i nije tako. Samo da Rooney uđe u formu, zaredamo s 2-3 pobjede u nizu i momci će se napuniti samopouzdanjem i bit će odma lakše igrati
To se traži. Svaka čast ;)
LUHG!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2010, 15:31

Iskreno ne djelim vas optimizam. Mislim da je ocito ko ce bit u top 5 ove sezone. Spurs, City, Chelski, Arsenal i United. Eh sad je pitanje ko ce ispast iz top 4. Ko u ovom trenutku moze definitivno rec da smo mi jaci od jednog Spursa ili Citya? Plasim se kao nikad za buducnost kluba. Sreca pa imamo Fergusona.

Sljedeca protiv Bursaspora na svom. Volio bi da stavi priblizno B-ekipu i onda sve snage usmjerit prema Stokeu. A ko se pokaze od ovih rezerva, neka zaigraju i protiv Stokea. Mislim da jedan Fabio uskoro zasluzuje priliku. Mozda Evru probat na krilu, ili konacno dat priliku Obertanu. Sta radit s Rooneyem stvarno ne znam. Treba nam on u formi, ali kad je na terenu isto ko da igramo sa 10 igraca. Katastrofa covjek. Dat mu sansu protiv turaka pa mozda uvali neki gol, ali njemu treba jedan dobar psiholog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 17 okt 2010, 15:35

R.J.W.G. je napisao/la:A da malo smirite strasti? Najprije ovi Junajted hejteri, pa i simpatizeri. Igrači Uniteda su ljudi, od krvi i mesa, prave greške. Ne postoji lijevi bek koji doprinosi napadu poput Patricea, to što ga je lopta koja ide sto na sat pogodila i završila u mreži, ne znači da je kriv. VDS bi 5000 onakvih centaršuteva, šta je već ono bilo, 'ladno pokupio. Ali eto, dešava se. Nek' ste svi na početku sezone ljubili kuac istom kad je napravio par fantastičnih parada, govoreći kako mu godine ne mogu ništa. I ne mogu, odgovorno tvrdim da je i sad među pet najboljih golmana u ovom trenutku. ;)
Igrač koji nam je najviše falio jučer je Fletch, to je sve. I da, povredom Ryana smo mnogo izgubili kada je napad u pitanju.

Shvatam Vaše frustracije, nije baš bajno imati 14 bodova iz 8 kola, ali ako ćete zbog toga omaložavati Evru, VDS-a i sve ostale koji su proteklih sezona vraćali osmjeh na vaša lica, zapitajte se kolika je Vaša ljubav prema Unitedu. Trideset kola je mnogo, koliko god se nekom ova situacija činila izgubljenom, naročito u ovako jakoj ligi gdje gotovo da nema favorita.
Kad god je bilo nade, borili smo se, zašto da se sad situacija promjeni?

GLORY GLORY MAN UTD!!!

potpisujem sve receno
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 15:37

Cartman je napisao/la:Iskreno ne djelim vas optimizam. Mislim da je ocito ko ce bit u top 5 ove sezone. Spurs, City, Chelski, Arsenal i United. Eh sad je pitanje ko ce ispast iz top 4. Ko u ovom trenutku moze definitivno rec da smo mi jaci od jednog Spursa ili Citya? Plasim se kao nikad za buducnost kluba. Sreca pa imamo Fergusona.

Sljedeca protiv Bursaspora na svom. Volio bi da stavi priblizno B-ekipu i onda sve snage usmjerit prema Stokeu. A ko se pokaze od ovih rezerva, neka zaigraju i protiv Stokea. Mislim da jedan Fabio uskoro zasluzuje priliku. Mozda Evru probat na krilu, ili konacno dat priliku Obertanu. Sta radit s Rooneyem stvarno ne znam. Treba nam on u formi, ali kad je na terenu isto ko da igramo sa 10 igraca. Katastrofa covjek. Dat mu sansu protiv turaka pa mozda uvali neki gol, ali njemu treba jedan dobar psiholog.
Mozemo probati protiv Burse formaciju 4-3-3.
VDS na golu
Desno Rafael,lijevo Fabio,stoperi Vidic i Ferdinand.
Defanzivni veznio Scholes,ispred njeg Nani i Evra,a u napad Berba,Chicha i Rooney.
Sada Chicharita ne bi nikad izbacio zato sto je usao u formu.Mozda Berbatova na klupu.
Kako god,ja mislim da treba promjenit malo i formaciju pa ako ne bude islo vratit opet ovu jbg. ;)

Ovo je samo moje misljenje.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 17 okt 2010, 15:39

Bošnjanin_89 je napisao/la:
R.J.W.G. je napisao/la:A da malo smirite strasti? Najprije ovi Junajted hejteri, pa i simpatizeri. Igrači Uniteda su ljudi, od krvi i mesa, prave greške. Ne postoji lijevi bek koji doprinosi napadu poput Patricea, to što ga je lopta koja ide sto na sat pogodila i završila u mreži, ne znači da je kriv. VDS bi 5000 onakvih centaršuteva, šta je već ono bilo, 'ladno pokupio. Ali eto, dešava se. Nek' ste svi na početku sezone ljubili kuac istom kad je napravio par fantastičnih parada, govoreći kako mu godine ne mogu ništa. I ne mogu, odgovorno tvrdim da je i sad među pet najboljih golmana u ovom trenutku. ;)
Igrač koji nam je najviše falio jučer je Fletch, to je sve. I da, povredom Ryana smo mnogo izgubili kada je napad u pitanju.

Shvatam Vaše frustracije, nije baš bajno imati 14 bodova iz 8 kola, ali ako ćete zbog toga omaložavati Evru, VDS-a i sve ostale koji su proteklih sezona vraćali osmjeh na vaša lica, zapitajte se kolika je Vaša ljubav prema Unitedu. Trideset kola je mnogo, koliko god se nekom ova situacija činila izgubljenom, naročito u ovako jakoj ligi gdje gotovo da nema favorita.
Kad god je bilo nade, borili smo se, zašto da se sad situacija promjeni?

GLORY GLORY MAN UTD!!!

potpisujem sve receno
također, iako sam bezbroj puta nesto slicno napisao.
FC Manchester United

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 okt 2010, 15:45

Po mom misljenju treba sacekati do januara da se vidi kako ce se odvijati situacija i onda dovesti 1-2 dobra igraca koji su potrebni da se tim malo osvjezi,rano je se jos od titule oprastati duga je sezona a i Chelsea kiksa a i dalje ce sigurno...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 17 okt 2010, 16:26

Manchester United have branded suggestions that Wayne Rooney could be sold in the January transfer window as 'nonsense'.

The striker's every move has come under scrutiny this season following allegations about his private life and a slump in form which has followed on from a dismal World Cup with England.

Rooney also appeared to contradict manager Sir Alex Ferguson's assertion that he was suffering from an ankle injury by stating in midweek that he was fully fit and had been training as normal all season.

Ferguson had left the former Everton man out of his squads against Valencia and Sunderland after he was taken off during the draw with Bolton.

Rooney, who has scored just two goals for club and country in 11 games this season, returned to play the full 90 minutes of England's disappointing 0-0 draw with Montenegro at Wembley on Tuesday.

But he was left out of the starting XI by Ferguson for Saturday's 2-2 draw with West Brom at Old Trafford, only joining the fray 19 minutes from time when he was again unable to trouble the scorers.
Nonsense

Some observers took the Scot's decision to leave last season's star man among the substitutes as an indication that the duo's relationship had broken down and reports emerged in the Sunday newspapers that Rooney's days at Old Trafford were numbered.

Although they rarely comment on individual stories, United have opted to make a brief response to suggestions Rooney's alleged rift with Ferguson is now so great that he will be ushered towards the exit door.

"To suggest Wayne Rooney will be sold in January is nonsense," said a club spokesman.

United are aware even that statement could be seized upon and interpreted as opening up the possibility for Rooney to be sold at the end of the season, when his contract will only have 12 months to run.

It is not their policy to talk about contract negotiations in public either and that stance has not changed.

However, privately they remain steadfast in their belief that Rooney will eventually sign an extension that will make him one of the club's highest earners.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

adobog
Kontakt:

Post Postao/la adobog » 17 okt 2010, 16:29

Rooney nece otic nema sanse ,sve ovo prepucavanje preko novina je obicna laz,ja sam samo primjetio da su ljudi sretniji kad man utd izgubi il kiksa nego npr.kad klub za koji oni navijaju pobjedi,20 **** godina dominiramo engleskom,u evropi smo medju prvih 5,ne moze svaka sezona biti bajna i krasna,ovi cobani sto nemaju sta pisat po temama svojih klubova pa se nadju nesto oni pametovat na nasem forumu,ja nit bi gledo nit bi nedo bog sta piso po cobanskim forumima tipa looserpoola,chelshita, onih bijelih iz madrida il onih nakaradnih iz katalonije,......
UNITED IS LIFE THE REST ARE MERE DETAILS
G.G.M.U
United is life the rest are mere details

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 17 okt 2010, 16:31

adobog je napisao/la:Rooney nece otic nema sanse ,sve ovo prepucavanje preko novina je obicna laz,ja sam samo primjetio da su ljudi sretniji kad man utd izgubi il kiksa nego npr.kad klub za koji oni navijaju pobjedi,20 **** godina dominiramo engleskom,u evropi smo medju prvih 5,ne moze svaka sezona biti bajna i krasna,ovi cobani sto nemaju sta pisat po temama svojih klubova pa se nadju nesto oni pametovat na nasem forumu,ja nit bi gledo nit bi nedo bog sta piso po cobanskim forumima tipa looserpoola,chelshita, onih bijelih iz madrida il onih nakaradnih iz katalonije,......
UNITED IS LIFE THE REST ARE MERE DETAILS
sto nakaradnih? ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 okt 2010, 16:33

Raul7 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ako ce ovako igrat i ovako se ponasat, onda bujrum neka neko ponudi 60 miliona funti i vrata su sirom otvorena. Niko nije veci od kluba, pa ni on. Kad su legende poput Keana i Beckhama otjerane, onda sta jedan balavac iz Liverpoola misli da ce se desit s njim nakon ovakvih izjava? Nije se rodio taj sto je Fergusona nadyebo.
A Ferguson to jeste ispred kluba jel? Manchester nenormalno gubi svoje najbolje igrace i to sve zbog Fergija, prvo Beckham, pa Ruud, pa CR sada mozda i Rooney i opet se brani Alex. Zapitate li se vi navijaci Manchestera mozda nekad je li moguce da uvijek najbolji igrac tima bude kriv zbog svadje sa trenerom? Manchester je odlaskom CR-a mnogo izgubio (dobio je pare ali igre nigdje) a jos ako Rooney ode onda ne znam kako ce se izvuci.
vidim da se već ponavljaju postovi da je Fergie otjerao Ronalda i slično, on je sam rekao da mu je san igrati u Realu i taj je transfer bio izvjestan sačuvao ga je Ferguson još 2 sezone poslije onog ''incidenta'' na SP u Njemačkoj ali on bi na kraju svejedno otišao makar smo ga dobro naplatili i to je to. A Rooney je drugačiji tip igrača i mislim da on zna u kakvom je klubu i sam bi uvijek odabrao United jer je očito da je to za njega najveći klub pogotovo što je on iz rastao u klubu iz Lpoola Evertonu tako da ne vjerujem da će tek tako otići radi jednog pada ne samo u formi nego ima problema u prviatnom životu ali izvuće se on 100% ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 17:30

Ukoliko bi Rooney otisao,zaradili bi dobre pare i ja bi kupio Akinfeeva i Schweinija.Formacija bi izgledala ovako:
slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2010, 17:34

Bi zaradili velike pare, ali j epitanje bi li potrosili te pare na nove igrace, ili na placanje Glazerovih kredita. Gdje je nestalo 90 miliona eura od transfera Ronalda?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 okt 2010, 17:39

sikirica je napisao/la:Ukoliko bi Rooney otisao,zaradili bi dobre pare i ja bi kupio Akinfeeva i Schweinija
Kakav Schweini gluho bilo! :lol:

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 17:41

drH je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Ukoliko bi Rooney otisao,zaradili bi dobre pare i ja bi kupio Akinfeeva i Schweinija
Sta mu fali?Bolji je od Fletchera koji jednu utakmicu odigra predobro,a jednu se obruka. :D

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 okt 2010, 17:44

drH je napisao/la:
Bolji je od vaseg citavog veznog reda zajedno....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 okt 2010, 17:44

sikirica je napisao/la:
drH je napisao/la:
Sta mu fali?Bolji je od Fletchera koji jednu utakmicu odigra predobro,a jednu se obruka. :D
Ma netreba nam taj tip igraca, treba nam neko ofanzivniji, a ako se Hargreaves ne oporavi onda treba kupiti nekog crnca tipa Makelele-a koji bi dole krsio i rusio protivnicke napade.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.