FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trojac napušta Koševo u zimskom prelaznom roku
FK Sarajevo trenutni je lider na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine. Do kraja jesenjeg dijela ostalo je da se odigra još jedno kolo, a potom slijedi pauza. Dok igrači budu na odmoru, 'na scenu' stupaju klupski operativci koji će u potragu za pojačanjima kako bi dodatno ojačali aktuelni kadar. Tako će i na Koševu u potragu za pojačanjima, kako bi osnažili kadar i pokušali da zadrže lidersku poziciju.
Kako se na Koševu očekuju dolasci, tako će i rubrika odlasci na Koševu biti popunjena, to je sasvim sigurno. Sigurno je da će sredinu promijeniti Samir Radovac, kojem sa krajem ove kalendarske godine završava ugovor sa timom iz Titove 38b. Kako smo uspjeli saznati Radovac ima ponude dva premijerligaša za nastavak svoje karijere i sigurno je da će, ako ne uspije da ode izvan granica BiH, prihvatiti jednu od te dvije ponude.
Bojan Pavlović je još od utakmice sa Atalantom u drugom planu. Za golmana Bordo tima i tokom jeseni su stigle neke ponude, ali zbog administrativnih problema nije mogao napustiti Koševo, ali će to sigurno učiniti u prelaznom roku koji dolazi.
Jedan od onih koji bi mogli promijeniti sredinu je i Sanjin Lelić, kojem ugovor sa Sarajevom ističe narednog ljeta, ali je očigledno u drugom planu, a s obzirom na to da se radi o mladom fudbaleru koji želi da igra i gradi karijeru, logično je da će i mladi napadač u potragu za novom sredinom. Nije isključeno da još neki mladi igrači odu na posudbu, ako za njih budu postojale ponude.
FK Sarajevo trenutni je lider na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine. Do kraja jesenjeg dijela ostalo je da se odigra još jedno kolo, a potom slijedi pauza. Dok igrači budu na odmoru, 'na scenu' stupaju klupski operativci koji će u potragu za pojačanjima kako bi dodatno ojačali aktuelni kadar. Tako će i na Koševu u potragu za pojačanjima, kako bi osnažili kadar i pokušali da zadrže lidersku poziciju.
Kako se na Koševu očekuju dolasci, tako će i rubrika odlasci na Koševu biti popunjena, to je sasvim sigurno. Sigurno je da će sredinu promijeniti Samir Radovac, kojem sa krajem ove kalendarske godine završava ugovor sa timom iz Titove 38b. Kako smo uspjeli saznati Radovac ima ponude dva premijerligaša za nastavak svoje karijere i sigurno je da će, ako ne uspije da ode izvan granica BiH, prihvatiti jednu od te dvije ponude.
Bojan Pavlović je još od utakmice sa Atalantom u drugom planu. Za golmana Bordo tima i tokom jeseni su stigle neke ponude, ali zbog administrativnih problema nije mogao napustiti Koševo, ali će to sigurno učiniti u prelaznom roku koji dolazi.
Jedan od onih koji bi mogli promijeniti sredinu je i Sanjin Lelić, kojem ugovor sa Sarajevom ističe narednog ljeta, ali je očigledno u drugom planu, a s obzirom na to da se radi o mladom fudbaleru koji želi da igra i gradi karijeru, logično je da će i mladi napadač u potragu za novom sredinom. Nije isključeno da još neki mladi igrači odu na posudbu, ako za njih budu postojale ponude.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
????SedrenikHz je napisao/la:Eto **** neće Rahmanović.
Treba momka ispoštovat, ali nek on odradi max ugovor i korektno se rastati.
Velik si ti igrač mangupe !
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sport centar objavio.Samozdravlje je napisao/la:????SedrenikHz je napisao/la:Eto **** neće Rahmanović.
Sad da li lažu, ne znam.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Uprava obećava: Imaćemo potpuno drugačiji plasman od Sarajeva
Uprava FK/NK Željezničar je svojim vjernim navijačima obećala potpuno drugačiji plasman od FK Sarajevo.
Admir Adžem je u emisiji na Hayatu objasnio kako će naš Željo formirati akademiju koja će biti u potpunosti drugačija u odnosu na Akademiju FK Sarajevo i u kojoj će formirati elitnu grupu igrača kojima će se posvetiti maksimalna pažnja.
“Akademija FK Željezničar će biti sasvim različita od onoga što imaju komšije s Koševa. Riječ je o sasvim drugom modelu, međutim jako svrsishodnom i biće jako dobar potez našeg kluba te ćemo to u budućnosti oformiti”, rekao je Adžem.
Uprava aktuelnog trećeplasiranog tima Premijer lige BiH, glavnog favorita za četvrto mjesto, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige, rekordera po broju suspendovanih igrača zbog kupovine vina u granapu i jedinog sarajevskog prvoligaša koji je izgubio od etno sela, graničnog prelaza i premijerligaša iz MZ Simin Han, nije željela ostaviti u neizvjesnosti svoje vjerne navijače sa sjevera, istoka i zapada koji nisu pod suspenzijom.
Odmah nakon gostovanja Adžema na Hayatu, obratili su se javnosti preko portala “Ni milimetra” saopćenjem u kojem su naveli kako će i plasman prvotimaca na tabeli Premijer lige BiH biti potpuno drugačiji od plasmana FK Sarajevo.
Nazvali smo kolegu Hadžića i tražili komentar, ali je on samo kratko potvrdio da sve ide po ustaljenim procedurama i da će učiniti sve da na tabeli ne budu ni blizu FK Sarajevo.
Uprava FK/NK Željezničar je svojim vjernim navijačima obećala potpuno drugačiji plasman od FK Sarajevo.
Admir Adžem je u emisiji na Hayatu objasnio kako će naš Željo formirati akademiju koja će biti u potpunosti drugačija u odnosu na Akademiju FK Sarajevo i u kojoj će formirati elitnu grupu igrača kojima će se posvetiti maksimalna pažnja.
“Akademija FK Željezničar će biti sasvim različita od onoga što imaju komšije s Koševa. Riječ je o sasvim drugom modelu, međutim jako svrsishodnom i biće jako dobar potez našeg kluba te ćemo to u budućnosti oformiti”, rekao je Adžem.
Uprava aktuelnog trećeplasiranog tima Premijer lige BiH, glavnog favorita za četvrto mjesto, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige, rekordera po broju suspendovanih igrača zbog kupovine vina u granapu i jedinog sarajevskog prvoligaša koji je izgubio od etno sela, graničnog prelaza i premijerligaša iz MZ Simin Han, nije željela ostaviti u neizvjesnosti svoje vjerne navijače sa sjevera, istoka i zapada koji nisu pod suspenzijom.
Odmah nakon gostovanja Adžema na Hayatu, obratili su se javnosti preko portala “Ni milimetra” saopćenjem u kojem su naveli kako će i plasman prvotimaca na tabeli Premijer lige BiH biti potpuno drugačiji od plasmana FK Sarajevo.
Nazvali smo kolegu Hadžića i tražili komentar, ali je on samo kratko potvrdio da sve ide po ustaljenim procedurama i da će učiniti sve da na tabeli ne budu ni blizu FK Sarajevo.
ISTINA ZA VEDRANA!
o čemu pričaš?SedrenikHz je napisao/la:Sport centar objavio.Samozdravlje je napisao/la:????SedrenikHz je napisao/la:Eto **** neće Rahmanović.
Sad da li lažu, ne znam.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mujakić, Adukor i Rahmanović idu 100%, siguran sam u to sljedeće ljeto. Mislim da već Uprava mora razmišljati o novim pojačanjima na tim pozicijama.
Mujakić se može nadoknaditi nekim mladim perspektivnim stoperom, za ostale ne znam.
Po meni od ove trojice igrača najvažniji je Adukor.
Mujakić se može nadoknaditi nekim mladim perspektivnim stoperom, za ostale ne znam.
Po meni od ove trojice igrača najvažniji je Adukor.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Rahmanović je tek ove jeseni pokazao sve svoje kvalitete, a stručnjaci su mišljenja da bi mogao dati još više na terenu uzimajući u obzir njegov potencijal. Veznjaku Sarajeva ugovor ističe u ljeto naredne godine, a već su krenule špekulacije oko njegovog ugovora i produženja istog. Kako smo uspjeli saznati, Sarajevo i Rahmanović će po završetku utakmice sa Čelikom sjesti za pregovarački stol i pokušati napraviti dogovor o produženju saradnje. Ono što može da raduje pristalice Bordo tima je činjenica da su obje strane zainteresovane za produženje ugovora, što je jako bitan korak za početak pregovora, ali i konačan dogovor. Inače, Sarajevo je odlučilo da odmah nakon utakmice sa Čelikom sjedne za pregovarački stol sa svim igračima kojim ističe ugovor narednog ljeta, a to se pored Rahmanovića, odnosi i na Velkoskog i Adukora.
sport 1
ko sada laze
sport 1
ko sada laze
Rahmanović i Sarajevo naredne sedmice na pregovorima o produženju ugovora
Amar Rahmanović jedan je od najboljih fudbalera lidera na tabeli, FK Sarajevo
Rahmanović je tek ove jeseni pokazao sve svoje kvalitete, a stručnjaci su mišljenja da bi mogao dati još više na terenu uzimajući u obzir njegov potencijal. Veznjaku Sarajeva ugovor ističe u ljeto naredne godine, a već su krenule špekulacije oko njegovog ugovora i produženja istog. Kako smo uspjeli saznati, Sarajevo i Rahmanović će po završetku utakmice sa Čelikom sjesti za pregovarački stol i pokušati napraviti dogovor o produženju saradnje.
Ono što može da raduje pristalice Bordo tima je činjenica da su obje strane zainteresovane za produženje ugovora, što je jako bitan korak za početak pregovora, ali i konačan dogovor. Inače, Sarajevo je odlučilo da odmah nakon utakmice sa Čelikom sjedne za pregovarački stol sa svim igračima kojim ističe ugovor narednog ljeta, a to se pored Rahmanovića, odnosi i na Velkoskog i Adukora.
Amar Rahmanović jedan je od najboljih fudbalera lidera na tabeli, FK Sarajevo
Rahmanović je tek ove jeseni pokazao sve svoje kvalitete, a stručnjaci su mišljenja da bi mogao dati još više na terenu uzimajući u obzir njegov potencijal. Veznjaku Sarajeva ugovor ističe u ljeto naredne godine, a već su krenule špekulacije oko njegovog ugovora i produženja istog. Kako smo uspjeli saznati, Sarajevo i Rahmanović će po završetku utakmice sa Čelikom sjesti za pregovarački stol i pokušati napraviti dogovor o produženju saradnje.
Ono što može da raduje pristalice Bordo tima je činjenica da su obje strane zainteresovane za produženje ugovora, što je jako bitan korak za početak pregovora, ali i konačan dogovor. Inače, Sarajevo je odlučilo da odmah nakon utakmice sa Čelikom sjedne za pregovarački stol sa svim igračima kojim ističe ugovor narednog ljeta, a to se pored Rahmanovića, odnosi i na Velkoskog i Adukora.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Hahahahahah ne vjerujem **** izbrisao post, a pisalo kako Rahman neće da produži, bez obzira što su mu naši ponudili strašne uvjete.
Ma ja čim je **** objavio ovo dušmani obrisali.
Joj ****
Ma ja čim je **** objavio ovo dušmani obrisali.
Joj ****
železničar RS !!!
-
Historicar
- Kontakt:
Sport centar je izbrisao ovo za Rahmanovića
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nek si bar i ti pročitao to, pomislit će ljudi da sam nakav insajderHistoricar je napisao/la:Sport centar je izbrisao ovo za Rahmanovića
Yebem im mayke dušmankse
železničar RS !!!
Zainteresovani su i Rahmanović i Velkoski da se produži saradnja, ja bih volio da to bude riješeno. Rahman je ljudina, nije pi*kica vjerujte mi. Za Adukora već ne znam, nemam nikakve informacije, dok popijem kafu s njim pa vam javim 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
kakav prepiš bi bio da sva 3 produže, vene bi se sjekle po portalima, bilo bi taj rad:

vamo gori hala na grbavici ali pogledajmo što se zbiva kod jesenjeg prvaka

kakve su to guje slinave

vamo gori hala na grbavici ali pogledajmo što se zbiva kod jesenjeg prvaka
kakve su to guje slinave
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Zubanove potrcke obrisase clanak hahah da nece kod meljkana ili u kakav karabukspor, yebo te babo zvaljavi hadiseeeee
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
a i "nas" Dino ima nekog udjela u ovom sportcentru cuo sam da je sjedio nedavno sa nekolicinom novinara i da su dobili direktivu cim se zavrsi jesenji dio prvenstva da pocnu pisati mahalske kako bi sto vise informacija izbavili iz klubabelosevic28 je napisao/la:Zubanove potrcke obrisase clanak hahah da nece kod meljkana ili u kakav karabukspor, yebo te babo zvaljavi hadiseeeee
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Uživajte raja u trenutnoj atmosferi u i oko kluba,svi smo dugo čekali da konačno igramo kako treba. A odlasci su neizbježni kad tad i ne treba se sekirati oko toga. Moramo se nadati da uprava zna šta radi i da naše talente nećemo prodavati za siću.
Na kraju krajeva uprave i igrači dolaze i odlaze, ostajemo samo Sarajevo i mi.
Vamos Sarajevo!
Na kraju krajeva uprave i igrači dolaze i odlaze, ostajemo samo Sarajevo i mi.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
jesi vidio plave kuhinje kako radi, sjećaš se naslova "FK Željezničar je u ponedjeljak u hotelu Bosnia organizovao neformalno druženje sa novinarima i predstavnicima medija. " , "Mediji su naše najveće pojačanje" ...belosevic28 je napisao/la:Zubanove potrcke obrisase clanak hahah da nece kod meljkana ili u kakav karabukspor, yebo te babo zvaljavi hadiseeeee
I ja samSedrenikHz je napisao/la:Nek si bar i ti pročitao to, pomislit će ljudi da sam nakav insajderHistoricar je napisao/la:Sport centar je izbrisao ovo za Rahmanovića![]()
Yebem im mayke dušmankse
pravit pritisak, nećemo pričat o Misketu i željibenko21 je napisao/la:a i "nas" Dino ima nekog udjela u ovom sportcentru cuo sam da je sjedio nedavno sa nekolicinom novinara i da su dobili direktivu cim se zavrsi jesenji dio prvenstva da pocnu pisati mahalske kako bi sto vise informacija izbavili iz klubabelosevic28 je napisao/la:Zubanove potrcke obrisase clanak hahah da nece kod meljkana ili u kakav karabukspor, yebo te babo zvaljavi hadiseeeee
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 28 nov 2018, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma i da ne produži ne može se reći da je picka.Benkara21 je napisao/la:Zainteresovani su i Rahmanović i Velkoski da se produži saradnja, ja bih volio da to bude riješeno. Rahman je ljudina, nije pi*kica vjerujte mi. Za Adukora već ne znam, nemam nikakve informacije, dok popijem kafu s njim pa vam javim
Samo nek odmah kaže ne želim, ali do kraja ugovora ću davati 100% mogučnosti i svaka mu čast i hairli mu bilo.
železničar RS !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.