To je garant kreno na pijacu da proda dvokorakaOsim13 je napisao/la:Sariel džentlmen
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ma Sarko je gospodin, odmah sam po vokabularu primijetio
Jel to i Mirka pocela postavljati gifove

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ATLETICO MADRID na arenisport 1
Da vidite s kim smo mi igrali
Da vidite s kim smo mi igrali
vidi radovanove dece sto su se raspisali . radovan bi bio ponosan .
- prisonbreak
- Kontakt:
Sariel jedini pravi cojk na forumu
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
siđe autonomašsidras je napisao/la:vidi radovanove dece sto su se raspisali . radovan bi bio ponosan .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tobetinjo bosanski Hebib u jos jednom porazu.

Vojboda nas nije čudo nije nikakvo. Frustracije iz tvog djetinjstva ostavile traga

Vojboda nas nije čudo nije nikakvo. Frustracije iz tvog djetinjstva ostavile traga
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 28 nov 2018, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
belosevic28
- Kontakt:
Meljkana preuzima trener sa iskustvom iz Skandinavije a nije Nalic.
Selam alek.
Natjecite se u dobru.
Selam alek.
Natjecite se u dobru.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
O kakvoj tetovazi je rijec? U cemu je fazon?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
dvokorak je napisao/la:O kakvoj tetovazi je rijec? U cemu je fazon?

Odu tetoviro
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Nakog vojvodu istetovurao, bradusina u lika...kaze brat Oske, Dzalu Brata istetovirao haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:Nakog vojvodu istetovurao, bradusina u lika...kaze brat Oske, Dzalu Brata istetovirao haha
oske u rijetkoj formi
@svilajnac1010 dobar pokusaj. Idu ti gifovi od ruke ko da si moj 
Zadnja izmjena: alenpitar, dana/u 28 nov 2018, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Ukoliko se dokaze da je ovo Ogijeva ruka, onda naseg Zmaja treba novcano kazniti!!!! Mada su po meni npr tetovke Ibricic Senijada i Stilic Semira puno vise stete znale nanositi reprezentaciji.
? ? <3
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ogi je lud Ogi je jak Ogi je sada pravi manijak
Uzeo je maha, nema više Šopena i Mocarta za SariJela!

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
zbog čega ćeš ga kaznit? jer je debil? pa šta ćeš mu...jedino da ga Robi ne zove a bgm baš nam desni bek škripi tako da i za to su šanse male...dvokorak je napisao/la:Ukoliko se dokaze da je ovo Ogijeva ruka, onda naseg Zmaja treba novcano kazniti!!!! Mada su po meni npr tetovke Ibricic Senijada i Stilic Semira puno vise stete znale nanositi reprezentaciji.
Ogi, Batko i Seselj znaci cine TeamZeljo? Dok su s druge strane dr. Dabic i Dino Merlin?
@DenchiNL Ma sve dok nije istetovirao zastavu velike albanije on je braaaat nas.
Mada bi se morao malo smiriti.
@DenchiNL Ma sve dok nije istetovirao zastavu velike albanije on je braaaat nas.
Mada bi se morao malo smiriti.
? ? <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.