ma nebitno šta je, mislim da mu ne mogu ništa jer nema nikakvog kodeksa o tetovažama i slično? ima o ponašanju ali onda je trebao biti kažnjen zbog prcanja navijača, a eto bumo videl...hoće li ga Robi žrtvovat zbog mira s navijačima/javnosti ili će i ovo aminovati...dvokorak je napisao/la:Ogi, Batko i Seselj znaci cine TeamZeljo? Dok su s druge strane dr. Dabic i Dino Merlin?
@DenchiNL Ma sve dok nije istetovirao zastavu velike albanije on je braaaat nas.![]()
![]()
![]()
Mada bi se morao malo smiriti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sta ba ne mozes nista? Optuzeni ratni zlocinac cetnicki vojvoda? Nogom nabit u guzicu sve redom koji ga i sutnjom poslije ovoga brane.
- Dino Selimović, januar 2014"Mi želimo da Akademija FK Sarajevo bude elitna, a elitna za nas u klubu znači da u njoj igraju najbolji dječaci iz Sarajeva i cijele BiH."
- Admir Adžem,novembar 2018Akademija FK Željezničar će biti sasvim različita od onoga što imaju komšije sa Koševa, riječ je o sasvim drugom modelu međutim jako svrsishodan i biće jako dobar potez našeg kluba, te ćemo to u budućnosti oformiti, rekao je Adžem i zatim dodao: - Akademija iziskuje mnogo sredstava, a mi smo se odlučili za formiranje elitne grupe i njima posvetiti maksimalnu pažnju i oni će biti projekat kluba, te ćemo učiniti sve da ih napravimo što boljim igračima kako bi naš klub od njih imao mnogo koristi.
nešto sasvim novo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Sariel1987 je napisao/la:Sta ba ne mozes nista? Optuzeni ratni zlocinac cetnicki vojvoda? Nogom nabit u guzicu sve redom koji ga i sutnjom poslije ovoga brane.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sta wtf od decembarskog preko dzeke pjanica do ekonoma.stoku iz saveza bi svakako nabijo.MocMahale444 je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Sta ba ne mozes nista? Optuzeni ratni zlocinac cetnicki vojvoda? Nogom nabit u guzicu sve redom koji ga i sutnjom poslije ovoga brane.Wtf
Cetnicka kvislinska zlocinacka ideologija nema sta trazit u drzavnom timu.ko mu od onih pizdohana presuti isti je seronja.
šta je s tobom , svi će prešutit ovo iz saveza, sad će im pare leć za plasman, sljeduje nas 20 milki eura čini mi se, da je tetoviro panini album četalja halalili bi mu begić & co.Sariel1987 je napisao/la:Sta wtf od decembarskog preko dzeke pjanica do ekonoma.stoku iz saveza bi svakako nabijo.MocMahale444 je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Sta ba ne mozes nista? Optuzeni ratni zlocinac cetnicki vojvoda? Nogom nabit u guzicu sve redom koji ga i sutnjom poslije ovoga brane.Wtf
Cetnicka kvislinska zlocinacka ideologija nema sta trazit u drzavnom timu.ko mu od onih pizdohana presuti isti je seronja.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Neke stvari nemaju cijenu a preko kijih se ne bi smjelo preci.
Zato i nemamo drzavu drzavom.Nazalost.
Zato i nemamo drzavu drzavom.Nazalost.
Drugari i drugarice dajte nam anketu da mi izglasamo Ogijevu narednu tetovazu.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Sariel srce moje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Selam alejkum braco
Sariele država je dovoljno uložila u poljoprivredni sektor, ko te yebe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
vidi ovoga ko Spaha iz najboljih danaOsim13 je napisao/la:Sariele država je dovoljno uložila u poljoprivredni sektor, ko te yebe

-
belosevic28
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Sariele država je dovoljno uložila u poljoprivredni sektor, ko te yebe
Selam barci. Selam tonBe.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A sestre?Beton je napisao/la:Selam alejkum braco
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Bašum Sagolsun
"Što se tiče Amara Osima, na inicijativu rukovodstva FK Željezničar razgovori s njim oko povratka su obavljeni u nekoliko navrata, krajem 2017. godine te dva puta u tekućoj godini, ali dogovor nije postignut"
Kakvi su planovi zenićkog velikana? Da li ce se kurdi pojacati?
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Znamo ko i vi, pa najbolje znas kako nam je.dvokorak je napisao/la:Kakvi su planovi zenićkog velikana? Da li ce se kurdi pojacati?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Jel ovo onaj Zukorlic?DenchiNL je napisao/la:
Odu tetoviro
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Pa ne mogu te upratiti kad samo dođeš, zakuhaš i odeš, a pokušavam se i sačuvati tvojih zavodničkih sposobnosti jer bih onda morao ratovati sa Muhom, Belim i Mortom zbog tebe što bi završilo njihovim fatalnim porazom.rasavoje je napisao/la:A sestre?Beton je napisao/la:Selam alejkum braco
Ipak selam ti sestro
Radiš dobar presing večeras.Osim13 je napisao/la:Sariele država je dovoljno uložila u poljoprivredni sektor, ko te yebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.