FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 28 nov 2018, 19:41

Zivote dragi, koliko se nisko spustaju ovi novinari. Pa hebo te, oni ce za cvaju objaviti sto god hoces. Jedni pisu jedno, kroz nekoliko minuta drugi pisu nesto suprotno. Zato mi slusamo samo haber iz kluba. Ako ne postignu dogovor, sa igracima boze moj. Vazno je da se ekipa , ne mijenja mnogo preko zime. :njanjanja: :njanjanja:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 nov 2018, 19:50

Hahahahhahaha šta ima neće da produži.. :lol: :lol:

Kako ofirno laganje.. Svako od nas zna kakav je Rahman momak i odmah može zaključiti da je ovo glupost. Produžiće on ugovor milju posto, a onda će Sabrina i Jahić zajedno ispišati po ovoj novinarskim papčićima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 nov 2018, 20:27

Sabrina treba odma raskinut saradnju sa slinjkom, **** majku nekad pomislim da Sabrina radi dobar poso kad vidim ove dusmanske poteze saveza nivinara. Ocito ako nisi sa savezom i neradis sto ti oni govore (tacnije SDA stranka) a posebno otkantas tu bagru i pored toga prvi, onda oni svoje pijune ko slinan i ovaj portal sto je izbacio o rahmanu i jos par portala pokusavaju da te sjebu. Vidi ko nam sudi covjek doso iz kantonalne lige boliga **** za bod celika uzet 10 k km njemu fino suspenzija dobro dode savezu dobro.

Ja mislim da je ovo do saveza.

MoRel se tuzit za ove lazi

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2018, 20:43

Lecler je napisao/la:Uživajte raja u trenutnoj atmosferi u i oko kluba,svi smo dugo čekali da konačno igramo kako treba. A odlasci su neizbježni kad tad i ne treba se sekirati oko toga. Moramo se nadati da uprava zna šta radi i da naše talente nećemo prodavati za siću.
Na kraju krajeva uprave i igrači dolaze i odlaze, ostajemo samo Sarajevo i mi.

Vamos Sarajevo!
Jako dobar post. Istina .Odose reprezentativci Duljevic,Saric , a mi nikad bolji , jaki , brzi,sportski drski , romanticari na terenu .Bilo bi sjajno da ostanu , ali i ako odu imamo zamjene , a i Akademci cekaju priliku . Ako zatreba Hadzija i Husref ce reci sta treba i dovesti ako se moze.Ne mozemo im ni zamjeriti ako odu . Da, treba se staviti u situaciju da si im roditelj ili brat sta bi im savjetovao.Ponudi Upravo sta mozes , a momci nek vide.Odu li sretno im , mi idemo dalje.Stanojevic,Crepuljulja,Velkoski dovoljni kao prva opcija.Mustafic i Kurdic ce nadoci i mogu kao rezerve,a mozda Akademija iznenadi novim imenima.Sto prije budemo znali istinu oko njih to bolje za sve. Sad je TITULA najbitnija i zdravlje naravno. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 nov 2018, 20:44

Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 nov 2018, 20:46

SarajevoJeBordo je napisao/la:Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
vide da niko nema održivu strategiju na duge staze osim nas...a kasne 5 godina...čirevi pucaju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 28 nov 2018, 20:47

U čitavom svijetu mediji lupaju, nagađaju ili su pod vodstvom određenih grupa ljudi, klubova i sl. Španija je primjer. Nije to do države, jednostavno u prirodi je čovjeka da drugom podapinje, hoće da te uništi, da ti podvali. :) Već ispričana priča.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 nov 2018, 20:52

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
vide da niko nema održivu strategiju na duge staze osim nas...a kasne 5 godina...čirevi pucaju...
Trenutni sportski rezultat je plod isključivo zdrave transfer politike. To se baš promijenilo u zadnjih 2,3 godine. Za ostalo unutra ne znam.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 nov 2018, 20:54

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 nov 2018, 20:55

SarajevoJeBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Trenutni sportski rezultat je plod isključivo zdrave transfer politike. To se baš promijenilo u zadnjih 2,3 godine. Za ostalo unutra ne znam.
Akademija ;)
niklo akademija more poslije naše
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2018, 21:01

DenchiNL je napisao/la:
Tu im je problem , kasno shvatise. Mislili su da su nas povalili poslije ulaska Tana(3 titule Laznih), ali tek ce dominacija aBd . :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 nov 2018, 21:09

Samozdravlje je napisao/la:
Tu im je problem , kasno shvatise. Mislili su da su nas povalili poslije ulaska Tana(3 titule Laznih), ali tek ce dominacija aBd . :opaopa:
bukvalno sve što im se dešava je kao kod nas prije nekoliko godina, skupi raskidi, mjenjanje trenera, cirkus na sve strane, frku s navijačima, samo još idalje imaju dugove a i neke novonastale...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 nov 2018, 21:19

DenchiNL je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
bukvalno sve što im se dešava je kao kod nas prije nekoliko godina, skupi raskidi, mjenjanje trenera, cirkus na sve strane, frku s navijačima, samo još idalje imaju dugove a i neke novonastale...
Zdrav klub bez oscilacija i previranja u ovoj drzavi je TITO a mi smo najblizi tome trenutno

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2018, 21:37

Po mom misljenju Saric (reprezentativac) ne bi imao mjesta u ovom rosteru igraca. Samo jacati Akademiju i blagovremeno predvidjati gdje bi mogli imati problema za pola ili godinu dana.
Roditeljima i menadzerima djelima pokazati da je Akademija FKS ostvarenje njihovog zivotnog cilja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 nov 2018, 21:59

Samozdravlje je napisao/la:Po mom misljenju Saric (reprezentativac) ne bi imao mjesta u ovom rosteru igraca. Samo jacati Akademiju i blagovremeno predvidjati gdje bi mogli imati problema za pola ili godinu dana.
Roditeljima i menadzerima djelima pokazati da je Akademija FKS ostvarenje njihovog zivotnog cilja.
Sarić i Rahmanović su slični po borbenosti, radijusu kretanja, zalaganju, bar ovaj Sarić iz repke... :D
imao je kod nas i tanjih tekmi...ali i Rahman se razvio u dobrog igrača, prije je bio samo magnet za kartone jbg

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 nov 2018, 22:00

Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 nov 2018, 22:02

ledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
ide u Antaliju s ekipom :thumbup:
i on i Imamović, pa ćemo vidjet... :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 nov 2018, 22:03

100%
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 28 nov 2018, 22:10

DenchiNL je napisao/la:
ide u Antaliju s ekipom :thumbup:
i on i Imamović, pa ćemo vidjet... :kafa:
Najveca "zvjerka" juniorske ekipe je Andrej Djokanovic i to ce se vrlo brzo pokazati ;)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 nov 2018, 22:17

Platini i ti si tvrdio da ce Nihad prodati u januaru i da su slinanova pisanja tacna. I jah upratio sam da se javis samo kad Andreja treba pohvaliti. OK i mni je momak zvijer ali ja pisemi o drugim temama, stvarima, igracima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Google Adsense [Bot], Napapijri, PapakIzSa, Proximic i 21 gost.