FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivote dragi, koliko se nisko spustaju ovi novinari. Pa hebo te, oni ce za cvaju objaviti sto god hoces. Jedni pisu jedno, kroz nekoliko minuta drugi pisu nesto suprotno. Zato mi slusamo samo haber iz kluba. Ako ne postignu dogovor, sa igracima boze moj. Vazno je da se ekipa , ne mijenja mnogo preko zime.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahhahaha šta ima neće da produži..

Kako ofirno laganje.. Svako od nas zna kakav je Rahman momak i odmah može zaključiti da je ovo glupost. Produžiće on ugovor milju posto, a onda će Sabrina i Jahić zajedno ispišati po ovoj novinarskim papčićima.
Kako ofirno laganje.. Svako od nas zna kakav je Rahman momak i odmah može zaključiti da je ovo glupost. Produžiće on ugovor milju posto, a onda će Sabrina i Jahić zajedno ispišati po ovoj novinarskim papčićima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sabrina treba odma raskinut saradnju sa slinjkom, **** majku nekad pomislim da Sabrina radi dobar poso kad vidim ove dusmanske poteze saveza nivinara. Ocito ako nisi sa savezom i neradis sto ti oni govore (tacnije SDA stranka) a posebno otkantas tu bagru i pored toga prvi, onda oni svoje pijune ko slinan i ovaj portal sto je izbacio o rahmanu i jos par portala pokusavaju da te sjebu. Vidi ko nam sudi covjek doso iz kantonalne lige boliga **** za bod celika uzet 10 k km njemu fino suspenzija dobro dode savezu dobro.
Ja mislim da je ovo do saveza.
MoRel se tuzit za ove lazi
Ja mislim da je ovo do saveza.
MoRel se tuzit za ove lazi
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jako dobar post. Istina .Odose reprezentativci Duljevic,Saric , a mi nikad bolji , jaki , brzi,sportski drski , romanticari na terenu .Bilo bi sjajno da ostanu , ali i ako odu imamo zamjene , a i Akademci cekaju priliku . Ako zatreba Hadzija i Husref ce reci sta treba i dovesti ako se moze.Ne mozemo im ni zamjeriti ako odu . Da, treba se staviti u situaciju da si im roditelj ili brat sta bi im savjetovao.Ponudi Upravo sta mozes , a momci nek vide.Odu li sretno im , mi idemo dalje.Stanojevic,Crepuljulja,Velkoski dovoljni kao prva opcija.Mustafic i Kurdic ce nadoci i mogu kao rezerve,a mozda Akademija iznenadi novim imenima.Sto prije budemo znali istinu oko njih to bolje za sve. Sad je TITULA najbitnija i zdravlje naravno.Lecler je napisao/la:Uživajte raja u trenutnoj atmosferi u i oko kluba,svi smo dugo čekali da konačno igramo kako treba. A odlasci su neizbježni kad tad i ne treba se sekirati oko toga. Moramo se nadati da uprava zna šta radi i da naše talente nećemo prodavati za siću.
Na kraju krajeva uprave i igrači dolaze i odlaze, ostajemo samo Sarajevo i mi.
Vamos Sarajevo!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
vide da niko nema održivu strategiju na duge staze osim nas...a kasne 5 godina...čirevi pucaju...SarajevoJeBordo je napisao/la:Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
U čitavom svijetu mediji lupaju, nagađaju ili su pod vodstvom određenih grupa ljudi, klubova i sl. Španija je primjer. Nije to do države, jednostavno u prirodi je čovjeka da drugom podapinje, hoće da te uništi, da ti podvali.
Već ispričana priča.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Trenutni sportski rezultat je plod isključivo zdrave transfer politike. To se baš promijenilo u zadnjih 2,3 godine. Za ostalo unutra ne znam.DenchiNL je napisao/la:vide da niko nema održivu strategiju na duge staze osim nas...a kasne 5 godina...čirevi pucaju...SarajevoJeBordo je napisao/la:Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
AkademijaSarajevoJeBordo je napisao/la:Trenutni sportski rezultat je plod isključivo zdrave transfer politike. To se baš promijenilo u zadnjih 2,3 godine. Za ostalo unutra ne znam.DenchiNL je napisao/la:vide da niko nema održivu strategiju na duge staze osim nas...a kasne 5 godina...čirevi pucaju...SarajevoJeBordo je napisao/la:Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
niklo akademija more poslije naše
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tu im je problem , kasno shvatise. Mislili su da su nas povalili poslije ulaska Tana(3 titule Laznih), ali tek ce dominacija aBd .DenchiNL je napisao/la:vide da niko nema održivu strategiju na duge staze osim nas...a kasne 5 godina...čirevi pucaju...SarajevoJeBordo je napisao/la:Razne bljuvotine i pokušaji podrivanja ne mora značiti da su orkestrirani od konkurencije. Sarajevski čaršijski mešetari i ublehe su sve spremne uraditi da bi ušli negdje gdje mogu sve opustošiti. Prvi sam pisao protiv ove uprave, ali i kad se to pisalo ovakve zlonamjerne članke nismo čitali. Možda neko vidi da je klub sad na dobrom putu, liježu sad pare od Evrope, pa bi možda neko htio da se uvali.
bukvalno sve što im se dešava je kao kod nas prije nekoliko godina, skupi raskidi, mjenjanje trenera, cirkus na sve strane, frku s navijačima, samo još idalje imaju dugove a i neke novonastale...Samozdravlje je napisao/la:
Tu im je problem , kasno shvatise. Mislili su da su nas povalili poslije ulaska Tana(3 titule Laznih), ali tek ce dominacija aBd .
Zdrav klub bez oscilacija i previranja u ovoj drzavi je TITO a mi smo najblizi tome trenutnoDenchiNL je napisao/la:bukvalno sve što im se dešava je kao kod nas prije nekoliko godina, skupi raskidi, mjenjanje trenera, cirkus na sve strane, frku s navijačima, samo još idalje imaju dugove a i neke novonastale...Samozdravlje je napisao/la:
Tu im je problem , kasno shvatise. Mislili su da su nas povalili poslije ulaska Tana(3 titule Laznih), ali tek ce dominacija aBd .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Po mom misljenju Saric (reprezentativac) ne bi imao mjesta u ovom rosteru igraca. Samo jacati Akademiju i blagovremeno predvidjati gdje bi mogli imati problema za pola ili godinu dana.
Roditeljima i menadzerima djelima pokazati da je Akademija FKS ostvarenje njihovog zivotnog cilja.
Roditeljima i menadzerima djelima pokazati da je Akademija FKS ostvarenje njihovog zivotnog cilja.
Sarić i Rahmanović su slični po borbenosti, radijusu kretanja, zalaganju, bar ovaj Sarić iz repke...Samozdravlje je napisao/la:Po mom misljenju Saric (reprezentativac) ne bi imao mjesta u ovom rosteru igraca. Samo jacati Akademiju i blagovremeno predvidjati gdje bi mogli imati problema za pola ili godinu dana.
imao je kod nas i tanjih tekmi...ali i Rahman se razvio u dobrog igrača, prije je bio samo magnet za kartone jbg
Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ide u Antaliju s ekipomledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
i on i Imamović, pa ćemo vidjet...
100%ledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
michplatini
- Kontakt:
Najveca "zvjerka" juniorske ekipe je Andrej Djokanovic i to ce se vrlo brzo pokazatiDenchiNL je napisao/la:ide u Antaliju s ekipomledesma je napisao/la:Ja bi vec malog Salcina uveo u prvi tim! Momak je zvjerka![]()
i on i Imamović, pa ćemo vidjet...
-
belosevic28
- Kontakt:
Platini i ti si tvrdio da ce Nihad prodati u januaru i da su slinanova pisanja tacna. I jah upratio sam da se javis samo kad Andreja treba pohvaliti. OK i mni je momak zvijer ali ja pisemi o drugim temama, stvarima, igracima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''