U ovom dvomeču je Liverpool i u Dortmundu bio bolji, Weidenfeller čuda branio u drugom poluvremenu, a i Origi svašta mašio.Barbarossa je napisao/la:Noćas očekujem još jedan epic fail Tuchela kada su u pitanju njegovi dueli protiv Kloopa, dublje analizirajući stvar čini se da ima daddy issues sa njim. Prije dvije godine je također imao bolju ekipu od Kloopa , kao što to i danas ima , i opet je uspio uprskati gotovo stvar.![]()
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
dns se salah prodaje psgu za 200 milki
PSG ispada u grupi a Neyo se vraca gdje mu je i mjesto jel.
27.10.2020
Henry druze bolje da si se uhvatio Macllesfield Towna 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pogledaj Monacu koji su igrači povrijeđeni i ovi na klupi mislim da 2 3 nisu potpuno spremna još, znači oko 12 13 igrača, večina prvotimaca, pa ovo nema ni na FM kad je bio onaj Bug pa svaku utakmicu se povrijedi po 3 2 igračaJack je napisao/la:Henry druze bolje da si se uhvatio Macllesfield Towna

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije to bug meni se evo i na 19ci desavaCeltic je napisao/la:Pogledaj Monacu koji su igrači povrijeđeni i ovi na klupi mislim da 2 3 nisu potpuno spremna još, znači oko 12 13 igrača, večina prvotimaca, pa ovo nema ni na FM kad je bio onaj Bug pa svaku utakmicu se povrijedi po 3 2 igračaJack je napisao/la:Henry druze bolje da si se uhvatio Macllesfield Towna![]()
![]()
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pa kad nećete da angažujete KarabegaJack je napisao/la:Nije to bug meni se evo i na 19ci desavaCeltic je napisao/la:Pogledaj Monacu koji su igrači povrijeđeni i ovi na klupi mislim da 2 3 nisu potpuno spremna još, znači oko 12 13 igrača, večina prvotimaca, pa ovo nema ni na FM kad je bio onaj Bug pa svaku utakmicu se povrijedi po 3 2 igračaJack je napisao/la:Henry druze bolje da si se uhvatio Macllesfield Towna![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovaj Krychowiak je u jednom momentu vazio za europsku kremu veznog reda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- ASD
- Kontakt:
Tacnije, jednu sezonu je vazio.Puma je napisao/la:Ovaj Krychowiak je u jednom momentu vazio za europsku kremu veznog reda.
- Barbarossa
- Kontakt:
Ajmooo PSG
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kako to protiv najboljeg njemačkog stručnjaka?Barbarossa je napisao/la:Ajmooo PSG
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Barbarossa
- Kontakt:
Tuchel mi je simpaticniji ,iako je Kloop daleko najbolji. U svijetu nogomlata drugi,odmah iza PepaRaonffa je napisao/la:Kako to protiv najboljeg njemačkog stručnjaka?Barbarossa je napisao/la:Ajmooo PSG
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
A što Baho popljuva ove naftaše
Neka očekuje poziv Romana noćas kad se kazaljke poklope.
Neka očekuje poziv Romana noćas kad se kazaljke poklope.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
United osvaja, repriza Celzijeve titule iz '12. 
PSG lagano veceras.
PSG lagano veceras.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa Baho znas li Khabiba?
kaze evo jednog borca. 
15.10.2013.
Gdje ćeš ba za PSG navijati, mada i sam smatram da će uzeti večeras.Barbarossa je napisao/la:Tuchel mi je simpaticniji ,iako je Kloop daleko najbolji. U svijetu nogomlata drugi,odmah iza PepaRaonffa je napisao/la:Kako to protiv najboljeg njemačkog stručnjaka?Barbarossa je napisao/la:Ajmooo PSG
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jbt jos se ne mogu odluciti dal gledati PSG ili Zvezdu.
15.10.2013.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kada se sjetim onih osmijeha na licima celnika Galatasaraya kad su izvukli ovu grupu 
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 28 nov 2018, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.