Muzika - Arhiva postova

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

kurdt
Kontakt:

Re: Muzika

Post Postao/la kurdt » 17 okt 2010, 10:19

Monolog je napisao/la:...već dugo vas nosim u kostima. Ljubav je naša vodilja... :mrgreen:

A to zato što si rek'o da su tekstovi nekih gore nabrojanih osoba, patetični(ako sam ja to dobro upratio)? Ih, ne znaju oni da si ti utjelovljenje sve ljubavi ovog svijeta; da znaju, ne bi te tako napadali. :oops:
Halo ucenik generacije jel se to i ti u note kontas :?: Nisi ni ti kao sto si nekad bio.

You think you're so clever and classless and free,
But you're still fucking peasents as far as I can see :ugeek:
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 okt 2010, 12:20

kurdt je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Balaš nije pjevač on je pjesnik, najveći našeg vremena i vremena nasih roditelja ;)
vidis..
ima nekih koji ne misle tako...
covjek je najveci tekstopisac,i nekome smeta sto covjek pise o ljubavi...pa jbt....
Moras ti jos da rastes da skontas neke stvari ili pak nikad ne skontas. Nikako ne mogu ova tvoja srranja o komunizmu a onda najednom veliki ljubitelj balasa a svi znaju da je balas protiv diktature cak nije htio da ide u vojsku. Skontaj sta bi to moglo znaciti ako ne skontas javi se ja cu ti objasniti :D
ma ja ba...ne kontam ja.. :roll:
kakve ime bolan veze moje politicko opredjeljenje sa muzikom,moj izbor....sta on bio protivnik diktature,prije bi rekao da je bio protivnik miloseviceve vladavine al otom potom..
ziv ti meni bio....
ipak ne moze niko polit kao tvom narkicu cobainu,ipak je najveci na svijetu...tolko dobar da se raznjeo pumparicom...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 okt 2010, 13:09

[youtube][/youtube]
8-) To je to !!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 okt 2010, 13:40

T-MAC je napisao/la:
kurdt je napisao/la:
T-MAC je napisao/la: vidis..
ima nekih koji ne misle tako...
covjek je najveci tekstopisac,i nekome smeta sto covjek pise o ljubavi...pa jbt....
Moras ti jos da rastes da skontas neke stvari ili pak nikad ne skontas. Nikako ne mogu ova tvoja srranja o komunizmu a onda najednom veliki ljubitelj balasa a svi znaju da je balas protiv diktature cak nije htio da ide u vojsku. Skontaj sta bi to moglo znaciti ako ne skontas javi se ja cu ti objasniti :D
ma ja ba...ne kontam ja.. :roll:
kakve ime bolan veze moje politicko opredjeljenje sa muzikom,moj izbor....sta on bio protivnik diktature,prije bi rekao da je bio protivnik miloseviceve vladavine al otom potom..
ziv ti meni bio....
ipak ne moze niko polit kao tvom narkicu cobainu,ipak je najveci na svijetu...tolko dobar da se raznjeo pumparicom...
Ma Cobain je furka iz osnovne skole pa onda dođu Gunsi i sve to prođe ja slusam Death, Trash, Black Metal al Balaš mi je bog poeta čo´ek
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 17 okt 2010, 14:11

T-MAC je napisao/la:ma ja ba...ne kontam ja.. :roll:
ziv ti meni bio....
Prvo se nauci pisat pa onda govori o takvoj velicini, covjeku koji je u muziku unio svoj zivot i nije ga bilo briga sta drugi misle o njemu.

"Punk rock means freedom"

Ovo je izmisljeno zbog takvih kao ti, idolu. Govoris da tvoje politicko opredjeljenje nema veze sa muzikom. Pojasni. Moze li neko slusati Thompsona :o , a da ga ne smatras nacionalistom, ili ti ga ustasom.

Cobain se ubio zbog odredjenih razloga, koje ti 100% ne znas i koje 99% neces nikad ni saznati.
Po tebi je on jedan glupi narkic koji se "raznjeo" pumparicom. Zato i jesmo u ****. Ne razmatramo opcije samo blatimo tudje, ali svoje nedamo.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 okt 2010, 14:18

Sve neki rokeri, metalci, ima li ko gitaru, svirate li?

[youtube][/youtube]

Why why we must fight
Every day and every night
100% sportski i krajnje opušten potpis

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 17 okt 2010, 14:58

RiNo je napisao/la:Sve neki rokeri, metalci, ima li ko gitaru, svirate li?
Imam ja, ne jednu nego dvije ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 okt 2010, 15:17

Unforgotten je napisao/la:
Kakve su ?
Ja imam Vintage v100, čekam sad Marshallovo pojačalo pa da malo maltretiram komšije.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 17 okt 2010, 16:39

Tek ucim svirati :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 17 okt 2010, 17:23

RiNo je napisao/la:
Kakve su ?
Ja imam Vintage v100, čekam sad Marshallovo pojačalo pa da malo maltretiram komšije.
Prva akusticna (klasicna) felsava, al' jbg ne kontam pravit neku profesionalnu karijeru. Druga, elektricna, isto nije bas nesta, marka Behringer, kao i pojacalo (koje krci kad ga malo vise odvrnes), a jos joj fali prva (najtanja) zica.

Sto se tice sviranja samo Azra - Balkan, jbg nema se vremena, znas li ti sta zesce svirat? :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 okt 2010, 17:23

ziv ti meni bio....
Prvo se nauci pisat pa onda govori o takvoj velicini, covjeku koji je u muziku unio svoj zivot i nije ga bilo briga sta drugi misle o njemu.

Ovo je izmisljeno zbog takvih kao ti, idolu. Govoris da tvoje politicko opredjeljenje nema veze sa muzikom. Pojasni. Moze li neko slusati Thompsona :o , a da ga ne smatras nacionalistom, ili ti ga ustasom.

Cobain se ubio zbog odredjenih razloga, koje ti 100% ne znas i koje 99% neces nikad ni saznati.
Po tebi je on jedan glupi narkic koji se "raznjeo" pumparicom. Zato i jesmo u ****. Ne razmatramo opcije samo blatimo tudje, ali svoje nedamo.
sigurno nije jedini koji je muziku unio u svoj zivot i sigurno da ima vecih od njega..
sta ti nije jasno...
gdje se to komunizam(socijalizam)protivi muzici???
sta blatim tudze,pa slusam podjednako i strani rock i ex-yu rock(strani mozda i vise)...to sto sam rekao da je cobain narkic,to je isti tip uvrede kada kazes da je balas pateticna ****.,mozes li to pojasnit...
ako svi na ovom svijetu kazu da je balas jedan od najvecih umjetnika neko se javi da se protivi,okey je kada imas dobre argumente ali bezveze govoriti nema smisla,cuj previse patetike..
i prvi je poceo porediti curta sa balasom...nigdje veze.. ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 17 okt 2010, 17:26

T-MAC je napisao/la:
ziv ti meni bio....

sigurno nije jedini koji je muziku unio u svoj zivot i sigurno da ima vecih od njega..
sta ti nije jasno...
gdje se to komunizam(socijalizam)protivi muzici???
sta blatim tudze,pa slusam podjednako i strani rock i ex-yu rock(strani mozda i vise)...to sto sam rekao da je cobain narkic,to je isti tip uvrede kada kazes da je balas pateticna ****.,mozes li to pojasnit...
ako svi na ovom svijetu kazu da je balas jedan od najvecih umjetnika neko se javi da se protivi,okey je kada imas dobre argumente ali bezveze govoriti nema smisla,cuj previse patetike..
i prvi je poceo porediti curta sa balasom...nigdje veze.. ;) ;)
Daj odvadi malo... 8-)

Nisam ja rekao ni da si ti zasrao, vec sam ti htio rec da ako on smatra da je balas budala, a ti smatras da je cobain narkic ne mora znacit ni da si ti, ni da je on u pravu.

Shvacas?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 okt 2010, 17:40

pa tako reci
sta si me nap'o odma... :mrgreen:

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 17 okt 2010, 18:16

gledajte ovo 8-)

[youtube][/youtube]
preeejako :lol:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 okt 2010, 18:18

[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 17 okt 2010, 20:54

[youtube][/youtube]

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 okt 2010, 22:30

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube] ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 okt 2010, 00:45

[youtube][/youtube]

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 okt 2010, 00:56

Sexmachineboy je napisao/la:De genijalci ako neko zna ko pjeva ovu pjesmu i njen naslov nek mi kaze,treba mi hitno:
Refren ide nesto ovako:
"Bogatstvo nije sreca,shvatice jednog dana,
bogati drukcije vole od nas sirotana..."
:? :?:
ako neko zna moilim vas da mi napise ovdje ili PP... :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 okt 2010, 01:28

@Sexmachine :lol: 8-)

Ma nezz niko to,cak ni na netu nema,gdje ces dalje :roll: :roll: jesi siguran da je to neka pjesma :mrgreen:

A ako je ja ne znam, male su sane da bilo ko zna :mrgreen: jer ja sam prekuco te pjesme :lol: :P :P jbg..stvarno nikad cuo..osim..

[youtube][/youtube]

:mrgreen: 8-)

al nije to ta...

Ako znas sta detaljnije napisi na pp,mozda dodjemo do rijesenja... :lol: 8-)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: tiketoke i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []