FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam bas upoznat, ali koja pravila nisu ispostovali??Dali su vam cijenu karata, koju oni mogu formirati, isto kao sto vi, mi i bilo ko drugi formira (ne zaboravite da je vama na derbiju karta za sjever 15KM), ogranicili su broj, ali to se desava redovno i u tuzli, i ostalim mjestima gdje im nije u cilju veliki broj gostujucih navijaca..tako da ne vidim neko krsenje pravila, jer ste vi bojkotovali, i odbili da prisustvujete (i to ne u potpunosti).....Normalan je napisao/la:Ma kakva ironija, grade dobre odnose, dodvoravaju se. A to što nisu ispoštovana osnovna pravila Saveza kako bismo moglo bodriti svoj klub, to ništa.Gigant je napisao/la:Nisi skontao, covjek nije nista uvrijedljivo rekao, cak sto vise, slaze se osimovom ironicnom izjavom...fczeljo je napisao/la: Megamon, neću da se svađam s tobom, al ove seljačke fazone treba iskorijeniti. Neko je već postavljao pravila o organizovanju utakmica gdje piše da za tribine iste kvalitete trebaju da budu iste cijene.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Taman mi je to satisfakcija velika. Umjesto toga, pozvati se na PRAVILA i onda fino ko gospoda ispuniti tribinu dole uz cijenu karte od 5 KM i smlatiti levate uz veliku podršku. I fino uživati u utakmici. Evo već dva gostovanja zaredom nas nezakonito levate!Mandrak je napisao/la:Promašili smo svoje šanse i naravno da ce biti kazna za to, to je nepisano fudbalsko pravilo jbg.
Zasluženo zijan i gotovo...ali što se tice organizacije i karata, kad oni budu dolazili ograniciti ima broj karata na 20 (pošto ih svakako dolazi 50 tak) i udariti cijenu 20 KM....pošteno, pa ko koga zayebe.
Gigante, Pravilnik o bezbjednosti kaže da karte za goste MORAJU biti iste cijene kao i one za domaće navijače, za isti kvalitet tribine. Dalje, dužni su dati 5% kapaciteta stadiona, a ako je odvojena tribina za goste i veća od tih 5%, onda je MORAJU dati cijelu na raspolaganje! Članovi 10 i 14.
Zar vam nije cijena karte za derbi 10 KM, kao i nama za istu tribinu? Svratiš li kad na derbi???
Samo jos da napomenem da je karta za sjever gdju su smjesteni sokolovi bila 3 km a za zapad 5km....s tim mozes da uneses sta hoces niko nista,pretres ne postoji....
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 17 okt 2010, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
Amare hvala ti sto moras s klocevima raditi, hvala ti sto si nas digao iz ponora, hvala ti sto od go.vana pokusavas napraviti pitu. Podhitno nam treba napadac inace smo u ku.rcu. Nakon Loetara sam govorio da je potreban isti i da ce biti utakmice gdje jedan zicer moze dosta toga odluciti, sto se evo ispostavilo na danasnjoj utakmici. Nadam se da cemo nekako izguragti do prvenstvene pauze i da ce Amar uloziti velike napore da nadje kvalitetnog napadaca koji za razliku od kloceva u vrhu napada znaju gdje se gol nalazi, inace nam se ne pise dobro.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Eto onda. I za nas bi bila 3 KM da se PRAVILNIK SAVEZA poštuje...Esii TM87 je napisao/la:Samo jos da napomenem da je karta za sjever gdju su smjesteni sokolovi bila 3 km a za zapad 5km....stim da mozes da uneses sta hoces niko nista,pretres ne postoji....
- KB-TM87
- Kontakt:
Ne znam koji se **** čeka više sa Đipom, hoćel mu davat šansu il će bit kao i sa Džekom, ako ništa zaslužio da dobije šansu ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ma daj ne pricaj....znaci ako je vama na jugu cijena 5KM, mora na derbiju biti nama ista cijena???!!! cisto sumnjam......ali da ne ulazimo dublje u raspravu, nije ni bitno...-..Normalan je napisao/la:Eto onda. I za nas bi bila 3 KM da se PRAVILNIK SAVEZA poštuje...Esii TM87 je napisao/la:Samo jos da napomenem da je karta za sjever gdju su smjesteni sokolovi bila 3 km a za zapad 5km....stim da mozes da uneses sta hoces niko nista,pretres ne postoji....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Ako ti nije bitno, nemoj ništa ni pričati. Sjever je natkriven i zato košta više. Tribine iza gola u Lukavici su istog kvaliteta, identične! Kako te nije stid javiti se nakon laži da vam je sjever 15 KM, a da to ni ne spomeneš?Gigant je napisao/la:Ma daj ne pricaj....znaci ako je vama na jugu cijena 5KM, mora na derbiju biti nama ista cijena???!!! cisto sumnjam......ali da ne ulazimo dublje u raspravu, nije ni bitno...-..Normalan je napisao/la:Eto onda. I za nas bi bila 3 KM da se PRAVILNIK SAVEZA poštuje...Esii TM87 je napisao/la:Samo jos da napomenem da je karta za sjever gdju su smjesteni sokolovi bila 3 km a za zapad 5km....stim da mozes da uneses sta hoces niko nista,pretres ne postoji....
- KB-TM87
- Kontakt:
Za Giganta ...
Prošli derbi vam je cijena bila 15 ako se ne varam, a mislim da svi znamo razloge, isto tako mislim da je bio rijedak slučaj da su cijene bile iznad 10. I ako su bile to je uzrokovano odnosom vaše uprave prema nama kad mi gostujemo pa da vam vratimo...
Ispravi me ako griješim
Prošli derbi vam je cijena bila 15 ako se ne varam, a mislim da svi znamo razloge, isto tako mislim da je bio rijedak slučaj da su cijene bile iznad 10. I ako su bile to je uzrokovano odnosom vaše uprave prema nama kad mi gostujemo pa da vam vratimo...
Ispravi me ako griješim
Ti bas Gigantu paglu pravo...znaci ako je nama sjever 10 i vama ce biti cener...jug se nemoze porediti sa sjeverom jer su razlicite dvije tribine,pa tako je i cijena razlicita....kontasGigant je napisao/la:Ma daj ne pricaj....znaci ako je vama na jugu cijena 5KM, mora na derbiju biti nama ista cijena???!!! cisto sumnjam......ali da ne ulazimo dublje u raspravu, nije ni bitno...-..Normalan je napisao/la:Eto onda. I za nas bi bila 3 KM da se PRAVILNIK SAVEZA poštuje...Esii TM87 je napisao/la:Samo jos da napomenem da je karta za sjever gdju su smjesteni sokolovi bila 3 km a za zapad 5km....stim da mozes da uneses sta hoces niko nista,pretres ne postoji....
1921-2011
Valjda je sad i najvecim laicima jasno da igra bez Laze je igra bez glave i repa. Markovic,Savic, Stanic i Rovcanin nalosiji. Nazalos sami sebe smo pobjedili, 2 zicera promasis i onda po ko zna koji put budes kaznjen.Za nase uslove fer i korektno navijanje kao i sudjenje
Meni nije jasno. "Lazo" kreira više šansi? Lazo neki realizator, golgeter?djale je napisao/la:Valjda je sad i najvecim laicima jasno da igra bez Laze je igra bez glave i repa. Markovic,Savic, Stanic i Rovcanin nalosiji. Nazalos sami sebe smo pobjedili, 2 zicera promasis i onda po ko zna koji put budes kaznjen.Za nase uslove fer i korektno navijanje kao i sudjenje
Ja sam se iznenadio za "fer" navijanje....sa Amarom normalno komunicirali nisu mu ni jednu provokaciju uputili....skontali likovi da je Murinjo za nase uslove...djale je napisao/la:Valjda je sad i najvecim laicima jasno da igra bez Laze je igra bez glave i repa. Markovic,Savic, Stanic i Rovcanin nalosiji. Nazalos sami sebe smo pobjedili, 2 zicera promasis i onda po ko zna koji put budes kaznjen.Za nase uslove fer i korektno navijanje kao i sudjenje
1921-2011
kad sam vidio da ZEBA ne igra, bio sam se pomirio odmah, al dobro je treba ga cuvat za derbija i borca. na ruku nam ide remi borca i rudara, tako da i ne treba puno ocajavati. 
Kad nasa zadnja linija nabije loptu ,Lazo je prima i spusta i tako pocinje 90% nasih napada.Igraci iz ostalih linija imaju vremena da se prikljuce napadu. Al to lajicima nista ne znaci
.
I opet ista prica, i opet ista i svaki put isto...... To sto je jednom gracic digao vama cijenu vama je noramalno da to sada radite svaki put! Izvini, a jeste li vi normalni sekunde?? Gdje je tu logika??. A onaj gore jos poredi i 'kvalitet tribina'. Pa ljudi moji, grbavica je zadnji stadion u BiH cije se 'tribine' mogu porediti sa bilo cime...stvarno ste smijesniKB-TM87 je napisao/la:Za Giganta ...
Ispravi me ako griješim
- KB-TM87
- Kontakt:
Ti ne shvataš da je Grbavica građena u engleskom stilu...UPS je napisao/la:I opet ista prica, i opet ista i svaki put isto...... To sto je jednom gracic digao vama cijenu vama je noramalno da to sada radite svaki put! Izvini, a jeste li vi normalni sekunde?? Gdje je tu logika??. A onaj gore jos poredi i 'kvalitet tribina'. Pa ljudi moji, grbavica je zadnji stadion u BiH cije se 'tribine' mogu porediti sa bilo cime...stvarno ste smijesniKB-TM87 je napisao/la:Za Giganta ...
Ispravi me ako griješim
Na jug kad dođes na Koševu, odaljeno i slabo se vidi, a vi kad ste na sjeveru na Grbavici, kvalitet gledanja je zavidan, a još pokrivena tribina, trebate biti sretni da nije veća cijena ...
I sa Lazarom znači pravimo više šansi u gostima nego što smo to danas uradili? Mistificiranje fudbala i prozivanje 99% realnih navijača laicima je jedini način da se pokuša odbraniti ono što "Lazo" pruža. Vjerovatno je vrijedan na treninzima, vjerovatno je Rovčanin bezobrazan, očito je da nemamo napadača itd... To su neki od razloga zašto Popović igra. Nikako to što je super koristan.djale je napisao/la:Kad nasa zadnja linija nabije loptu ,Lazo je prima i spusta i tako pocinje 90% nasih napada.Igraci iz ostalih linija imaju vremena da se prikljuce napadu. Al to lajicima nista ne znaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.