Mene nazvala ''bebo'' a cura mi bila na profilu...pa ti vidi kuknjavaBeton je napisao/la:Pa ne mogu te upratiti kad samo dođeš, zakuhaš i odeš, a pokušavam se i sačuvati tvojih zavodničkih sposobnosti jer bih onda morao ratovati sa Muhom, Belim i Mortom zbog tebe što bi završilo njihovim fatalnim porazom.rasavoje je napisao/la:A sestre?Beton je napisao/la:Selam alejkum braco![]()
Ipak selam ti sestro
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
dvokorak je napisao/la:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- samoposteno
- Kontakt:
Ti si njega izgleda odlucio za novu godinu okrenut na raznju pa ga ovom brzinom hranisalenpitar je napisao/la:dvokorak je napisao/la:
Možda te omalovažava, znaš da žene umiju sarkazam prosipati naročito kad ih puca pms.belosevic28 je napisao/la:
Mene nazvala ''bebo'' a cura mi bila na profilu...pa ti vidi kuknjava
Od mene selam traži, valjda to više znači. Sa selamom sve počinje.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jbg i ja glup, odma se zalijepio na ovo ''bebo''... Vidi se da si iskusnjara. Nezz ja nista moj brate.
belosevic28 je napisao/la:Jbg i ja glup, odma se zalijepio na ovo ''bebo''... Vidi se da si iskusnjara. Nezz ja nista moj brate.
Voli te brat, neće nas ona zavaditi.
Ja cu ga samo nataknuti. Sam ce se on okretati.samoposteno je napisao/la:Ti si njega izgleda odlucio za novu godinu okrenut na raznju pa ga ovom brzinom hranisalenpitar je napisao/la:dvokorak je napisao/la:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- MocMahale444
+1dvokorak je napisao/la:Drugari i drugarice dajte nam anketu da mi izglasamo Ogijevu narednu tetovazu.
@Bifi kazem wtf jer sam i ja napisao slican post pa mi nesto cudno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Baci neke prijedloge, MahaldzijaMocMahale444 je napisao/la:+1dvokorak je napisao/la:Drugari i drugarice dajte nam anketu da mi izglasamo Ogijevu narednu tetovazu.
@Bifi kazem wtf jer sam i ja napisao slican post pa mi nesto cudno.
@Prizn pa gdje vam je taj investitor?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
belosevic28
- Kontakt:
TonBe ma kakvi zavaditi. Gluho i daleko bilo...
belosevic28 je napisao/la:TonBe ma kakvi zavaditi. Gluho i daleko bilo...
Opustite se rođaci. Podići će se galama kad neko u ligi nekom yebe balijsku majku il digne tri prsta. Šta je jedna tetovaža gore-dole, nek nama Ogi gine za reprezentaciju.
Ko to kaže, ko to laže, tetovaža je mala?
Ko to kaže, ko to laže, tetovaža je mala?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Bgm momku trebamo osmisliti new tatoo.
Nek istetovira Bilbiju.belosevic28 je napisao/la:Bgm momku trebamo osmisliti new tatoo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sarija ili dvokoraka nek istetovira, isti mu je qrac ko istetovirati ovog vojvodu.skoroalen je napisao/la:Nek istetovira Bilbiju.belosevic28 je napisao/la:Bgm momku trebamo osmisliti new tatoo.
Sve bismo probleme regulisali samo kad bismo Ogijevu tetovku uklonili. To bi itekako poguralo domace klubove da barem dodju do penala kad igraju protiv velikana sa Malte ili onih s Kipra....
? ? <3
A gledaj sto se mandarinica @TonbeFury naljutila. Pa drugar @Sara zbog nekog njemu zanog razloga kritikuje Ogija i ti njega opet prozivas.
? ? <3
A šta ti čekaš sa kritikom? Šta Bijeljina kaže za tetovažu?dvokorak je napisao/la:A gledaj sto se mandarinica @TonbeFury naljutila. Pa drugar @Sara zbog nekog njemu zanog razloga kritikuje Ogija i ti njega opet prozivas.
- prisonbreak
- Kontakt:
Olguna.skoroalen je napisao/la:Nek istetovira Bilbiju.belosevic28 je napisao/la:Bgm momku trebamo osmisliti new tatoo.
Ogi bi 'iscupo' dio tjela gdje bi mu bio Turcim
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
belosevic28
- Kontakt:
Zamisli istetovira tijelo mazge a glavurdje majevickog goveda i koze. Dvokorak i Sari all in one. Hit bi bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.