BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 16 okt 2010, 00:47

Hare_BvB je napisao/la:Hvala dečki.

Ali ne smije zanemariti ni uticaj pivare na osnivanje BVB-a. :mrgreen:

Večeras su na pomenutoj emisiji prikazani čak i naši prvobitni dresovi. Zamislite, bili su plavo-bijeli! :D :lol:
Sta ti je cudno ljudi bili pod djestvom alkohola. Tek nakon odredjenog vremena su shvatili sta su uradili. :D :D
Inace mislim da je gospodin Kaplan Hubert Dewald bio veliki navijac vasih ljutih rivala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 okt 2010, 00:52

amerosm je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Hvala dečki.

Ali ne smije zanemariti ni uticaj pivare na osnivanje BVB-a. :mrgreen:

Večeras su na pomenutoj emisiji prikazani čak i naši prvobitni dresovi. Zamislite, bili su plavo-bijeli! :D :lol:
Sta ti je cudno ljudi bili pod djestvom alkohola. Tek nakon odredjenog vremena su shvatili sta su uradili. :D :D
Inace mislim da je gospodin Kaplan Hubert Dewald bio veliki navijac vasih ljutih rivala.
Vjerovatno, čim im nije dao da igraju lopte. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 okt 2010, 01:09

Ev' da i tu tabelu okačimo! :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 17 okt 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 okt 2010, 11:29

aaaaa kako je fino pogledati na tabelu :D ....danas ocekujem poraz mainza, vrijeme je vise.....

nego sinoc najjaca scena nuri - poldi...koje klizanje :D :D :D :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 11:45

ronaldo99 je napisao/la:danas ocekujem poraz mainza, vrijeme je vise.....
:? Što, zar nije bolje da ganjate Mainz nego Bayern il Wolsfsburg ?! :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 okt 2010, 15:50

Naš nardeni protivnik, ekipa PSG-a je sinoć slavila rezultatom 2-0 na nezgodnom gostovanju u Toulouse-u. U odličnoj su formi, kao i mi, i biće ih jako teško savladati u četvrtak, ali nadam se da će naš kvalitet presuditi. :P

Jučerašnjim porazom Mainza, ispunjeni su uslovi za dolazak salatare u Dortmund. Podsjećam da su '95 i 2002. Bayo i K'lautern imali isti učinak kao Mainz, da bi na kraju BVB uzeo titulu. :? :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 okt 2010, 16:01

GunnerS je napisao/la: :? Što, zar nije bolje da ganjate Mainz nego Bayern il Wolsfsburg ?! :roll:
pa iz razloga da mi preuzmemo vrh tabele i da ostanemo tu do kraja :D ...a bayern je na -10, oni mali plavi se smrzose na -16..uhh kako je to fino :D

sto se tice psg-a bice jako tesko doci do pobijede imaju odlicnu ekipu, a sve bolje i bolje igraju...al imamo i mi svoje adute KAGAWA :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 okt 2010, 18:17

Nastavlja se serija. Pa dokle vise, majka mu stara? :D :D
Nego, u petak sam bio zauzet, stoga nisam mogao gledati utakmicu, ali iz sazetaka se dalo primijetiti da ne gubite na samopouzdanju, a isto je nakon te noci nazalost jos u vecem usponu. :D

Kome je Dortmund domacin u narednom kolu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 okt 2010, 18:20

hoffenhaim ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 okt 2010, 18:30

ronaldo99 je napisao/la:hoffenhaim ;)
Znaci lavovi iz Sinsheima. 8-) 8-)
Moglo bi se ovdje svasta dogadjati, a ne zaboravimo da bi nasi reprezentativci mogli bljesnuti, s obzirom da danas igraju ispod nivoa. Cisto da nastave tradiciju, jedna losa partija, druga dobra. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 17 okt 2010, 23:09

Evo malo atmosfere za vrijeme i nakon utakmice protiv jarceva:

[youtube][/youtube]
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Dino-BVB
Kontakt:

Post Postao/la Dino-BVB » 18 okt 2010, 15:42

Vozdra raja,ja i zaboravio da imam profil na ovom forumu :),ali evo sjetio se da ostavim jedan komentar!
Ja sam ovdje bio prije neka 4 mjeseca,i ovdje su navijači Borussie bili Ja,Adnan_nanda i Hare.Da li ima neko novi ko je došao?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 okt 2010, 15:52

Hare_BvB je napisao/la:Naš nardeni protivnik, ekipa PSG-a je sinoć slavila rezultatom 2-0 na nezgodnom gostovanju u Toulouse-u. U odličnoj su formi, kao i mi, i biće ih jako teško savladati u četvrtak, ali nadam se da će naš kvalitet presuditi. :P

Po meni kolo koje moze odrediti nasu sudbinu u europskoj ligi...Ako Sevilla dobije u Ukrajini a mi ne dobijemo PSG onda su nam sanse minimalne za prolaz jer cemo se morati vaditi ili u Parizu ili u Sevilli sto je veoma tesko...S druge strane evo Sevilla zijanila protiv Gijona...izgleda da je ono protiv nas bio samo trzaj sa novim trenerom,mogli bi oni nastaviti sa losim rezultatima...bilo bi idealno da dobijemo sad PSG kuci a da Karpaty izvuku bod :D
Bice zanimljivo vidjeti hoce li Dede biti spreman da odigra od pocetak u cetvrtak..

Dino-BVB
Kontakt:

Post Postao/la Dino-BVB » 18 okt 2010, 16:12

adnan24 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Naš nardeni protivnik, ekipa PSG-a je sinoć slavila rezultatom 2-0 na nezgodnom gostovanju u Toulouse-u. U odličnoj su formi, kao i mi, i biće ih jako teško savladati u četvrtak, ali nadam se da će naš kvalitet presuditi. :P

Po meni kolo koje moze odrediti nasu sudbinu u europskoj ligi...Ako Sevilla dobije u Ukrajini a mi ne dobijemo PSG onda su nam sanse minimalne za prolaz jer cemo se morati vaditi ili u Parizu ili u Sevilli sto je veoma tesko...S druge strane evo Sevilla zijanila protiv Gijona...izgleda da je ono protiv nas bio samo trzaj sa novim trenerom,mogli bi oni nastaviti sa losim rezultatima...bilo bi idealno da dobijemo sad PSG kuci a da Karpaty izvuku bod :D
Bice zanimljivo vidjeti hoce li Dede biti spreman da odigra od pocetak u cetvrtak..
Ako želimo nešto u Evropi ovo nam je dobra šansa za dokazivanje ;)
Na tebe sam mislio u onom mom prošlom postu koga sam znao,a da je navijao za BVB ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 okt 2010, 19:17

Dino-BVB je napisao/la: Ako želimo nešto u Evropi ovo nam je dobra šansa za dokazivanje ;)
Na tebe sam mislio u onom mom prošlom postu koga sam znao,a da je navijao za BVB ;)

Ma skont'o sam :D ...adnan_nanda je cini mi se fan valencije...
A ima dosta novih navijaca bvb-a na ovom forumu...

Dino-BVB
Kontakt:

Post Postao/la Dino-BVB » 18 okt 2010, 19:48

adnan24 je napisao/la:
Dino-BVB je napisao/la: Ako želimo nešto u Evropi ovo nam je dobra šansa za dokazivanje ;)

Ma skont'o sam :D ...adnan_nanda je cini mi se fan valencije...
A ima dosta novih navijaca bvb-a na ovom forumu...
Hehe,uglavnom nek smo se sporazumili,a protiv PSG-a idemo na pobjedu!
Ma nek ima što više fanova :)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 okt 2010, 13:30

PSG zeli Widenfellera, ali njegov menadzer je odmah rekao kako je BvB prva opcija, i kako su vec razgovarali sa Zorcom o produzenju ugovora... Ali jos uvijek se nisu slozili oko nove plate Weidija jer ocigledno da Weidi zeli vise novca jer i on je jako odgovoran za trenutnu super formu dortmunda tako da sad Roman igra malo pokera sa upravom BvB-A hehe... Mislim da ce Wajdi sigurno ostat osim ako ne dodje kakav veci klub kao recimo Arsenal il tako nesto, al kako god uvjeren sam da ce ostat kod nas...

FC KOLN zeli Hajnala... Moguc je odlazak Hajnala u zimskom prelaznom roku, samo Koln i nema bas kesa pa ne znam kako ce se dogovorit ... Kako god mislim da Hajnal ide u zimu nazalost :(
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 okt 2010, 13:11

Hajnal će vjerovatno napustiti klub, jer evidentno je, da Klopponja više ne računa na njega. :|

PSG je u strašnoj formi, sedam mečeva bez poraza, a čak su i bez primljenog gola u zadnjih 675 minuta. :? Imaju dosta jak tim i biće vrlo teško doći do pobjede večeras. Evo je'an uvod za večerašnji meč:

http://www.goal.com/en/match/50813/boru ... sg/preview

Bavarci žele Nurku u svojim redovima, a odštetna klauzula od 6 miliona je presmješna. Nadam se da će Nurko postupiti ispravno i da će potpisat novi ugovor sa ekipom kojoj duguje sve. :mrgreen:

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... hin-report

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 okt 2010, 16:00

Hare_BvB je napisao/la:Hajnal će vjerovatno napustiti klub, jer evidentno je, da Klopponja više ne računa na njega. :|

PSG je u strašnoj formi, sedam mečeva bez poraza, a čak su i bez primljenog gola u zadnjih 675 minuta. :? Imaju dosta jak tim i biće vrlo teško doći do pobjede večeras. Evo je'an uvod za večerašnji meč:

http://www.goal.com/en/match/50813/boru ... sg/preview

Bavarci žele Nurku u svojim redovima, a odštetna klauzula od 6 miliona je presmješna. Nadam se da će Nurko postupiti ispravno i da će potpisat novi ugovor sa ekipom kojoj duguje sve. :mrgreen:

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... hin-report

6 miliona=smijesno :oops:
Jesu oni u dobroj formi ali nismo ni mi bas u krizi :D ...bilo bi lijepo da nam se vrati za onu nesrecu protiv Sevilje pa da nas malo i sreca posluzi danas...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 okt 2010, 16:37

Borussiji pobjeda izuzetno treba, a Bgm i meni za kladionice. :D
Ned'o vam Bog da pustite one pijetlove da se pohase. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.