Da, gola razlika između te tri ekipe. Ako bude ista onda se gleda broj golova. Mislim da se to gleda i kad su dvije ekipe u pitanju.ronaldo99 je napisao/la:Kako ja znam tad se gleda gol razlika izmedju te tri ekipeTonyMontana je napisao/la:Nezz bogami, ovaj PSG nas je naučio na svašta nešto. Daleko su oni meni od pouzdanog.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
- TonyMontana
- Kontakt:
Pa kod UEFE prvo ide medjusobni.Gol razlika se gleda u slucaju da u medjusobnom izmedju 3 ekipe svako ima po 1 bolji.
A kazem u ovom slucaju PSG ima bolji od Liverpula,ali ne od Napolija.A Napoli znaci bolji od Parižana i u slucaju 1-0 pobjede Liverpula nema gori od Liverpula,nego su skroz izjednaceni.
Moguće je da u tom slucaju Liverpul ispada.
Ono generalno nebitno,ali bilo bi funny da ih PSG tako sjebe
A kazem u ovom slucaju PSG ima bolji od Liverpula,ali ne od Napolija.A Napoli znaci bolji od Parižana i u slucaju 1-0 pobjede Liverpula nema gori od Liverpula,nego su skroz izjednaceni.
Moguće je da u tom slucaju Liverpul ispada.
Ono generalno nebitno,ali bilo bi funny da ih PSG tako sjebe
- Barbarossa
- Kontakt:
Lpool se već dugo i u ligi provlači na isti način kako je pokušao večeras
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Uzimaju se u obzir međusobni rezultati ta 3 tima, dakle bez mečeva s Zvezdom. I tu bi Liverpool bio prvi, a kod drugog bi odlučivala gol razlika. Ne znam sad tačnu situaciju, a i mrsko mi računati.TonyMontana je napisao/la:Mada eo dobrog pitanja, da vidim zna li ko šta se tada dešava.
PSG x u Beogradu, realno i nije nemoguće kad uzmes vec ova dva kiksa Napolija i Zvezde,jos pogotovo sto ce ovi sigurno misliti da idu igrati protiv nekih levata.Eh Liverpool dobije 1-0 i imaju svi po 9 bodova.
PSG ima bolji medjusobni od Poola,a gori od Napolija.Dok Pool i Napoli imaju taj mrtvi x sa dvije pobjede od 1-0.Da li tad ono ide gol razlika izmedju ova 3 kluba ili kako ?
Kontam ono Napoli moze reci imamo bolji skor od PSG-a,a nemamo gori od Liverpula
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Bodovi u medjusobnim duelima, pa gol razlika u medjusobnim duelima.TonyMontana je napisao/la:Nezz bogami, ovaj PSG nas je naučio na svašta nešto. Daleko su oni meni od pouzdanog.
Uglavnom ima li ko odgovor
Ukratko, Napoli ispada.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 28 nov 2018, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- TonyMontana
- Kontakt:
Kako ce Liverpool biti prvi kad Liverpool ima gori međusobni odmah od PSG-a ? 
Ili mislis na bodove ?
Ili mislis na bodove ?
Bez mečeva sa Zvezdom Liverpool 6, a ovi po 5.TonyMontana je napisao/la:Kako ce Liverpool biti prvi kad Liverpool ima gori međusobni odmah od PSG-a ?
Ili mislis na bodove ?
Remember, remember the 5th of November.
- TonyMontana
- Kontakt:
Ma ja,onda Napoli ispada,imaju 4-4 gol razliku,a PSG 8-8.
Na bodove u utakmicama između ta 3 tima.TonyMontana je napisao/la:Kako ce Liverpool biti prvi kad Liverpool ima gori međusobni odmah od PSG-a ?
Ili mislis na bodove ?
Liverpool 6
PSG i Napoli po 5.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Fizička sprema PSG kao da igraju u našoj ligi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Barbarossa
- Kontakt:
ma džaba se zamaramo ovih računicama kad je sigurica pobjeda PSGa u Beogradu.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- TonyMontana
- Kontakt:
Ma možda i ne bi bili toliko tanki da se iko od ovih naprijed vraća u odbranu. Najgore i Di Maria kampuje na sredini terena i vuče se.
Stalno manjak igrača u odbrani imaju. Zato respect Silvi na partiji večeras, jedna od boljih njegovih predstava.
Stalno manjak igrača u odbrani imaju. Zato respect Silvi na partiji večeras, jedna od boljih njegovih predstava.
Napoli ga puši u slučaju tri sa 9 osim kad bi izgubio 4-3, 5-4 i tako tim nenormalnim rezultatima. Uglavnom Napoli i Liverpool će igrati na nož pa ko pobjedi.
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 29 nov 2018, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
A bogam šteta i za Napoli, realno su igrom najviše pokazali u grupi. Mada nekako nisu bili ubitačni kada su trebali.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta vam je, Napoli je najbolja ekipa u ovoj grupi, tesko da ce ispasti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Šuti bolan i vici YesKaunas je napisao/la:Sta vam je, Napoli je najbolja ekipa u ovoj grupi, tesko da ce ispasti.
Kažem šteta da su se našli u ovoj situaciji, trebali su davno osigurati plasman dalje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Al ce se neko usrecit sa ovim Schalkeom, kakav odron od grupe.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Taj neko ce biti il Real il Barcachi3llo je napisao/la:Al ce se neko usrecit sa ovim Schalkeom, kakav odron od grupe.
Za pocetak je dovoljno samo da pogledas utakmicu i sve ce ti biti jasno! Ne da su bili glasniji, nego su ih izdominirali. Italijani samo na mahove...japa je napisao/la:Naravno ovo pises jer si objektivno prateci tekmu sa neutralnog aspekta stekao takav dojam i iznio ovaj zakljucak.marconato je napisao/la:Delije pokidase Napolitance u navijanju
Roviti su bili, bilo je pitanje hoce li i putovati, jer nisu trenirali jos od Liverpoola. Jovičić je u poslednjem momentu otpao, a ona 4ca nisu ni putovali (Stojković, Savić, Čaušić i Boaći).Riziko je napisao/la: Marconato, gdje čuo i ne čuo, što večeras ne poče Jovančić i Pavkov?7 Naročito, ovaj prvi.
Nije da bi bio bolji rezultat, ali moglo se više fudbala igrati.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.