Pa druze, nije Bogom dato da moras samo tu raditi. Zasto ne promijenis poslodavca covjece?Fantasista je napisao/la:Sto se tice tih izlazaka najveci problem je vrijeme.
Konkretno u mom slucaju. Ustajem u 5, radim od 6. Radnog vremena nemam i nikad ne znam da li cu ostati do 4 ili do 5. Dodjem slomljen, dok se istusiram i nesto pojedem i odmorim se vec razmisljam kad cu leci. Nije problem izaci i piti ali kako kad se moram dizati u 5.
Dosao sam do zakljucka da je bolje otici u Njemacku i tamo biti rob za vecu lovu![]()
Cim se pruzi prilika bjezim preko grane i ne vracam se.
Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- sagitarius
- Kontakt:
25+.Ne znam, kod nas su razlicite smjene najgori problem zasto radnim danima navecer ni na kafu ne mozemo otici, a o "oblijanju" kako ti kazes ne zelim ni razmisljati, dugo sam ja u poslu a i moje drustvo, tako da vise cijenimo odmori otici na posao.Penaltiky je napisao/la:Koliko godina imaš ti i društvo? Ja radim, oni rade nerijetko se oblijemo Srijedom, Četvrtkom il Ponedjeljkom i ujutro na poso.sagitarius je napisao/la:Imas li ti druze sad posao u Bosni?QUARTERBACK je napisao/la:.
Da li tvoji najbolji prijatelji imaju posao?
Uzmimo da nemas posao, vjeruj mi kad bi sad nasao posao i radio 8h, ja ti garantujem da bi samo Petkom i Subotom izlazio ili samo jedan od tih dana, ne bi ti palo na pamet da radnim danima izlazis ako znas da ujutru moras na posao.To sto ti mislis da je u evropi tako, vjeruj mi da je i u Bosni, samo ti okruzenje mozda nije tako da su svi zaposleni, pa mislis da i ljudi koji rade ovdje svaki dan izlaze, ne izlazimo![]()
Ev moja raja, svi rade, svi razlicite smjene, zna se desiti da jednom u dvije sedmice se uhvatimo da Subotom izadjemo, za nocni izlazak, jedino Nedjeljom jutarnje kafe po 2h, uhvatimo nekako redovno.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Fantasista
- Kontakt:
Promijenio bih da imam srece kada se prijavim negdje drugo. Ili me ne zovu ili odustanu jer moram raditi otkazni rok da bih kod njih presao.bega_afc je napisao/la:Pa druze, nije Bogom dato da moras samo tu raditi. Zasto ne promijenis poslodavca covjece?Fantasista je napisao/la:Sto se tice tih izlazaka najveci problem je vrijeme.
Konkretno u mom slucaju. Ustajem u 5, radim od 6. Radnog vremena nemam i nikad ne znam da li cu ostati do 4 ili do 5. Dodjem slomljen, dok se istusiram i nesto pojedem i odmorim se vec razmisljam kad cu leci. Nije problem izaci i piti ali kako kad se moram dizati u 5.
Dosao sam do zakljucka da je bolje otici u Njemacku i tamo biti rob za vecu lovu![]()
Kako mislis moras? Mora i on tebe pustiti s posla nakon 8 radnih sati pa ne ispostuje. Posalji ga u tri pizde materine pred svima, sam ce ti reci da sutra ne dolazis.Fantasista je napisao/la:Promijenio bih da imam srece kada se prijavim negdje drugo. Ili me ne zovu ili odustanu jer moram raditi otkazni rok da bih kod njih presao.bega_afc je napisao/la:Pa druze, nije Bogom dato da moras samo tu raditi. Zasto ne promijenis poslodavca covjece?Fantasista je napisao/la:Sto se tice tih izlazaka najveci problem je vrijeme.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ja bi se vamo dogovorio, reko im otkazni sedam dana ako nećete pravio bi sranja dok me ne puste.
Pri tom bi ga tužio za svaki radni sat a ti druže imaš 500 njak viška godišnje. ako si tu dvije godine to je 3-4.000
Pri tom bi ga tužio za svaki radni sat a ti druže imaš 500 njak viška godišnje. ako si tu dvije godine to je 3-4.000
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fantasista
- Kontakt:
Bunio se ja i pokusao istjerati pravdu i na kraju zavrsilo na tome da mi nece produziti ugovor koji istice na kraju mjeseca.
Kakvi ugovori, jednom se potpisao, a jedino mjerilo toga da sam prijavljen je to što knjižicu zdravstvenu mogu ovjeriti.
Ne znam čak ni na koju poziciju sam prijavljem.
Treba biti gazda, pa makar guzice dao.
Ne znam čak ni na koju poziciju sam prijavljem.
Treba biti gazda, pa makar guzice dao.
- Fantasista
- Kontakt:
U B i H kod privatnika si samo rob i nista vise. Cim se nesto pozalis kazu idi gdje ima bolje ili idi na biro. E odo na biro i lagano se odmorit preko zime. Kafica, kladionica 

- Marsal
- Kontakt:
Neće još dugo biti tako.Fantasista je napisao/la:U B i H kod privatnika si samo rob i nista vise. Cim se nesto pozalis kazu idi gdje ima bolje ili idi na biro. E odo na biro i lagano se odmorit preko zime. Kafica, kladionica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Fantasista
- Kontakt:
I ja tako mislim ali ne vidim da se nesto mijenja.Marsal je napisao/la:Neće još dugo biti tako.Fantasista je napisao/la:U B i H kod privatnika si samo rob i nista vise. Cim se nesto pozalis kazu idi gdje ima bolje ili idi na biro. E odo na biro i lagano se odmorit preko zime. Kafica, kladionica
Ljude zakidaju za platu, rade po 14 sati dnevno, radne subote se ne placaju itd.
tuži ga za prekovremene, kod mene iz firme ko god je tužio dobio je, a ako je gazda vodio falsifikat šihtaricu može dobro najebatFantasista je napisao/la:I ja tako mislim ali ne vidim da se nesto mijenja.Marsal je napisao/la:Neće još dugo biti tako.Fantasista je napisao/la:U B i H kod privatnika si samo rob i nista vise. Cim se nesto pozalis kazu idi gdje ima bolje ili idi na biro. E odo na biro i lagano se odmorit preko zime. Kafica, kladionica
Ljude zakidaju za platu, rade po 14 sati dnevno, radne subote se ne placaju itd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni je u Sarajevu najbolje, nema boljeg mjesta. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Jesi ti tuzio?Penaltiky je napisao/la:[
tuži ga za prekovremene, kod mene iz firme ko god je tužio dobio je, a ako je gazda vodio falsifikat šihtaricu može dobro najebat

Za šta, nemam ja prekovremenih, ja u minusuASD je napisao/la:Jesi ti tuzio?Penaltiky je napisao/la:[
tuži ga za prekovremene, kod mene iz firme ko god je tužio dobio je, a ako je gazda vodio falsifikat šihtaricu može dobro najebat

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nisam dijasporac al mogu biti patriota i domoljubPenaltiky je napisao/la:Nisam dijasporac al mogu da zakukam.Ramiy je napisao/la:Nisam dijasporac ali mogu da pogledam
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pozdrav svima.Da li ima neko ko je otisao u Irsku da radi da mu se javim privatno , imao bih malo vise pitanja.
Ako ima neko od medicinara bilo bi pozeljno.
- legenda reala
- Kontakt:
Penaltikyunited14 je napisao/la:Pozdrav svima.Da li ima neko ko je otisao u Irsku da radi da mu se javim privatno , imao bih malo vise pitanja.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Barbarossa
- Kontakt:
ma da bi otići pa neka je i Hrvatska
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- ASD
- Kontakt:
Keltski periguzan.legenda reala je napisao/la:Penaltikyunited14 je napisao/la:Pozdrav svima.Da li ima neko ko je otisao u Irsku da radi da mu se javim privatno , imao bih malo vise pitanja.