Evo Jeleškovića check-inovo se u Antaliji, gleda stepenice nakeBenkara21 je napisao/la:Evo Krleta u Dibeku, dinja-med-swiss. Lutka moja.
nek ispuši, možda mu bude zadnja
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo Jeleškovića check-inovo se u Antaliji, gleda stepenice nakeBenkara21 je napisao/la:Evo Krleta u Dibeku, dinja-med-swiss. Lutka moja.
Dobar je, ljudina prava, reko Krkela haj slika za instagrama, kaže hajde taguj meDenchi je napisao/la:Evo Jeleškovića check-inovo se u Antaliji, gleda stepenice nakeBenkara21 je napisao/la:Evo Krleta u Dibeku, dinja-med-swiss. Lutka moja.![]()
![]()
nek ispuši, možda mu bude zadnja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve stoji što si rekao, ali boli nas k.urac, nisu naše (klubske pare) ako šta naprave dobo i jest, ako semafor ostane sjajno, ako ne opet nas libo racku. Kako god mi na dobitku.Zip je napisao/la:Kakvo se samo pranje para radi za ovo "renoviranje Koseva"...
Prvo, famozne stotine hiljada su ulozene na 5*5 metara zelene travnate povrsine ispred zapadne tribine, za rezervne igrace...
Onda ide to majstorsko prosirenje klupa za rezervne igrace, gdje nit ima stolica, nit krova...
Jedno vrijeme su stajale po dvije dodatne stolice za domacu i gostujucu ekipu... Pa su na jednoj tekmi zavrsili u onom kanalu, gdje ja mislim jos stoje...
I na kraju, vrhunski projekat tih nekih yebenih led sijalica, rasvjete, reflektori, milioni, kamioni... A i dalje se naloze drva, ugalj, ovo ono da bi se upalili reflektori...
Da stvar bude jos smjesnija, oni kao sad nesta krenuli praviti 2 mjeseca pred Eyof..
Kriminalci....
Bolje pročitati ovakav post nego dnevnik Ane Frank.Samozdravlje je napisao/la:-Adukor,Velkoski,Rahmanovic ma nek idu ,samo na vrijeme rijesiti(do 10.12) kako mislite dovesti bolje iz Akademije ili svijeta ako oni ostanu
-Ako klub zavisi od ove trojice solidnih igraca ,onda i nismo klub ,onda smo samo dobar tim
-Ostajao je ovaj klub i bez Susica(pa titula), bez Skore,Duljevica i Sarica pa sad igramo najljepsi fudbal od 1985. g.
-Bez veze dizemo cijenu i "sputavamo" Upravu u pregovorima. Ako imaju bolje nek odrade sto imaju,platiti ce im se i cao.
-Dobijali smo utakmice i bez ove trojice , a i gubili sa ovom trojicom. Ko su ba,valjali valjalo je i njima Sarajevo .Nisu za klikere igrali.
-U cemu je razlika izmedju skupova igraca prosle i ove sezone , SAMO U AKADEMCIMA i Dupovcu,Tataru i rezrvi Handzicu. Isti SS .
-Isti igraci i SS,a razlika ogromna.Sto nisu ovako igrali prosle godine.Bolio ih qrac i imali 2g ugovor.Cao zdravo ,Akademija je cudo,sve ostalo nako.
-Ko moze tvrditi da su Rahmanovic,Stanojevic,Crepulja sa 19 g. bili bolji od Mustafica,Kurdica,Salcina.Ja tvrdim da nisu.
-Govorilo se da Mujakic treba na klupu malo odmorit,Kovacevic isto,Pidro i Sabanovic nisu ..,a oni za 4 mjeseca u U21
-Uopste ne zavidim momcima koji se druze sa ovim fudbalerima profesinalcima (Akademci su druga prica),a pogotovo ovim sto sjede u centralnoj lozi.
-SAMO NA VRIJEME RIJESITI,NEKA IDU SRETNO IM BILO .MI SMO KLUB I NACI CEMO BOLJE. 6 MJESECI JE DOVOLJNO DA KLUB DOVEDE BOLJE , PA I NAREDNU SEZONU CEMO IZLAZITI NA TEREN SA 11 IGRACA , NECEMO SA OSAM IGRATI PROTIV 11 PROTIVNICKIH. SAMO SARAJVO I AKADEMIJA.
Bas vala nek prave, nase svakako nije.Lik je napisao/la:Sve stoji što si rekao, ali boli nas k.urac, nisu naše (klubske pare) ako šta naprave dobo i jest, ako semafor ostane sjajno, ako ne opet nas libo racku. Kako god mi na dobitku.Zip je napisao/la:Kakvo se samo pranje para radi za ovo "renoviranje Koseva"...
Prvo, famozne stotine hiljada su ulozene na 5*5 metara zelene travnate povrsine ispred zapadne tribine, za rezervne igrace...
Onda ide to majstorsko prosirenje klupa za rezervne igrace, gdje nit ima stolica, nit krova...
Jedno vrijeme su stajale po dvije dodatne stolice za domacu i gostujucu ekipu... Pa su na jednoj tekmi zavrsili u onom kanalu, gdje ja mislim jos stoje...
I na kraju, vrhunski projekat tih nekih yebenih led sijalica, rasvjete, reflektori, milioni, kamioni... A i dalje se naloze drva, ugalj, ovo ono da bi se upalili reflektori...
Da stvar bude jos smjesnija, oni kao sad nesta krenuli praviti 2 mjeseca pred Eyof..
Kriminalci....
Lecler je napisao/la:Sjeti se kako su nas pokrali u Mostaru. Pogledaj odakle su sudije za utakmicu protiv Čelika. Pročitaj novinarske laži i špekulacije o odlasku naših najvrijednijih igrača. Sjeti se kako nas savez svako kolo žestoko kažnjava. Ko god imalo voli FK Sarajevo ne treba mu poseban poziv za odlazak na utakmicu protiv Čelika. Konačno igramo najbolji a treba istaći i najpošteniji fudbal u državi. Dođi i podrži naš klub, dođi iz inata nek se vidi da nas ima. Dođi da proslavimo jesenju titulu. Odvoji dva sata, dođi i pokaži da ti je stalo do FK Sarajevo ostavi se podrške preko društvenih mreža. Podrška se pruža na stadionu.
Subota, 1.decembar 2018. 16:00h. Stadion Asim Ferhatović Hase
Nema izgovora, svi na Koševo, dođi i pokaži da podržavaš klub u veoma važnoj utakmici, u borbi za titulu. U borbi u kojoj nam svako kolo podapinju ali mi hrabro nastavljamo dalje.
Vamos Sarajevo!
Lecler je napisao/la:Sjeti se kako su nas pokrali u Mostaru. Pogledaj odakle su sudije za utakmicu protiv Čelika. Pročitaj novinarske laži i špekulacije o odlasku naših najvrijednijih igrača. Sjeti se kako nas savez svako kolo žestoko kažnjava. Ko god imalo voli FK Sarajevo ne treba mu poseban poziv za odlazak na utakmicu protiv Čelika. Konačno igramo najbolji a treba istaći i najpošteniji fudbal u državi. Dođi i podrži naš klub, dođi iz inata nek se vidi da nas ima. Dođi da proslavimo jesenju titulu. Odvoji dva sata, dođi i pokaži da ti je stalo do FK Sarajevo ostavi se podrške preko društvenih mreža. Podrška se pruža na stadionu.
Nema izgovora, svi na Koševo, dođi i pokaži da podržavaš klub u veoma važnoj utakmici, u borbi za titulu. U borbi u kojoj nam svako kolo podapinju ali mi hrabro nastavljamo dalje.
Vamos Sarajevo!
I opet će nas max biti 2 i po milje ako se nešto drastično ne promijeni. Kiša, sunce, snijeg, loš protivnik, sve je namješteno, loš fudbal kuknjavadagerHZ je napisao/la:Lecler je napisao/la:Sjeti se kako su nas pokrali u Mostaru. Pogledaj odakle su sudije za utakmicu protiv Čelika. Pročitaj novinarske laži i špekulacije o odlasku naših najvrijednijih igrača. Sjeti se kako nas savez svako kolo žestoko kažnjava. Ko god imalo voli FK Sarajevo ne treba mu poseban poziv za odlazak na utakmicu protiv Čelika. Konačno igramo najbolji a treba istaći i najpošteniji fudbal u državi. Dođi i podrži naš klub, dođi iz inata nek se vidi da nas ima. Dođi da proslavimo jesenju titulu. Odvoji dva sata, dođi i pokaži da ti je stalo do FK Sarajevo ostavi se podrške preko društvenih mreža. Podrška se pruža na stadionu.
Vamos Sarajevo!![]()
Vamos Sarajevo!
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Google [Bot], Marokanci58, trunks1946, Zeko87 i 20 gostiju.