FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slobo vrati se!
Šta će nam trofeji bez sredstva za čišćenje?
Vi ste navijaci rezultata!!!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ppCevap je napisao/la:Odakle su tr informacije ako se smije znatgrbavicka je napisao/la:miske i amar zajedno krecu u novu godinu! izgleda da su rijesili sporove, ostalo je jos malo nesto! miske se nece mjesati u rad amaru, sto je ovaj zelio a amar nece u infrastrukturu, koje miske zeli zavrsiti do 2021. godine!
sretno nam u novoj godini!
45515
Amar vidjen na sastanku u Konjicu kod člana skupštine i jednog od glavnih finansijera kluba J.B,tema sastanka je nepoznanica. Nešto se muti uglavnom
amara i j.b., pocesto mozes vidjeti zajedno, jos od prvog amarovog mandata u Zelji. jos dok je amar bio u kataru, j.b. je kupio clanske karte FKZ za sve uposlenike svoje firme. licno kupio 10-godisnju + na njegovu inicijativu kupljeno jos 7-8, 10-godisnjih iz konjica. j.b. vozi samo vozila plave boje i kaze da bi volio da moze ofarbati i stopke, jer mu smeta crvena. placa rucak kompletnoj ekipi na prolasku kroz konjic, ulaze i mimo toga, bez interesa.Fidelitoo je napisao/la:Amar vidjen na sastanku u Konjicu kod člana skupštine i jednog od glavnih finansijera kluba J.B,tema sastanka je nepoznanica. Nešto se muti uglavnom
da ne smaram previse, ali, dodje vakat ne smijes ni kafu popiti ili rucak pojesti sa prijateljom, a da ne ispadne kako se neke mandze spremaju. siguran sam da je tema razgovora Zeljo, jer se vecina njihovih razgovora na to i svodi. samo sto ne treba odmah praviti nekakve konstrukcije od toga svega. jedino znam da, nijedan od njih dvojice, nikada, ni u snu, ne bi pomislio i pozelio nesto lose Zelji.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja nikad nisam vidio Amara u Svrakinom
E sad sta to moze znacit u narednim danima ja ne znam
Al ja Amara u Svrakinom nikad nisam vidio
E sad sta to moze znacit u narednim danima ja ne znam
Al ja Amara u Svrakinom nikad nisam vidio
Vidjen na Alipasinu, jos samo da se dozna koja je faza bila,i slika ce biti jasnija.
Ništa loše nisam mislio reci na konto jednog ili drugog,samo se nadam da će Amar preuzeti klupu,a istinu pričaš za J.B veliki je to željovac! Ima još jedna anegdota vezana za njega kada je sjedio u jednoj od konjičkih kafana,ulazi lik u bordo sakou da bi nakon nekog vremena J.B kupio taj sako izašao van i zapalio ga hahahstarigrad je napisao/la:amara i j.b., pocesto mozes vidjeti zajedno, jos od prvog amarovog mandata u Zelji. jos dok je amar bio u kataru, j.b. je kupio clanske karte FKZ za sve uposlenike svoje firme. licno kupio 10-godisnju + na njegovu inicijativu kupljeno jos 7-8, 10-godisnjih iz konjica. j.b. vozi samo vozila plave boje i kaze da bi volio da moze ofarbati i stopke, jer mu smeta crvena. placa rucak kompletnoj ekipi na prolasku kroz konjic, ulaze i mimo toga, bez interesa.Fidelitoo je napisao/la:Amar vidjen na sastanku u Konjicu kod člana skupštine i jednog od glavnih finansijera kluba J.B,tema sastanka je nepoznanica. Nešto se muti uglavnom
da ne smaram previse, ali, dodje vakat ne smijes ni kafu popiti ili rucak pojesti sa prijateljom, a da ne ispadne kako se neke mandze spremaju. siguran sam da je tema razgovora Zeljo, jer se vecina njihovih razgovora na to i svodi. samo sto ne treba odmah praviti nekakve konstrukcije od toga svega. jedino znam da, nijedan od njih dvojice, nikada, ni u snu, ne bi pomislio i pozelio nesto lose Zelji.
Pozdrav
Tako se o Senadu pisali, pa nam je je.bo mater za sve vremena. Rastjero sve sto se moglo rastjerati a ko bi rekao da ce to uraditi na pocetku tako veliki Zeljovac koji je pratio Zelju po cijeloj BiH.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
http://sou.rce.ba/clanak/Amila/482125/N ... upravu-ste
classic miske
classic miske
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Yebem li vam sve sta radite od kluba
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kriticari misketa = neprijatelji kluba
Sjeverna Koreja prava jbt
Sjeverna Koreja prava jbt
Misimovicu uredi sportski segment daj to struci a ti ostani! Zelimo stadion evropski na pola smo.puta i hvala vam. Ostanite i radite samo sportski dajte struci. Da li je to Amar ili neko drugi ne znam, nije ni bitno. Nije Amar veci od kluba niti je carobnjak. Svi oni prvo gledaju sebe pa onda Zelju. Vode ratove neke a klub gubi od sela... i njima dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.