NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

JohnDoe
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la JohnDoe » 27 nov 2018, 19:25

Udarnik1927 je napisao/la:
Drug, Trumic ima ugovor sa Slavenom i on bez Slavenovog odobrenja nigdje ne moze. Ukoliko pratis koliko pises, trebao bi to da znas. Isto tako ni iz TOSK-a niko ne moze, a da TOSK to ne odobri (primjer: Dino Dizdarevic).
Moze vala. Nemoj pisat gluposti. Kako odose krsic i lukomirak, a pisalo se nece dobit papire ovo ono..
Pa dobili su papire zato sto su Igman i Olimpik uplatili pare za njihove papire ;)
FGR !

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 27 nov 2018, 19:29

ASD je napisao/la:BiH Minhen :urnebes: mnogo mu jak klub.
Polahko, Niko Kovač je na izlaznim vratima Bajerna, možda upravo majstor Šaranović preuzme kormilo velikog kluba iz Bavarske.
Koperfild učinio to da nestane kip slobode,a Šaran da nestane pomoćni teren sa umjetnom travom :clap: :clap: :clap: :clap:
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 27 nov 2018, 19:36

JohnDoe je napisao/la:
Drug, Trumic ima ugovor sa Slavenom i on bez Slavenovog odobrenja nigdje ne moze. Ukoliko pratis koliko pises, trebao bi to da znas. Isto tako ni iz TOSK-a niko ne moze, a da TOSK to ne odobri (primjer: Dino Dizdarevic).
Moze vala. Nemoj pisat gluposti. Kako odose krsic i lukomirak, a pisalo se nece dobit papire ovo ono..
Pa dobili su papire zato sto su Igman i Olimpik uplatili pare za njihove papire ;)
Za Benju klošara oko 3 milje a za Kršića nikad nisam ni saznao. :think:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 27 nov 2018, 19:39

ImbecilniLudak je napisao/la:
Polahko, Niko Kovač je na izlaznim vratima Bajerna, možda upravo majstor Šaranović preuzme kormilo velikog kluba iz Bavarske.
Koperfild učinio to da nestane kip slobode,a Šaran da nestane pomoćni teren sa umjetnom travom :clap: :clap: :clap: :clap:
Sad ga ismijavaju a na skupstini svi poletili za njim, glasali da preuzme klub 1/1 samo glavom kimali a sad ga ismijavaju haha

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 27 nov 2018, 19:47

Ako nije 5 milja za Krsica.. + i on dobre pare uzeo.
Dino definitivno zeli da ide , i trazi da se smanji obeštećenje, kako je krenuo, bit ce suspendiran.

thegodfather
Kontakt:

Post Postao/la thegodfather » 27 nov 2018, 19:50

Nama treba u svakoj linij po jedan igrac, vidjeli smo kako to izgleda kad krenu povrede i kartoni, takodjer pojedincima se zahvaliti na suradnji; adios amigos! Treba podrzat ovu upravu maksimalno, nikad nece biti jaca.. i bivsu upravu treba malo vise angazovati u odlucivanju, ipak da nije njih bilo, imali bi kljuc u bravi.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 27 nov 2018, 21:06

Sad ga ismijavaju a na skupstini svi poletili za njim, glasali da preuzme klub 1/1 samo glavom kimali a sad ga ismijavaju haha
Nisu bas svi poletili ;)
TŽV!

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 28 nov 2018, 00:14

plavobijeliii je napisao/la:Ako nije 5 milja za Krsica.. + i on dobre pare uzeo.
Dino definitivno zeli da ide , i trazi da se smanji obeštećenje, kako je krenuo, bit ce suspendiran.
Neka mu je sa srećom,ali ne treba da talasa. I oni sa majicama sa njegovim likom će mu se garant natovariti na leđa,jer objektivna tešanjska publika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ljudi ima ugovor koji je potpisan,nadam se da ovi u klubu imaju neko pravno lice koje će klub koliko toliko zaštiti pa čak i ako treba stvari na sud. Samo pošteno i transparentno,onako kako je potpisano.

Ako ja tražim raskid ugovora to je naravno na moju štetu.
Ako ti tražiš raskid ugovora to je naravno na tvoju štetu.
Ovdje oko tih saga sva filozofija nestaje. Opet kažem da se nadam da ovi imaju pravno lice koje zna i hoće da radi svoj posao i da tako zaštiti klub od raznih tih nazovimo ih zvjezdica,mada me blam što to kažem mislim glam :salut:

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 28 nov 2018, 07:38

plavobijeliii je napisao/la:Ako nije 5 milja za Krsica.. + i on dobre pare uzeo.
Neka mu je sa srećom,ali ne treba da talasa. I oni sa majicama sa njegovim likom će mu se garant natovariti na leđa,jer objektivna tešanjska publika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ljudi ima ugovor koji je potpisan,nadam se da ovi u klubu imaju neko pravno lice koje će klub koliko toliko zaštiti pa čak i ako treba stvari na sud. Samo pošteno i transparentno,onako kako je potpisano.

Ovdje oko tih saga sva filozofija nestaje. Opet kažem da se nadam da ovi imaju pravno lice koje zna i hoće da radi svoj posao i da tako zaštiti klub od raznih tih nazovimo ih zvjezdica,mada me blam što to kažem mislim glam :salut:
MIslim da se tu ne moze toliko uraditi ni sudskim putem, jer ovo su ipak amaterski ugovori koji u ovom slucaju samo sprecavaju igraca da napusti klub u zimskoj pauzi. Svaki od njih ce na ljeto biti slobodan i tada moze otici bez ikakvih problema.
Sto se tice konkretno Dine, ako se mogu ikakve pare uzeti za njeg, onda je bolje to i uraditi sada, jer na ljeto svakako ode, a nezadovoljan igrac ti moze samo probleme praviti i rusiti atmosferu u ekipi.
FGR !

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 28 nov 2018, 14:07

JohnDoe je napisao/la:

MIslim da se tu ne moze toliko uraditi ni sudskim putem, jer ovo su ipak amaterski ugovori koji u ovom slucaju samo sprecavaju igraca da napusti klub u zimskoj pauzi. Svaki od njih ce na ljeto biti slobodan i tada moze otici bez ikakvih problema.
Sto se tice konkretno Dine, ako se mogu ikakve pare uzeti za njeg, onda je bolje to i uraditi sada, jer na ljeto svakako ode, a nezadovoljan igrac ti moze samo probleme praviti i rusiti atmosferu u ekipi.
Ma ne samo to nego sta ces tuzit igraca za pare koje si mu na ruke dao, za koje nije placen porez, nisu isle iz kase kluba itd. Mozes ga jedino tuzit ako nije ispunio neke druge stvari u ugovoru, a pare na ruke sto idu ko da nisu ni otisle.
TŽV!

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 28 nov 2018, 15:51

Ok,ako se u tom slučaju ne možeš pravno zaštiti, ali nije mi jasno zašto se nije reagovalo u slučaju Šaranović ? Realno trebalo je odmah reagovati i smrada pritisnuti. Mada ni sada nije kasno !!!

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 28 nov 2018, 17:13

Dugo se vremena veliki broj "Saranovica" motao oko i koristio od Toska.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 28 nov 2018, 17:48

ImbecilniLudak je napisao/la:Ok,ako se u tom slučaju ne možeš pravno zaštiti, ali nije mi jasno zašto se nije reagovalo u slučaju Šaranović ? Realno trebalo je odmah reagovati i smrada pritisnuti. Mada ni sada nije kasno !!!
Evo ne znam, i ja samo nagadjam
TŽV!

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 29 nov 2018, 13:36

atomac123 je napisao/la:
ImbecilniLudak je napisao/la:Ok,ako se u tom slučaju ne možeš pravno zaštiti, ali nije mi jasno zašto se nije reagovalo u slučaju Šaranović ? Realno trebalo je odmah reagovati i smrada pritisnuti. Mada ni sada nije kasno !!!
Evo ne znam, i ja samo nagadjam
Ti kao nešto "nagađaš" ;) ;) ;)

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 29 nov 2018, 23:40

BlueSEVER je napisao/la:Salihovic nigdje ne ide. Ima posao u domu zdravlja, radno vrijeme do 13 h. Ne moze te niko platiti da ti to zamjeni ;)
Saranovic ceka da Niki Kovacu otkaz uruce hehe
A mozda iz prikrajka vreba i na TOSK?
Idiote bolesni idi pisi na fk plastika

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 30 nov 2018, 08:28

BlueSEVER je napisao/la:
MUSVDG je napisao/la:
BlueSEVER je napisao/la:Salihovic nigdje ne ide. Ima posao u domu zdravlja, radno vrijeme do 13 h. Ne moze te niko platiti da ti to zamjeni ;)
Saranovic ceka da Niki Kovacu otkaz uruce hehe
A mozda iz prikrajka vreba i na TOSK?
"Mostar u srcu, Vrapcici 6 km od Mostara" jel istina da ces sada ovaj nick da stavis? :tralala:
"Mostar u srcu Bijeli brijeg u gradu" HŠK Zrinjski :rol:
Koji bolesnik jbt
TŽV!

MUSVDG
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG » 30 nov 2018, 12:08

A mozda iz prikrajka vreba i na TOSK?[/quote]
Idiote bolesni idi pisi na fk plastika[/quote]
"Mostar u srcu, Vrapcici 6 km od Mostara" jel istina da ces sada ovaj nick da stavis? :tralala:
"Mostar u srcu Bijeli brijeg u gradu" HŠK Zrinjski :rol:[/quote]
Koji bolesnik jbt[/quote]
Samo dokazuje da je balavac od 12-13 god. Ne zna nista o ratu i historiji Veleza.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 nov 2018, 12:56

BlueSEVER je napisao/la:
MUSVDG je napisao/la:A mozda iz prikrajka vreba i na TOSK?
"Mostar u srcu Bijeli brijeg u gradu" HŠK Zrinjski :rol:[/quote]
Koji bolesnik jbt[/quote]
Samo dokazuje da je balavac od 12-13 god. Ne zna nista o ratu i historiji Veleza.[/quote]
Bjezi iz grada eto Mile Pehar ide hehe
Znam samo jedno.
U jednom sistemu postojao HSK Zrinjski.
Dosao drugi sistem ugasio HSK Zrinjski, pa osnovao Velez.
Dakle isto **** drugo pakovanje, ali komunjare iz Vrapcica se k...e i samo placu, kao ukrali nam nesto sto nikad i nije bilo nase...hehe :opaopa: :tralala:
Poyy poyy[/quote]

Sta nije bilo nase??? Stadion pod Bijelim brijegom?? Seljacino jedna raspitaj se kako je i kada izgraden stadion i za cije utakmice??? Stadion pod BB je Velezov bioni ostace, iako vise sile to pokusavaju da slazu, cijeli svijet zna za BB zbog Veleza jer ga je na kraju krajeva i punio Velez, a ne Z..... Negi vi plasticari postarajte se da dovedete kvalitetna pojacanja kako bi zadrzali tu drugu poziciju, inace je i ona upitna. Mislili su svi da mozete bolje od Zebe, al ispade da smo pogrijesili. Zelimo vam sto duzi ostanak u FBiH, jer tu ce te i ostati dosta vremena. Ko god da ispadne iz Premijer lige, favorit je da se vrati, jer su bolji od vas. Poyy poyy seljacicu :urnebes:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 30 nov 2018, 13:16

nekoIzMostara je napisao/la:
Sta nije bilo nase??? Stadion pod Bijelim brijegom?? Seljacino jedna raspitaj se kako je i kada izgraden stadion i za cije utakmice??? Stadion pod BB je Velezov bioni ostace, iako vise sile to pokusavaju da slazu, cijeli svijet zna za BB zbog Veleza jer ga je na kraju krajeva i punio Velez, a ne Z..... Negi vi plasticari postarajte se da dovedete kvalitetna pojacanja kako bi zadrzali tu drugu poziciju, inace je i ona upitna. Mislili su svi da mozete bolje od Zebe, al ispade da smo pogrijesili. Zelimo vam sto duzi ostanak u FBiH, jer tu ce te i ostati dosta vremena. Ko god da ispadne iz Premijer lige, favorit je da se vrati, jer su bolji od vas. Poyy poyy seljacicu :urnebes:
De sta se s budalom raspravljas ba, samo ga ignorisi
TŽV!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 30 nov 2018, 13:19

Zasto se prepucavate s likom koji očigledno tipka iz neke ustanove za duševno oboljele i mentalno zaostale osobe, ako nije onda je opasnost po okolinu. To vas samo stavlja u isti koš s njim, šta mu se bola pravdate nešto.....

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, LloriS i 14 gostiju.