QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://rapidshare.com/files/422168655/dt05_e.imgInterista di cuore je napisao/la:instaliro sam PES al ima samo njemacki i franc jezik,mogul ja kako ubacit engleski ?
hvala
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://rapidshare.com/files/422168655/dt05_e.imgInterista di cuore je napisao/la:instaliro sam PES al ima samo njemacki i franc jezik,mogul ja kako ubacit engleski ?
Dylan Dog je napisao/la:Hoce li izlaziti soccer 11 za playstation 2

pogledaj ranije postove ima detaljno objasnjenoArsenalisation je napisao/la:Moze li neko pomoci ljudi kako cu instalirat imam potrebne specifikacije...tamo mi pise da mi je Ram na minimumu tj.1 gb.a ostalo je sve dobro...odg.pls...
INSTALIRAO SAM JA I BASMI JE ISTO KAO I KOD ONOGA STO JE SLIKE POSTAVIO ONO DON'T SEND I TO...QUARESMA 18<<< je napisao/la:igrca ko igrica se normalno instalira, ne
I ja to cekam...schweinsteiger je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Hoce li izlaziti soccer 11 za playstation 2
oko 10. novembra bi trebao
Ne znam sto svi po tim sutevima udarate, ja sam golcina se nadavao itekakvih, samo morate nauciti igrati sa novim kontorlama i to je to, uglavnom sut nije sjebanMOZAK je napisao/la:Instalacija je obicna, next- next.., i kopiras sve iz kreka u program file!
Dosta je poboljsanja, nema napamet nista!Svidja mi se stadion menager, grafika, startovi, prekidi..
Ono sto mi se nesvidja jeste slabi sutevi..al valjda treba vremena naviknuti se na ovaj novi game play!
Kamera je pomalo cudna kada se igra pred golom, nekad nemam osjecaj gdje se nalazi lopta kada je u zraku!
Sve u svemu, igra je dosta zanimljiva
mene sjebase golmani sta ljudi brane jbt...taj segment ja najvise uradjen kao i gameplay koji je skoro pa savrsen...a sut samo treba manje pritisnuti nego u dosadasnjim verzijama i nema fula...ja se na treningu istrenirao na te suteve sada cijepam...guber_90 je napisao/la:Ne znam sto svi po tim sutevima udarate, ja sam golcina se nadavao itekakvih, samo morate nauciti igrati sa novim kontorlama i to je to, uglavnom sut nije sjebanMOZAK je napisao/la:Instalacija je obicna, next- next.., i kopiras sve iz kreka u program file!
Dosta je poboljsanja, nema napamet nista!Svidja mi se stadion menager, grafika, startovi, prekidi..
Ono sto mi se nesvidja jeste slabi sutevi..al valjda treba vremena naviknuti se na ovaj novi game play!
Kamera je pomalo cudna kada se igra pred golom, nekad nemam osjecaj gdje se nalazi lopta kada je u zraku!
Sve u svemu, igra je dosta zanimljiva.
Arsenalisation je napisao/la:kOD mene se pojavio neki update za transfere i kopacke odjednom na ekranu i ja idem na download i skinem i sad sve one prave formacije i to....
Pa i ja sam to uradio,svi transferi su izvršeni.Arsenalisation je napisao/la:kOD mene se pojavio neki update za transfere i kopacke odjednom na ekranu i ja idem na download i skinem i sad sve one prave formacije i to....
imas tamo da sto vise pobjedjujes dobijas poene i mozes skidat zajebancije...kao u dosadasnjim verzijama...reds je napisao/la:Pa i ja sam to uradio,svi transferi su izvršeni.Arsenalisation je napisao/la:kOD mene se pojavio neki update za transfere i kopacke odjednom na ekranu i ja idem na download i skinem i sad sve one prave formacije i to....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.