E pa zašto se fino svi ne bi pobunili da nas ne levate?! Da ni vi ne plaćate istok bez stolica 8 KM??? Neće niko iz klubova da se pozove na zakon jer svi danas ili sutra zavrću na taj fazon. Slavija zavrće Manijake, Željo Pitare, Sarajevo Manijake itd. Nebitno. Jedini ko ispašta su navijači, dok klubovi hajruju. Istok na Grbavici MORA biti jeftiniji od juga, jer nema stolice. Levate nas ko ovce!Gigant je napisao/la:Kao prvo ako ces normalno razgovarati onda razgovaraj, ako neces onda idi nastavi cuvati ovce, a ovdje ostavi ljude koji pokusavaju normalno razgovarati. Drugo, ne govorim samo za sjever vec i istok koji se apsolutno ne moze nazvati tribinom, a cijena je 8KM, znaci nisi upravu niti u jedom segmentu, poklopi se i suti...Esii TM87 je napisao/la: Ti bas Gigantu paglu pravo...znaci ako je nama sjever 10 i vama ce biti cener...jug se nemoze porediti sa sjeverom jer su razlicite dvije tribine,pa tako je i cijena razlicita....kontas
Za KB-TM87 mislim da nisi u pravu, nije to jedini derbi gdje su nam karte bile 15KM...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mozes misliti Gigant trazi normalnu komunikacijuGigant je napisao/la:Kao prvo ako ces normalno razgovarati onda razgovaraj, ako neces onda idi nastavi cuvati ovce, a ovdje ostavi ljude koji pokusavaju normalno razgovarati. Drugo, ne govorim samo za sjever vec i istok koji se apsolutno ne moze nazvati tribinom, a cijena je 8KM, znaci nisi upravu niti u jedom segmentu, poklopi se i suti...Esii TM87 je napisao/la: Ti bas Gigantu paglu pravo...znaci ako je nama sjever 10 i vama ce biti cener...jug se nemoze porediti sa sjeverom jer su razlicite dvije tribine,pa tako je i cijena razlicita....kontas
Za KB-TM87 mislim da nisi u pravu, nije to jedini derbi gdje su nam karte bile 15KM...
Kao prvo to dizanje i nabijanje cijene ulaznica je poceo vas presednik gracic i znamo kako je zavrsilo,kao drugo navedi ti jos jedan derby gdje je sjever bio 15 km
1921-2011
Porazi su sastavni dio svake igre, pa tako i fudbala. Odigrano je 10 kola i mis smo 3. sa 18 bodova, što je sasvim u redu. Mogli smo imati koji bod i više, ali i manje. Treba imati na umu da smo do sada samo 4 utakmice igrali na Grbavici, a 6 na strani. Ne znam da i jedna ekipa sa 4 domaće utakmice ima ovoliki broj bodova, zato bez sjekiracije idemo polako po titulu. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- stari_sarajlija
- Kontakt:
Sudija je pravo šiljio za njih..par naših starijih likova je istjerano uy koji šamar sa zapada (murija ništa) znaci starasno...
ŽELJEZNIČAR-ZA CIJELI ŽIVOT!!!
Sokolici izbacili danas parolu : "Jednom meni mama dala cenera i ja otisao kod tete Snjeze u granap i kupio sebi dva lizala"

1921-2011
- stari_sarajlija
- Kontakt:
tako nešta..i masu naciolističkih pjesamaEsii TM87 je napisao/la:Sokolici izbacili danas parolu : "Jednom meni mama dala cenera i ja otisao kod tete Snjeze u granap i kupio sebi dva lizala"![]()
ŽELJEZNIČAR-ZA CIJELI ŽIVOT!!!
Jedino olaksavajuce je sinocnja tekma Borca, poprilicno tanki a ni pitari se nisu proslavili protiv Travnika, pa kako se mi nismo proslavili danas onda ce ova naredna dva meca biti po principu ko napravi manje gresaka a ne ko bude bolji. 
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
-
Ultra_Lukavica
- Kontakt:
Msm ipak da ste skontali tu parolu , a sto se tice neacionalistickih to je samo vraceno vasim navijacicama dok su pjevali 500 godina nije malostari_sarajlija je napisao/la:tako nešta..i masu naciolističkih pjesamaEsii TM87 je napisao/la:Sokolici izbacili danas parolu : "Jednom meni mama dala cenera i ja otisao kod tete Snjeze u granap i kupio sebi dva lizala"![]()
![]()
![]()
? нас је - ? ' говна !!!
-
plava_pruga
- Kontakt:
samo sreca bilo vas je dovoljno da drzite tu parolu. 
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel to zayebancija il fkt su podigli tu parolu dala meni mama 10 km itd .....
Za zivot cijeli!
Istina i podigli jos jednu "Ko voli u dupe dobije po picic "ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to zayebancija il fkt su podigli tu parolu dala meni mama 10 km itd .....
1921-2011
-
drug
i? šta sad? Naučili da pišu i da čak mogu dizat parole na utakmicama
e svaka im čast.
Tema je FK Željezničar
Tema je FK Željezničar
I mene ovo zanima, jer sam druga smjenanookey je napisao/la:Je li u 5 s Borcem u srijedu?
- eliminator
- Kontakt:
jestenookey je napisao/la:Je li u 5 s Borcem u srijedu?
Bio kratki snimak na tv-u. Višća šuta slobodan udarac sa 17 metara, a u trenutku šuta pet igrača Slavije na 16,5 metara. Naravno, izblokirali su ga.
I naravno, nije ponovljen slobodan udarac. Tuga.
- Elektrika
- Kontakt:
Srđan Savić nema pravo nastupa u derbiju zbog kartona 
Nije Savic dobio karton nego Srdjan Stanic i on ima pravo da igra na tvoju zalost ili radost kako je igrao danas bolje bi bilo da ne igra nikako.Elektrika je napisao/la:Srđan Savić nema pravo nastupa u derbiju zbog kartona
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DinGospo21, GIBRA, LFC_LAVOV i 44 gosta.