FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Projekat modernizacije stadiona na Koševu zajedničkim sredstvima finansiraju Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo, odnosno Ministarstvo kulture i sporta KS koji su obezbijedili po 500.000 KM za pomenutu namjenu.
Za nabavku i postavljanje novog rezultatskog semafora utrošeno je 104.130 KM, za uspostavljanje centralne sobe za upravljanje sistemom sigurnosti utrošeno je 163.250 maraka, dok je za pojačanje reflektorske rasvjete izdvojeno 292.000 KM, a za uređenje VIP lože biće potrebno oko 110.000 KM.
Za nabavku i postavljanje novog rezultatskog semafora utrošeno je 104.130 KM, za uspostavljanje centralne sobe za upravljanje sistemom sigurnosti utrošeno je 163.250 maraka, dok je za pojačanje reflektorske rasvjete izdvojeno 292.000 KM, a za uređenje VIP lože biće potrebno oko 110.000 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar nisu skoro pojačavali te reflektore, il je ovo stari članak? Msm, da su te pare ranije usmjerene na reflektore, ono što se radilo prije cca 2 mjeseca?
I koji ih qrac više pojačavaju, svakako se dobro vidi. Meni reflektor svaki isti, a 10 god dolazim na utakmice.
Hoću da kažem, velike pare se ulažu u to a izgleda totalno nepotrebno.
I koji ih qrac više pojačavaju, svakako se dobro vidi. Meni reflektor svaki isti, a 10 god dolazim na utakmice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novi je članak a reflektori jesu od prije 2 mjeseca. To su finansirali, kao što iznad već piše, Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo. Nabrojali su ih ovdje jer su izdvojili skoro trećinu tog budžeta a i to je prvi korak ka modernizaciji stadiona bio. Sada se samo nastavlja sa ostalim stvarima.skoroalen je napisao/la:Zar nisu skoro pojačavali te reflektore, il je ovo stari članak? Msm, da su te pare ranije usmjerene na reflektore, ono što se radilo prije cca 2 mjeseca?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa bolje da su teren zamjenili da bude kao na Bilinom i sergijici.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu ti reći da naš teren uopće nije loš. U to sam se uvjerio posljednji put kad smo igrali a i prije toga. Nije u rangu onoga na BP ali vjeruj mi da je blizu samo što nema one šare po terenu.BordoSarajevo je napisao/la:Pa bolje da su teren zamjenili da bude kao na Bilinom i sergijici.
Aha, OK onda, ima smisla. Mislio sam da ponovo pišu da daju pare za to.MortemHz je napisao/la:Novi je članak a reflektori jesu od prije 2 mjeseca. To su finansirali, kao što iznad već piše, Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo. Nabrojali su ih ovdje jer su izdvojili skoro trećinu tog budžeta a i to je prvi korak ka modernizaciji stadiona bio. Sada se samo nastavlja sa ostalim stvarima.skoroalen je napisao/la:Zar nisu skoro pojačavali te reflektore, il je ovo stari članak? Msm, da su te pare ranije usmjerene na reflektore, ono što se radilo prije cca 2 mjeseca?
@BordoSarajevo nemoj da se pehiramo k'o kone.
Radii si sijalice, pojacali vise luxa za bolji tv prenos...skoroalen je napisao/la:Zar nisu skoro pojačavali te reflektore, il je ovo stari članak? Msm, da su te pare ranije usmjerene na reflektore, ono što se radilo prije cca 2 mjeseca?
Ima tu I napajanje , pa rezervno/agregat itd sve je uzasno staro...
Sta god urade dobro je
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa ne mogu sad mijenjati, govorili su da ce na ljeto uraditi teren, ako ne lazu.BordoSarajevo je napisao/la:Pa bolje da su teren zamjenili da bude kao na Bilinom i sergijici.
Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svima poslije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bez terena kao na Bilinom i Grbavici sve ostalo pada u vodu.
Mora se to odraditi ako Bog da pred evropske utakmice.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma dobro, u suštini, nama ni iz džepa ni u džep. Nek rade sve što misle da treba. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa natkrivanje jedne tribine bi koštalo desetorostruko više nego što su oni ugovorom potpisali da će dati. To i je meni već odavno velika želja ali trenutno to nije ni blizu neke realnosti a i ne treba ti to da bi dobio kategoriju više. Što se toga tiče uslov za kategoriju 4, između ostaloga, je samo 8.000 stolica što smo imali i prije 70 godina.miky_hz je napisao/la:Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svijat poslije.
Ja bi lagano pristao i da natkriju jednu jedinu tribinu ali da nam je sve ostalo što modernije, upravo ono što UEFA traži a vjeruj mi da nisu toliko zahtjevni.
Kvota 1.05 da ce slagirani savez kazniti FKS zbog bakljePlaniramo obnoviti plamenik gdje ćemo ponovo upaliti olimpijski plamen.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zapad natkriti i eto.MortemHz je napisao/la:Pa natkrivanje jedne tribine bi koštalo desetorostruko više nego što su oni ugovorom potpisali da će dati. To i je meni već odavno velika želja ali trenutno to nije ni blizu neke realnosti a i ne treba ti to da bi dobio kategoriju više. Što se toga tiče uslov za kategoriju 4, između ostaloga, je samo 8.000 stolica što smo imali i prije 70 godina.miky_hz je napisao/la:Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svijat poslije.![]()
Ja bi lagano pristao i da natkriju jednu jedinu tribinu ali da nam je sve ostalo što modernije, upravo ono što UEFA traži a vjeruj mi da nisu toliko zahtjevni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Natkriti tribinu koja ima 17.500 stolica?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Zapad natkriti i eto.MortemHz je napisao/la:Pa natkrivanje jedne tribine bi koštalo desetorostruko više nego što su oni ugovorom potpisali da će dati. To i je meni već odavno velika želja ali trenutno to nije ni blizu neke realnosti a i ne treba ti to da bi dobio kategoriju više. Što se toga tiče uslov za kategoriju 4, između ostaloga, je samo 8.000 stolica što smo imali i prije 70 godina.miky_hz je napisao/la:Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svijat poslije.![]()
Ja bi lagano pristao i da natkriju jednu jedinu tribinu ali da nam je sve ostalo što modernije, upravo ono što UEFA traži a vjeruj mi da nisu toliko zahtjevni.Neke normalne cijene ulaznica staviti i gotiva. Imali bismo najbolji stadion u BiH, jedan od boljih u regionu.
Zbog propusta u organizaciji EYOFa, upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava, kažnjava se FK Sarajevo novčanom kaznom u iznosu 5.000 KM.alenpitar je napisao/la:Kvota 1.05 da ce slagirani savez kazniti FKS zbog bakljePlaniramo obnoviti plamenik gdje ćemo ponovo upaliti olimpijski plamen.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
@MortemHz Ti kad bi natkrio tu tribinu imao bi za sva vremena stadion. Sa jednim zapadom (natkrivenim) kako treba možeš imati stadion na kojem igra repka, Sarajevo i tako dalje.
Sad bih potpisao da imamo jednu tribinu (zapadnu) kako treba, nego ovo danas što imamo.
Sad bih potpisao da imamo jednu tribinu (zapadnu) kako treba, nego ovo danas što imamo.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, gh0stHZ, nedimmmm1337 i 29 gostiju.