Mislim da nije dobio adekvatnu priliku, a igrali su gori od njega. Jbg svi igrači koji odu iz Milana proigraju. Izuzetak je De Siglio, ali on kao da je u rupu propao nakon one sezone.muxa je napisao/la:Jesam li ja jedini koji smatra da Mauri nije izgubljeni slučaj? Svašta je prošlo kroz klub zadnjih godina, al kikica je sve nadmašio. Koliko je taj lik iritantan ne može se ni opisati.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
A odakle ti ideja da je EL u pedesetom takmicenju, Leonardo, Maldini ili Gatuzo to izjavili, makar izmedju redova negdje, ili jednistavno ti tako zelis da mislis?rope11 je napisao/la:taman da se ispadne i da se završi sa ovim sranjem jer je ionako u pedesetom planu.
Meni npr. uopste ne smeta ovo takmicenje, prvenstveno radi materijalne koristi koje klub ima od prodaje karata, tv prava te zarade od samog takmicenja (svake pobjede, proslaska dalje), a ta sredstva su sasvim dovoljna da se pokriju neke od plata igracima. Sa druge strane ove utakmice dobro dodju radi promocije nekih igraca, uigravanja tima, davanja sanse nekim igracima koji se ne koriste puno u prvenstvu a ujedno vidis i da od nekih igraca nemas koristi u skorijoj buducnosti.
Ako ti je povreda igraca jedini protu-argument, onda ti to druze nije dovoljno jer sve je to sastavni dio ove igre, ne samo Milanu.
A da je prvenstvo prioritet, tu sam saglasan sa svima, svim silama se MORA izboriti LS. Kup odmah zanemariti i tu pustiti da igraju Mauri, Simic, stariji Donaruma, Halilovic, Conti da hvata formu, takodjer Samu, Laxalt...
Laxalt? Ovaj momak ne moze proci protivnika, predriblati ga, iskoristiti brzinu i okretnost koju ima, a po vokaciji je krilo. Radije Bonaventuru volim gledati na krilu, barem ima damu ici na dribling i daleko je opasniji (mada izgubljen za ovu sezonu).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
pored lige, pa čak i kupa, naravno da je u stopedesetom planu, bar što se mene tiče.
prošle godine su ukupno profitirali nekih 17 miliona (računajući sve) što je mizerna cifra.
i s obzirom na osakaćenu ekipu, bolje sav prioritet staviti na ligu nego na ovo sranje od koje nemaš ni finansijske ni bilo koje druge koristi, s obzirom da nemamo ni 5% šanse za trofej.
a koliko u LŠ zarađuješ, prvo počevši od toga koliko dobiješ samom kvalifikacijom pa do rezultata koje ostvaruješ, nemjerljivo.
prošle godine su ukupno profitirali nekih 17 miliona (računajući sve) što je mizerna cifra.
i s obzirom na osakaćenu ekipu, bolje sav prioritet staviti na ligu nego na ovo sranje od koje nemaš ni finansijske ni bilo koje druge koristi, s obzirom da nemamo ni 5% šanse za trofej.
a koliko u LŠ zarađuješ, prvo počevši od toga koliko dobiješ samom kvalifikacijom pa do rezultata koje ostvaruješ, nemjerljivo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Nema potrebe Ropetu objasnjavati nesto u sto je sam sebe uvjerio da je istina. Cak i prioritete kluba bolje poznaje od samog Maldinija i Leonarda. 
Ja navedem razloge igranja, Rope kaze da nema nikakvog hajra od tog takmicenja, bice da bolje nas tigar poznaje nego Sevilja, Arsenal, Manchester ili Chelsea, hhh.
Ja navedem razloge igranja, Rope kaze da nema nikakvog hajra od tog takmicenja, bice da bolje nas tigar poznaje nego Sevilja, Arsenal, Manchester ili Chelsea, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nzm Rope da li si upoznat, ali ove godine je dosta povecan nagradni fond u EL pa samim tim i svaka pobjeda i svaki remi, a samim ti i prolazak daljr i ako si prvak u grupi itd, tako da posto Milan nema neke prilive iz drugih strana itekako je bitno sto dalje ovdke otici da se sto vise zaradi.
Evo Dinamo ZG je zaradio samo od grupe do sada oko 20 mil eura, sto od prwmija, sto od TV prava i karata, a gdje Milan a gdje Dinamo pa ti racunaj
Evo Dinamo ZG je zaradio samo od grupe do sada oko 20 mil eura, sto od prwmija, sto od TV prava i karata, a gdje Milan a gdje Dinamo pa ti racunaj
pa dobro ajde, neka ste i u pravu, zamislite da mi nije problem priznati kad pogriješim 
ali opet stojim pri mišljenju da je liga pedeset puta veći prioritet jer plasmanom u LŠ ćemo zaraditi više nego da četiri puta uzastopno igraš LE.
i poenta je da igrači ostanu što svježiji i spremniji, taman sad kad imamo super šanse zs top 4 zadnja stvar koja nam treba je izostanak bitnog igrača, iako su i ovako dovoljno osakaćeni.
evo čeka ih gostovanje u grčkoj gdje i ludim grcima treba pobjeda da prođu, evo glave ako se bar jedno ne povrijedi
doduše poslije januara će biti lakše.
ali opet stojim pri mišljenju da je liga pedeset puta veći prioritet jer plasmanom u LŠ ćemo zaraditi više nego da četiri puta uzastopno igraš LE.
i poenta je da igrači ostanu što svježiji i spremniji, taman sad kad imamo super šanse zs top 4 zadnja stvar koja nam treba je izostanak bitnog igrača, iako su i ovako dovoljno osakaćeni.
evo čeka ih gostovanje u grčkoj gdje i ludim grcima treba pobjeda da prođu, evo glave ako se bar jedno ne povrijedi
doduše poslije januara će biti lakše.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ti svoje pa svoje. Niko nije rekao da liga nije prioritet. Na treningu se povrijede, pa tom logikom nebi trebali ni trenirati.
Il Club più titolato al mondo!
ama pobogu, velim liga je prioritet i podržavam to što izlazi sa rezervnim sastavima i što daju možda 50% sebe, što se uostalom i vidi po igri i rezultatima. 
ne možeš na sva tri fronta davati maksimum, negdje treba potegnuti ručnu, a ta ručna je LE.
ne možeš na sva tri fronta davati maksimum, negdje treba potegnuti ručnu, a ta ručna je LE.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako ne mogu sada, kako će iduće sezone igrati na 3 fronta? Ako išta znam i pratim je Milan, za koji se vežu uspijesi u Evropi. Serija A tu i tamo, kup nam nikad nije mirisao, ali evropskih utakmica i kupova je bilo na San siru. Ako ne mogu se sastaviti sa utakmicama sada, kako će iduće godine u LŠ, ako je izborimo, jer ima i zlosretni baraž.
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Bice da slabo pratis nema nikakvih baraza, prva 4 idu direktnomeecko je napisao/la:Ako ne mogu sada, kako će iduće sezone igrati na 3 fronta? Ako išta znam i pratim je Milan, za koji se vežu uspijesi u Evropi. Serija A tu i tamo, kup nam nikad nije mirisao, ali evropskih utakmica i kupova je bilo na San siru. Ako ne mogu se sastaviti sa utakmicama sada, kako će iduće godine u LŠ, ako je izborimo, jer ima i zlosretni baraž.
s obzirom koliko novca dobiješ za svako učešće u LŠ, a da ne pričam o pozitivnim rezultatima gdje se još dodatno diže cifra, tu se vala i isplati ići sa 200% snage 
u LE se realno igra za kikiriki, bar ako uporediš ova dva takmičenja.
bitno je samo upasti u top 4, imaš više novca, diže se ugled kluba, lakše je privući kvalitetnog igrača i imati ga od čega platiti... sve je to međusobno povezano, zato mi je i bitno da se ove sezone maksimalan fokus stavi na ligu i da se konačno izbori LŠ.
u LE se realno igra za kikiriki, bar ako uporediš ova dva takmičenja.
bitno je samo upasti u top 4, imaš više novca, diže se ugled kluba, lakše je privući kvalitetnog igrača i imati ga od čega platiti... sve je to međusobno povezano, zato mi je i bitno da se ove sezone maksimalan fokus stavi na ligu i da se konačno izbori LŠ.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Od kad nismo igrali u LŠ i to se promijenlo. Jbg rekao sam da pratim samo Milan.ronaldo99 je napisao/la:Bice da slabo pratis nema nikakvih baraza, prva 4 idu direktnomeecko je napisao/la:Ako ne mogu sada, kako će iduće sezone igrati na 3 fronta? Ako išta znam i pratim je Milan, za koji se vežu uspijesi u Evropi. Serija A tu i tamo, kup nam nikad nije mirisao, ali evropskih utakmica i kupova je bilo na San siru. Ako ne mogu se sastaviti sa utakmicama sada, kako će iduće godine u LŠ, ako je izborimo, jer ima i zlosretni baraž.
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma EL je smeće od takmičenja, hajde eto ta finansijska korist sve uredu, al' opet na kraju ne vrijedi tih 10-15 miliona odmora svih igrača, poneke povrede i svega ostalog.
Nikakav žar ne osjećam kada gledam utakmice u EL, da ga osvojiš nećeš nikada jer je prejaka konkurencija, a samim tim njegov značaj je mizeran. A najgore je što možda zbog njega ispušiš dobar rezultat u ligi i zijaniš plasman u LP.
Nikakav žar ne osjećam kada gledam utakmice u EL, da ga osvojiš nećeš nikada jer je prejaka konkurencija, a samim tim njegov značaj je mizeran. A najgore je što možda zbog njega ispušiš dobar rezultat u ligi i zijaniš plasman u LP.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nego dns nam vezni po svemu sudeci izgleda ovako,
Kessie-Mauri-Bakayoko, ono sto je problem je ta zadnja linija, Zapata-Abate stoperski par, nadati se najboljem
Kessie-Mauri-Bakayoko, ono sto je problem je ta zadnja linija, Zapata-Abate stoperski par, nadati se najboljem
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haman se plašite ekipe koja nije nikakav bauk. Osrednja ekipa, i nadasve simpatičan, ali kvalitetom su oni daleko pa ispod i ovog Milana. Njihova realnost je donji dio tabele i tu će završiti na kraju sezone. Tako da sve osim čiste pobjede je iznenađenje, uprkos i svim problemima sa povredama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sa klupe jedino mos ubaciti Samua i eventualno Contija, ostalo je sve odron
- Romagnoli13
- Kontakt:
Drago mi je što je Parma dobro krenula i što će ostati u ligi. Ali to je ekipa koja može dobiti ove najveće samo nekim ludim spletom okolnosti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A taj splet okolnosti se desio protiv Intera, recimo toga se i bojimo zato sto nam fali pola ekipe