Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jel se gdje mogu skinuti dresovi i grbovi za naše kluboveAzpi je napisao/la:Evo link
http://fmbosnia.net/index.php/topic,9508.0.html

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pitaj tamo, grbovi mog sigurno a dresovi znam da imaju proslo godisnji jesu li izbacili za ovu godinu ne znamDerdiyok je napisao/la:Jel se gdje mogu skinuti dresovi i grbovi za naše kluboveAzpi je napisao/la:Evo link
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Azpi je napisao/la: Pitaj tamo, grbovi mog sigurno a dresovi znam da imaju proslo godisnji jesu li izbacili za ovu godinu ne znam

Dresove sam ubacio od prošle godine i ja, ali grbove nisam mogao da nađem. Vjerovatno ima u onim tcm packovima od par GB, al mrsko mi to skidati i ubacivati radi naše lige samo.
Davaj davaj

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zna li se šta je sa gamers.ba portalom? To je prvi portal i forum gdje sam počeo svoju internet karijeru davne 2004. godine, nekako mi žao da se zauvijek ugasi. 

it's football day
-
- Moderator
- Kontakt:
Server je spržen, odnosno HD..na kojem je bio gamers.ba portal. Backup je unisten i sve sto je bilo na tom HD. Kako stvari stoje od gamersa do daljnjeg nista...Baboon je napisao/la:Zna li se šta je sa gamers.ba portalom? To je prvi portal i forum gdje sam počeo svoju internet karijeru davne 2004. godine, nekako mi žao da se zauvijek ugasi.
Taj sajt je prop'o cim su ga dali u ruke Enisu i onom njegovom guznom haveru.GracanicaAA je napisao/la:Server je spržen, odnosno HD..na kojem je bio gamers.ba portal. Backup je unisten i sve sto je bilo na tom HD. Kako stvari stoje od gamersa do daljnjeg nista...Baboon je napisao/la:Zna li se šta je sa gamers.ba portalom? To je prvi portal i forum gdje sam počeo svoju internet karijeru davne 2004. godine, nekako mi žao da se zauvijek ugasi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Je li ko počeo karijeru sa Sarajevom ?
Koga ste doveli, koga prodali ?
Koga ste doveli, koga prodali ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Krekovana vam je fifa
Not all heroes wear capes !MElloo je napisao/la:Krekovana vam je fifa

Gdje se ovaj file dodaje na fm2019Azpi je napisao/la:Evo link
Hvala
meni ova FIFA graficki izgleda ko qrac
1080p ultra MSAA 4x i na ovoj default kameri dresovi ko vodene bojice, kao da je AA iskljucen
tek kad dobijes igraca u krupnom planu vidis neke detalje
da ne pricam da svi igraci izgledaju isto
1080p ultra MSAA 4x i na ovoj default kameri dresovi ko vodene bojice, kao da je AA iskljucen
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Documents / Sport interactive / Football manager / Editor datascorpy je napisao/la:Gdje se ovaj file dodaje na fm2019Azpi je napisao/la:Evo link
Hvala
Nisi valjda jedan od onih sto se na grafiku zalemiki_92 je napisao/la:meni ova FIFA graficki izgleda ko qrac

hoces da se zali na skriptovani gameplayMElloo je napisao/la:Nisi valjda jedan od onih sto se na grafiku zalemiki_92 je napisao/la:meni ova FIFA graficki izgleda ko qrac

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
e to mozemiki_92 je napisao/la:hoces da se zali na skriptovani gameplayMElloo je napisao/la:Nisi valjda jedan od onih sto se na grafiku zalemiki_92 je napisao/la:meni ova FIFA graficki izgleda ko qrac

Hvala ali kod mene nema togabelaa7 je napisao/la:Documents / Sport interactive / Football manager / Editor datascorpy je napisao/la:Gdje se ovaj file dodaje na fm2019Azpi je napisao/la:Evo link
Hvala
Ali kod mene u Football Manager 2019 folderu ima samo folder data
Football Manager 2019/data/(ovdje ponovo 5 foldera)
-
- Moderator
- Kontakt:
Napravis novi folder Editor data.scorpy je napisao/la:
Football Manager 2019/data/(ovdje ponovo 5 foldera)
Vala, u 2018. godini se opravdano zalit na grafiku. Pogotovo uzevsi u obzir da semplaju isti gameplay vec pet godinaMElloo je napisao/la:Nisi valjda jedan od onih sto se na grafiku zalemiki_92 je napisao/la:meni ova FIFA graficki izgleda ko qrac
Svaka sportska igra ima isti gameplay godinama.Igrao sam Madden FL 08 koji je zadnji izasao za pc.Ove godine napokon izasao.Nema nikakve razlike.Blejzer10 je napisao/la:Vala, u 2018. godini se opravdano zalit na grafiku. Pogotovo uzevsi u obzir da semplaju isti gameplay vec pet godinaMElloo je napisao/la:Nisi valjda jedan od onih sto se na grafiku zalemiki_92 je napisao/la:meni ova FIFA graficki izgleda ko qrac
Nba 2k14 i nba 2k19 imaju skroz malu razliku.Idalje ista igra sa istim problemima.
Totalno sam odustao od sportskih igara jer su iste svake godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.