Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Mislim da cemo biti jedina repka u ovom dijelu kvalifikacija koja nece imati ni jednu pobjedu do kraja
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nabijem i Bosnica kad mu ovaj pticic igra ovoliko minuta.
Cuj igraci Sparsa nam okosnica repke

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treneru dvije zamjerke:
prva je to sto Vrabac uopstet igra, a druga sto Talica uopste nije uvodio u igru.
prva je to sto Vrabac uopstet igra, a druga sto Talica uopste nije uvodio u igru.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
E kosarko ko te gleda i komentarise. Mirza Delibasic je Tuzlak a ne Sarajlija.OZWien7 je napisao/la:koji talenti iz SPARS, zadnji Sarajlija koji je znao igrat kosarske, rahmetli/pokojni Mirza Delibasic

Oprostit cu ti sto ne znas za Nenu Markovica, svakako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Eto, nek Almir Hasandić zna igrati košarkeOZWien7 je napisao/la:koji talenti iz SPARS, zadnji Sarajlija koji je znao igrat kosarske, rahmetli/pokojni Mirza Delibasic

Šalu na stranu, ovdje što vrijedi je Sulejman Velicanstveni, ovo ostalo da Bog sacuva

ovo nije lose al Vrabav nema sta trazit u repci
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Greska,Mirza je iz TuzleOZWien7 je napisao/la:koji talenti iz SPARS, zadnji Sarajlija koji je znao igrat kosarske, rahmetli/pokojni Mirza Delibasic

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sad sam vidio hahahbhsport je napisao/la:E kosarko ko te gleda i komentarise. Mirza Delibasic je Tuzlak a ne Sarajlija.OZWien7 je napisao/la:koji talenti iz SPARS, zadnji Sarajlija koji je znao igrat kosarske, rahmetli/pokojni Mirza Delibasic![]()

brzi jezik/prsti od mozga

a i ja cu tebe ispravit Neno je iz Doboja druze

-
- Kontakt:
Sulejmanovic, Atic i Halilovic mogu proci.
Vrabca vise ne pozivati, dosta je vise i Nihada Selimovica koji gura to smeće od igraca nije niko ovdje lud pa momak ne moze igrati u našoj ligi, a igra u repki. Nabijem na qrac i savez i Mirzu i Bosnića, ukoliko Vrabac bude na spiskovima.
Vrabca vise ne pozivati, dosta je vise i Nihada Selimovica koji gura to smeće od igraca nije niko ovdje lud pa momak ne moze igrati u našoj ligi, a igra u repki. Nabijem na qrac i savez i Mirzu i Bosnića, ukoliko Vrabac bude na spiskovima.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Daj ne kenjajte koga to on moze zvat ima nekig koji nisu dosli timska igra plus Amer plus Musa i Nurk i ero repkemiky_hz je napisao/la:Nabijem i Bosnica kad mu ovaj pticic igra ovoliko minuta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Prizeljkivao sam nas poraz, neka Bosnic vidi ko je za tu a ko je za cuvanje ovaca...
Treba jedan ostar rez ma koliko bolan bio ali je nepohodan...U narednom peridu je bitan skauting i da se slijedece kvalifikacije docekaju sa najmanje 5 novih lica inace nam je Moldavija nivo!
Sejficima zabraniti igranje kosarke i voznju auta!
Treba jedan ostar rez ma koliko bolan bio ali je nepohodan...U narednom peridu je bitan skauting i da se slijedece kvalifikacije docekaju sa najmanje 5 novih lica inace nam je Moldavija nivo!
Sejficima zabraniti igranje kosarke i voznju auta!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Morao se Talic uvesti, barem 10-15 minuta. Zahiragic, koliko god da je solidno odigrao, nije kalibar za igrati poluvrijeme bez odmora. Previse tapkanja lopte u organizaciji napada, gdje je odlazilo i po 10 sekundi. Sve u svemu, prezadovoljan prvom utakmicom pod palicom Bosnica!
Igrač sa brojem 7.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije lose, selektor se fino predstavio 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Dobro siOZWien7 je napisao/la:sad sam vidio hahahbhsport je napisao/la:E kosarko ko te gleda i komentarise. Mirza Delibasic je Tuzlak a ne Sarajlija.OZWien7 je napisao/la:koji talenti iz SPARS, zadnji Sarajlija koji je znao igrat kosarske, rahmetli/pokojni Mirza Delibasic![]()
Oprostit cu ti sto ne znas za Nenu Markovica, svakako.![]()
brzi jezik/prsti od mozgahvala na ispravki
a i ja cu tebe ispravit Neno je iz Doboja druze

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- TonyMontana
- Kontakt:
Jako fina predstava, iluzorno je očekivati da igramo bez padova kad imaš teroriste kao što je Vrabac i slični.
Mislim lik osakati ekipu u 2 minute, vrati protivnika u meč, teško je tako igrati. Pogotov kad si ti sam od sebe limitirana ekipa i onda još na to dodaš ove teroriste.
Mislim lik osakati ekipu u 2 minute, vrati protivnika u meč, teško je tako igrati. Pogotov kad si ti sam od sebe limitirana ekipa i onda još na to dodaš ove teroriste.
Realno, Sulejmanović je ovdje jedini pravi igrac. Veceras je imao 17 poena i 16 skokovaWandelanoite je napisao/la:Sulejmanovic, Atic i Halilovic mogu proci.

Halilović, solidan igrac. Ali nije ni on tip igraca koji ce praviti neku razliku kad je gusto.
Atić, potpuno nestao u drugom poluvremenu. A od njega sam najviše ocekivao da povuce ekipu. Katastrofalan

Vrabac je uvreda za košarku. Zašto se taj lik i dalje poziva u selekciju, ostaje misterija.
Ne treba puno spocitavati Bosniću. Covjek se bori i pokušava nešto sa ovim limitirtanim kadrom koliko može. Svaka mu cast što je prihvatio poziciju selektora

Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 nov 2018, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Neno je rođen u dobojubhsport je napisao/la:E kosarko ko te gleda i komentarise. Mirza Delibasic je Tuzlak a ne Sarajlija.OZWien7 je napisao/la:koji talenti iz SPARS, zadnji Sarajlija koji je znao igrat kosarske, rahmetli/pokojni Mirza Delibasic![]()

Sto se tekme tice dosta borbe. Suljo vrh a Hasandic nula.
Federer17 je napisao/la:Morao se Talic uvesti, barem 10-15 minuta. Zahiragic, koliko god da je solidno odigrao, nije kalibar za igrati poluvrijeme bez odmora. Previse tapkanja lopte u organizaciji napada, gdje je odlazilo i po 10 sekundi. Sve u svemu, prezadovoljan prvom utakmicom pod palicom Bosnica!
taman tako, talić mora dijeliti minutažu sa sasvim solidnim zahiragićem (raduje njegova racionalnost).
nakon ovog poraza bosnić bi se trebao uvjeriti o štetočinama vrapcu i hasandiću, bar da se nešto korisno izvuče od ovog poraza. ako baš nema beka šutera, onda hasandića ostaviti da odigra max 7 minuta, a durmo može umjesto vrapca, sigurno bolje, bar neće srljati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.