FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@bordobijeli Sve super sto si nabrojao i 97 % raje je to hvalilo i hvali. Ali ono sto je za kritiku (a ovaj semafor to jeste) treba iskritikovati. Veze nema sa posjetom i ostalim...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pitanje koliko klub uopste moze finansirati neke radove na stadionu tipa semafor,travnjak,krov to prije drzava ili grad mogu uraditi . zbog toga ne vidim zasto previse kritikovati na temi FKS postavljanje ovog semafora .belosevic28 je napisao/la:@bordobijeli Sve super sto si nabrojao i 97 % raje je to hvalilo i hvali. Ali ono sto je za kritiku (a ovaj semafor to jeste) treba iskritikovati. Veze nema sa posjetom i ostalim...
Samozdravlje je napisao/la:Kako Vas volim Pitari , kad ste pozitivni , a jedinstveni . Kako nam za srecu treba TITULA , TITULA![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ostale sam desifrovao , a ko su ovi Titati ?Sabinho je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Kako Vas volim Pitari , kad ste pozitivni , a jedinstveni . Kako nam za srecu treba TITULA , TITULA![]()
![]()
![]()
![]()
uvaliti tricu i bezbrizno na odmor. Praljkane, ozracene i ubice docekati na Kosevu aBd, a gostovati Slobodi i HIVicinim, idealan scenario za drugi dio.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Željo pretpostavljam? HIVICA = Ivica?Samozdravlje je napisao/la:Ostale sam desifrovao , a ko su ovi Titati ?Sabinho je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Kako Vas volim Pitari , kad ste pozitivni , a jedinstveni . Kako nam za srecu treba TITULA , TITULA![]()
![]()
![]()
![]()
uvaliti tricu i bezbrizno na odmor. Praljkane, ozracene i ubice docekati na Kosevu aBd, a gostovati Slobodi i HIVicinim, idealan scenario za drugi dio.
![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma ovo jest ružno fkt mogli su nešto drugačije uraditi, ali nije naš stadion i ne možeš ti tu puno.
Da se natkrije samo bar jedna tribina imao bi sigurno 3 hiljade uvijek na toj tribini.
Yebo sve to GAZI SMOGOVCE
Da se natkrije samo bar jedna tribina imao bi sigurno 3 hiljade uvijek na toj tribini.
Yebo sve to GAZI SMOGOVCE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ulozili lopovi kazu par niliona u sta? Mogli su vrhunski teren napraviti,i napraviti stvari koje su na stadionu najpotrebnije tj najkriticnije,al jok daj napravi im lozu i daj nakardni semafor da ukradu sta,a to sto se stadion raspada,sto ce ljudi kisnut il slicno nema veze,glavni grad u 21 vjeku jbte nema reprezentativan stadion to samo kod nas moze
Za 2 m km smo mogli imat teren bolji nego na sergi areni.
Nego sutra bez podcjenjivanja turaka, krenut sutra maksimalno angazovani sa 100% u svaki duel. Celik je primio kitu od doboja prislu utakmicu navijaci su pretukli igrace znace oni ce od straha davat %150 svoji mogucnosti i to moze bit opasno ako nadi budu razmisljali o pauzi prije vremena.
Vadi **** **** celik u po sarajeva
Nego sutra bez podcjenjivanja turaka, krenut sutra maksimalno angazovani sa 100% u svaki duel. Celik je primio kitu od doboja prislu utakmicu navijaci su pretukli igrace znace oni ce od straha davat %150 svoji mogucnosti i to moze bit opasno ako nadi budu razmisljali o pauzi prije vremena.
Vadi **** **** celik u po sarajeva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klub može finansirati određen dio ali zašto bi kada je stadion u vlasništvu Općine Centar? Isto kao da sam ja podstanar i uložim 30 hiljada maraka u nečiji stan. Sve je to divno i krasno ali na kraju dana to tehnički nije moje.
Koševo se razlikuje jer je to dom našeg kluba preko 70 godina, stadion nosi ime najveće legende Sarajeva svih vremena a sjeverna tribina tragično nastradalog navijača Sarajeva. Bordo slova na stolicama "Sarajevo" su bila ispisana na istoku Koševa dugi niz godina, čitav stadion je u grafitima Hordi zla i Sarajeva ali sve to nije dovoljno da bi klub ulagao u nešto što nije naše.
Meni lično ne treba stadion u našem vlasništvu, najveći klubovi na svijetu su igrali a neki i dalje igraju na gradskim stadionima, neki ih i dijele sa komšijskim klubom što je normalna stvar samo se mi razlikujemo jer smo taoci loše vlasti koje ništa ne interesuje vezano za sport.
Koševo se razlikuje jer je to dom našeg kluba preko 70 godina, stadion nosi ime najveće legende Sarajeva svih vremena a sjeverna tribina tragično nastradalog navijača Sarajeva. Bordo slova na stolicama "Sarajevo" su bila ispisana na istoku Koševa dugi niz godina, čitav stadion je u grafitima Hordi zla i Sarajeva ali sve to nije dovoljno da bi klub ulagao u nešto što nije naše.
Meni lično ne treba stadion u našem vlasništvu, najveći klubovi na svijetu su igrali a neki i dalje igraju na gradskim stadionima, neki ih i dijele sa komšijskim klubom što je normalna stvar samo se mi razlikujemo jer smo taoci loše vlasti koje ništa ne interesuje vezano za sport.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma boli me briga koliko igramo tu, igro je juventus nq gradskom stadionu, sa historijom nevjerovatnom pa je opet napravio svoj i ispisao historiju ponovo.
Realno Kosevo treba zatvoriti i napraviti muzej neki jel na neki muzej tj neku starinu i lici sa svim svojim manama,ostaviti za neke eventualno koncerte i to ti je to.Ono je prahistorijski stadion i nista ondje netreba renovirat jel je uzalud.
I kasno je danas ova tekma,nije bas pametno igrati 1.12 nocnu utakmicu.
I kasno je danas ova tekma,nije bas pametno igrati 1.12 nocnu utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
Bas tako, potpisujem. Bezveze rasprava, niti nas ko sta pita sta ce i kako ce odraditi na gradskom stadionu niti vala imamo uporista da kritikujemo specijalno obzirom koliko isti posjecujemo. Evo i danas ce biti na tekmi kao da sam u goste dosao sviju haman znam i svi me znajubordobijeli je napisao/la:Ne kontam sta klimat glavom . stadion korisitimo kao i drugi ,ja volim kosevo ,bilo bi fino da se postavi krov recimo na istocnu tribinu ,da se uredi teren itd . al mi nismo vlasnici stadiona i ne ide bas to tako lagano . objektivno nije ovaj semafor nesto al bolji je nego sto je bio , bezz neka tema o korupciji kako je sve lose itd .belosevic28 je napisao/la:Znaci ko ne dolazi nema pravo glasa? Ili trebamo biti ovce pa kimati glavom na dobro i lose? Ko dolazi a ko ne, nema veze sa ovom brukom od semafora...bordobijeli je napisao/la:Jao koliko price o semaforu
.1500 ljudi dolazi na stadion
Tema je FKS a Bgm mi ovu polusezonu smo za pohvaliti ,Husref ,igraci ,uprava svi dovro rade ,jedino mi navijaci smo zakazali na domacem terenu . to je za kritike a ne semafor
Bilo kakva pobjeda danas aBd za cvrsto zadrzavanje prvog mjesta, IGRAJ BORDO BIJELI !
- StariGrad071
- Kontakt:
Danas bez stanojevica i hebiba. Upadaju saban i adukor.
Napokon hebib na poziciji koja mu odgovara
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Osttribine
- Kontakt:
Jel ti imas neki licni problem sa Hebibovicem ili sta je rec, pa covjece smaras postovima protiv ovog momka. Slazem se da nije bek, ali trenutno ni Halid nije bolji na toj poziciji od njega, Halid je takodje dobar u ofanzivi, defanzivno je los da se ne lazemo. Pa evo i na tekmi protiv Zvijezde Hebib je ukrao loptu njihovom i igracu i počeo akciju iz koje smo potvrdili pobjedu. A vidjelo se i prosle sezone koliko su nam u onom periodu nedostajali Ahmetovic i Hebib kada su imali povrede.Pantelija je napisao/la:Napokon hebib na poziciji koja mu odgovara
Igramo dobro ove sezone i nema potrebe da omalovazavamo igrace iz startne postave pogotovo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Imam jedino protiv toga sto je to igrac koji nije najbolji ni na beku ni na krilu a igra. Da ti pojednoatavim, Sabanovic je 10x bolji bek od njega , olje se postavlja, zna pratiti liniju za ofsajd, jaci je u duelu i ima bolji centarsut. Uz to, sabanovic moze napredovati ovaj ne moze jer je bolje igrao u velezu nego sad.Osttribine je napisao/la:Jel ti imas neki licni problem sa Hebibovicem ili sta je rec, pa covjece smaras postovima protiv ovog momka. Slazem se da nije bek, ali trenutno ni Halid nije bolji na toj poziciji od njega, Halid je takodje dobar u ofanzivi, defanzivno je los da se ne lazemo. Pa evo i na tekmi protiv Zvijezde Hebib je ukrao loptu njihovom i igracu i počeo akciju iz koje smo potvrdili pobjedu. A vidjelo se i prosle sezone koliko su nam u onom periodu nedostajali Ahmetovic i Hebib kada su imali povrede.Pantelija je napisao/la:Napokon hebib na poziciji koja mu odgovara
Igramo dobro ove sezone i nema potrebe da omalovazavamo igrace iz startne postave pogotovo.
Nece mi biti mrsko da ti postavim sa jedne utakmice 10x pogresno postavljanje u odbrani kad igra beka. Sreca pa u ligi nema kvalitetnih krila da ga iz.J*** ali eto na derbiju ga je istaslacio na grbavici fucking zaimovic.
Hebib je u gabeli imao 0/6 tacnih centarsuteva i 1/5 uspjesnih driblinga i taj uspjesni je onda otisao u gol aut. Akcije koje tim napravi za njega da centrita zavrse ili u prvom protivnickom igracu ili u gol autu. U zavrsnici je u 90,% slucajeva ocajan a to pokazuje statistika kkja kaze da sabanovic sa min na kapaljku ima vise asist od njega koji se ucrva na beku i krilu.
Yo ato je ukrao jednu lopyu nije nikakav dokaz da je dobar fudbaler, fudbbal se igra 90 min i ne igra se samo sa loptom. Lik koji stoji 4 metra iza svoja tri igraca koji su u liniji u ozbiljnom klubu dobije tribine za to. U prvoj tekmi za gks je igrao beka u ligi prvaka i tu su nas ljudi istaslacili po njegovoj strani i on je na poluvremenu skoro letio a uskork na polusezoni cini se otidao na posudbu.
Sabanovic je na beku za njega svemirski brod. I svako ko zna kako se igra ta pozicija zna to. To sfo husref jos uvijek vjeruje u ovog miđeta je meni nedokucivo, ali kada se pogledaju utakmice u kojima on nije igrao mi smo bili bas tu najubojitiji.... hint mladost u gostima.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ne mogu nikako prec da ke ona televizijica stavljena ko semafor za olimpijadu mladih , i onda nes uzmu pricat o areni nakoj , koja sramota
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bit ce da je licni problem.Nesto ala Skoro i KudricOsttribine je napisao/la:Jel ti imas neki licni problem sa Hebibovicem ili sta je rec, pa covjece smaras postovima protiv ovog momka. Slazem se da nije bek, ali trenutno ni Halid nije bolji na toj poziciji od njega, Halid je takodje dobar u ofanzivi, defanzivno je los da se ne lazemo. Pa evo i na tekmi protiv Zvijezde Hebib je ukrao loptu njihovom i igracu i počeo akciju iz koje smo potvrdili pobjedu. A vidjelo se i prosle sezone koliko su nam u onom periodu nedostajali Ahmetovic i Hebib kada su imali povrede.Pantelija je napisao/la:Napokon hebib na poziciji koja mu odgovara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U prosloj utakmici kad je zvijezda imala 100% sansu kad su profulali 1 na 1 nas desni bek je ostao 5 metara iza nase linije odbrane i zbog toga nije bio ofsajd.Pantelija je napisao/la:Imam jedino protiv toga sto je to igrac koji nije najbolji ni na beku ni na krilu a igra. Da ti pojednoatavim, Sabanovic je 10x bolji bek od njega , olje se postavlja, zna pratiti liniju za ofsajd, jaci je u duelu i ima bolji centarsut. Uz to, sabanovic moze napredovati ovaj ne moze jer je bolje igrao u velezu nego sad.Osttribine je napisao/la:Jel ti imas neki licni problem sa Hebibovicem ili sta je rec, pa covjece smaras postovima protiv ovog momka. Slazem se da nije bek, ali trenutno ni Halid nije bolji na toj poziciji od njega, Halid je takodje dobar u ofanzivi, defanzivno je los da se ne lazemo. Pa evo i na tekmi protiv Zvijezde Hebib je ukrao loptu njihovom i igracu i počeo akciju iz koje smo potvrdili pobjedu. A vidjelo se i prosle sezone koliko su nam u onom periodu nedostajali Ahmetovic i Hebib kada su imali povrede.Pantelija je napisao/la:Napokon hebib na poziciji koja mu odgovara
Nece mi biti mrsko da ti postavim sa jedne utakmice 10x pogresno postavljanje u odbrani kad igra beka. Sreca pa u ligi nema kvalitetnih krila da ga iz.J*** ali eto na derbiju ga je istaslacio na grbavici fucking zaimovic.
Hebib je u gabeli imao 0/6 tacnih centarsuteva i 1/5 uspjesnih driblinga i taj uspjesni je onda otisao u gol aut. Akcije koje tim napravi za njega da centrita zavrse ili u prvom protivnickom igracu ili u gol autu. U zavrsnici je u 90,% slucajeva ocajan a to pokazuje statistika kkja kaze da sabanovic sa min na kapaljku ima vise asist od njega koji se ucrva na beku i krilu.
Yo ato je ukrao jednu lopyu nije nikakav dokaz da je dobar fudbaler, fudbbal se igra 90 min i ne igra se samo sa loptom. Lik koji stoji 4 metra iza svoja tri igraca koji su u liniji u ozbiljnom klubu dobije tribine za to. U prvoj tekmi za gks je igrao beka u ligi prvaka i tu su nas ljudi istaslacili po njegovoj strani i on je na poluvremenu skoro letio a uskork na polusezoni cini se otidao na posudbu.
Sabanovic je na beku za njega svemirski brod. I svako ko zna kako se igra ta pozicija zna to. To sfo husref jos uvijek vjeruje u ovog miđeta je meni nedokucivo, ali kada se pogledaju utakmice u kojima on nije igrao mi smo bili bas tu najubojitiji.... hint mladost u gostima.
Nisam vidio jel to bio Hebibovic evo nek neko potvrdi. Na 3:13 situacija
Ocaj.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 36 gostiju.