Imam jedino protiv toga sto je to igrac koji nije najbolji ni na beku ni na krilu a igra. Da ti pojednoatavim, Sabanovic je 10x bolji bek od njega , olje se postavlja, zna pratiti liniju za ofsajd, jaci je u duelu i ima bolji centarsut. Uz to, sabanovic moze napredovati ovaj ne moze jer je bolje igrao u velezu nego sad.Osttribine je napisao/la:Jel ti imas neki licni problem sa Hebibovicem ili sta je rec, pa covjece smaras postovima protiv ovog momka. Slazem se da nije bek, ali trenutno ni Halid nije bolji na toj poziciji od njega, Halid je takodje dobar u ofanzivi, defanzivno je los da se ne lazemo. Pa evo i na tekmi protiv Zvijezde Hebib je ukrao loptu njihovom i igracu i počeo akciju iz koje smo potvrdili pobjedu. A vidjelo se i prosle sezone koliko su nam u onom periodu nedostajali Ahmetovic i Hebib kada su imali povrede.Pantelija je napisao/la:Napokon hebib na poziciji koja mu odgovara
Igramo dobro ove sezone i nema potrebe da omalovazavamo igrace iz startne postave pogotovo.
Nece mi biti mrsko da ti postavim sa jedne utakmice 10x pogresno postavljanje u odbrani kad igra beka. Sreca pa u ligi nema kvalitetnih krila da ga iz.J*** ali eto na derbiju ga je istaslacio na grbavici fucking zaimovic.
Hebib je u gabeli imao 0/6 tacnih centarsuteva i 1/5 uspjesnih driblinga i taj uspjesni je onda otisao u gol aut. Akcije koje tim napravi za njega da centrita zavrse ili u prvom protivnickom igracu ili u gol autu. U zavrsnici je u 90,% slucajeva ocajan a to pokazuje statistika kkja kaze da sabanovic sa min na kapaljku ima vise asist od njega koji se ucrva na beku i krilu.
Yo ato je ukrao jednu lopyu nije nikakav dokaz da je dobar fudbaler, fudbbal se igra 90 min i ne igra se samo sa loptom. Lik koji stoji 4 metra iza svoja tri igraca koji su u liniji u ozbiljnom klubu dobije tribine za to. U prvoj tekmi za gks je igrao beka u ligi prvaka i tu su nas ljudi istaslacili po njegovoj strani i on je na poluvremenu skoro letio a uskork na polusezoni cini se otidao na posudbu.
Sabanovic je na beku za njega svemirski brod. I svako ko zna kako se igra ta pozicija zna to. To sfo husref jos uvijek vjeruje u ovog miđeta je meni nedokucivo, ali kada se pogledaju utakmice u kojima on nije igrao mi smo bili bas tu najubojitiji.... hint mladost u gostima.