Zahvaljujem na slikovitoj prezentaciji statistike doticnog
Sretno ekipi danas, po sve poene
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A jbg buraz za 1260 min jesan gol , a momak sa klupe i s beka 4 asist i jedan gol od toga dva puta asit na derbiju....560 min.Denchi je napisao/la:Pantelija zastupa I moje misljenje na temu beskorisnog liliputa
Zahvaljujem na slikovitoj prezentaciji statistike doticnog
Sretno ekipi danas, po sve poene
Mozemol fudbal barem gledati kad vec nismo za nogometa.Arhitekt je napisao/la:Ko smatra Hebiba ozbiljnim i dobrim igracem nek se ostavi gledanja nogomet. koji je ono brat pisao da je Hebib moderni bek![]()
![]()
SarajevoJeBordo je napisao/la:95% ovih koji pišu o Hebibu u pozitivnom smislu, to rade zahvaljujući dobroj igri cijele ekipe i situaciji na tabeli. Sačekajmo prvi kiks pa ćete vidjeti Hebiba kao dežurnu metu za sve hrakotine kao što su to bili Rustem, Almir i Dušan, doduše svi opravdano.
Hebibović nije bek i ne može tamo jer prvo i osnovno on diše na škrge od 60e minute. Kao krilo isto nije prvi izbor jer da je imalo fudbalski pametniji opet bi bio glup, nešto kao Almir i gore nabrojani.
Ovo što ga sad malo hvali raja, zaslužio je, ali ne zato što je odličan igrač. Nego zato što je loš igrač koji ponekad igra odlično.
Imas valjan razlog i cestitam ti. Meni ce ovo extra doci na vec postojecu prehladu...skoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
Možeš, možešskoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
MortemHz je napisao/la:Možeš, možešskoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
Čeka ga doduše nova majica.Pantelija je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Možeš, možešskoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nastavi li se kladiti nece imati ni za kifle
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 45 gostiju.