FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko smatra Hebiba ozbiljnim i dobrim igracem nek se ostavi gledanja nogomet. koji je ono brat pisao da je Hebib moderni bek

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde yebo nas sve Hebib, bespotrebna rasprava, džaba će se danas u slučaju kakve greške Šabanovića s.rat po dijetu zbog ove rasprave oko Hebiba, uskoro tekma, hajmo o njoj, evo ja prognoziram 3:0 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Mozemol fudbal barem gledati kad vec nismo za nogometa.Arhitekt je napisao/la:Ko smatra Hebiba ozbiljnim i dobrim igracem nek se ostavi gledanja nogomet. koji je ono brat pisao da je Hebib moderni bek![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljudi, gužva jenu oba pravaca prema Koševu zbog ove podjele diploma u Zetri. Ko je nanijetio da ide, bolje malo ranije da krenete, makar cu ja ranije krenuti.
JURIŠ
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
95% ovih koji pišu o Hebibu u pozitivnom smislu, to rade zahvaljujući dobroj igri cijele ekipe i situaciji na tabeli. Sačekajmo prvi kiks pa ćete vidjeti Hebiba kao dežurnu metu za sve hrakotine kao što su to bili Rustem, Almir i Dušan, doduše svi opravdano.
Hebibović nije bek i ne može tamo jer prvo i osnovno on diše na škrge od 60e minute. Kao krilo isto nije prvi izbor jer da je imalo fudbalski pametniji opet bi bio glup, nešto kao Almir i gore nabrojani.
Ovo što ga sad malo hvali raja, zaslužio je, ali ne zato što je odličan igrač. Nego zato što je loš igrač koji ponekad igra odlično.
Hebibović nije bek i ne može tamo jer prvo i osnovno on diše na škrge od 60e minute. Kao krilo isto nije prvi izbor jer da je imalo fudbalski pametniji opet bi bio glup, nešto kao Almir i gore nabrojani.
Ovo što ga sad malo hvali raja, zaslužio je, ali ne zato što je odličan igrač. Nego zato što je loš igrač koji ponekad igra odlično.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SarajevoJeBordo je napisao/la:95% ovih koji pišu o Hebibu u pozitivnom smislu, to rade zahvaljujući dobroj igri cijele ekipe i situaciji na tabeli. Sačekajmo prvi kiks pa ćete vidjeti Hebiba kao dežurnu metu za sve hrakotine kao što su to bili Rustem, Almir i Dušan, doduše svi opravdano.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Imas valjan razlog i cestitam ti. Meni ce ovo extra doci na vec postojecu prehladu...skoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možeš, možešskoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Možeš, možešskoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
Hebib je **** teska, dok god takav ima mjesta u ekipi 8 golova nam je sigurica u europi
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čeka ga doduše nova majica.Pantelija je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Možeš, možešskoroalen je napisao/la:Joj raja, zavidim vama koji ćete na stadion. Ovo mi je prva domaća utakmica ove sezone koju neću na Koševo, i prva generalno koju ne mogu odgledat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nastavi li se kladiti nece imati ni za kifle
@Beli hvala brate i ovim putem. 
@Mortem sačekat ćemo 16:00, ko zna, možda pitare prenese pa dođe 5-6 milja.
Al neće.
@Mortem sačekat ćemo 16:00, ko zna, možda pitare prenese pa dođe 5-6 milja.
Al neće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako je hladno.... hahaa u pm
Mnogo bolje, nego protiv Zvjezde
Danas kiks
5+ZeroStyle je napisao/la:Danas kiks
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jašta jeEsport je napisao/la:Mnogo bolje, nego protiv Zvjezde
Nema kiše,ima malo minusaMortemHz je napisao/la:Jašta jeEsport je napisao/la:Mnogo bolje, nego protiv Zvjezde
-
bordobijeli
- Kontakt:
Semafor lijepo izgleda . hajmoo Sarajvo