Šta ćemo sad? kuknjavarasavoje je napisao/la:Celik nas kost'o titule.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I to iz listiceMocMahale444 je napisao/la:Opet sudije pomazu njanjajevu. Sramota
Kakva je to dominacija, moc
Malezijske pare bato
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Vi bi i s cetnicima u kolo samo za titulu.Denchi je napisao/la:I to iz listiceMocMahale444 je napisao/la:Opet sudije pomazu njanjajevu. Sramota![]()
![]()
Malezijske pare bato![]()
![]()
![]()
Obraz dzon.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa nismo mi stojana I odu doveli nego viMocMahale444 je napisao/la:
Vi bi i s cetnicima u kolo samo za titulu.
Obraz dzon.
U nas udobnost I
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 01 dec 2018, 19:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
S vama ne bi nikad.MocMahale444 je napisao/la:Vi bi i s cetnicima u kolo samo za titulu.Denchi je napisao/la:I to iz listiceMocMahale444 je napisao/la:Opet sudije pomazu njanjajevu. Sramota![]()
![]()
![]()
![]()
Obraz dzon.
HZ 2018 "Bolje prvi uz pomoć vlaha, nego treći uz Allaha"MocMahale444 je napisao/la:Vi bi i s cetnicima u kolo samo za titulu.Denchi je napisao/la:I to iz listiceMocMahale444 je napisao/la:Opet sudije pomazu njanjajevu. Sramota![]()
![]()
![]()
![]()
Obraz dzon.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Beton niko te nije pitao za zdravlje.
Denchi vidis da stojke nije kao brat mu. Manji od makovog zrna.
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:HZ 2018 "Bolje prvi uz pomoć vlaha, nego treći uz Allaha"
Ni tebi niko nije ponudio koaliciju pa se sam nudis. Nase koalicije su programske, a ne matematicke.MocMahale444 je napisao/la:Beton niko te nije pitao za zdravlje.
A vala da igra nesto pa hajd, ja bi njega za svaki slucaj zikMocMahale444 je napisao/la:Beton niko te nije pitao za zdravlje.
Ovo mi vazda bude smiješno, gdje Hrvati iskopaše ovu parolu pitaraMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:HZ 2018 "Bolje prvi uz pomoć vlaha, nego treći uz Allaha"Vintajjjjjj.
"Nogometni klub Sarajevo brzo je smijenio Petrovića, što ne treba čuditi. Njegovi navijači ističu se muslimanskim nacionalizmom i nikako im nije bilo drago što klub u posljednje vrijeme dovodi brojne Srbe, pa im tako u prvoj momčadi igra samo jedan Bošnjak, a poznati su i po paroli na sarajevskom derbiju prije desetak godina: "Bolje treći uz Allaha, nego prvi uz pomoć i ljubav vlaha" (Srba, op.a.)"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
belosevic28
- Kontakt:
Na koju ce trEbinu zabranjeni sutra?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
2000 
-
belosevic28
- Kontakt:
Cujem neda ti Ninoslava na tekmu, tuČu se izmeĐusE veli...svrakino1921 je napisao/la:2000
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Ovo mi vazda bude smiješno, gdje Hrvati iskopaše ovu parolu pitaraMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:HZ 2018 "Bolje prvi uz pomoć vlaha, nego treći uz Allaha"Vintajjjjjj.
![]()
"Nogometni klub Sarajevo brzo je smijenio Petrovića, što ne treba čuditi. Njegovi navijači ističu se muslimanskim nacionalizmom i nikako im nije bilo drago što klub u posljednje vrijeme dovodi brojne Srbe, pa im tako u prvoj momčadi igra samo jedan Bošnjak, a poznati su i po paroli na sarajevskom derbiju prije desetak godina: "Bolje treći uz Allaha, nego prvi uz pomoć i ljubav vlaha" (Srba, op.a.)"![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobar dobarbelosevic28 je napisao/la:Cujem neda ti Ninoslava na tekmu, tuČu se izmeĐusE veli...svrakino1921 je napisao/la:2000
Sutra sam na istoku
-15 na geybavici. Jedini spas je Oda.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Šaka jada moj švrakindolac, ja mislim da još uvijek imamo bolju posjetu nego oni, a -15 na Grbavicisvrakino1921 je napisao/la:2000
J*** ti budalu.alenpitar je napisao/la:-15 na geybavici. Jedini spas je Oda.
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Ovo mi vazda bude smiješno, gdje Hrvati iskopaše ovu parolu pitaraMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:HZ 2018 "Bolje prvi uz pomoć vlaha, nego treći uz Allaha"Vintajjjjjj.
![]()
"Nogometni klub Sarajevo brzo je smijenio Petrovića, što ne treba čuditi. Njegovi navijači ističu se muslimanskim nacionalizmom i nikako im nije bilo drago što klub u posljednje vrijeme dovodi brojne Srbe, pa im tako u prvoj momčadi igra samo jedan Bošnjak, a poznati su i po paroli na sarajevskom derbiju prije desetak godina: "Bolje treći uz Allaha, nego prvi uz pomoć i ljubav vlaha" (Srba, op.a.)"![]()
Denchi tacno je da tip ima dvije lijeve. Nadamo se da ide vrlo brzo u Bojac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.