vidi ti njemu srece hahahElektrika je napisao/la:Srđan Savić nema pravo nastupa u derbiju zbog kartona
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Današnju utakmicu je sa zapadne tribine posmatrao i Mirza Varešanović, koji je očito došao špijunirati Plave.
Fakat je žalosno šta smo danas sve promašili. Bešlija imao stopostotnu šansu, pa Rovac, penal je bio čist kada je Dujković u šesnaestercu pokupio jednog igrača. Sudija krenuo da svira penal, a onda, nakon signalizacije pomoćnika i duboke rasprave sa igračima Slavije, povuko odluku.
Žalosno je bilo vidjeti i navijanje domaćih, počevši od skandiniranja (čitavog stadiona) "Srbija, Srbija" itd... No, njima na dušu.
Pohvalio bih mladog Omara Baljića koji je odigrao zadnjih desetak minuta. U tom je periodu napravio više nego Rovčanin u čitavoj utakmici. Dobri su danas bili Stanić, Kerla, Višća i Šehić koji nije mogao puno napraviti kod gola. Sve u svemu, poraz nezaslužen, okrećemo se sada dvjema veoma važnim utakmicama.
Fakat je žalosno šta smo danas sve promašili. Bešlija imao stopostotnu šansu, pa Rovac, penal je bio čist kada je Dujković u šesnaestercu pokupio jednog igrača. Sudija krenuo da svira penal, a onda, nakon signalizacije pomoćnika i duboke rasprave sa igračima Slavije, povuko odluku.
Žalosno je bilo vidjeti i navijanje domaćih, počevši od skandiniranja (čitavog stadiona) "Srbija, Srbija" itd... No, njima na dušu.
Pohvalio bih mladog Omara Baljića koji je odigrao zadnjih desetak minuta. U tom je periodu napravio više nego Rovčanin u čitavoj utakmici. Dobri su danas bili Stanić, Kerla, Višća i Šehić koji nije mogao puno napraviti kod gola. Sve u svemu, poraz nezaslužen, okrećemo se sada dvjema veoma važnim utakmicama.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Elektrika
- Kontakt:
Stanić, Savić sve je to isto imaju isto ime moja greška.Mandrak je napisao/la:vidi ti njemu srece hahahElektrika je napisao/la:Srđan Savić nema pravo nastupa u derbiju zbog kartona![]()
ponadao se došljak, a ne zna da je u pitanju Srđan ali Stanić ,a ne Savić hah
Samo ne znam zašto u svakom postu moraš da koristiš ove glupe imenice došljak i slično? Ti mene sa tim ne vrijeđaš jer su moji rođene sarajlije kao i što sam ja. Moji nisu potomci konduktera i skretničara, kao tvoji što si i sam priznao na ovom forumu.
Hvala i doviđenja.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nama treba napadac i titula je nasa,dal' cemo ga iskopat' sami bog zna.Sve u svemu,nakon ovog poraza pobjeda u derbiju je imperativ ako zelimo ostati u samom vrhu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pod hitno u Gradacac i dovest Tosunovica dok ga nije ko pokupio.Nista strasno niko povrjedjen svi igraci spremni za Borac i komsije.Dobro je zna Osim sta radi.
-
BlingBling
- Kontakt:
Alene zlata li si vrijedan!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma yebo i to.Trebali smo ljetos klepiti nekog spica al' nismo.Ali nema veze opet smo u vrhu iako nemamo klasicnog dobrog spica,ja vise i ne znam kad smo zadnji put imali,Dzelo?,pa i tome ima vec 4-5 godina,strasno yebote.Alipasino je napisao/la:Pod hitno u Gradacac i dovest Tosunovica dok ga nije ko pokupio.Nista strasno niko povrjedjen svi igraci spremni za Borac i komsije.Dobro je zna Osim sta radi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Ma yebo i to.Trebali smo ljetos klepiti nekog spica al' nismo.Ali nema veze opet smo u vrhu iako nemamo klasicnog dobrog spica,ja vise i ne znam kad smo zadnji put imali,Dzelo?,pa i tome ima vec 4-5 godina,strasno yebote.Alipasino je napisao/la:Pod hitno u Gradacac i dovest Tosunovica dok ga nije ko pokupio.Nista strasno niko povrjedjen svi igraci spremni za Borac i komsije.Dobro je zna Osim sta radi.
Dialiba ?
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ono spica vidjelo nije,iako je igrao naprijed ali vise lijevo ili iza spiceva a naprijed kloc bio.Ali Buba je bio za ove sada RobinhoLIvada je napisao/la:Dialiba ?bistrikboy je napisao/la:Ma yebo i to.Trebali smo ljetos klepiti nekog spica al' nismo.Ali nema veze opet smo u vrhu iako nemamo klasicnog dobrog spica,ja vise i ne znam kad smo zadnji put imali,Dzelo?,pa i tome ima vec 4-5 godina,strasno yebote.Alipasino je napisao/la:Pod hitno u Gradacac i dovest Tosunovica dok ga nije ko pokupio.Nista strasno niko povrjedjen svi igraci spremni za Borac i komsije.Dobro je zna Osim sta radi.
Imali smo Mešanovića koji sa 35 godina bio za ove maljeve Igracina
...zabio 10 golova na polusezoni i na nesrecu se ozljedio
ali znao iz jedne poluprilike zabiti gol...ovim "talentima" nije dovolja ni 100% zicer prilika da zabiju gol 
Na Radiju se orilo i vrlo zdužno "ubij Turčina", ako je to više ikome ikakva vijest.MinistaR je napisao/la: Žalosno je bilo vidjeti i navijanje domaćih, počevši od skandiniranja (čitavog stadiona) "Srbija, Srbija" itd... No, njima na dušu.
Razocarenje u Lukavici! Zeljo ipak ima jako dosta limitiranih igraca..ne znam,ali ko drzi Rovcanina u Zelji ,fakat mi nije jasno! pa Tosunovic je za njega izmislio fudbal! jedna smotana Slavija nas nadigra i pobjedi,sramota! Najmanje 5 igraca treba otjerati u januaru i dovesti prava pojacanja! Gubimo u Travniku,Lukavici..haman smo ko pravi amaterski klub!..
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Znamo svi zmaju šta je bilo na Grbavici prema tome tisuNormalan je napisao/la:Na Radiju se orilo i vrlo zdužno "ubij Turčina", ako je to više ikome ikakva vijest.MinistaR je napisao/la: Žalosno je bilo vidjeti i navijanje domaćih, počevši od skandiniranja (čitavog stadiona) "Srbija, Srbija" itd... No, njima na dušu.
Možda bude nešto od Omara Baljića. A da dovedemo Tosunovića iz Zvijezde? Ne možemo. Nemamo para, a slobodan igrač nije. Valjda će biti boljih vremena, da kupujemo bez problema najbolje igrače naše bijedne lige.
-
staaarinavijac
- Kontakt:
Ponovo loše ...
Nema ko da igra kao prošle sezone.Cak na momente imam utisak da Amar pomalo stagnira kao trener ( strucnjak ).
Mucili su se protiv Celika , pa je logicno da što su se mucili i danas .
Nisu ni psihicki stabilni kao prošle sezone , kada su se više puta vracali u mec koji su gubili i onda pobjedjivali.
Sarajevo bi i mogli dobiti na neku motivaciju , ali Borac teško ...
Ne dodje li na pauzi kakva Drogba , Tores ili Villa treba ocekivati g r c e v i t u borbu za Evropsku ligu .
Amare ,Amare , da l iko pokušava ozbiljno raditi s tim mladim pojacanjima ? ...
Nema ko da igra kao prošle sezone.Cak na momente imam utisak da Amar pomalo stagnira kao trener ( strucnjak ).
Mucili su se protiv Celika , pa je logicno da što su se mucili i danas .
Nisu ni psihicki stabilni kao prošle sezone , kada su se više puta vracali u mec koji su gubili i onda pobjedjivali.
Sarajevo bi i mogli dobiti na neku motivaciju , ali Borac teško ...
Ne dodje li na pauzi kakva Drogba , Tores ili Villa treba ocekivati g r c e v i t u borbu za Evropsku ligu .
Amare ,Amare , da l iko pokušava ozbiljno raditi s tim mladim pojacanjima ? ...
tosunovic se prije godinu dana nudio,ja mislim da je cak i dolazio na trening,ali eto kao nije zadovoljioOmar500 je napisao/la:Možda bude nešto od Omara Baljića. A da dovedemo Tosunovića iz Zvijezde? Ne možemo. Nemamo para, a slobodan igrač nije. Valjda će biti boljih vremena, da kupujemo bez problema najbolje igrače naše bijedne lige.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
otjeraj roWu i jos 4-5 limitiranih igraca, koga ces dovesti kad nema parabosnas_ je napisao/la:Razocarenje u Lukavici! Zeljo ipak ima jako dosta limitiranih igraca..ne znam,ali ko drzi Rovcanina u Zelji ,fakat mi nije jasno! pa Tosunovic je za njega izmislio fudbal! jedna smotana Slavija nas nadigra i pobjedi,sramota! Najmanje 5 igraca treba otjerati u januaru i dovesti prava pojacanja! Gubimo u Travniku,Lukavici..haman smo ko pravi amaterski klub!..
znaci otjeras 5 igraca i onda budes logicno gori nego prije, aferim !
Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja mislim da nije u amarovom mandatu, al se nudio i nasi ga odbili, nije bio dovoljno kvalitetan, a uostalom otkud sad tosunovic u planu da se dovede?barbarez je napisao/la:tosunovic se prije godinu dana nudio,ja mislim da je cak i dolazio na trening,ali eto kao nije zadovoljioOmar500 je napisao/la:Možda bude nešto od Omara Baljića. A da dovedemo Tosunovića iz Zvijezde? Ne možemo. Nemamo para, a slobodan igrač nije. Valjda će biti boljih vremena, da kupujemo bez problema najbolje igrače naše bijedne lige.
Za zivot cijeli!
haha ovi sto bi ness tjerali ko da su prespavali zadnjih nekoliko godina agonije do ponovnog povratka amara
ay zivi i zdravi bili otjerajte sami sebe od zelje ko sto ste se otjerali u onim teskim godinama koje nisu bile tako davno
ay zivi i zdravi bili otjerajte sami sebe od zelje ko sto ste se otjerali u onim teskim godinama koje nisu bile tako davno
-
BlingBling
- Kontakt:
Mozda poslije tekme sa torpedom dodje napadac na probu!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.