FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je bilo skroz neozbiljno danas, isto ko da su bez ikakve pripreme usli u utakmicu, ona zajebancija Tatara je za ozbiljnog razgovora, valjaj ih kad imas sigurnu prednost a ne onako
Hvala Bogu na bodovima, steta to nije razlika veca, al et u prvom kolu na proljece mi 3 bodaa iz tuzle aBd a skutori na pecari nek x odigraju i dosta
I ja sam misljenja da nam je desni bek prioritet, Sabanovic je uzasan bio, sefko ga okreto ko debila a isto to mu je radio i Veselinovic na derbiju , ostavit ga ko 2 opciju nek sazri a dovest kako treba desnog beka
Kovacevicu danas utakmica karijere, strasno je branio, bravo momak
Hvala Bogu na bodovima, steta to nije razlika veca, al et u prvom kolu na proljece mi 3 bodaa iz tuzle aBd a skutori na pecari nek x odigraju i dosta
I ja sam misljenja da nam je desni bek prioritet, Sabanovic je uzasan bio, sefko ga okreto ko debila a isto to mu je radio i Veselinovic na derbiju , ostavit ga ko 2 opciju nek sazri a dovest kako treba desnog beka
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
I dalje ne osjećam prste na nogama, jesam debil otišao u tenama. Zato sam se gore utoplio, sve u full-u. 
Vrijedilo je nema šta, odlična tekma je bila, nema šta.
Malo je to bilo ležernije u prvom dijelu, ali ne treba praviti neku dramu, jer smo imali nekoliko odličnih šansi i onaj zicer Tatara, gdje bismo sve riješili u prvom dijelu. U drugom poluvremenu ozbiljan pristup maksimalno i opet smo tu mogli zabiti još jedan-dva gola, ali nebitno je to sasvim.
Svaka čast kompletnoj ekipi, od ekonoma, SŠ, pa do igrača. Ne pamtim bolju igru FKS, koliko to izgleda moćno, lijepo i atraktivno, ne znam, baš ne znam kako ću izdržati tri mjeseca. Sada na zaslužen odmor, analizirati sve kako treba, riješiti se uhljeba u ekipi, produžiti ugovor Rahmanoviću, za Adukora čisto sumnjam, dovesti dva-tri dobra igrača i onda u nove pohode. Kapa dole svima, nadam se još boljoj igri u drugom dijelu. Ova ekipa je zaslužila titulu!
Znači, zabili smo 43 gola.. Sad se sjetite onih zicera protiv GOŠK-a (x2), Radnika i Čelika. Brutalno ovo izgleda, stvarno sam oduševljen i ponosan.
Vrijedilo je nema šta, odlična tekma je bila, nema šta.
Malo je to bilo ležernije u prvom dijelu, ali ne treba praviti neku dramu, jer smo imali nekoliko odličnih šansi i onaj zicer Tatara, gdje bismo sve riješili u prvom dijelu. U drugom poluvremenu ozbiljan pristup maksimalno i opet smo tu mogli zabiti još jedan-dva gola, ali nebitno je to sasvim.
Svaka čast kompletnoj ekipi, od ekonoma, SŠ, pa do igrača. Ne pamtim bolju igru FKS, koliko to izgleda moćno, lijepo i atraktivno, ne znam, baš ne znam kako ću izdržati tri mjeseca. Sada na zaslužen odmor, analizirati sve kako treba, riješiti se uhljeba u ekipi, produžiti ugovor Rahmanoviću, za Adukora čisto sumnjam, dovesti dva-tri dobra igrača i onda u nove pohode. Kapa dole svima, nadam se još boljoj igri u drugom dijelu. Ova ekipa je zaslužila titulu!
Znači, zabili smo 43 gola.. Sad se sjetite onih zicera protiv GOŠK-a (x2), Radnika i Čelika. Brutalno ovo izgleda, stvarno sam oduševljen i ponosan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
43 boda, 43 gola 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pretjeruješ ga malo oko Tatara.. Promašio pa promašio, promaše i najveći. Promaši i Under u LP s metar, pa nije smak svijeta.Inijesta je napisao/la:Ovo je bilo skroz neozbiljno danas, isto ko da su bez ikakve pripreme usli u utakmicu, ona zajebancija Tatara je za ozbiljnog razgovora, valjaj ih kad imas sigurnu prednost a ne onako
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala i vi isto.. pozdrav za jug BosneTito_1922 je napisao/la:Cestitke sa juga Bosne!!I da nastavito isto u proljece i vidimo se do godine
Pod hitno dovesti psihologa ako zelimo nastaviti borbu za titulu.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Ima vecalenpitar je napisao/la:Pod hitno dovesti psihologa ako zelimo nastaviti borbu za titulu.
Ih kaki bi tek bez bili
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Onda obavezno ubaciti jos 2-3 akademca u prvih 11Denchi je napisao/la:Ima vecalenpitar je napisao/la:Pod hitno dovesti psihologa ako zelimo nastaviti borbu za titulu.![]()
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Sada na odmor, obnoviti zivce do nastavka sezone. Svi nam daju golove na istu caku, mora se to nekako svesti na neki minimum. Odbranu jos pojacati za nastavak sezone. 
Ne mislim brate da mu treba psovat sve po spisku nego mu reci da to vise ne radi, i ne samo on nego cijela ekipa, kad igramo jednostavno i ozbiljno puno bolje izgleda i dodjes lakse do pobjede, ovako na 1-0 ti se zajebavas sam pred golmanom neke laznjake pucas, u slijedecem napadu vec te kazne , zamisli da je tako 10 min do kraja tekme **** bi se vratioAlfredNobel je napisao/la:Pretjeruješ ga malo oko Tatara.. Promašio pa promašio, promaše i najveći. Promaši i Under u LP s metar, pa nije smak svijeta.Inijesta je napisao/la:Ovo je bilo skroz neozbiljno danas, isto ko da su bez ikakve pripreme usli u utakmicu, ona zajebancija Tatara je za ozbiljnog razgovora, valjaj ih kad imas sigurnu prednost a ne onako
Ako cemo se s Romom poredit necemo daleko dogurat
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Danas fina igra, bilo je grešaka, ali sve u svemu, zaslužena pobjeda. Čelik se fino pokazao. Sada na zaslužen odmor, a na proljeće još jače i bolje. Svaka čast igračima i stručnom štabu.
I semafor je puno manji izgledao na slikama, uživo sasvim solidan.
I semafor je puno manji izgledao na slikama, uživo sasvim solidan.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
ajde ne peglaj hljeba ti, ako je dns se neko smio zajebavat to je bio tatar, odigro je savrsenu sezonu i nema mu niko nista reci, svakom se u momentu desi nesto u glavi da pokusa pa uspije il ne uspije, da je dao go ovdje bi ga zakivali u zvijezde..hajde bgt popusti oko nebitnih stvari..bitnije je kako nam odbrana ispada na duge lopte iz utakmice u utakmicu, a ne sto je tatar usro jedan napad..Inijesta je napisao/la:Ne mislim brate da mu treba psovat sve po spisku nego mu reci da to vise ne radi, i ne samo on nego cijela ekipa, kad igramo jednostavno i ozbiljno puno bolje izgleda i dodjes lakse do pobjede, ovako na 1-0 ti se zajebavas sam pred golmanom neke laznjake pucas, u slijedecem napadu vec te kazne , zamisli da je tako 10 min do kraja tekme **** bi se vratioAlfredNobel je napisao/la:Pretjeruješ ga malo oko Tatara.. Promašio pa promašio, promaše i najveći. Promaši i Under u LP s metar, pa nije smak svijeta.Inijesta je napisao/la:Ovo je bilo skroz neozbiljno danas, isto ko da su bez ikakve pripreme usli u utakmicu, ona zajebancija Tatara je za ozbiljnog razgovora, valjaj ih kad imas sigurnu prednost a ne onako
- Osttribine
- Kontakt:
Sta kaze onaj zenicanin da su nas nadigrali u prvom poluvremenu
kakvi su to kompleksi braco mila. Realno onako da je sve uslo i sa nase i njihove strane trebalo je biti jedno 7:3 za nas. Inace Celik se stvarno fino pokazao danas pogotovo u prvom poluvremenu, onaj Jurina im nije los, Jamak dobro dijeli lopte takodje, a zanimljiv je i onaj njihov "garo" sa brojem 4.
Sve cestitke Husrefu i ekipi i aBd da ovo nastavimo na proljece nadam se i uz vecu podrsku navijaca jer ovo je stvarno zalosno koliko malo raje prati klub na stadionu/ma. Fkt se ima sta vidjeti, pogledajte samo broj postignutih golova, lijepe akcije, sve za deset.
Sto se vremena tice i zime ne kukajte,moglo se podnijeti, prosle sezone protiv Radnika na minus sest i jos vjetar puhao, e to su bili uslovi
Sve cestitke Husrefu i ekipi i aBd da ovo nastavimo na proljece nadam se i uz vecu podrsku navijaca jer ovo je stvarno zalosno koliko malo raje prati klub na stadionu/ma. Fkt se ima sta vidjeti, pogledajte samo broj postignutih golova, lijepe akcije, sve za deset.
Sto se vremena tice i zime ne kukajte,moglo se podnijeti, prosle sezone protiv Radnika na minus sest i jos vjetar puhao, e to su bili uslovi
I fakat semafor uzivo dosta ljepse izgleda nego na slikama. Pogotovo kad je nocna ovako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jbg oni navikli da ga popuse bez i jedne sanse..kad naprave nekom sansu misle da su bolji bili za to poluvrijeme..citam komentare, kazu tesko pokradeni za ofsajde
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Konačno jesen blistava, poslije odmora slijedi i zlatno proljeće!
Prije svega čestitke stručnom štabu, igračima, ljudima iz uprave i svim ostalim u klubu na uspješnoj polusezoni.
Ova naša ekipa je strašna. Nas nijedna ekipa nije nadigrala, čak i one utakmice koje nismo pobjedili bili smo bolji. Prednost na tabeli je mogla i trebala biti veća, ali.. svi znamo, nema veze, ova ekipa ovu prednost neće ispustiti, može je samo povećati.
Iskreno se nadam da će igrači na odmor sa punim džepovima, zaslužili su!
HUSREF MUSEMIĆ!! Svaka čast šefe na odličnom poslu i rezultatima, išli smo u svakoj utakmici na pobjedu, pokazali smo muda i posle poraza od Atalante protiv Slobode, nakon kiksa protiv GOŠK-a kući i katastrofalne atmosfere otišli smo na Grbavicu po pobjedu, otišli smo u Mostar bez cijelog veznog i bez pola ekipe da pobjedimo.
Što se tiče pojačanja i produženje ugovora, iskreno, ako se i ne produže ugovori a ako se titula osvoji, ja im ništa neću zamjeriti ali mislim da će bar 2/3 igrača produžiti od onih važnijih a kojima ističu ugovori (Rahman, Velkoski, Adukor). Ja bi preko zime pojačao ekipu na desnom beku, i ako iskoči kakav kvalitetan igrač, slobodan, doveo bi naravno bilo koju poziciju da igra, ali nije pod moranje. Desni bek i produžetak ugovora ovim bi bilo perfektno. Ako se i ne produže ugovori imamo opet u izlogu finih igrača, Adukora može zamjeniti Welbek, Rahmanovića onaj Milanović iz Krupe..
Još jednom, čestitke ekipi i SŠ na odličnoj polusezoni. HVALA VAM!
Prije svega čestitke stručnom štabu, igračima, ljudima iz uprave i svim ostalim u klubu na uspješnoj polusezoni.
Ova naša ekipa je strašna. Nas nijedna ekipa nije nadigrala, čak i one utakmice koje nismo pobjedili bili smo bolji. Prednost na tabeli je mogla i trebala biti veća, ali.. svi znamo, nema veze, ova ekipa ovu prednost neće ispustiti, može je samo povećati.
Iskreno se nadam da će igrači na odmor sa punim džepovima, zaslužili su!
HUSREF MUSEMIĆ!! Svaka čast šefe na odličnom poslu i rezultatima, išli smo u svakoj utakmici na pobjedu, pokazali smo muda i posle poraza od Atalante protiv Slobode, nakon kiksa protiv GOŠK-a kući i katastrofalne atmosfere otišli smo na Grbavicu po pobjedu, otišli smo u Mostar bez cijelog veznog i bez pola ekipe da pobjedimo.
Što se tiče pojačanja i produženje ugovora, iskreno, ako se i ne produže ugovori a ako se titula osvoji, ja im ništa neću zamjeriti ali mislim da će bar 2/3 igrača produžiti od onih važnijih a kojima ističu ugovori (Rahman, Velkoski, Adukor). Ja bi preko zime pojačao ekipu na desnom beku, i ako iskoči kakav kvalitetan igrač, slobodan, doveo bi naravno bilo koju poziciju da igra, ali nije pod moranje. Desni bek i produžetak ugovora ovim bi bilo perfektno. Ako se i ne produže ugovori imamo opet u izlogu finih igrača, Adukora može zamjeniti Welbek, Rahmanovića onaj Milanović iz Krupe..
Još jednom, čestitke ekipi i SŠ na odličnoj polusezoni. HVALA VAM!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma to je sekunda, brzo se sve to izdešava. I on kad pogleda snimak, reći će treba sam ovo, pa ovako, pa onako itd. Under je samo primjer, imaš svako kolo u ligama petice nekog takvog.Inijesta je napisao/la:Ne mislim brate da mu treba psovat sve po spisku nego mu reci da to vise ne radi, i ne samo on nego cijela ekipa, kad igramo jednostavno i ozbiljno puno bolje izgleda i dodjes lakse do pobjede, ovako na 1-0 ti se zajebavas sam pred golmanom neke laznjake pucas, u slijedecem napadu vec te kazne , zamisli da je tako 10 min do kraja tekme **** bi se vratioAlfredNobel je napisao/la:Pretjeruješ ga malo oko Tatara.. Promašio pa promašio, promaše i najveći. Promaši i Under u LP s metar, pa nije smak svijeta.Inijesta je napisao/la:Ovo je bilo skroz neozbiljno danas, isto ko da su bez ikakve pripreme usli u utakmicu, ona zajebancija Tatara je za ozbiljnog razgovora, valjaj ih kad imas sigurnu prednost a ne onako
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 57 gostiju.