FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 dec 2018, 23:31

Samo me strah da ne krene sve naopako na proljece.... :?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 dec 2018, 23:36

FrancescoTotti je napisao/la:Samo me strah da ne krene sve naopako na proljece.... :?
Srećom imamo Handžića kad Ahmeta uhvati polen. :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 dec 2018, 23:47

FrancescoTotti je napisao/la:Samo me strah da ne krene sve naopako na proljece.... :?
Ne može i neće, uzivaj brate. Bolji smo od svih, a imamo samo jednog konkurenta koji ce odmah na startu proljeca razbit zube kod uskog pa kasnije i kod Mladosti, kojoj neće falit motiva. Em sto smo kvalitetniji, imamo 5 boba prednosti, imamo bolju gol razliku kao i međusobni omjer.. ma laganini
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2018, 23:49

[quote="KrajisnikBosnjak"]Ma dajte ljudi. Budite malo realni.

Ne mogu svi Akademci odmah u prvih 11. Kombinacija mladih igrača i iskusnih lisaca na bosanskim njivama može uroditi plodom. :D

Svi u napad jedan je HASE

Do sada sam te cijenio , a i od sad cu. Ne 11 nego 18 za 2/3 god. Salim se naravno , vise od 5-6 ih nece biti u 11(mozda 8-9 u 18 ) jer ce ici na zapad u lige 5 ili blizu tih liga(Belgija,Austrija,Holandija). Dovoljno da imamo odane igrace klubu. Samo Uprava da ostane dosljedna i ovakva , kao ovih 6 mjeseci. :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 dec 2018, 23:50

Baš me interesuje hoće li biti nekih pojačanja. :) Zaganjati Duljevića na posudbu ako ne bude igrao u Dresdenu. :D
Mislim da Haris ne bi imao ništa protiv da osvoji titulu sa Sarajevom.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 dec 2018, 23:51

BordoSarajevo je napisao/la:
Ne može i neće, uzivaj brate. Bolji smo od svih, a imamo samo jednog konkurenta koji ce odmah na startu proljeca razbit zube kod uskog pa kasnije i kod Mladosti, kojoj neće falit motiva. Em sto smo kvalitetniji, imamo 5 boba prednosti, imamo bolju gol razliku kao i međusobni omjer.. ma laganini
Ma 5 bodova je nista. Imale su i kone u ovoj sezoni +5 pa vidi sad, -15.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 dec 2018, 23:54

I ja razmišljam o proljeću već duže vrijeme.. Strah me kao i Tottija, jer mi odmah navrnu flashevi iz prethodnih sezona. Ali, mislim da će me potpuno razuvjeriti na proljeće.

Jaoooo, kad se sjetim Ješića i proljeća.. :cry: :cry:
Kaže Kruno "treba skupljati bodove", a onda kasap "ne igra se na bodove". :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 dec 2018, 23:55

AlfredNobel je napisao/la:I ja razmišljam o proljeću već duže vrijeme.. Strah me kao i Tottija, jer mi odmah navrnu flashevi iz prethodnih sezona. Ali, mislim da će me potpuno razuvjeriti na proljeće.

Jaoooo, kad se sjetim Ješića i proljeća.. :cry: :cry:
Kaže Kruno "treba skupljati bodove", a onda kasap "ne igra se na bodove". :lol:
Ili ona izjava kad kaže da kalendarski još nije nastupilo proljeće. :urnebes:

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 01 dec 2018, 23:57

Cestitke. Bravo za sviju. Drago mi je danas posebno zbog Pidre. Krunisao je sve ove partije ove sezone prvijencem. Svaka cast i Mujakicu, Vladanu, Sabanu dosta je amatera iz Srbije

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 dec 2018, 00:01

Ovo kao kod nas.. :lol:

@KrajisnikBosnjak
Iskasapio nas za sva vremena.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 02 dec 2018, 00:01

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš me interesuje hoće li biti nekih pojačanja. :) Zaganjati Duljevića na posudbu ako ne bude igrao u Dresdenu. :D
Mislim da Haris ne bi imao ništa protiv da osvoji titulu sa Sarajevom.
I ja sam to govorio fkt da treba zaganjati Dulju, a mislim da on ne bi imao ništa protiv.

Yebo majku nama i kad je loš dan napravimo 4 5 zicera.

KAKO VOLIM OVO SARAJEVOOO.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 dec 2018, 00:08

Šta vi mislite o Haskiću? Momak razvaljuje u Srbiji. :D Kad bi imali još njega u napadu rotirati Ahmeta, Handžu i Nermina. Ne bi nam niko bio ravan k'o ni sada. :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2018, 01:30

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 dec 2018, 01:38

MCMXLVI je napisao/la:Jedan prijedlog za upravu.
slika

slika
https://i.postimg.cc/L58kTGKs/sarajevosemafor.png
Bravo za ideju. :thumbup:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2018, 02:09

Akobogda SAMOZDRAVLJE bice 19 a abd 20-21-22-23-24-25 i sve do 40. Akademija nije samo kvalitet sto dobro igraju vec je akademija natjerala strah placenicima. Upamtite da krste tatar i drugi (izbacije hodzic nikom nista izbacise bekica nikom nista izbacise pavle srednji prst nikom nista) su vidjeli i na treninzima a bogami i utakmicama da SARAJEVO IMA jeftinije a cak i bolje opcije nego oni ako nisu na 100 posto, i onda oni sisaju **** akademcima i titraju im jaja sa atmosverom i ko oni ih uce pomazu (mislim to i treba da rade) to je veci dobitak.

Posto pogledajte jedino Adukor igra na istoj razini ko i prosli sezona mozda jos habib znaci isto znanje i neznanje, a svi su to digli na jedan veci nivo, doduse merso je na istom nivou vidjecemo hocel opet polen ga zarazit.

Zelim da napisem ono sto sam uocio u ovih 19+ kup utakmicesta nam nije valjalo.

Primamo puno golova kod rezultata 1:0 i to brzo nakon voddtva. Tesko preokrecemo kad prvi primimo go.

Drugo, stabi ja uradio ako se razidemo sa odpadcima kao sto je samir lelic pavlovic hodzic i bekic to je doveo bi nekog centarfora sa 18-19 godina to je prvo, drugo ako adukor i rahmanovic nebi htjeli produzit doveo bi na njihove pozicije igrace, i desnog beka-krilo.

Ako produze oboica opet bi doveo klasicnu 10tku krsta bi produzio samo na 6 mjeseci maksimalno.

Sto se tice kondicije dobro je al mislim da bi to trebalo i mora bolje posto dolaze losi tereni lose sudenje i dosta utakmica.

Mi imamo jos 21 utakmicu moramo imat roster jos jaci i bolji i kondiciozni bolji.

U akademiju treba sve pare koje stedimo od ovih sto otjeramo plus od bilo kojeg akademca kad prodamo bar %50 ulagat, znam da ovde niko nemisli kao ja al cu reci da nam trebaju bolji treneri u akademi, izjebali su onog sto je bio direktor kazu svi glasali protiv njega a izgleda da je Alagic bio upravu.

Moramo imat akademiju toliko jaku da moze od 4 utakmice pobjedit prvi tim bar jednom. MORAMO

KAPITENSKI ABD DIZEM TITULU I Placam rucak svim igracima ako ih nadem gdje budu slavili titulu posle proslave, osim PAVLOVICU AKO KOJIM CUDOM PREZIVI MAC HUSREFA MUSEMICA.

Musemic Husref, voli klub i legenda je kluba, jeste da nije bolji igrac bio nego Vahidin, al malo je ljudi koji su bili bolji tacnije jedino ASIM.

Husref je plako nemoj te to zaboravit plako kad ga je zapad podrzo...

ZaMENE Husref LEGENDA..

I ako ko moze da postavi broj odigrani minuta svakog igraca

Saban vehabija je bolji igrac sad od habibovica al i anel nijelos pa nek se biju za poziciju u slucaju da budu jednaki dat sabanu prednost i zdravo, trci brk da bude kao osigurac.

Pogledajte jos jednom paradu pavlovica al obratite rad nogu ono ni oliver kan nije radio sa nogama kad je imo 27 godina, jedino sto jos nema dovoljno jake ruke.. samo kova guraj

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2018, 02:20

Nabijem na onu stvar ofucira sto je lago za stadion, onaj televizir je bolji nego onaj sanduk sto je bio, al sramotaje ako su ono platili 100 k km u americi onaj televizir nije vise od 20k$ to je 35 k km. Nekoje postavio treba stavit onaj nas grb naike i TURKISH AIRLINE. Samo nas grb treba na lijevu stanu posto mi smo uvjek kao domacini i nase ime grb je na lijevoj, sta ce grb nas pored imena neprijatelja (drugog tima)

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 dec 2018, 03:11

Smrzo sam se ko pic.ka, ali vrijedilo je!

Ako Aduka ne produzi, dovest onog Wilfreda Bonya iz celika :beba:
1946~

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 dec 2018, 04:59

Inijesta je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Kako smo jadni to je cudo,danas vidim nakon greske Tatara odma ga pocese pljuvat pa jel ovo realno :lol:
Koga je brate poceo pljuvat, sta izmisljas, evo ja sam prvi napisao da mi se nije svidio njegov potez ko da je na termin doso i da bi mu trebo Husref reci da se to ne radi kad imas gurav rezultat, kad je tekma rijesena radi sta hoces
A inace ovdje 90% ljzdi smatra da je Tatar jedan od najzasluznijih za jesenju titulu , nek ga zdravlje posluzi i nek nastavi ovako aBd
Pljuvali ga neki od ovih sto prate preko stream mrsko mi vracat postove. Kaze lik treba kao nesto otherat levata,il retardiranog ovako nesto

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 05:12

MCMXLVI je napisao/la:Jedan prijedlog za upravu.
slika

slika
https://i.postimg.cc/L58kTGKs/sarajevosemafor.png
Prelijepo, bolje ne može.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 dec 2018, 08:26

Pantelija je napisao/la:Pa danas ja kada kazem da je bolji od hebiba i da za hebibovu minutazu bi bio vec sad strasan igrac, pvdje neki misle da ja pisem to zbog hebiba. Ne! Pisem jer je momak bolji od hebiba, mladi reprezentativac je, akademac je, voli klub, i ima OGROMAN prostor za napredak. Hebiba bi svaku tekmu u 70' ubacio da Drzi ravnotezu na strani.
Danas sabanovic je imao 3-4 puta strasna uyrcavanja koja su nazalost zavrsavala losim pasovima.
Danas je dupovac imao duplo manje duela sa krilima nego kada igra hebib ali to niko ne vidi. Halid jebstrasan potencijal na ovoj poziciji, a da vas podsjetim, ko je zadnji desni bek koji je valjao?

Evo sjetite se. Mene sjecanje sluzi mozda Bane Arsenijevic... ostalo sve propali pokusaji ... zadnji dusan hodzic!
Je li sada jasno zasto ae od halida mora napraviti prvi bek ekipe? Nema desnih bekova, ono sto ista vrijedi bez problema nadje anbazman vani.
Hebib je prodao svoj prime, i sada je tu gdje jeste, od srca mu zelim azerbejdzan ili arape da uzme lovu i osigura egzistenciju jer je ekstra momak kao osoba, nije hinja i postuje klub.

Nihad, pidro danas odlicni na svojoj strani sem gola... opet ista greska pidre ... ali nema veze... 20 !

Kovacevic.... moze li gif one odbrane... sta je ono bilo sunce ti ljubim!!!! Pa cak i kod gola, strasno jenodbranio prvi udarac
ljudi ne shvataju da svi ovi mladi Akademci još igraju pod ručnom, još tu ima straha, još tu ima pitanja taktičkih, znači ako ne možete vidjeti da ima razlike u Nihadovoj igri i ovih ostalih mladih igrača slijepi ste, Vladan isto napreduje odlično na tom planu(bolje nego sam mogao pretpostaviti)...treba tu par sezona da to budu pravi profi igrači koji kad kroče na teren znaju šta i kako i igraju bez sumnje u sebe ili da se boje greške....i ovo sad je fenomenalno i ne treba forsirati ništa, po meni samo treba ukloniti ovaj određen broj polu igrača i ostati na kvalitetnim i Akademcima kako bi ubrzali njihov razvoj, ova djeca nemaju šta vidjeti od Hebiba,Šišića,Halila,Bekića jer centriraju već bolje od njih, mlađi su , trče više, a po 8-10 godina su mlađi, imaju šta vidjeti od Tatara, Krste(Pidro iskopira gol :thumbup: ), Ahmeta, Adukora, Rahmana...međutim ne vidim Husa da bi to uradio on vjeruje dosta ovim igračima koje poznaje iako je dosta akademaca koristio ove polusezone i dosta je bilo uspješno...vjerovatno se boji da bi velika razlika između npr. Tatara i Akademca bila ako bi se pravila izmjena u toku meča ali to ne može znati dok ne proba(kao sa Pidrom i dr.), nadam se da će biti prilike za to u Antaliji...još jedna stvar vrlo bitna Jelešković nam radi ove pripreme, a ne treba podvlačit njegov rad, a posebno sa mlađima.... :thumbup:

Bane Arsenijević je bio jedini pravi desni bek koji je meni ostao u sjecanju da je sve radio, kompletan, prije Džemo, poslije je Tatomirović bio solidan nazad a prema naprijed samo dugu loptu jbg. na lijevom Mačkić,Beli...je li Lede igrao na desnom beku jedno vrijeme ili mi se čini?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, Vanja8 i 56 gostiju.