AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kad ih Lazio nije dobio, štoviše jedva su bod izvukli u Rimu, onda Parma mora odigrati na nivou Juventusa ako želi dobiti Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rom svi se mi nadamo pobjedi, samo da nije kao sto kes sa igrackim kadrom bili bi vise optimisticni
- muha milanez
- Kontakt:
Jel ovo Zapata - Abate stoperski par? Samo da je pregurat do januara.. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
joj ja nakaradne postave, jadna ti majka.
još ovaj termin, kad su zadnji put pobjedili kad su igrali u ovo vrijeme? ja se ne sjećam, uvijek kiksnu.
još ovaj termin, kad su zadnji put pobjedili kad su igrali u ovo vrijeme? ja se ne sjećam, uvijek kiksnu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Parma nije ozbiljnije prišla golu Milana. A štoperi su Abate i Zapata.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
tesko nama ako Parma slucajno zabije....imamo posjed odbrana igra solidno, ova dva crnca u sredini dobro funkcionisu, ali je napad jalov...ovi se brane sa 11 igraca....mislim kad bi ich naceli da bi jos dva gola Parma primila....
ma ne igra se loše, imaš inicijativu, ali nema onog završnog pasa a i parma je pukla bunker što još dodatno otežava stvar, kad bi samo dali taj jedan gol bilo bi lakše.
doduše sa ovakvim veznim redom, treba biti madžioničar pa od njih nešto izmisliti.
treba brzo vaditi maurija i staviti samua, nema drugog izbora osim na taj način probiti bunker.
da ga ne ureknemo, žućo igra odlično
izgleda da čovjek čitav život igra na pogrešnoj poziciji.
doduše sa ovakvim veznim redom, treba biti madžioničar pa od njih nešto izmisliti.
treba brzo vaditi maurija i staviti samua, nema drugog izbora osim na taj način probiti bunker.
da ga ne ureknemo, žućo igra odlično
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bakayoko i danas odličan, ovo je sad već serija od 5-6 njegovih kvalitetnih utakmica. Izgleda da konačno vraća samopouzdanje i da će ipak demantovati sve one koji su ga pljuvali. Milanu samo fali vodstvo, ostalo je sve dobro s obzirom na sastav i izostanke.
Eto Rom jel sad vidis o cemu pricamo, kazem ti da cemo tesko pobjediti
cutroneeeeee......
- muha milanez
- Kontakt:
Hvala Cutrone majstoree
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
gambler1899
- Kontakt:
Valjda ne promasi
Bravo
još jedan zabiti za mirnu zavrsnicu
Bravo
Zadnja izmjena: gambler1899, dana/u 02 dec 2018, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Kessie

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
preokret 
valja sad crkavati do kraja.
valja sad crkavati do kraja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde Genaro naredi defanzivu.
Genaro je madjionicar sa ovim igracima, nismo dugo boljeg trenera imali....
-
gambler1899
- Kontakt:
E Kessie jesi sebican
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tri super kontre je Kessie upropastio, i ovaj meč je davno mogao otići na 3-1 ili 4-1
ono što je najbitnije je osvajati bodove, velike su ovo pobjede.
pa gledaj veznog reda, mauri-baka-kessie, nazad abate-zapata na stoperu i još tona izostanaka bitnih igrača, ovo je čudo jedno da su se izvukla 3 boda jer je bila teška utakmica.
pa gledaj veznog reda, mauri-baka-kessie, nazad abate-zapata na stoperu i još tona izostanaka bitnih igrača, ovo je čudo jedno da su se izvukla 3 boda jer je bila teška utakmica.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fkt lijep fudbal igrate, pogotovo nama sto gledamo United.
Mogli ste hladno zabiti jos bar 2 komada ali Kessie nema uopste osjecaja kada daje loptu. Ili prejako, ili preslabo, kasno... mada u sustini nije odigrao uopste los mec.
I da, Borinia ili na klupu ili narediti saigracima da ga prestanu ignorisati. Redovno sam, lopta uvijek mimo njega.
Mogli ste hladno zabiti jos bar 2 komada ali Kessie nema uopste osjecaja kada daje loptu. Ili prejako, ili preslabo, kasno... mada u sustini nije odigrao uopste los mec.
I da, Borinia ili na klupu ili narediti saigracima da ga prestanu ignorisati. Redovno sam, lopta uvijek mimo njega.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.