Moguće.. ne znam kakvo je stanje kad su igrali deset godina po nižim ligama Jugoslavije.badboy je napisao/la:Nemoj ba nevalja se smijat! Moze Bog svakom dat..Historicar je napisao/la:Dakle + 15![]()
![]()
Salu na stranu pomalo postaje nevjerovatno da su ovako losi. Mislim da su oborili i klupski rekord po broju poraza u nizu. Bas jadno...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj ko prati statistike, jesmo li im ikad na polusezoni bjezali 15 bodova?Historicar je napisao/la:Dakle + 15![]()
![]()
Hajd da to i ne brojimo, recimo od kad se igra jedinstvena liga BH i vrijeme dok su bili u prvoj ligi Jugoslavije. Bacih oko na njihov forum mislim da neko spomenu da je oboren rekord.MortemHz je napisao/la:Moguće.. ne znam kakvo je stanje kad su igrali deset godina po nižim ligama Jugoslavije.badboy je napisao/la:Nemoj ba nevalja se smijat! Moze Bog svakom dat..Historicar je napisao/la:Dakle + 15![]()
![]()
Salu na stranu pomalo postaje nevjerovatno da su ovako losi. Mislim da su oborili i klupski rekord po broju poraza u nizu. Bas jadno...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovo bi super bilo da je X bio i nemoj više da neko nehoduje zbog Hebiba na desnom beku, ako neko nije vidio prodžekt od milion eura im je danas u drugom igro stopera

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi tamo zalazio, hvala ti. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj Željo je previše retardiran. Sad ćemo gostovati 2 puta u Širokom Brijegu kako stvari stoje. kuknjava
Haj' makar ćemo čekati Zrinjski.
Vrlo bitna utakmica, mogli bi je igrati praktično pred svojom publikom. Sisoje im 20-30 navijača, jedino bi se mogle pojaviti Fukare da seru iz inata.belosevic28 je napisao/la:Utakmicu u Tuzli ce aBd zavrsiti Ahmetivic, Tatar, Mujakic...
Ovi i da se nezz koliko pojacaju nece puno moci. Opet im slijedi gomila preplacenih igraca alla Stojcev, Husejinovic...
Uvijek nam je zeznuta prva proljetna utakmica, nerado se sjetim Delaca u Zenici.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nogometaši Sarajeva su s 3:1 pobijedili Čelik u meču 19. kola Premijer lige BiH, pa na pauzu odlaze sa plus pet u odnosu na drugoplasirani Zrinjski.
Bordo tim je ove jeseni zaista bio na visokom nivou, pa je tako poslije 19 kola na učinku od 13 pobjeda, četiri remija i samo dva poraza i trenutno je bez sumnje najbliže tituli prvaka Bosne i Hercegovine.
Sarajevo je s današnja tri gola Čeliku, ukupno zabilo 43 gola, što je najviše nakon sezone 2002/03.
U spomenutoj sezoni Sarajevo je dalo čak 52 gola (poslije 19 kola), no tada je završilo treće na tabeli iza Leotara i Željezničara, što će reći da prvenstvo traje "do posljednjeg zvižduka", ali trenutna igra bordo tima svakako može da ohrabri sve navijače na Koševu.
Prošle sezone Sarajevo je nakon 19 kola zabilo 42 gola, a inače među najefikasnijim timovima nakon 19 kola u Premijer ligi bio je Zrinjski, koji je u sezoni 2006/07 nakon 19 odigranih kola postigao 44 gola.
https://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-n ... -lige/4952
Bordo tim je ove jeseni zaista bio na visokom nivou, pa je tako poslije 19 kola na učinku od 13 pobjeda, četiri remija i samo dva poraza i trenutno je bez sumnje najbliže tituli prvaka Bosne i Hercegovine.
Sarajevo je s današnja tri gola Čeliku, ukupno zabilo 43 gola, što je najviše nakon sezone 2002/03.
U spomenutoj sezoni Sarajevo je dalo čak 52 gola (poslije 19 kola), no tada je završilo treće na tabeli iza Leotara i Željezničara, što će reći da prvenstvo traje "do posljednjeg zvižduka", ali trenutna igra bordo tima svakako može da ohrabri sve navijače na Koševu.
Prošle sezone Sarajevo je nakon 19 kola zabilo 42 gola, a inače među najefikasnijim timovima nakon 19 kola u Premijer ligi bio je Zrinjski, koji je u sezoni 2006/07 nakon 19 odigranih kola postigao 44 gola.
https://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-n ... -lige/4952
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
13-4-2 
raspored Listice na proljeceMortemHz je napisao/la:Ovaj Željo je previše retardiran. Sad ćemo gostovati 2 puta u Širokom Brijegu kako stvari stoje. kuknjava
Zrinjski(H)
Zvijezda 09(A)
Sarajevo(H)
raspored Zelje
Radnik(A)
Mladost DK(H)
Sloboda(A)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Željezničar ima definitivno lakši raspored i pored toga što igraju dvije u gostima.benko21 je napisao/la:raspored Listice na proljeceMortemHz je napisao/la:Ovaj Željo je previše retardiran. Sad ćemo gostovati 2 puta u Širokom Brijegu kako stvari stoje. kuknjava
Zrinjski(H)
Zvijezda 09(A)
Sarajevo(H)
raspored Zelje
Radnik(A)
Mladost DK(H)
Sloboda(A)
da laksi tako da bi se moglo desiti da se oni vrate na trece mjestoMortemHz je napisao/la:Željezničar ima definitivno lakši raspored i pored toga što igraju dvije u gostima.benko21 je napisao/la:raspored Listice na proljeceMortemHz je napisao/la:Ovaj Željo je previše retardiran. Sad ćemo gostovati 2 puta u Širokom Brijegu kako stvari stoje. kuknjava
Zrinjski(H)
Zvijezda 09(A)
Sarajevo(H)
raspored Zelje
Radnik(A)
Mladost DK(H)
Sloboda(A)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Abd Željo, treci, onda mi treći dio na startu imamo raspored
Krupa - H(vjerovatno ako ne pobjegnu sa zadnjeg)
Zrinjski -H
Željo - G
Široki -H
Uzetji 12 bodova i ostaviti Zrinjskog debelo iza, pa onda rutinski, zadnjih 7 kola održavati razliku
Krupa - H(vjerovatno ako ne pobjegnu sa zadnjeg)
Zrinjski -H
Željo - G
Široki -H
Uzetji 12 bodova i ostaviti Zrinjskog debelo iza, pa onda rutinski, zadnjih 7 kola održavati razliku
Ma ja vjerujem da ce se oni preko zime dozvat i konsolidovat. Nema druge. Bit ce to druga prica podpuno. Tu oni uzimaju 9 bodova u prva tri kola glat. Prvo zbog ovog sto sam napisao, drugo toliko su sranje napravili da ce ih raja bukvalno lincovat ako na proljece krenu ovako kako su zavrsili jesen.
Ja bih reko da ne smiju ovi iz Željkana puno sad bezobrazni prema nama bit, puno toga bi im moglo ovisit o nama.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bgm sloboda nije daleko od treceg mjesta . bit ce zanimljivo ova tri kola do novog rasporeda . gotovo sigurno da cemo Zrinjski docekat na kosevu ostalo jos sve otvoreno bilo bi lijepo da kuci igramo s goskom,radnikom a gostovati Mladosti i krupi.
Ma identicna situacija ko prosle sezone samo obrnuto..bjezali nam 15 i haman ih stigli na proljeće ..dubioze su zajebana stvar..steta sto je duga pauza moze se ispasti iz kolosijeka lako ..a i taj kup moze biti Mac sa dvije ostrice
I ja bih se zakleo da je igrao sa Jamakom u vezi cijelu tekmu.. I nije me nešto oduševio..Denchi je napisao/la: možda poslije crvenog? da je ulazio u sredinu više da pomogne???
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahahahahah legendomoj uzor-S.G je napisao/la:E željo nabijem te na qrac
Ovaj zeljo nikog ni na telefon ne moze dobiti
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Puas, rimljanin90 i 30 gostiju.