FK Rudar Prijedor

blrs
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la blrs » 17 okt 2010, 01:31

AlcoholBoysPD je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:odakle na jednom onoliko podrska Rudaru ? :D
Pa to malo ko razumije,mi živimo za derbi sa Borcem ostatak ekipa manje više nas ne zanima al protiv Borca 100000% na terenu i tribinama. ABPD i ABBL.
veeeeeliki kompleks...niste svjesni,ali stvarno niste svjesni kolike ste vi seljačine :o
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 17 okt 2010, 01:38

Nismo svi takvi, ali nazalost ima takvih dosta, msm nije cudo da na derbi ide vise ljudi...polako, bice i od nas nesto :mrgreen:

kući i na strani
Kontakt:

Post Postao/la kući i na strani » 17 okt 2010, 02:38

Devil je napisao/la:Svaka cast Predorcani,napravili ste zadacu ostalim klubovima kako se igra gostovanje.
Tako defanzivno a tako ofanzivno sto bi rekli.Dosta lepih prilika ste imali i nije mi jasno kako ste ono sve uspeli promasiti,prvo onaj pokusaj Dzafica pa onda i onaj zicer Jevtica te jos nekoliko veoma zrelih prilika da ne kazem 100%.
Mnogo mi se svideo onaj Kantar odlicno prvo poluvreme malo stao u drugom,onaj levi bek Kotoran veoma dobar,te onaj Demichelis,ne znam kako se zove mislim 4 ima rep.

Jos jednom cestitke na bodu prikazali ste se u odlicnom svetlu.
Yebet te pismena!

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 17 okt 2010, 03:52

gogineman je napisao/la:Nismo svi takvi, ali nazalost ima takvih dosta, msm nije cudo da na derbi ide vise ljudi...polako, bice i od nas nesto :mrgreen:
Šta se ti ulizuješ lešinarima **** malena,bolje se ne javljaj...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 17 okt 2010, 09:17

blrs, ko gubi ( a za vas je ovo poraz), ima pravo da ljuti. To što si iz većeg grada pa misliš da si sve ono što mi nismo, to je malo žešći šabanluk . Možeš ti biti iz NY ali brate, ako si sitna duša, nema bježanja od toga. Ovo se odnosi na vašu zapadnu tribinu, koja svaki put na kraju ustane i prema nama skandira neka pogrdna imena .Ni ne shvataju da nam na taj način dgovore "bili ste, vidjeli smo vas, čuli smo vas, smetate nam". A zar to nije suština gostujućih navijača? Da bude uz svoje igrače i bude kontra domaćih navijača?! Sad, ti možeš pričati o iznemoglosti, nabijanju kompleksa i drugim copy paste varijantama ali sve ovo sto sam ti napisao je tako. ;).
A ovo što gogineman piše..ma jok. Idem zato što ekipa ide. Inače me zaboli ****. 8-)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 09:23

Odlicno odradjeno gostovanje alcohol boysi,dobra brojnost,bakljada strasna,lesevi nisu znali sta ih je sanslo.
Sto se tice igre stigao sam na drugo poluvrijeme i po vidjenom trebali ste pobjediti,sta je fulio Dzafic :o
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 okt 2010, 09:34

Da imate onakvu podrsku mislim ovi vjerni navijaca koji su sinoc bili u BL dobro bi bilo i za nasu tfo scenu i ostalo, a i za vas klub ;)

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 17 okt 2010, 12:48

Ma nemoj te se naviknuti...Onakva podrška je samo protiv Borca...I biće samo protiv Borca ! :D
Ne **** lep,nego uporan ! :)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 okt 2010, 13:49

Ova je dobra samo protiv borca vas toliko ima :D :D a gledao sam 2 pol i fakat sam se iznenadio kako igraju vasi igraci i po onakvoj igri vama je sredina zagarantovana ili i igraci samo igraju onako protiv borca :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 17 okt 2010, 14:53

Grad je nas DS je napisao/la:blrs, ko gubi ( a za vas je ovo poraz), ima pravo da ljuti. To što si iz većeg grada pa misliš da si sve ono što mi nismo, to je malo žešći šabanluk . Možeš ti biti iz NY ali brate, ako si sitna duša, nema bježanja od toga. Ovo se odnosi na vašu zapadnu tribinu, koja svaki put na kraju ustane i prema nama skandira neka pogrdna imena .Ni ne shvataju da nam na taj način dgovore "bili ste, vidjeli smo vas, čuli smo vas, smetate nam". A zar to nije suština gostujućih navijača? Da bude uz svoje igrače i bude kontra domaćih navijača?! Sad, ti možeš pričati o iznemoglosti, nabijanju kompleksa i drugim copy paste varijantama ali sve ovo sto sam ti napisao je tako. ;).
A ovo što gogineman piše..ma jok. Idem zato što ekipa ide. Inače me zaboli ****. 8-)
malo žešći šabanluk? :D a jeste i naucili fazona :D :D :D nije bitno sto su juce iz prijedora i okoline dosli seljačići nego je smijesan taj papanski stil navijanja (dakle ne navijaju za rudar nego protiv borca),ali ok .morate da budete svjesni da dolazite u grad,a ne da igrate u omarskoj,marićki,rasavcima...a sto se tice goginemana,vjerovatno je jedan od rijetkih kojeg je juce bilo sramota sto se uposte nalazio među kvazi navijacima...učite,papci,kako se navija za svoj klub,a imate od koga...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 17 okt 2010, 15:03

Drugar, osim što si stavio 5-6 smajlija,izvrijeđao ljude samo zato što nisu iz BL, ništa novo nisi rekao. Inače, svi Leševi su iz strogo gradskog jezgra ili..?!Naravno da ima šabana, i to tolikih da na možeš vjerovati ali šta thoćeš da kažeš, svi navijači moraju biti gradski momci? Nemoj mi samo reći da su kod vas svi kulturni, pristojni momci. Hvala tebi što misliš na nas ,što govoriš kako ne treba navijati i od koga da učimo ali ako dopuštaš, samo ćemo izabrati kako i od koga. I, mraoću te razočarati ali vi sigurno niste likovi od kojih mi možemo nešto naučiti. Ne zato što se zovete kako se zovete, ili što navijate za koga navijate već jednostavno, zato što u okruženju, ima dosta boljih navijačkih grupa. I ako ćeš opet pričati priče kao u prethodnom postu, nemoj majke ti. Ne kažeš ništa, samo prozivaš ljude iz nekih glupih razloga (zato što nisu iz grada :roll: ). Znači, nema svađe, trudim se da pišem noramlne i razumljive stvari.Živ bio.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 17 okt 2010, 15:57

to sto ti ne razumjes to je tvoj problem.svi smo juče vidjeli ko je kakav,ko voli svoj klub,a ko mrzi tuđi,ko je svaku utakmicu uz svoj klub a ne 2 puta godisnje,ko ima kompleks...evo sad imate podrsku sarajevskih klubova pa sa njima pod ruku
Zadnja izmjena: blrs, dana/u 17 okt 2010, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 17 okt 2010, 16:00

Naravno da me nije bilo sramota sto sam bio na tribini, ja zivim za tu utakmicu, i nikad me nije sramota, bio sam na utakmicma kad je nas 17 dolazilo i navijalo tako da me ne moze biti sramota kad nas je 250 i kad pravimo nevidjenu atmosferu u BL(sto se tice gostujucih navijaca).
Lesevima je krivo sto nas je otislo oniko i sto smo napravili odlicnu atmosferu, a ko je saban vidi se po rijecniku i po tome sto ne zna nista drugo reci osim "seljaci, vakvi nakvi, losi, ne znate bodriti klub, vako nako" juce se vidilo na tribini sve...

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 17 okt 2010, 16:05

tesko s majmunom na zelenu granu...nek je vama sa srecom i sve najljepse u nastavku...sportski pozdrav...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 17 okt 2010, 17:52

Druže, svako ima svoj trip navijanja. Sumnjam da postoji neko ko je ovlašteni tumač navijačkih pravila pa da mi može reći kad se zviždi, kad se vade šalovi, kad se pjeva svom a kad protiv drugog kluba. Znači, taj ne postoji i zato je priča o tome uzaludna. Ko se ljuti, uvalim mu kruti. Sportski pozdrav.

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 17 okt 2010, 19:22

e sad si me razoružao s tom forom iz osamdesetih godina proslog vijeka,ali dobro dok to dođe do vas...kakav papanluk.nego mi nemamo vise sta raspravljati,sve rečeno,sve viđeno i svako sebi.pozdrav

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 17 okt 2010, 20:09

Misliš se u svakom postu pozdravljati ili..? Ja prije mislim da nam se neko ne može kontrolisati,a vi? :twisted:

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 17 okt 2010, 22:08

citam danas u Glasu Srpske kako je borac pokraden i kako su ponistena dva cista gola :lol: , sreca da je bio prenos na tv pa su svi mogli da vide da se radilo o CISTIM nedozvoljenim pozicijama.ocito da u B. Luci nemogu da prezale gubitak dva boda pa sad placaju onog " novinara " da baljezga okolo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 okt 2010, 22:12

Borcu jeste ponisten jedan cist gol,jer je ono bio pasivan ofsajd,tj.Nikolic mislim uopste nije bio u ofsajdu nego drugo igrac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 17 okt 2010, 22:23

Devil je napisao/la:Borcu jeste ponisten jedan cist gol,jer je ono bio pasivan ofsajd,tj.Nikolic mislim uopste nije bio u ofsajdu nego drugo igrac.
pogledaj ti to malo bolje :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 8 gostiju.