Batistuta je napisao/la:Mislim da je Sarajevo i ove sezone kvalitetnija ekipa od Želje,da ima više kvalitetnijih pojedinaca,bolju uigranost,posijed lopte i da bi trebali pobijediti.Željo sa druge strane igra prljav fudbal u čemu prednjači Bešlija koji se dosta valja po terenu,baca,simulira,nemaju neke kombinatorike u igri,ali su jaki na prekidima i bitno je zatvoriti Višću koji je najbolji Željin igrač.Ako napadači Sarajeva budu oni pravi i ako se imalo iskoristi prilika koje stvaramo pobijeda nebi trebala doći u pitanje.Naravno vjetar u leđa će biti HZ koje znamo kakvu atmofveru prave i kakvu buku stvaraju 8-)I još nešto,nadam se da komšije neće bojkotovati pa predlažem njihovoj upravi da im pusti slobodan ulaz
Dobro je da samo misliš. Misao je čudo. Ovi što spominju neke krmetnjake, ćumeze i slične životinjske nastambe, su vjerovatno u istim rođeni ili možda još u njima žive, čim im iz usta ne izlaze.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
iz razloga jer ste u prvih 5 kola igrali 4 kući
a ono sto kazes za borac, ma sta imam na njih da se palim, te golupcice prolazimo hladno. Nemogu oni meda, isto ko i vi. Ali vas slađe zahebavat
nista zanimljivije od pred derbijske atmosfere.....ovako se navija..a ne verbalnim vrijedjanjem poput j.... majku,oca,sestru i tako dalje volio bih normalo da pobijedi sarajevo..ali kako god da bude nek bude najjj derbi u posljednjih 50 godina :ugeek:
Batistuta je napisao/la:Mislim da je Sarajevo i ove sezone kvalitetnija ekipa od Želje,da ima više kvalitetnijih pojedinaca,bolju uigranost,posijed lopte i da bi trebali pobijediti.Željo sa druge strane igra prljav fudbal u čemu prednjači Bešlija koji se dosta valja po terenu,baca,simulira,nemaju neke kombinatorike u igri,ali su jaki na prekidima i bitno je zatvoriti Višću koji je najbolji Željin igrač.Ako napadači Sarajeva budu oni pravi i ako se imalo iskoristi prilika koje stvaramo pobijeda nebi trebala doći u pitanje.Naravno vjetar u leđa će biti HZ koje znamo kakvu atmofveru prave i kakvu buku stvaraju 8-)I još nešto,nadam se da komšije neće bojkotovati pa predlažem njihovoj upravi da im pusti slobodan ulaz
Dobro je da samo misliš. Misao je čudo. Ovi što spominju neke krmetnjake, ćumeze i slične životinjske nastambe, su vjerovatno u istim rođeni ili možda još u njima žive, čim im iz usta ne izlaze.
Pa eto ako hoćeš,jedine 2 utakmice koje se nisu mogle izlobirati tj.protiv Sarajeva niste ni pobijedili,tako da znamo šta se desilo prošle godine i na terenu i tribinama,ako Bog da i ove će sigurno
Mourinhokilledbarca je napisao/la:nista zanimljivije od pred derbijske atmosfere.....ovako se navija..a ne verbalnim vrijedjanjem poput j.... majku,oca,sestru i tako dalje volio bih normalo da pobijedi sarajevo..ali kako god da bude nek bude najjj derbi u posljednjih 50 godina :ugeek:
ja ti garantujem da ce bit pravo dobar derby, oba tima u vrhu, to se nije odavno desilo, tako da ce bit pravo uzbudljivo.
Pa eto ako hoćeš,jedine 2 utakmice koje se nisu mogle izlobirati tj.protiv Sarajeva niste ni pobijedili,tako da znamo šta se desilo prošle godine i na terenu i tribinama,ako Bog da i ove će sigurno
Utakmica na Koševu je bila ključna, nama za titulu. Nama nula odgovarala, a Vas otjerala iz Evrope. Nemoj mi reći da smo dogovorili ključni bod kod Vas, kako bi Vas izbacili iz Evrope, a nama osigurali titulu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Neka pobjedi bolji.Pa makar im i sudija pomogao.
Sudija je nas
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
harishp je napisao/la:Neka pobjedi bolji.Pa makar im i sudija pomogao.
Sudija je nas
Hocete da vas ugostimo i jos vas sudija da bude.
" Oš da ti kažem otvoreno, Oš da ti kažem otvoreno: Ma bjaaaaaaaaži, ma bjaaaaaaaaži!" ( Gdin Žgembo Asilić )
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sad ce kospicari vec poceti kukati kako je sve namjesteno i traziti alibi sedmicu prije
@legenda reala
ima prijenos
Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Njihov je posao da kukaju .
mozemo mi kukat prije derbyja al cete vi plakat poslije.
Svi znamo ko je navikao plakati
[youtube][/youtube]
Ugodna noc
Megamon je napisao/la:
Ma sta me ima vrijedjati,u ekipi imamo 2 Crnogorca,sta treba da ko S.Koreja zatvorimo granice prema ostalima
A oni opet imaju 4 srbijanaca sumadijca i nesto se javljaju
Administracija ...nacionalizam klasicni ima li kakvih sankcija za ovakvo pisanje, vrijeđa ljude iz cista mira.
To su oni isti koji su pisali Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha! i to vi tolerišete pa ovo je sramota u šta se pretvorio ovaj forum, u nacionalisticka vrijeđanja....niko nikad njih nije nazivao vlasima kad su za njih igrali Mackic,Šaraba, Grujić, Milošević,Todorović i ostali igraci....evo šta vi dozvoljavate i evo kako se pravi cirkus od foruma kad daš primitivcima mogucnost da nešto pišu i iznose svoje mišljenje.
Onaj piše svijetla obraza krmetnjak ljudi ginuli za taj stadion u ratu, a on se pravi majmun cccc
hej Mandrak pogledaj malo odakle su nabrojani igraći,izuzev Todorovića,pa tek onda komentiraj odakle su neki igrači koji igraju u Sarajevu ili su igrali,nemoraš bez veze pisati neke gluposti