FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

japa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la japa » 02 dec 2018, 18:57

To ti je jeftini spin uprave dje se stvara atmosfera ili mi ili ce se violina, zujo i ko sve ne vratiti i ugasiti klub. Smijesno...

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 02 dec 2018, 18:59

Ako se imalo voli klub na skupštini će se odabrat nova uprava i novi trener.Danas nakon skandidiranja "uprava napolje" Miske se samo osmjehnu i ucinilo mi se da rece "jos malo".Sve u svemu **** nas je za sva vremena
Miske odlazi :pray:

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 02 dec 2018, 19:03

ako bude odlazaka, ide 50% i ljudi iz uprave a bgm i sponzora, ako bude odlazaka, a onda nek Unigradnja završi započeto, zar ne?
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 dec 2018, 19:05

Kojih sponzora? Željo prije Senada nije imao sponzore oni od kad su dosli mi smo kao postali milijarderi? Koje pare sto dajemo Vranjesu za godinu 120.000KM ?
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 02 dec 2018, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 dec 2018, 19:07

Bezideja je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:A kad treba vadit guzi.cu Senadu onda hocete novinare da pisu o penalu. Ublehasi bezobrazni. Uprava napolje!!
sto se tice novinara koji navijaju za Zelju a koji su u proteklom periodu cesto kritikovali od igre, igraca, trenera, Uprave i Senada licno, ponekad s punim pravom, ponekad pretenciozno i "navijacki", ocekujem da stanu u odbranu Zelje kada su upitanju ovakve stvari, i u odbranu domaceg fudbala koji sa ovakvim sudjenjem i ovakvim sudijama nema nikakvu buducnost.
to nema veze ni sa Senadom, Upravom, Amarom, navijacima.... ovo je prica koja je iznad svih njih i iznad svega toga.
Ne znam samo od kad novinari,niti bilo koje novine i novinari mogu nesto promijeniti. Mozda prvo da se zapitamo zasto u klubu nemamo nijednu fudbalsku legendu, ili mozda covjeka koji ima bilo kakav autoritet u svijetu naseg fudbala?

Kod nas uprava od kad je dosla imala je plan evropskog Želje, a tri godine poslije toga mi smo samo vidjeli suspedovanje i sporazumno raskidanje ugovara. A od evropskog Želje ni traga ni glasa. Samo su njihove pudlice jako drske kad zamisli oni traze neki plan od neke nepoznate opozicije da predstave jer kao ovi su imali neki plan*? Koji crni plan su imali? Prodavanje muda za bubrege aa?
svijet u prvom redu mijenja brutalna sila, vojna ili ekonomska, a odmah zatim propaganda.
moc medija je ogromna i nije za potcjenjivanje. naprotiv.

o ovom drugom sa tobom necu jer vidim gdje nas to vodi. da tri zivota razgovaramo necemo pribliziti stavove niti ce se iz toga nesto pametno izroditi.
ti vidis jedno a ja drugo a obojica gledamo svojim ocima.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 dec 2018, 19:09

Samo sto ja vidim kao sto vidi 70% naših navijaca, a ti kao 10 %, to jest oni sto jos vjeruju u ankete na drustvenim mrezama i portalim. Zivio

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 02 dec 2018, 19:12

Bezideja je napisao/la:Koji sponzora? Željo prije Senada nije imao sponzore oni od kad su dosli mi smo kao postali milijarderi? Koje pare sto dajemo Vranjesu za godinu 120.000KM ?
Ti znas koliko mi Vranješu dajemo, ne lupaj, nije bitan Senad, razumiješ li ti, ne razumiješ jer si ti nečija struja i to je očito, i NE, nismo imali ovoliki broj sponzora, kao ni generalnog dugo vremena!
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 dec 2018, 19:14

idevlak je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Koji sponzora? Željo prije Senada nije imao sponzore oni od kad su dosli mi smo kao postali milijarderi? Koje pare sto dajemo Vranjesu za godinu 120.000KM ?
Ti znas koliko mi Vranješu dajemo, ne lupaj, nije bitan Senad, razumiješ li ti, ne razumiješ jer si ti nečija struja i to je očito, i NE, nismo imali ovoliki broj sponzora, kao ni generalnog dugo vremena!
Ja nisam nikakva struja, a da jesam ne bi sigurno pisao na forumu. Tesko je izgleda shvatiti da ne moras biti struja ako mislis da ova uprava treba da ide. Treba da ide jer nisu nista uradili da naprave evropskog Želju nego su napravili ekipu za kantonalnu ligu.
Halo, 15 bodova ti bjeze uhljupi s koseva a ti meni pises o sponzoru i Senadu. Neka idu svi u 100pm s sponzorima.

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 02 dec 2018, 19:18

Bezideja je napisao/la:
idevlak je napisao/la:
Ja nisam nikakva struja, a da jesam ne bi sigurno pisao na forumu. Tesko je izgleda shvatiti da ne moras biti struja ako mislis da ova uprava treba da ide. Treba da ide jer nisu nista uradili da naprave evropskog Želju nego su napravili ekipu za kantonalnu ligu.
Halo, 15 bodova ti bjeze uhljupi s koseva a ti meni pises o sponzoru i Senadu. Neka idu svi u 100pm s sponzorima.
Prijatelju, ajmo ovako, kakav ba Senad, Amar, Durakovici i ostali, mi smo bili 100x jači kada niko od njih i nije bio u klubu, u onim vremenima, Željo je bitan, oni svi nek idu, ali nemoj da mi se vraćaju ovi koji su već bili tu, i nisu ništa napravili, i da mi još mahala i plaćenici počnu voditi klub, neka hvala, a i sam znas da u tih 15 bodova nešto jako debelo ne stima
A.O.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 dec 2018, 19:23

Ne bjeze ti samo uhljupi 15, nego ti mrtvi Zrinjski bjezi 10 bodova? Halo ba, jeste vi navijaci Želje ili Senada. Boli me ona stvar ko ce doci, ovi trebaju da idu. I ti sljedeci ako budu radili kao ovi, otici ce. Cao i vozdra. Vrijeme, Senada vi ste najslabija karika.

Uprava napolje!

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 02 dec 2018, 19:30

Bezideja je napisao/la:Ne bjeze ti samo uhljupi 15, nego ti mrtvi Zrinjski bjezi 10 bodova? Halo ba, jeste vi navijaci Želje ili Senada. Boli me ona stvar ko ce doci, ovi trebaju da idu. I ti sljedeci ako budu radili kao ovi, otici ce. Cao i vozdra. Vrijeme, Senada vi ste najslabija karika.

Uprava napolje!
Ok uprava napolje!
A.O.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 dec 2018, 19:32

Bezideja je napisao/la:Kojih sponzora? Željo prije Senada nije imao sponzore oni od kad su dosli mi smo kao postali milijarderi? Koje pare sto dajemo Vranjesu za godinu 120.000KM ?
imas sasvim dovoljno drugog materijala da branis svoje stavove. mislim da ti ne treba ova prica oko sponzora jer su ti stavovi neodbranjivi. nisi upravu.

prihodi po osnovu sponzorskih ugovora su skoro ucetverostruceni u odnosi na neke ranije periode.

cak se ne mora ulaziti u neku duboku analizu, dovoljno je pogledati neki press iz npr. 2013. godine i onu tablu sponzora iza ledja i uporedit je sa ovom danas. pogledat slike sa stadiona i reklame uz linije i uporediti sa onim sto je danas na njima.

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 02 dec 2018, 19:37

Bezideja je napisao/la:Kojih sponzora? Željo prije Senada nije imao sponzore oni od kad su dosli mi smo kao postali milijarderi? Koje pare sto dajemo Vranjesu za godinu 120.000KM ?
imas sasvim dovoljno drugog materijala da branis svoje stavove. mislim da ti ne treba ova prica oko sponzora jer su ti stavovi neodbranjivi. nisi upravu.

prihodi po osnovu sponzorskih ugovora su skoro ucetverostruceni u odnosi na neke ranije periode.

cak se ne mora ulaziti u neku duboku analizu, dovoljno je pogledati neki press iz npr. 2013. godine i onu tablu sponzora iza ledja i uporedit je sa ovom danas. pogledat slike sa stadiona i reklame uz linije i uporediti sa onim sto je danas na njima.
Ma pusti, sada će on tebi opet Senada spomenuti
A.O.

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 02 dec 2018, 19:41

U ovom trenutku je nepotrebna priča oko sponzora skroz. Dobro, stoji to da se broj sponzora povećao, ali da li stvarno mislite da će ovakva situacija u i oko Kluba privući nove sponzore i natjerati dosadašnje na nastavak saradnje? Ja iskreno čisto sumnjam, jer niko nije budala da ulaže svoj krvavo zarađeni novac u nešto što je odavno izgubilo viziju.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 dec 2018, 19:42

Niko ne spori ni stadion, ni sponzore, ni pm vec ovo sto trenutno imamo. 5 uzastopnih poraza, katastrofalnu polusezonu, bezbroj prozivanja po portalima, rusenje ugleda kluba, veliki broj igraca sumnjivog znanja, bojkote itd itd. Je li ovo Zeljo?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 02 dec 2018, 19:46

Ja kao navijac ne pamtim da poslije poraza izlazim kao da se nista nije desilo. Do toga su nas doveli. Poslije toga prica o sponzorima je suluda.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 dec 2018, 19:55

To da li su ucetverostruceni moracemo sacekati neke sluzbene podatke jer od toliko hvaljene transparentnosti to dosada nismo dobili, sve su to price "pouzdanih" ljudi kojima je neko iz kluba to rekao. Cak i da jesu ucetverostruceni prihodi od sponzora to ocigledno nije dalo nikakav efekt jer klub sekunde nije napredovoa cak naprotiv mislim da nikad losiji nismo bili.

Ja sve vrijeme govorim da se puno lobotomci zalijecu o tim finansijskim uspjesima i rezultatima ove uprave, mi zapravo nemamo niakkve podatke a pravo stanje kako Zeljo posluje i kako je poslovo pod ovom upravom cemo znati zapravo kada oni odu. Vaze non stop o nekom transpranetnoscu u poslovanju a realnost je da mi zapravo nista ne znamo o istom izuzev onih prihoda od ulaznica koje cujemo poslije svake utakmice.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 dec 2018, 20:11

MISKE KAO TRENER IGRAČ DA NE?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 dec 2018, 20:12

japa je napisao/la:

To da li su ucetverostruceni moracemo sacekati neke sluzbene podatke jer od toliko hvaljene transparentnosti to dosada nismo dobili, sve su to price "pouzdanih" ljudi kojima je neko iz kluba to rekao. Cak i da jesu ucetverostruceni prihodi od sponzora to ocigledno nije dalo nikakav efekt jer klub sekunde nije napredovoa cak naprotiv mislim da nikad losiji nismo bili.

Ja sve vrijeme govorim da se puno lobotomci zalijecu o tim finansijskim uspjesima i rezultatima ove uprave, mi zapravo nemamo niakkve podatke a pravo stanje kako Zeljo posluje i kako je poslovo pod ovom upravom cemo znati zapravo kada oni odu. Vaze non stop o nekom transpranetnoscu u poslovanju a realnost je da mi zapravo nista ne znamo o istom izuzev onih prihoda od ulaznica koje cujemo poslije svake utakmice.
zna Skupstina u kojoj je i Amar izmedju ostalih a koji je svaki put, tri puta ako se ne varam, dizao ruku za usvajanje. meni je to dovoljno.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 dec 2018, 20:20

Daj ba nemoj mi skretati za sta je dizao ruku zato da su sponzori ucetverostruceni? Uostalom ja se bar jednog glasanja sjecam u kojem je jedino Amar bio suzdrzan ili protiv, tako da i to za svaki put da je bio za je laz.

Znaci kada pricate o poslovanju Zelje morate nam dati neke dokaze, neke podatke nesto, jer je li oni rade sve transparentno pa kada je tako zasto nista osim onih yebenih ulaznica mi ne znamo? Npr. koliko para je potroseno na raskide ugovora raznih velikih pojacanja koja su primala velike plate? Cuj sponzori ucetverostruceni? ko je reko? neki forumas od nekoga cuo...nigdje dokaza nigdje nicega ali eto ucetverostruceno je vjerujmo na rijec...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 40 gostiju.