petmiroslav blazevic je napisao/la:pa padese 4!!!!!!ahhahhahahahahhahahhahahah f.c. bayerncic
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Radi @Gere i @Riberya nasih forumasa koji ekstra korektni i moji cyber jarani necu puno ali moram makar malo.
Nakon ove tekme svim bajernovim igracima po jednu ponjavu preko glave-,,strucnom kadru,, po mogucnosti dvije i to one us,rane.Nemojte mi vas dvojica zamijerit dok je herthe bit ce te makar treci sto znaci idete opet u LS.
Jedno pitanje jel ono Ribery igrao u drugom poluvremenu
Nakon ove tekme svim bajernovim igracima po jednu ponjavu preko glave-,,strucnom kadru,, po mogucnosti dvije i to one us,rane.Nemojte mi vas dvojica zamijerit dok je herthe bit ce te makar treci sto znaci idete opet u LS.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Schweinija, Lella, Rensinga, Ottla, obavezno treba šutnuti iz ekipe...
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
ma sta ocekujete od onog lesa tonia????pa vise prelezi neg sto trci i samo gleda u sudije...a rensing-NO COMENT
Pravila foruma ne zabranjuju kritiku, sve dok nekoga ne vrijedjas. Dakle, samo pljuj po Bayernovoj igri danas, nista bolje nisu ni zasluziliharishp je napisao/la:Radi @Gere i @Riberya nasih forumasa koji ekstra korektni i moji cyber jarani necu puno ali moram makar malo.
Ribery nije igrao ni 2. a Boga mi ni 1. poluvrijeme. Prvi gol- uobicajen ove sezone. Nikako mi nije jasno kako mogu ostaviti igraca na 2 metra od gola da stoji sam prilikom kornera? Takve gluposti se ne desavaju ni Arminiji. Poslje toga nas gol, nikakva akcija, puno srece i naravno Luca Toni.
Onda Dzeko prvi gol, cini mi se da Breno koji je bio solidan u prvom poluvremenu, kasni na tu loptu i Dijamant to vrhunski koristi. Drugi gol, sto bi nasi vrli komentaroti rekli, akcija ko iz udzbenika, realizacija Dzeke cista desetka. Prvi gol Grafitea, opet krivac Breno. Jednostavno primio loptu, okrenuo se i zabio, Breno k'o bandera, nepomican. Peti gol, koliko je prelijep za "neutralne" posmatrace, toliko je ponizavajuci za mene, kao navijaca Bayerna. Svaka cast Grafiteu, ali ono se nesmije nikad vise desiti. Onakav gol ne bi ni Ronaldinjo dao djeci na nasim igralistima.
Neda mi se svakog poseno "analizirati" i kritikovati, a realno, nakon ovakve utkmice, za tim nema ni potrebe. Dovoljno je reci katastrofa.
I jos nesto. Mozda i ne bi trebalo toliko kritikovati Brena, pa momak igra jednom u 10 utakmica i sada ga je zapala jedna od tezih i odlucujucih u prvenstvu. Mozda napokon Klinsman&co shvate da igracima poput Brena treba davati vise prilika. A ne platiti 12 miliona eura i gledati ga kako sjedi na klupi.
nekada mi nije bilo draze ekipe a sada mi nema mrze..... pa oni su katastrofa i jako mi je drago sto ih je wolfsburg prosuo..... iz njemacke treba staviti da samo dvije ekipe idu u ligu prvaka vukovi i hamburg
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
a neki ljudi se nadaju da bajern ciji je kapiten van bomel , isti taj bio je razerva u barceloni pobijedi barcelonu.... pa ljudi 6:0 ih ne gine
igraci koji vrijede u bajernu: lucio lahm ribery klose shwainstajga altintop podolski a sve ostalo treba protjerati u drugu njemacku ligu... kad se sjetim samo 98 99 ... bajern je bilo ljepota gledat jer tad su igrali igraci a ne propalice, kad se sjetim kufura kako je plakao.......pa kad se sjetim baslera schola efenberga... pa slobodan udarac im je bio penal.... salihamidzic pa elber.... sta reci
Svaka kritika stoji na mjestu, ali imajte jedno u vidu: zadnja linija u 2. poluvremena je bila iz druge postave (ne računajući Lahma)...
Nije da pokašavam opravdati katastrofično izdanje (u ravni je sa onim Werderovim na Alianz Areni), ali kad se kompletira zadnja linija, imamo šanse na Nou Campu za blažim porazom
Ako će ih ovo trznuti da dobro odigraju u srijedu, kod mene će se opravdati
Nije da pokašavam opravdati katastrofično izdanje (u ravni je sa onim Werderovim na Alianz Areni), ali kad se kompletira zadnja linija, imamo šanse na Nou Campu za blažim porazom
Sent from my Philips Smart TV.
Ode vama Ribery,Boga mi. Ima vise razloga za to....lose ulaganje u momcad,rezultati i ono najvaznije,ode ronaldno u real,a ako Bog da i Ribery izrazi zelju za odlazak eto njega na old traford. Cifru od 50 mill eura Bayern nece moci odbiti,jer njima je prvo vazna zarada,a onda rezultati.
Ja se za Barcu uposte ne brinem, jer nista i ne ocekujem, a poslije ovog poraza, ne bih se ljutio ni da nas pobjede sa 3 razlike (bio bih zadovoljan) Zar smo na to spali, da budemo zadovoljni porazomdr.adnan je napisao/la:Svaka kritika stoji na mjestu, ali imajte jedno u vidu: zadnja linija u 2. poluvremena je bila iz druge postave (ne računajući Lahma)...
Nije da pokašavam opravdati katastrofično izdanje (u ravni je sa onim Werderovim na Alianz Areni), ali kad se kompletira zadnja linija, imamo šanse na Nou Campu za blažim porazom![]()
Ako ima sta pozitino u ovom porazu (zar ima
Zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se Barci- to jedino sto sada mozemo. Ja jos uvijek vjerujem u titulu, samo neka je Herta izgubila, bolje izgubiti od vukova 5:1 nego od Herte 2:1. Ponavljam zaboraviti utakmicu do Srijede, a onda u cetvrtak uci u dublju analizu.
Bruka, tuga i jad! Nisam gledao utakmicu pa o istoj ne mogu puno reci. Evo gledajuci izvjestaje i citajuci vase postove, nema se sta drugo reci.
Dobro je rekao big_amko, treba ovo zaboraviti, titula nije jos izgubljena, nadajmo se da je ovo iznimno los dan bio, da ce Bayern nakon ovoga pokazati da ipak ova ekipa nesto vrijedi...sad ce neki reci, dosta uljepsavanja ili sto bi Njemci rekli schenreden, ali misuri moji..Bayern volim kada pobjedjuje, a kada gubi, ta je ljubav jos veca, zasto, ja neznam...valjda je to normalno (bar za mene) ili iz nekog inata..pojma nemam.
Vjeciti problem Bayerna su treneri, rijetko koji od njih je imao mir, slobodu, nezavisnost i ost. U dugogodisnjoj historiji mozes samo reci za Latteka i Hitzfelda, da su opstali dugo godina i pritom bili uspjesni. Ribeck (obicna neznalica) dvaput ga Bayern uzimao, samo iz razloga sto je znao "oboriti nos" i sutjeti! Rehagel (trenercina), dozivio u Bayernu fijasko iz tog razloga sto nije dao podase! Jup Hajkens se otimao, ali nije uspjeo nesto previse (u dva pokusaja), sa Trapatonijem..cirkus zivi. Celicni Magath dobar, ali nedovoljno dobar za Ulija i Co! Razlog zna-se!
Klinsi ko Klinsi, simpa lik..imao kao igrac vanserijsku karijeru, ali...kao trener totalni debitant, ako izuzmemo ono 2 godine kao selektor elfa. Ali iz nekih njima (Ulijevim) razloga on im odgovarao i eto vidjecemo sta smo dobili-izgubili sa njim!
Nemojte srati u vidu izjava...sad ce nas Barsa dobiti 10-0 ili sl.
, sa Bayernom se nikad nezna!
Da ne duzim previse, kao sto rece @ribery, gori mi je onaj gol od Grafita (za neke extra gol), za nas ogromno ponizenje, koje dilkane imamo u ekipi...ma necu da im imene vise pominjem!
Dobro je rekao big_amko, treba ovo zaboraviti, titula nije jos izgubljena, nadajmo se da je ovo iznimno los dan bio, da ce Bayern nakon ovoga pokazati da ipak ova ekipa nesto vrijedi...sad ce neki reci, dosta uljepsavanja ili sto bi Njemci rekli schenreden, ali misuri moji..Bayern volim kada pobjedjuje, a kada gubi, ta je ljubav jos veca, zasto, ja neznam...valjda je to normalno (bar za mene) ili iz nekog inata..pojma nemam.
Vjeciti problem Bayerna su treneri, rijetko koji od njih je imao mir, slobodu, nezavisnost i ost. U dugogodisnjoj historiji mozes samo reci za Latteka i Hitzfelda, da su opstali dugo godina i pritom bili uspjesni. Ribeck (obicna neznalica) dvaput ga Bayern uzimao, samo iz razloga sto je znao "oboriti nos" i sutjeti! Rehagel (trenercina), dozivio u Bayernu fijasko iz tog razloga sto nije dao podase! Jup Hajkens se otimao, ali nije uspjeo nesto previse (u dva pokusaja), sa Trapatonijem..cirkus zivi. Celicni Magath dobar, ali nedovoljno dobar za Ulija i Co! Razlog zna-se!
Klinsi ko Klinsi, simpa lik..imao kao igrac vanserijsku karijeru, ali...kao trener totalni debitant, ako izuzmemo ono 2 godine kao selektor elfa. Ali iz nekih njima (Ulijevim) razloga on im odgovarao i eto vidjecemo sta smo dobili-izgubili sa njim!
Nemojte srati u vidu izjava...sad ce nas Barsa dobiti 10-0 ili sl.
Da ne duzim previse, kao sto rece @ribery, gori mi je onaj gol od Grafita (za neke extra gol), za nas ogromno ponizenje, koje dilkane imamo u ekipi...ma necu da im imene vise pominjem!
Vom Jäger zum Gejagten
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:57, ukupno mijenjano 1 put.
- reds_forever
- Kontakt:
Fakat ne mogu da vjerujem da su vas onako nabusili,imate kvalitetnu momcad,ali stvarno
5-1
previsoko

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Sta ces, reds-ce...u ovoj sezoni nas nista ne moze iznenaditi, previsoki porazi u bundesu, previsoke pobjede u LP, forsiranje igraca koji ni po cemu nisu zasluzili da igraju za Bayern, uz to pricaju kako ce oni ( ti debili ) znati iskoristiti svoju sansu. Toliko strpljenja za bezvezne igrace, a za mnoge gdje su trebali pokazati strpljenje, nisu to uradili! Mrsko mi sad navoditi primjere, a takvih je dosta.reds_forever je napisao/la:Fakat ne mogu da vjerujem da su vas onako nabusili,imate kvalitetnu momcad,ali stvarno5-1
previsoko
![]()
Koje li nam slijedece iznenadjenje spremaju...
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.