FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kiks1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kiks1 » 02 dec 2018, 20:23

Odlicna polusezena iza nas, prvi, igramo dobro, svi protivnici govore da smo zasluzeno prvi, sve je tip top,osim jedne stvari. Ne mogu, necu da se pomirim sa ci jenicom da konstantno imamo 1500-2000 ljudi na stadionu. To je stvarno bruka, i sramota. Iskreno nisam neki ultra navijac, ali samo u Krupi nisam bio, bukvalno ne propustam utakmicu, to mi je kao tobe jarabi Bozija zapovijed, i jednostavno ne mogu da sazvacem da je Sarajevo spalo na nas 1500. Ali ako se ispostavi da jeste, ovim putem vas molim, nemojte dolaziti na na proslavu, k'o Boga vas molim.
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 20:24

Kiks1 je napisao/la:Odlicna polusezena iza nas, prvi, igramo dobro, svi protivnici govore da smo zasluzeno prvi, sve je tip top,osim jedne stvari. Ne mogu, necu da se pomirim sa ci jenicom da konstantno imamo 1500-2000 ljudi na stadionu. To je stvarno bruka, i sramota. Iskreno nisam neki ultra navijac, ali samo u Krupi nisam bio, bukvalno ne propustam utakmicu, to mi je kao tobe jarabi Bozija zapovijed, i jednostavno ne mogu da sazvacem da je Sarajevo spalo na nas 1500. Ali ako se ispostavi da jeste, ovim putem vas molim, nemojte dolaziti na na proslavu, k'o Boga vas molim.
Sinoć 2 milje bilo, baš jadno. Ne znam čime i kako više to da pravdam? Ako nam je to najveći problem neka je sva nesreća u tome.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 dec 2018, 20:28

alenpitar je napisao/la:Ne bojim se visine ali ufati me neki strah kad zamislim tabelu sa jos 5 bodova koje smo izgubili od goska
To je proslost i nema popravnog Ahbabu :bih: ****.Ono sto smo zeljeli ,a to je da na proljece ne cekamo kiks konkurenta , nego ostvariti 12 pobjeda , 1 remi i pravac VJECNA VATRA. 12 p+1remi pod uslovom da Lazni dobiju svih 14 utakmica(znaci i da nas pobjede na Kosevu ).Haj lamSE. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 dec 2018, 20:35

Kiks1 je napisao/la:Odlicna polusezena iza nas, prvi, igramo dobro, svi protivnici govore da smo zasluzeno prvi, sve je tip top,osim jedne stvari. Ne mogu, necu da se pomirim sa ci jenicom da konstantno imamo 1500-2000 ljudi na stadionu. To je stvarno bruka, i sramota. Iskreno nisam neki ultra navijac, ali samo u Krupi nisam bio, bukvalno ne propustam utakmicu, to mi je kao tobe jarabi Bozija zapovijed, i jednostavno ne mogu da sazvacem da je Sarajevo spalo na nas 1500. Ali ako se ispostavi da jeste, ovim putem vas molim, nemojte dolaziti na na proslavu, k'o Boga vas molim.
Sta ti je cudno vise bude ovdje sto traze stram nego na tekmi? Vazno je da popljuju prvi gresku Tatara iz svojih toplih fotelja

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 dec 2018, 20:41

zagor1987 je napisao/la:
Sta ti je cudno vise bude ovdje sto traze stram nego na tekmi? Vazno je da popljuju prvi gresku Tatara iz svojih toplih fotelja
Tatar nije nista pogrijesio , laznjak za 10 , lopta malo nekontrolisano otisla na petu i nije je mogao iskontrolisati.A asistencija za 2 gol ? :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 20:44

Anketa je fantastična, drago mi je da nas ima dosta koji dijelimo slično mišljenje, da konačno to ostvarimo, za takve stvari se živi.

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 02 dec 2018, 20:58

zagor1987 je napisao/la:
Bravo. Evo kunem ti se u sve, neka mi se javi ko god nema para za kartu, ja cu mu dati. Nece mi se niko javiti jer nikome to nije problem. Problem su Liverpool, Barca, Real, shisa, kafa, k urac, palac...
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 02 dec 2018, 21:02

MortemHz je napisao/la:Anketa je fantastična, drago mi je da nas ima dosta koji dijelimo slično mišljenje, da konačno to ostvarimo, za takve stvari se živi.
Ma je l'? :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 21:17

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Anketa je fantastična, drago mi je da nas ima dosta koji dijelimo slično mišljenje, da konačno to ostvarimo, za takve stvari se živi.
Ma je l'? :kafa:
slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 dec 2018, 21:35

Ja, da sam Sabrina ili Velentin ili onaj bili ili tan.

Ja bi igracima koji su 19-20 uradio upravo ovo sto rade 2-3 godine ugovor ako se pokazu i roku 1-2 gidine onda jos 4 godine ugovor nesto slicno ko sa pidrom ili sabanovicem prem da sabanu jos nevjeruju i nije sarno na 5 godina al mislim da ce ti bit preko zime odradeno.

Sto se tice ovih 24+ kao sto je tatar rahmanovic adukor njima dat ugovor 3+ugovor to je jedini nacin da se mi zastitimo.

U akademiju se mora jos vise ulagaat, sa sigurnoscu trebamo jacat prvi tim na svim poljima. Mi moramo ojacat ekipu na svim poljima cak i atmosveru treba jos poboljsat posto mi svi zelimo duplu krunu ne samo ove godine nego svake sledece. Iskren da budem trenutno nebi bio podpuno zadovoljan ako ne osvoimo duplu krunu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2018, 21:47

Kreće treće UEFA klupsko takmičenje 2021. godine pod nazivom ''UEL 2''

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 02 dec 2018, 22:29

Ljudi koliko kosta bordo dres? Pozdrav za sve

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 dec 2018, 22:39

MortemHz je napisao/la:Kreće treće UEFA klupsko takmičenje 2021. godine pod nazivom ''UEL 2''
Eto prilike da dođemo do play off-a opet. :thumbup: :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 dec 2018, 22:46

O posjeti je više suvišno pričat. Imali smo X prilika ove sezone da se pokažemo, pa ćorak. Mnogi ovdje priželjkuju neki rasplet situacije da osvojimo titulu pet kola prije kraja, ja bih više volio da je osvojimo u zadnjem kolu. I to da budemo drugi do kraja pa da u zadnjem kolu Zrinjski kiksa a mi dobijemo. Da na Koševo dođe hiljadu vjernih i da oni dočekaju titulu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 dec 2018, 22:56

skoroalen je napisao/la:O posjeti je više suvišno pričat. Imali smo X prilika ove sezone da se pokažemo, pa ćorak. Mnogi ovdje priželjkuju neki rasplet situacije da osvojimo titulu pet kola prije kraja, ja bih više volio da je osvojimo u zadnjem kolu. I to da budemo drugi do kraja pa da u zadnjem kolu Zrinjski kiksa a mi dobijemo. Da na Koševo dođe hiljadu vjernih i da oni dočekaju titulu.
Joj nemoj mi tog scenarija svega ti :D da me hercika opali :D
Da oni nju hoce osigurati cim prije,a sve ostalo je manje bitno ;)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 dec 2018, 23:01

zagorski je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:O posjeti je više suvišno pričat. Imali smo X prilika ove sezone da se pokažemo, pa ćorak. Mnogi ovdje priželjkuju neki rasplet situacije da osvojimo titulu pet kola prije kraja, ja bih više volio da je osvojimo u zadnjem kolu. I to da budemo drugi do kraja pa da u zadnjem kolu Zrinjski kiksa a mi dobijemo. Da na Koševo dođe hiljadu vjernih i da oni dočekaju titulu.
Joj nemoj mi tog scenarija svega ti :D da me hercika opali :D
Da oni nju hoce osigurati cim prije,a sve ostalo je manje bitno ;)
Hercika bi opalila 70% navijača vjeruj mi. Ne bi imao ko doć pred Vječnu. :lol:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 02 dec 2018, 23:07

Bolje 2.000 najvjernijih i po 35 u augustu i po zimi jučer , nego oni protiv Atalante -"A ko je ovaj crni "
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 dec 2018, 23:14

Ja bih ipak sacekao sa najavam duple krilune i titule. Pred nama je najtezi dio sezone i jos nije definitivno kakav cemo imati raspored.
Ne letiti pred rudu jos uvijek...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 dec 2018, 23:17

Dajte bolan ljudi, pa u čitavoj državi nas ima otprilike 50.000-100.000 koji pratimo ligu i to je to. Svi neki navijači Želje, Sarajeva i drugih ekipa, upitaš ih ko ti je najdraži igrač kluba? Ka'e "SVI". Kad tako odgovori siguran sam da ne prati ligu, a većina je takvih. Ne čudi me sve ovo. Možeš gledati ligu na otprilike 30% teritorije u BiH, BHT1 prenosi najgore utakmice, a i klubovi su nam trahana u Evropi. :bih:

A što se tiče duple krune, naša je! haha :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 dec 2018, 23:24

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Dajte bolan ljudi, pa u čitavoj državi nas ima otprilike 50.000-100.000 koji pratimo ligu i to je to. Svi neki navijači Želje, Sarajeva i drugih ekipa, upitaš ih ko ti je najdraži igrač kluba? Ka'e "SVI". Kad tako odgovori siguran sam da ne prati ligu, a većina je takvih. Ne čudi me sve ovo. Možeš gledati ligu na otprilike 30% teritorije u BiH, BHT1 prenosi najgore utakmice, a i klubovi su nam trahana u Evropi. :bih:

A što se tiče duple krune, naša je! haha :)
Ma jasno je to brate, al ne traži niko da punimo Koševo i da nas dolazi po 20 hiljada na utakmice. Al da jedna Sloboda ima bolju prosječnu posjetu od nas mi je neshvatljivo. Još klub prvi, ekipa puna akademaca, i ovi koji nisu iz akademije su izuzetno borbeni momci, na terenu i van njega vlada veliko zajedništvo... sve što smo priželjkivali, i dobili smo. Od akademije, rezultata, fajtera na terenu, uprave koja staje iza trenera i igrača u svakoj situaciji, Husrefa na čelu kluba... znači, sve ono "nije raja luda da ide zbog..." pada u vodu. Ja sam siguran da mnogi ne bi došli ni da je ulaz džaba, da imamo natkrivenu tribinu, da imamo grijanje u stolicama jbt.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sekac, vedinjo98 i 31 gost.