NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

sandiegochargers
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la sandiegochargers » 17 okt 2010, 22:17

nista ted mozes baciti listice trebao si se osigurati sa 1x kvota bi bila manja za 10 feninga

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 17 okt 2010, 22:25

mogao bi se bal-nep zavrsiti nerijeseno. nijedna odbrana ne popusta

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 17 okt 2010, 22:29

sandiegochargers je napisao/la:mogao bi se bal-nep zavrsiti nerijeseno. nijedna odbrana ne popusta
Uh, totalno je gutavo! Ne vjerujem da će biti remi. Neko će malo popustiti i FG će odlučiti. Remiji se u NFL-u dogode jednom u 5-6 godina.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 17 okt 2010, 22:36

evo sanse patriotsima dobar field position treba im 30 yardi do field gola

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 17 okt 2010, 22:45

Pogodi Gostkowski sa 35 jardi. randy_moss, čestitam na pobjedi. Remi bi bio najrealniji ishod po statistikama i svemu prikazanom, ali malo više sreće i koncentracije je ovaj puta odlučilo u vašu korist.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 okt 2010, 22:57

sandiegochargers je napisao/la:nista ted mozes baciti listice trebao si se osigurati sa 1x kvota bi bila manja za 10 feninga
Stavio sam ja 1x, ali jako sam želio da Patriotsi pobijede, stvarno mi se sviđa Tom Brady i njegova igra
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 okt 2010, 23:09

Taktičar je napisao/la:Pogodi Gostkowski sa 35 jardi. randy_moss, čestitam na pobjedi. Remi bi bio najrealniji ishod po statistikama i svemu prikazanom, ali malo više sreće i koncentracije je ovaj puta odlučilo u vašu korist.
Hvala, prijatelju. Bas utakmica bjese za infarkta. Branch je napravio kljucno hvatanje u produzetku, kada su Patriotsi dosli na BAL 40. I necu zaboraviti ni Zoltana, vi se ponadali evo lopte na sredinu terena i Zoltan je nabije 65 yardi. :D :D
Romo komican, pogodi linemena zu glavu za interception :lol: :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 17 okt 2010, 23:26

randy_moss je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:Pogodi Gostkowski sa 35 jardi. randy_moss, čestitam na pobjedi. Remi bi bio najrealniji ishod po statistikama i svemu prikazanom, ali malo više sreće i koncentracije je ovaj puta odlučilo u vašu korist.
Hvala, prijatelju. Bas utakmica bjese za infarkta. Branch je napravio kljucno hvatanje u produzetku, kada su Patriotsi dosli na BAL 40. I necu zaboraviti ni Zoltana, vi se ponadali evo lopte na sredinu terena i Zoltan je nabije 65 yardi. :D :D
Romo komican, pogodi linemena zu glavu za interception :lol: :lol:
Moram priznati da sam taj momenat prije njegovog punta vidio kao odlučujući u našu korist. Bio sam siguran da će nam ostati odlična pozicija za naredni napad. Ali nabi je čovjek majstorski... :(
Interesantno je da su u ovoj tekimi Patriotsi trčali bolje, iako je tu Baltimore jači, a u bacanju su bili tu negdje, iako bi se očekivalo da Patriotsi tu budu u prednosti.
Sve u svemu veoma dobra i zanimljiva tekma. Žao mi je sto smo izgubili, ali u igri je bilo puno pozitivnih stvari i na kraju su odlučili detalji.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 18 okt 2010, 10:32

jos jedna pobjeda NYG :) Detroit 20 NY Giants 28
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 okt 2010, 19:46

Gledo sam sinoc na ESPN utakmice Baltimore - New England i Dallas - Minesota
Ova 1. tekma, izvanredna, odbrane dominiraju, zaista bedem....
2. tekma isto tako dobra igralo se touchdown za touchdownom i onda Minnesota zabi FG, al kako ono na kraju ovi iz dalasa se dodaju, ja mislio smije se samo 1 pass napravit i onda rush, a tamo se poceli dodavat lajnmeni i svi pomalo :lol: :lol: :lol: :lol: , malo sam se sjebo :D, to dosad nisam vidio :D

ps randy_moss kako ti navijas za NE a taj u nicku igra za minesotu :? :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 18 okt 2010, 20:49

EdinTM87 je napisao/la:Gledo sam sinoc na ESPN utakmice Baltimore - New England i Dallas - Minesota
Ova 1. tekma, izvanredna, odbrane dominiraju, zaista bedem....
2. tekma isto tako dobra igralo se touchdown za touchdownom i onda Minnesota zabi FG, al kako ono na kraju ovi iz dalasa se dodaju, ja mislio smije se samo 1 pass napravit i onda rush, a tamo se poceli dodavat lajnmeni i svi pomalo :lol: :lol: :lol: :lol: , malo sam se sjebo :D, to dosad nisam vidio :D

ps randy_moss kako ti navijas za NE a taj u nicku igra za minesotu :? :D
To se zove ludnica zvana "lateral". To vrijedi gledati jer se ne zna ni ko pije ni ko placa. Linemen za linemena, pass preko citavog terena (k'o da Xavi Hernandez igra :D ), namjerno pravljenje fumblea....
Moram zvati administratora da mi nick mijenja. ;)
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 18 okt 2010, 20:53

Velika pobjeda moji Eaglesa juce protiv Atlante. E_A_G_L_E_S EAGLES!!!!!!
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 okt 2010, 21:04

ajjj nemam rijeci za jucerasnju utkamicu...mi smo propustili priliku da fakticki osiguramo playoff..koliko smo samo prilike profulali..Gold profulo 2 field gola , onda offense line je kritican skroz po zivot Cutlera...ljudi moji pa ponovo 6 puta ga ljudi ruse ovo nije normalno...zao mi je covjeka skroz i podhitno slijedece godine treba kompletnu tu liniju zamjeniti, jer ovako vise ne ide...odbrana nije bila na zavidnom nivou i osjetio se nedostatak Briggsa...veliko je ovo iznenadjenje, jer smatram da su Bearsi dosta kvalitetni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 18 okt 2010, 23:32

On any given sunday,any team can win or lose. moj san diego to najbolje zna

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 okt 2010, 01:00

Salty, kao što kažeš mogli ste već jednom nogom biti u doigravanju sa pobjedom i omjerom 5-1. Ovako je sve sroz otvoreno u borbi za prvo mjesto u vašoj diviziji. Problem je veliki sa vašom O-line. Da su oni bar malo bolji vjerujem da bi juče sigurno ostvarili pobjedu, čak i bez Briggsa u odbrani. Ipak 6 sackova na Cutleru i safety govori samo po sebi da se ne analizira dublje. Doći će čovjeku glave do kraja sezone.

Sandiegochargers, ja mislim da će tvoji Chargersi ipak uzeti vašu diviziju, ali kao što sam otpočetka govorio biće to u velikoj mjeri zahvaljujući snazi divizije, odnosno nedodtatku iste, i zato vam u doigravanju ne dajem previše šanse. Usput, vidi LT-a što igra u Jetsima, a za vas je već prije 2 godine bio prestar.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 okt 2010, 20:08

jao sta ono jetsi rade ,nesto ste se usutili jarani, jes vam krivo , pojdite se ,bacite te patriotse da ih jos jednom premlatimo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 19 okt 2010, 21:38

evo po americkim forumima navijaci san diega pljuju generalnog menadžera A.J Smitha sto preserava oko pregovora sa igracima prilikom produzivanja ugovora. otjerao je tomlinsona,cromartija,merrimana jacksonu ne daje produzenje ugovora i utiče na losu hemiju u ekipi. san diego zasluzuje bolje i vjerujem da mozemo pobijediti new england u nedjelju.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 okt 2010, 21:53

marseille_unique je napisao/la:jao sta ono jetsi rade ,nesto ste se usutili jarani, jes vam krivo , pojdite se ,bacite te patriotse da ih jos jednom premlatimo
:mrgreen:
nema potpisa

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 okt 2010, 22:51

Eh, gledo sam sinoc snimku mojih Coltsa i Washingtona...samo drugo poluvrijeme, al to je nevjerovatno kako imamo suplju odbranu :roll: Znaci najvise dva pokusaja je trebalo Washingtonu da dodje do prvog dauna u zadnjoj cetvrtini, da nije Manninga i napada, mogli bi sanjat SuperBowl, a i vako tesko... Odbrana suplja totalno ! :cry: :evil:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2010, 09:33

marseille_unique je napisao/la:jao sta ono jetsi rade ,nesto ste se usutili jarani, jes vam krivo , pojdite se ,bacite te patriotse da ih jos jednom premlatimo

de bolan nemoj se tako ponasat :)....pa ti nas stvarno zabrinjavas sa tim svojim postovima :)...oni su tebe kako vidim pravo nalozili prije pocetka sezone :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.