FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Vec 2-0 jeste kanta za nabijanje! 

Pro-kle-ta Je-ri-na nas je za-kle-la da te volimo i uvek bo-drimo za tebe živimo...
momci samo opušteno, jel vam to največi problem što je Drina zadnja i što gubi matere vam... Danas Drina, sutra Sloboda, prekosutra Čelik...
I da dodam da smo išli na jedno gostovanje kao vatreni navijači u Prijedor a ovako uglavnom ide nas pet do deset običnih gledalaca, ja danas nisam u Tuzlu otišao imam nekih privatnih obaveza a eto otišlo je njih nekih dvadesetak.

momci samo opušteno, jel vam to največi problem što je Drina zadnja i što gubi matere vam... Danas Drina, sutra Sloboda, prekosutra Čelik...
I da dodam da smo išli na jedno gostovanje kao vatreni navijači u Prijedor a ovako uglavnom ide nas pet do deset običnih gledalaca, ja danas nisam u Tuzlu otišao imam nekih privatnih obaveza a eto otišlo je njih nekih dvadesetak.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Drina moze da pakuje kofere 

- KB-TM87
- Kontakt:
Svi putevi vode u Prvu Ligu RS-a 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
KB-TM87 je napisao/la:Svi putevi vode u Prvu Ligu RS-a
Daće Bog, dosta mi je više ove nerealne i nepravedne lige.alan ford je napisao/la:Drina moze da pakuje kofere
Barem ste vidjeli sta je to.
Imali smo šta i vidjeti, liga u kojoj je normalno da sudija sudi kako mu se ćefne, da ligu vode ljudi koji veze sa fudbalom nemaju, da je već presuđeno koji će klubovi ispasti a koji će klub osvojiti ligu... i to nije sve... što da više igramo u takvoj ligi, ja nisam zagovornik da Drina nastupa u ovoj ligi i to nije tajna, ali ja se ništa ne pitam i moram da trpim odluku većine. Znao sam od prvog kola da će Drina prolaziti kroz torturu kao pojedini klubovi iz RS, koji sigurno zaslužuju danas da nastupaju u ovoj ligi, ali na osnovu odluka nekih ljudi iz saveza oni su tamo gdje su. U svakom slučaju Prva liga RS nije po kvalitetu nešto al se bar zna osnovna stvar, ko igra fudbal, ko sudi i ko samo posmatra utakmice.Žbljohar je napisao/la:Barem ste vidjeli sta je to.
Ma u pravu si idite vi nazad u kvalitetniju i bolju ligu a doci ce neko novi iz RSa ko ne misli tako,i nadam se spreman.
potpisujemŽbljohar je napisao/la:Ma u pravu si idite vi nazad u kvalitetniju i bolju ligu a doci ce neko novi iz RSa ko ne misli tako,i nadam se spreman.

- Daj gol Picula
- Kontakt:
SLOBODA 99 % ...Žbljohar je napisao/la:Ma u pravu si idite vi nazad u kvalitetniju i bolju ligu a doci ce neko novi iz RSa ko ne misli tako,i nadam se spreman.
licno bi volio Sloboda ( komsije smo) ali mislim da kozara ima vise sansiDaj gol Picula je napisao/la:SLOBODA 99 % ...Žbljohar je napisao/la:Ma u pravu si idite vi nazad u kvalitetniju i bolju ligu a doci ce neko novi iz RSa ko ne misli tako,i nadam se spreman.

- Daj gol Picula
- Kontakt:
Nezz ali ovi su puni k'o brodalan ford je napisao/la:licno bi volio Sloboda ( komsije smo) ali mislim da kozara ima vise sansiDaj gol Picula je napisao/la:SLOBODA 99 % ...Žbljohar je napisao/la:Ma u pravu si idite vi nazad u kvalitetniju i bolju ligu a doci ce neko novi iz RSa ko ne misli tako,i nadam se spreman.

volio bi da ostanete u eliti...al realno nemate bas neku ekipu,stadion los a i nemogu samo sudije bit krive...iskreno sve najbolje...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Realno gledajući jedini normalan stadion u ovoj ligi imaju Sarajevo, Široki, Željezničar, Čelik i Borac a možda i Zrinjski ostali su stvarno žnj kategorija, sinoć kad sam vidio stadion u Banovićima i njihovu travu ili stadion u Prijedoru pa Drina je za njih daleko, mada iskreno, ni mi nemamo nešto dobar stadion i ekipu, al bar za sada imamo para i nadam se da ćemo problem napadača riješiti u zimskom prelaznom roku, jer gledajući prilike protiv Slobode pitam se koji bi rezultat bio na kraju da je Drina pogodila one tri stopostotne šanse... A o sudijama sam dovoljno rekao a i vidim da i pojedini treneri isto misle sinoć na pregledu. Ali neka, nadam se da ćemo opstat u ligi, nisam nešto baš oduševljen njome, to sam već napisao ali kad se već toliko uložilo para opstanak se mora ostvariti. Hvala svima na podršci a ove pojedine komentare ne vrijedi ni gledati a kamo li komentarisati.bondich je napisao/la:volio bi da ostanete u eliti...al realno nemate bas neku ekipu,stadion los a i nemogu samo sudije bit krive...iskreno sve najbolje...
-
- Kontakt:
Znali iko kako su vam juniori odigrali juce u Banjaluci??
-
- Kontakt:
ne znam da li si bio u Gradaccu,tamo je teren fenomenalan,pratim njihove utakmice vec 2 godine i nikad teren nije bio blatnjav,sjajno uradjeno,drenaza je uradjena skroz dobro..top..B o X je napisao/la:Realno gledajući jedini normalan stadion u ovoj ligi imaju Sarajevo, Široki, Željezničar, Čelik i Borac a možda i Zrinjski ostali su stvarno žnj kategorija, sinoć kad sam vidio stadion u Banovićima i njihovu travu ili stadion u Prijedoru pa Drina je za njih daleko, mada iskreno, ni mi nemamo nešto dobar stadion i ekipu, al bar za sada imamo para i nadam se da ćemo problem napadača riješiti u zimskom prelaznom roku, jer gledajući prilike protiv Slobode pitam se koji bi rezultat bio na kraju da je Drina pogodila one tri stopostotne šanse... A o sudijama sam dovoljno rekao a i vidim da i pojedini treneri isto misle sinoć na pregledu. Ali neka, nadam se da ćemo opstat u ligi, nisam nešto baš oduševljen njome, to sam već napisao ali kad se već toliko uložilo para opstanak se mora ostvariti. Hvala svima na podršci a ove pojedine komentare ne vrijedi ni gledati a kamo li komentarisati.bondich je napisao/la:volio bi da ostanete u eliti...al realno nemate bas neku ekipu,stadion los a i nemogu samo sudije bit krive...iskreno sve najbolje...
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bila je i prije nove drenaze ,teren na zavidnom nivou,mnogi kazu da nema boljeg,ne samo u BH,vec i u regionujasko_juve je napisao/la:ne znam da li si bio u Gradaccu,tamo je teren fenomenalan,pratim njihove utakmice vec 2 godine i nikad teren nije bio blatnjav,sjajno uradjeno,drenaza je uradjena skroz dobro..top..B o X je napisao/la:Realno gledajući jedini normalan stadion u ovoj ligi imaju Sarajevo, Široki, Željezničar, Čelik i Borac a možda i Zrinjski ostali su stvarno žnj kategorija, sinoć kad sam vidio stadion u Banovićima i njihovu travu ili stadion u Prijedoru pa Drina je za njih daleko, mada iskreno, ni mi nemamo nešto dobar stadion i ekipu, al bar za sada imamo para i nadam se da ćemo problem napadača riješiti u zimskom prelaznom roku, jer gledajući prilike protiv Slobode pitam se koji bi rezultat bio na kraju da je Drina pogodila one tri stopostotne šanse... A o sudijama sam dovoljno rekao a i vidim da i pojedini treneri isto misle sinoć na pregledu. Ali neka, nadam se da ćemo opstat u ligi, nisam nešto baš oduševljen njome, to sam već napisao ali kad se već toliko uložilo para opstanak se mora ostvariti. Hvala svima na podršci a ove pojedine komentare ne vrijedi ni gledati a kamo li komentarisati.bondich je napisao/la:volio bi da ostanete u eliti...al realno nemate bas neku ekipu,stadion los a i nemogu samo sudije bit krive...iskreno sve najbolje...
e za taj stadion ne znam, nisam vidio kako izgleda ali ako vi tako kažete vjerovatno je superŽbljohar je napisao/la:Bila je i prije nove drenaze ,teren na zavidnom nivou,mnogi kazu da nema boljeg,ne samo u BH,vec i u regionujasko_juve je napisao/la:
ne znam da li si bio u Gradaccu,tamo je teren fenomenalan,pratim njihove utakmice vec 2 godine i nikad teren nije bio blatnjav,sjajno uradjeno,drenaza je uradjena skroz dobro..top..
Poslije tri boda u subotu,drina 7 velez,buducnost 10,moglo bi se malo i svjetla vidjeti na kraju tunela 

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Detalji sa subotnje premijerligaške utakmice sa Slobodom...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 25 okt 2010, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.