Atalanta je očigledno ostavila ogroman trag na narod. Znam par ljudi iz Sarajeva koji su nakon te utakmice rekli da više neće vidjeti Koševa. Jedino nešto pozitivno u Evropi ako napravimo na ljeto + titula ako Bog da, eventualno dupla kruna mogu to promijeniti. Očekujem veću posjetu na proljeće kad vrijeme bude okej.skoroalen je napisao/la:Ma jasno je to brate, al ne traži niko da punimo Koševo i da nas dolazi po 20 hiljada na utakmice. Al da jedna Sloboda ima bolju prosječnu posjetu od nas mi je neshvatljivo. Još klub prvi, ekipa puna akademaca, i ovi koji nisu iz akademije su izuzetno borbeni momci, na terenu i van njega vlada veliko zajedništvo... sve što smo priželjkivali, i dobili smo. Od akademije, rezultata, fajtera na terenu, uprave koja staje iza trenera i igrača u svakoj situaciji, Husrefa na čelu kluba... znači, sve ono "nije raja luda da ide zbog..." pada u vodu. Ja sam siguran da mnogi ne bi došli ni da je ulaz džaba, da imamo natkrivenu tribinu, da imamo grijanje u stolicama jbt.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Dajte bolan ljudi, pa u čitavoj državi nas ima otprilike 50.000-100.000 koji pratimo ligu i to je to. Svi neki navijači Želje, Sarajeva i drugih ekipa, upitaš ih ko ti je najdraži igrač kluba? Ka'e "SVI". Kad tako odgovori siguran sam da ne prati ligu, a većina je takvih. Ne čudi me sve ovo. Možeš gledati ligu na otprilike 30% teritorije u BiH, BHT1 prenosi najgore utakmice, a i klubovi su nam trahana u Evropi.![]()
A što se tiče duple krune, naša je! haha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ala ste mi pametni.
Hajmo ovako. Imas prvo neuslovan stadion. Noge otpadnu (jucer pokupio gtipu jbt) od onog betona a imas osjecaj da puse i iz zemlje. Ako je pala kisa, lokve na tribinama. Nema natkrivene tribine, kada je kisa, hladno niko ko s djecom ide na tekmu nece doci.
Slab marketing kluba.
Evo, to sam govorio za Atalantu. Dan pred utakmicu su tek uradili par stvari ali sve to, s obzirom na broj uposlenih kod nas i u drugim klubovima mora biti jedan visoki nivo. Na zalost, nije. Slabo se animira javnost, slabo se promovise klub. Ekipa iz marketinga se mora boriti protiv nargila, kafana i sl. I dovesti navijace na tekmu... jbg, to yi je tako u biznisu. Ima milion navina ali svakako nije karta od cenera protiv neke olupine od ekipe.
Cijena karte. Samo nemojte o godisnjjoj. Molim vas. Ja sam je imao, ove godine nisam je mogao uzeti, ali platim kartu i ok je mogu, nemam djece, zene pa mi nije trosak neki zbog kojeg cu se uhvatiti za dzep. Ali jedan otac s dvoje sjece od 15ak godina treba 30 maraka dati da gleda utakmicu pl BIH? Atvarno?
Znaci, bolje jee imati 1000 navijaca po cenera nego 2000 po 5.
Zatim atalana... jbg, znam tonu raje koja jos sebi nije dosla ... ono, preletaci, nekad idu nekad ne, ali je ono bas bio bolan udarac .
Pa onda imate to da nam je na 70% utakmica bila kisa ****...
Zatim smo bili kurate srece da su svaki inat u navijacima ubili slino i kompanija, ja sam rekao, jos ce nama trebati, kao navijacima da vratimo vjeru u klub nakon onih ublehada...
Jos jedna bitna stvar. Strasno puno mladih ljudi je otislo iz drzave. Strasno pino pitara, ja ih znam 5-6 koji su odrasli na sjeveru. A takvih je zaista puno...
Naravno , sve ovo su opravdanja, ali da je moralo biti vise, moralo je, ovi momci zasluzuju svaku mogucu podrsku, zasluzuju 10 000 svaku tekmu.... ali jednostavno nije tako i svi koji idu na tekme , jbg svaka cast. Valjda se vrati raja na kosevo na proljece... abd
Hajmo ovako. Imas prvo neuslovan stadion. Noge otpadnu (jucer pokupio gtipu jbt) od onog betona a imas osjecaj da puse i iz zemlje. Ako je pala kisa, lokve na tribinama. Nema natkrivene tribine, kada je kisa, hladno niko ko s djecom ide na tekmu nece doci.
Slab marketing kluba.
Evo, to sam govorio za Atalantu. Dan pred utakmicu su tek uradili par stvari ali sve to, s obzirom na broj uposlenih kod nas i u drugim klubovima mora biti jedan visoki nivo. Na zalost, nije. Slabo se animira javnost, slabo se promovise klub. Ekipa iz marketinga se mora boriti protiv nargila, kafana i sl. I dovesti navijace na tekmu... jbg, to yi je tako u biznisu. Ima milion navina ali svakako nije karta od cenera protiv neke olupine od ekipe.
Cijena karte. Samo nemojte o godisnjjoj. Molim vas. Ja sam je imao, ove godine nisam je mogao uzeti, ali platim kartu i ok je mogu, nemam djece, zene pa mi nije trosak neki zbog kojeg cu se uhvatiti za dzep. Ali jedan otac s dvoje sjece od 15ak godina treba 30 maraka dati da gleda utakmicu pl BIH? Atvarno?
Znaci, bolje jee imati 1000 navijaca po cenera nego 2000 po 5.
Zatim atalana... jbg, znam tonu raje koja jos sebi nije dosla ... ono, preletaci, nekad idu nekad ne, ali je ono bas bio bolan udarac .
Pa onda imate to da nam je na 70% utakmica bila kisa ****...
Zatim smo bili kurate srece da su svaki inat u navijacima ubili slino i kompanija, ja sam rekao, jos ce nama trebati, kao navijacima da vratimo vjeru u klub nakon onih ublehada...
Jos jedna bitna stvar. Strasno puno mladih ljudi je otislo iz drzave. Strasno pino pitara, ja ih znam 5-6 koji su odrasli na sjeveru. A takvih je zaista puno...
Naravno , sve ovo su opravdanja, ali da je moralo biti vise, moralo je, ovi momci zasluzuju svaku mogucu podrsku, zasluzuju 10 000 svaku tekmu.... ali jednostavno nije tako i svi koji idu na tekme , jbg svaka cast. Valjda se vrati raja na kosevo na proljece... abd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@Pantelija sve si ti u pravu, al iste uslove smo imali i prije 4, 5, 6 godina, da ne idemo još dalje. Sjećaš se sigurno da je tamo oko 2011. često sjever bio 7 maraka, istok 12. Zapad zatvoren. Pa je na ligaškim tekmama uvijek bilo preko 4 hiljade, na evropskim redovno krcati sjever i zapad. Hajd, posjeta na sjeveru ovisi i od drugih faktora, najmanje tu cijena igra ulogu, al na drugim tribinama ostaje isto. Karte bile skuplje, uprava gora, ekipa slabija, vrijeme isto, a posjeta dva do tri puta veća. Meni to ne ide u glavu, kako su se ljudi toliko odljubili od fudbala. Nema taj problem samo naš klub, ima cijela liga, al baš sad mi možemo da napravimo veliku razliku i tu, da prekucamo u svim segmentima.
Al eto, ne mogu ni ja ni peti-deseti nikog natjerat. Nek dolazi ko kad hoće. Al oni su na gubitku, ako imalo vole klub.
Al eto, ne mogu ni ja ni peti-deseti nikog natjerat. Nek dolazi ko kad hoće. Al oni su na gubitku, ako imalo vole klub.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
80/99 u zavisnosti od toga jesi li član kluba.oldtown1990 je napisao/la:Ljudi koliko kosta bordo dres? Pozdrav za sve
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
oldtown1990
- Kontakt:
Da li postoji mogucnost printanja imena i koliko to kosta? HvalaMortemHz je napisao/la:80/99 u zavisnosti od toga jesi li član kluba.oldtown1990 je napisao/la:Ljudi koliko kosta bordo dres? Pozdrav za sve
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postoji, ime i broj ti na kraju izađe dodatnih 10 KM. Nema na čemu.oldtown1990 je napisao/la:Da li postoji mogucnost printanja imena i koliko to kosta? HvalaMortemHz je napisao/la:80/99 u zavisnosti od toga jesi li član kluba.oldtown1990 je napisao/la:Ljudi koliko kosta bordo dres? Pozdrav za sve
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sto se tice kise mislim da nisi upravu koliko se sjecam samo je protiv Zvijezde bas padala i eto uzmimo posljednju protiv Celika kada je bilo jako hladno. (Govorimo samo o ovoj sezoni)
Nakon 2:2 u Reggio Emiliji dodje oko 2 hiljade ljudi protiv Mladost DK, dakle govorimo o utakmici prije onog debakla.
Ulaznice opet kad se pogleda generalno nisu toliko skupe, ali eto uzmimo da jesu, pa da mnogi radi toga ne mogu dolaziti redovno na utakmice,ali eto koliko smo ove sezone imali utakmica za koje se moze reci da je posjeta bila kako treba? Po mom misljenju jako, jako malo. Ispod svakog nivoa.
Opet taj marketing, mislim da slabo pije vode, prosto ljudi biraju utakmice, onaj koji bira taman mu na kucu nalijepo sto plakata kako je utakmica, napravio pet super nekih videa nece doci. ima jos nekih mozda izmedju 1,5 i 2 hiljade ljudi koji dolaze uvijek, ovo ostalo bira. Samo sto je problem sto zadnjih godina slabo biraju, pa ih vise ni derbi, pa ni finale kupa ne moze privuci...
Vidjet cemo ih aBd u aprilu, maju... Ako nista eventualna titula nece biti istog okusa za one koji su uvijek tu i za one koji biraju utakmice, razlika je velika.
Nakon 2:2 u Reggio Emiliji dodje oko 2 hiljade ljudi protiv Mladost DK, dakle govorimo o utakmici prije onog debakla.
Ulaznice opet kad se pogleda generalno nisu toliko skupe, ali eto uzmimo da jesu, pa da mnogi radi toga ne mogu dolaziti redovno na utakmice,ali eto koliko smo ove sezone imali utakmica za koje se moze reci da je posjeta bila kako treba? Po mom misljenju jako, jako malo. Ispod svakog nivoa.
Opet taj marketing, mislim da slabo pije vode, prosto ljudi biraju utakmice, onaj koji bira taman mu na kucu nalijepo sto plakata kako je utakmica, napravio pet super nekih videa nece doci. ima jos nekih mozda izmedju 1,5 i 2 hiljade ljudi koji dolaze uvijek, ovo ostalo bira. Samo sto je problem sto zadnjih godina slabo biraju, pa ih vise ni derbi, pa ni finale kupa ne moze privuci...
Vidjet cemo ih aBd u aprilu, maju... Ako nista eventualna titula nece biti istog okusa za one koji su uvijek tu i za one koji biraju utakmice, razlika je velika.
Manjak publike na svim sportskim borilištima je sociološki problem i trebaće vremena da se to promijeni..
Prvi i osnovni preduslov je napraviti priču, jer kod nas ovi pasivni pale na "furku".. Bili su košarka i rukomet jedno vrijeme strašno "in"..
Rezultati(trofeji) i eventualni Evropski iskorak bi sigurno dosta pomogli u ostvarenju tog cilja, bar privremeno..
A za dugoročni rezultat, naučimo mlađe da se na utakmice ide jer je to obaveza.. Da se na utakmicu ide ma ko igrao, bio direktor, predsjednik, desni bek, ekonom itd...
Hoćemo da se pitamo (da pljujemo) a da ne idemo na utakmice..?! Vjerujem da je velikoj većini bilo puno para da kupi jedan ili više upravljačkih uloga, ali jel neko pokušao da sabere više "velikih" navijača, pa da s pravom bude glas u Skupštini? Imali smo priliku tada da uzmemo klub u svoje ruke, a odlazak na utakmicu nam je još uvijek otvorena opcija... I najmanje što možemo uraditi za voljeni klub... Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor!
Prvi i osnovni preduslov je napraviti priču, jer kod nas ovi pasivni pale na "furku".. Bili su košarka i rukomet jedno vrijeme strašno "in"..
Rezultati(trofeji) i eventualni Evropski iskorak bi sigurno dosta pomogli u ostvarenju tog cilja, bar privremeno..
A za dugoročni rezultat, naučimo mlađe da se na utakmice ide jer je to obaveza.. Da se na utakmicu ide ma ko igrao, bio direktor, predsjednik, desni bek, ekonom itd...
Hoćemo da se pitamo (da pljujemo) a da ne idemo na utakmice..?! Vjerujem da je velikoj većini bilo puno para da kupi jedan ili više upravljačkih uloga, ali jel neko pokušao da sabere više "velikih" navijača, pa da s pravom bude glas u Skupštini? Imali smo priliku tada da uzmemo klub u svoje ruke, a odlazak na utakmicu nam je još uvijek otvorena opcija... I najmanje što možemo uraditi za voljeni klub... Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Previse se bavimo ne bitnim stvarima . sve nesto nam smeta upravs,trener,desni bek,semafor,sunce,kisa,zima itd itd . jednostavno je dodjes i navijas za FKS . previse pametujemo
Dodjes ti, dodjem ja, dodje jos 1500-2000bordobijeli je napisao/la:Previse se bavimo ne bitnim stvarima . sve nesto nam smeta upravs,trener,desni bek,semafor,sunce,kisa,zima itd itd . jednostavno je dodjes i navijas za FKS . previse pametujemo
Jarane, danas je fudbal.biznis, u biznisu navijaci su konzumenti i njih trebas privuci, dobijes posao j platu i boli nekoga k kako ces
Ja sam komercijala, boli sefa k sto je moja roba tj njegova skuplja od konkurencije, on kaze danas mi treba jedna dvije tri fakture od 100 200 300 maraka, da zaradis platu. Najlakse je s mobitela napisayi ahmetovic 26' gooooool
Navijace ti otimaju kafici, nargile, ovo, ono, ti trebas da pravis bazu navijaca koji ce ti dolaziti na utakmice... jbg, to je tako
- AlfredNobel
- Kontakt:
Problem je u mentalitetu, to se promijenilo. Nikakve cijene i ostale stvari nisu problem, jer narod ima para. Ponoviću opet, problem je jako dubok i trebaće vremena i vremena da se to iskorijeni, AKO se iskorijeni. U Sarajevu vlada opšta nezainteresovanost za bilo šta, osim za dudlanje onog qurca ili kada dolaze četnikuše da zavijaju, na to se balije pale. Eeeej, žena monstruma dođe u tvoj grad i ti odeš to da slusaš.. Pa koji hadalj i mentalno bolesnik moraš biti.
Ova ekipa zaslužuje puno veću podršku i to je činjenica. Maksimalno sam uz ove igrače i SŠ, jer su nešto što nam se odavno nije desilo, jer kad oni igraju ovako, odmah sam i ja drugi čovjek. Ja sam rekao, kad god budem u prilici da odem, ja ću otići, yebe mi se pada li snijeg, da li je hladno, da li padaju ćuskije. Kada ne mogu, onda sam uz njih preko ekrana i to je to.
Ova ekipa zaslužuje puno veću podršku i to je činjenica. Maksimalno sam uz ove igrače i SŠ, jer su nešto što nam se odavno nije desilo, jer kad oni igraju ovako, odmah sam i ja drugi čovjek. Ja sam rekao, kad god budem u prilici da odem, ja ću otići, yebe mi se pada li snijeg, da li je hladno, da li padaju ćuskije. Kada ne mogu, onda sam uz njih preko ekrana i to je to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I usput za osvrt 2010-14 ... prvo, tada je radio onaj inat o kojem sam pricao, 2010 nasnje dolazilo po 12-15cmilja ...sjever je u kup tekmama u 1 popodne radni dan imao kop od 1000 ljudi.
Desilo se to da se napravio hajp oko kluba i tana, imali smo REALNA ocekivanja da se popisamo po ligi, desilo se da ne odemo u evropu i da zrinjski uzme tri titule... jednostavno ljudima se ssve zgadilo..sada ce proci dvije god dok se ne vrati to nazad.... jbg ali je to tako ....
Desilo se to da se napravio hajp oko kluba i tana, imali smo REALNA ocekivanja da se popisamo po ligi, desilo se da ne odemo u evropu i da zrinjski uzme tri titule... jednostavno ljudima se ssve zgadilo..sada ce proci dvije god dok se ne vrati to nazad.... jbg ali je to tako ....
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bas Te gotivim i uzivam citati tvoje postove i ozbiljne i one o Kurdicu.Sjajan si mlad i obrazovan covjek.Ako sam dobro shvatio treba se cestitati diploma.Cestitam ti i zelim puno uspjeha u zivotu i profesiji.Naravno i zadovoljstva na sportskom polju.I sto manje poraza tipa Kurdic.skoroalen je napisao/la:Ma jasno je to brate, al ne traži niko da punimo Koševo i da nas dolazi po 20 hiljada na utakmice. Al da jedna Sloboda ima bolju prosječnu posjetu od nas mi je neshvatljivo. Još klub prvi, ekipa puna akademaca, i ovi koji nisu iz akademije su izuzetno borbeni momci, na terenu i van njega vlada veliko zajedništvo... sve što smo priželjkivali, i dobili smo. Od akademije, rezultata, fajtera na terenu, uprave koja staje iza trenera i igrača u svakoj situaciji, Husrefa na čelu kluba... znači, sve ono "nije raja luda da ide zbog..." pada u vodu. Ja sam siguran da mnogi ne bi došli ni da je ulaz džaba, da imamo natkrivenu tribinu, da imamo grijanje u stolicama jbt.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Dajte bolan ljudi, pa u čitavoj državi nas ima otprilike 50.000-100.000 koji pratimo ligu i to je to. Svi neki navijači Želje, Sarajeva i drugih ekipa, upitaš ih ko ti je najdraži igrač kluba? Ka'e "SVI". Kad tako odgovori siguran sam da ne prati ligu, a većina je takvih. Ne čudi me sve ovo. Možeš gledati ligu na otprilike 30% teritorije u BiH, BHT1 prenosi najgore utakmice, a i klubovi su nam trahana u Evropi.![]()
A što se tiče duple krune, naša je! haha
Upravo iz ovih razloga necu biti taktican , nego iskren. Ti ne mozes uciniti nista da se posjeta popravi.Cemu gubiti energiju,neces nikog nagovoriti.Kad je neka tekma na ovom pdf je max. 500 ljudi i veliki broj nije iz Sarajeva , pa i da svi dodju bilo bi 2,5 umjesto 2 hiljade.Od poraza agresije klub je uglavnom tavorio od loseg do goreg , pa mali bljesak,pa opet virsle.Sto se svi otimaju da budu direktori GRAS-a,dobre pare,tenderi lopovluk svih vrsta , a odgovornost 0(nula).Tako je i sa klubovima u BiH,izuzev ovih politickih iz Hercegovine.Samar od Atalante je ohladio one koji su gotivili klub.Ne opravdavam nikog,ali ne mogu zamjeriti nikom.To je sporedna stvar u zivotu.25 god. nema kvaliteta i naprasno dosli u jako lijepu situaciju.Trebat ce vremena da se vrati povjerenje i mozda dodje do prosjeka 5 t.Ne sikiraj se neces trebati nikom braniti da dodje na proslavu titule,u vrh glave 7-8 hiljada.Mene nikakvom ucjenom ne bi natjerao da gledam Gosk-Radnik na TV.Ne gledam ni Barsu,Juve , jedino ustreptim uz rezultate i forum kad igra FKS i gledam 3-4 puta snimak ako pobjedimo.
Nije vise ni bitno , ali karte su skupe.3-5-8 je mjera po meni.Kazu neki ja cu platiti,nije to zadovoljstvo.Zamisli penzionera da dodje nekom od 30 god. i on mu da 10KM.Mozda nisam u pravu,valjda uprava i to rijesi. Pogledaj prosjek NK Dinamo u Hr. ligi.Neka dolazi ko hoce , kome je zadovoljstvo . Neces nikog nagovoriti, a bez veze im je zamjeriti sto ne idu ,a pisu na forumu.Ipak sam bio taktican
Imam molbu ,ako ti nije tesko da se javis na PP. Pozdrav.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Što znači da nas nema više kojima ne treba hype oko kluba, rezultat i Bugari na granici, niti Misimovic.. To je to.. Ostali su rezultat navijači, simpatizeri..Pantelija je napisao/la:Dodjes ti, dodjem ja, dodje jos 1500-2000bordobijeli je napisao/la:Previse se bavimo ne bitnim stvarima . sve nesto nam smeta upravs,trener,desni bek,semafor,sunce,kisa,zima itd itd . jednostavno je dodjes i navijas za FKS . previse pametujemo
Jarane, danas je fudbal.biznis, u biznisu navijaci su konzumenti i njih trebas privuci, dobijes posao j platu i boli nekoga k kako ces
Ja sam komercijala, boli sefa k sto je moja roba tj njegova skuplja od konkurencije, on kaze danas mi treba jedna dvije tri fakture od 100 200 300 maraka, da zaradis platu. Najlakse je s mobitela napisayi ahmetovic 26' gooooool
Navijace ti otimaju kafici, nargile, ovo, ono, ti trebas da pravis bazu navijaca koji ce ti dolaziti na utakmice... jbg, to je tako
Na horuk ćeš bilo šta prodati danas, možda i sutra.. Za konstantan priliv novca moraš imati dobar proizvod i dobru poslovnu politiku..
Jedan od boljih poteza je sigurno besplatan ulaz za razne škole, jer to je ono što djeca pamte.. I to je sigurno osnova za neku buduću generaciju navijača.. Imaš besplatan ulaz za bijele članske karte.. I to vrijedi skoro uvijek i za kup utakmice..
Sigurno ima još puno toga što se može uraditi, ali nije i da se ne radi ništa..
Problem je sigurno druge prirode i trebaće vremena da se to promijeni i da se trenutni broj bolesnika na tribinama bar upetostruči..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma uzivajte u dobrom.Nemojte sebi kvariti zadovoljstvo. Onaj osjecaj kad damo gol i radujes se sa prvim do sebe , a ne poznas ga .
bolje 2 milje pravih , nego 5 milja onih koji psuju , a nije ni pocela tekma.Uzivajte , nije lahko biti vezan za kucu , pa ne mozes na Kosevo.
O tome niste razmisljali , jer ste mladi i slobodni da sebi priustite zadovoljstvo i uzivate u FKS i Akademiji. Lahka Vam noc Pitari.
bolje 2 milje pravih , nego 5 milja onih koji psuju , a nije ni pocela tekma.Uzivajte , nije lahko biti vezan za kucu , pa ne mozes na Kosevo.
O tome niste razmisljali , jer ste mladi i slobodni da sebi priustite zadovoljstvo i uzivate u FKS i Akademiji. Lahka Vam noc Pitari.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Cestitam brudoni!skoroalen je napisao/la:@Samozdravlje hvala legendo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čestitke i od mene. Kad nađeš posao nemoj zaboraviti nas forumaše.skoroalen je napisao/la:@Samozdravlje hvala legendo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mogu vam reci da su ulaznice preskupe sa plate i standarde u bosni. U zapadnim zemljama recimo mozes gledat jednnu id naj jaci liga i naj jaci klub nebitno fudbal hokey baisball za 15 km a srednja klasa mjesta je 25-30 km.
Meni nije jasno da su na kosevu ulaznice po 5-7 -10 km, posto je stadion prevelik da po 3 km prodajes ulaznice u 99% utakmica neces radprodat stadion. Da je stadion od 10000 mjesta razumio bi.
Nekazem da bi ovo popravilo posjetu al ima tu par stvari koje mogu pomoc.
Marketing
Nasi igraci kad god se igrala neka vazna utakmica useru zarija atalanta itd.
Titulu gubili u septembru izgubili kup od sirokog najbolji igraci odose dzaba, niko se nije od zvucni imena doveo.
Sad se treba stvarit povjerenje da je ovo ispravno sto rade sa juniorim osvoit duplu karat zrinjski sb selju doce ljudi.
Ovo bolje da niko ne dolazi osim ovih sto redovnih je pogresno iz dosta razloga.
Meni nije jasno da su na kosevu ulaznice po 5-7 -10 km, posto je stadion prevelik da po 3 km prodajes ulaznice u 99% utakmica neces radprodat stadion. Da je stadion od 10000 mjesta razumio bi.
Nekazem da bi ovo popravilo posjetu al ima tu par stvari koje mogu pomoc.
Marketing
Nasi igraci kad god se igrala neka vazna utakmica useru zarija atalanta itd.
Titulu gubili u septembru izgubili kup od sirokog najbolji igraci odose dzaba, niko se nije od zvucni imena doveo.
Sad se treba stvarit povjerenje da je ovo ispravno sto rade sa juniorim osvoit duplu karat zrinjski sb selju doce ljudi.
Ovo bolje da niko ne dolazi osim ovih sto redovnih je pogresno iz dosta razloga.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma da stavis besplatan ulaz, opet ti ne bi doslo nista vise ljudi, mozda jos 1000 max na ovo do sad, nije stvar tih cijena toliko, vec nekulture nasih gradjana koji nemaju potrebu da provedu vrijeme na planini, kinu, pozoristu, stadionu itd, bolje dat 20km na ulaz svake sedmice u MyFace nego pogledati dobru predstavu u pozoristu, dobar film u kinu ili otici na stadion i gledat utakmicu, nazalost toga nema... Meni se srce cijepa kad vidim slike posebno nakon rata, pune tribine, inat radio, pa sad pogledajte u africi je.benoj, na stadione dolazi 40 000+ ljudi ne bitno klub ili reprezentacija, bas nedavno gledam neku sklj repku na africkom kupu, to covjek na covjeku stoji, pa onda marakonsku ligu pogledam tekmu, 100.000 dusa, stadioni uredjeni prva liga, a mi smo kao evropa i mi smo kao fudbalska nacija, ma mi smo kar.ina obicna iskreno 
1946~
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mnon46 i 48 gostiju.