potpuno se slazem s tobom. uopste se ne trebamo upustati u takve avanture. takvi se eventualno mogu prevaspitati u potpuno sredjenim i zdravim sredinama. nazalost, mi to danas nismo. na kraju krajeva, nemamo mi ni struku za takve 'projekte'.braco je napisao/la:Ma mi realno nismo zdrava sredina za te problematične igrače, dovođenje igrača takvog backgrounda je rizik po meni koji mi trenutno ne smijemo poduzimati. Tek kada se jednog dana sredi atmosfera i dođe sve na svoje, onda se može rizikovati sa takvim profilima.za_zivot_cijeli je napisao/la:ne znam detalje o njegovom razlazu sa bivsom ekipom pa nemam sta ni potvrditi ni demantovati. nemam pojma.braco je napisao/la:
Ne vidim da si demantovao u postu od topnikusa kojeg si citirao da je Filip otjeran iz Mladosti pa mi objasni kako je logično da dovedeš igrača kojeg je Mušija jedva čekao da otjera? Znači da je i pored dobre statistike ipak bio "belajsuz" samim tim to onda znači da momak nije došao tobe.
mozda su nasi i znali sve to ali su svjesno usli u rizik racunajuci da ce se kod nas promjeniti. ni to nemam pojma.
znam samo kako je ispalo na kraju i drago mi je da je neko mislio da se moze desiti i ovakav scenario pa smo se zastitili takvim ugovorom.
zbog ovakvih stvari i jesam za odredjene promjene, dijelom sistemske, dijelom kadrovske, ali ne i za rusenje.
NADOGRADNJA je kljucna rijec