FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PovratakPaprike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PovratakPaprike » 03 dec 2018, 11:13

Pantelija je napisao/la:A juventus nije bio vezN za njihov stari stadion.... dele alpi je bio kultni stadion ali kada je dosao novi stadion em se povecao broj gledalaca, em su dosli novi sponzori, em je klub poceo da zaradjuje cifre. Na kraju je stiglo 7 titula zaredom.

Otoka je idealna i zbog mjesta i zbog onoga sto se dole moze uraditi.... nadam se da cemo biti pametni i otici sa stadiona na kojem 10 000 ljudi izgleda kao 2000
Po čemu je delle Alpi bio kultan stadion? Napravljen je tek za mundijal 1990-te, Juventus je samo 15-tak godina igrao na njemu. Prije će kultan biti stadion Comunale (današnji Olimpico) na kojem je Juve igrao preko 60 godina. Tamo 2006-te su odlučili srušiti Dele Alpi zbog preglomaznosti i drugih nedostataka i na njegovom mjestu sagradili današnji stadion, prvi u Italiji a da je u vlasništvu nekog kluba.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 dec 2018, 11:30

zagorski je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:A juventus nije bio vezN za njihov stari stadion.... dele alpi je bio kultni stadion ali kada je dosao novi stadion em se povecao broj gledalaca, em su dosli novi sponzori, em je klub poceo da zaradjuje cifre. Na kraju je stiglo 7 titula zaredom.

Otoka je idealna i zbog mjesta i zbog onoga sto se dole moze uraditi.... nadam se da cemo biti pametni i otici sa stadiona na kojem 10 000 ljudi izgleda kao 2000
Mislim da bi na Otoci glavni problem bio parkingi prateci sadrzaji,zbog nedostatka prostora. Stadion od nekih desetak milja kapaciteta bi se nekako i ugurao,ali ostalo kao npr. parking malo teze.
Otoka se projektno drugačije rješava, kompletan stadion se pomjera ka Miljacki, tako da jedna tribina ide iznad rijeke, i nasljanja se na drugu obalu(gdje nije predviđena nikakva gradnja), tako da se gradi na jeftinom zemljištu , i dobijaš slobodan prostor prema bazenu, plus u okviru tog projekta se i postavlja i dopunska saobraćajnica, preko novog mosta...
Mašta može svašta

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 dec 2018, 11:33

PovratakPaprike je napisao/la:

Po čemu je delle Alpi bio kultan stadion? Napravljen je tek za mundijal 1990-te, Juventus je samo 15-tak godina igrao na njemu. Prije će kultan biti stadion Comunale (današnji Olimpico) na kojem je Juve igrao preko 60 godina. Tamo 2006-te su odlučili srušiti Dele Alpi zbog preglomaznosti i drugih nedostataka i na njegovom mjestu sagradili današnji stadion, prvi u Italiji a da je u vlasništvu nekog kluba.

Isto ti je to. Arsenal je napusyio hajberi itd. Napravit stadion od 20ak milja mjera.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 dec 2018, 11:41

Stadion je glavni faktor za nas dalji razvoj. Uefa pravi novo takmicenje. Nama trebaju natkrivene tribine i vrhunski travnjak. Ostalo sve dolazi samo po sebi. Krov je najbitniji za posjetu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 dec 2018, 11:45

Roberte, malo pripazi na rječnik molim te.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 dec 2018, 12:48

Da ne zaboravimo s kim mi imamo posla.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 03 dec 2018, 12:53

Memara je napisao/la:Da ne zaboravimo s kim mi imamo posla.

Ma ko ih ebe, kompleksasi ne vidjeni, vidjeli smo kad su se kaznili koliko su dobili, covjeka nam u glavu pogode, nikome nista itd.

Smijesno je ovo kod nas sto se tice saveza, kako nisu realni, to su pokazali u vise puta !

Neka im je na cast ! ;)
04.10.2009 !

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 dec 2018, 13:09

https://sportsport.ba/fudbal/mnogo-razl ... ima/298774

Najviše se Husrefu prigovaralo da ne toleriše mlade igrače i ne daje im priliku.

Da li svojom voljom ili odlukom kluba, ti momci dobivaju naviše prilike za igru kod njega. Mislim da je najbolje u svemu ovome što sada zna da momci koji dođu iz akademije mogu pružati jednako dobre ako ne i bolje partije od igrača koji su igraju po par godina.
4.10.2009.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 dec 2018, 13:20

MortemHz je napisao/la:Roberte, malo pripazi na rječnik molim te.
Nema problema samo reci ovom (stari grad ) da pazi sta govori i pise da ga nebi po staroj carsiji sa usranom motkom trazio ;)
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2018, 13:44

To hadzijaaaa ljubim te u ku.rac, neces potpisati, ok, noga, 7 mjeseci bez utakmica, pa objasni novom poslodavcu zasto ... a isti taj ce onda reci, pa kada sa njima nije htio i mene ce....
Dosao ovdje kao klupiran igrac slovvenije , digao se sa ekipom i igrao bi al da ide dzaba. Precjenio se.

Klub ispred svega!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2018, 13:57

Posteno,moralo se presjeci jednom.Jest da je malo skakljivo zbog prvog mjesta ali jbg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2018, 13:58

Pantelija je napisao/la:To hadzijaaaa ljubim te u ku.rac, neces potpisati, ok, noga, 7 mjeseci bez utakmica, pa objasni novom poslodavcu zasto ... a isti taj ce onda reci, pa kada sa njima nije htio i mene ce....
Dosao ovdje kao klupiran igrac slovvenije , digao se sa ekipom i igrao bi al da ide dzaba. Precjenio se.

Klub ispred svega!
Je li to Rahman usrao?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 dec 2018, 13:59

Sabinho je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:To hadzijaaaa ljubim te u ku.rac, neces potpisati, ok, noga, 7 mjeseci bez utakmica, pa objasni novom poslodavcu zasto ... a isti taj ce onda reci, pa kada sa njima nije htio i mene ce....

Klub ispred svega!
Je li to Rahman usrao?
FK Sarajevo je Amaru Rahmanoviću ponudilo dobre uvjete, ali, nažalost, nismo uspjeli da se dogovorimo i Amar je odlučio da ne potpiše novi ugovor i da naljeto bude slobodan igrač. Naš cilj je uvijek da zaštitimo interese kluba i da ih stavimo ispred interesa svakog pojedinca. Stoga ćemo u narednom periodu tražiti adekvatnu zamjenu za Rahmanovića, koja će, umjesto njega, igrati sljedeću polusezonu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 dec 2018, 14:00

Odlicno, odlicno, odlicno!!! Konacno prave odluke i klub iznad svega!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 dec 2018, 14:05

Sabinho je napisao/la:Odlicno, odlicno, odlicno!!! Konacno prave odluke i klub iznad svega!
E sad se tek vidi kako je cevabdzija iz visokog lazni pape radio. Dosao pravi covjek na pravo mjesto i odmah pozitiva na terenu a i oko administracije bravo Hadjija samo jako i u kost :clap: :clap: :clap: :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 dec 2018, 14:07

Monchi za sirotinju :mrgreen: Nek mu je "opalio" samar. :clap:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 dec 2018, 14:09

Steta, taman je usao u opasnu formu.
Sabrine mi moje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2018, 14:10

I sta sad da imamo npr situaciju Husref kaze treba mi da igra.isto kao sto je Cala trazio za Duljevica a Sabrina tad zeljela na tribine da ga posalje ,na kraju se slusala trenerova.

Mada ima Amar vec klub novi dogovoren zato je i odbio,njega su pratili klubovi i kad nije ni blizu ove forme ovakve.Bit ce i neka naknada nece dobiti papire tek tako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 dec 2018, 14:12

meni je posebno drago sto je ovo sve gospodski i kluturno recenno.... u lijepom tonu, on nije htio, mi to postujem, mi cemo dovesti zamjenu koja ce iskoristiti njegovu minutazu. Hvala lijepo.
a zna se zasto su dulja i slicni cekali zadnjih 6 mjeseci i papire.... jer klub u koji ide, kaze umjesto 200 000 ili vise sarajevu, evo tebi 100 000 na ruke nemoj produziti... posto svako gleda svoj interes, tako i nas klub NAPOKON gleda svoj. I da, nije rahmanovic nikakva nenadoknadiva pljacka... i bez duljevica evo fino guramo...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 dec 2018, 14:15

Gdje ste to procitali?
ZZ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, mosarajvosa83, PingoFTW, Puas i 56 gostiju.