FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibraimi 
Sad realno imas mjesta za 2 eventualno i 3 stranca da ufatis ,jes da je zimski prelazni rok sakat ali mi cemo sada hem rasteriti klub sa 6-7 plata,a i napravit cemo mjesta strancima jel idu i Bojan i Sofranac pa eto mozda i Adukor.Realno imas bas prostora za neki odlican upgrade a opet ce ostati 80-90% ekipe jel sem ovog dvojca iz prvih 11 niko vise nije upitan dali ce otici 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 dec 2018, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Doveati krilo, Krste na Amarovu poziciju i adio.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Šofranac ne ide haveru , do 20-te ima ugovor, Adukor se isto nadam da neće ići.....mislim da idu Radovac,Lelić i Bojan, tu jedino Radovac i Bojan imaju neke ozbiljnije plate, ovo ostalo ne vjerujem da ide sada...ovaj je među boljim prelaznim jer ima izbora više nego uobičajeno, pogotovo slobodnih igrača...miky_hz je napisao/la:Sad realno imas mjesta za 2 eventualno i 3 stranca da ufatis ,jes da je zimski prelazni rok sakat ali mi cemo sada hem rasteriti klub sa 6-7 plata,a i napravit cemo mjesta strancima jel idu i Bojan i Sofranac pa eto mozda i Adukor.Realno imas bas prostora za neki odlican upgrade.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ado-hz WroteColon
Ja sam neki dan pricao sa Hadzijom i rekao mi je da igraci od nedavno imaju psihologa...moze se lako provjeriti jel ovo istina ako neko zna Emira.
Isto tako mi je rekao da su poceti pregovori sa Adukorom i Rahmanom i bice im ponudjen novi ugovor. Ako prihvate extra ako ne prihvate tribina. Iz njegovih usta rijeci.
Sto se tice Vladana rekao je dok god ne napravi 2-3 kardinalne greske bice na golu.
Emir79
Poslati igrace na tribinu zato sto ne zele produziti ugovor moze nastetiti samo klubu, i to u pohodu na titulu. Ovo ne bi dijete uradilo. Nadam se da nije istina.
Da mi uzmemo titulu, a oni neka poslije idu, nacemo u akademiji zamjene, ili dovesti nove.
Kvariti atmosferu u ekipi zbog ugovora je glupost. Ne radi se o bilokakvim igracima, nego onim koji mogu biti prevaga za titulu.
Prije mjesec ipo sam ja pricao sa ce ovako biti pa me neki napali...gdje ces poslati igraca na tribinu.
Ja sam neki dan pricao sa Hadzijom i rekao mi je da igraci od nedavno imaju psihologa...moze se lako provjeriti jel ovo istina ako neko zna Emira.
Isto tako mi je rekao da su poceti pregovori sa Adukorom i Rahmanom i bice im ponudjen novi ugovor. Ako prihvate extra ako ne prihvate tribina. Iz njegovih usta rijeci.
Sto se tice Vladana rekao je dok god ne napravi 2-3 kardinalne greske bice na golu.
Emir79
Poslati igrace na tribinu zato sto ne zele produziti ugovor moze nastetiti samo klubu, i to u pohodu na titulu. Ovo ne bi dijete uradilo. Nadam se da nije istina.
Da mi uzmemo titulu, a oni neka poslije idu, nacemo u akademiji zamjene, ili dovesti nove.
Kvariti atmosferu u ekipi zbog ugovora je glupost. Ne radi se o bilokakvim igracima, nego onim koji mogu biti prevaga za titulu.
Prije mjesec ipo sam ja pricao sa ce ovako biti pa me neki napali...gdje ces poslati igraca na tribinu.
ovaj Ibraimi bi nam riješio sve probleme, možda bi i zajebaniji bili s njim,belosevic28 je napisao/la:Doveati krilo, Krste na Amarovu poziciju i adio.
a on sve igra naprijed, njega, Tatara i Krstu možeš tumbat lijevo desno kako hoćeš svi igraju sve...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko god odluka bila dobra meni je žao Rahmanovića, strašno ali strašno bitan igrač za Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Amar je prgav, ubio se za ove lige ali eto. Krle je suvise njezan za to.belosevic28 je napisao/la:Doveati krilo, Krste na Amarovu poziciju i adio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Duljevic je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.
Saric je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.
Ne uzesmo je a obojica malo povrredica malo nogice...
Rahmanovc je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.
Saric je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.
Ne uzesmo je a obojica malo povrredica malo nogice...
Rahmanovc je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ah dobro, ne znaš kakav bi bio u martu? može bit opet mma žutica...bitan igrač u formi u kakvoj je sad bio, međutim da je klasa igrač nije...fizički imao prisustvo na terenu i šut van 16...MortemHz je napisao/la:Koliko god odluka bila dobra meni je žao Rahmanovića, strašno ali strašno bitan igrač za Sarajevo.
sada ćeš imati Stanojevića, Adukora i Crepulju u sredini i možeš rotirati Mustafića i Krstu po potrebi, to je idalje odlična sredina, još ako dovedemo nekoga sa dodatnim sposobnostima poput dobrog šuta ili playa to bi sve bilo bonus...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la:Moralo se jednom presjeci i kola ce se slomiti na Rahmanovicu, Nemoze klub dozvoliti vise da igrac ide dzaba. Dodje nam mrtav igrac proigra kod nas klub mu valjao i onda kad klub treba da naplati igrac se ispali djaba. Dosta je bilo duljevic , saric i STOP. Podrska nasem Hadjiji
Samo budala ne mjenja misljenje
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
HOĆEMO OTOKU ZA STADION FK SARAJEVO.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NEĆEMOKrajisnikBosnjak je napisao/la:HOĆEMO OTOKU ZA STADION FK SARAJEVO.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:NEĆEMOKrajisnikBosnjak je napisao/la:HOĆEMO OTOKU ZA STADION FK SARAJEVO.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Apsolutna podrska Hadziji za ovaj potez, da Rahman zeli da produzi ugovor mogli su se dog da na ljeto uz neku “ normalnu” odstetu ide u drugi klub, ovako Rahmanovic gleda samo svoj interes i u tom slucaju klub treba svoj gledat, nista mi od njega nemamo do ljeta
Samo nadam se da im je ovo skola pa da ce sad na vrijeme poceti vec da sw dog sa Stanojevicem, Tatarom, Crepuljom i da be nabrajam dalje al se mora to raditi bar godinu prije usteka ugovora
Samo nadam se da im je ovo skola pa da ce sad na vrijeme poceti vec da sw dog sa Stanojevicem, Tatarom, Crepuljom i da be nabrajam dalje al se mora to raditi bar godinu prije usteka ugovora
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Al uvijek kod nas prorade svi u zadnjoj godini ugovora. Rahman prošle sezone bio klupa ba, i kad je igrao, uyeb'o je većinu utakmica. Kartoni, sra.nja, promašen penal na jednom derbiju, na drugom stativa na haman prazan gol s pet metara... Sad proigrao. Smijem se kladit da će Hebibović u zadnjoj godini ugovora bit k'o Kyle Walker.
Al drago mi je što nisu mu.da pokazivali na nekom klincu iz akademije. Ovako, ako smijemo žrtvovat Amara, smijemo svakog.
Al drago mi je što nisu mu.da pokazivali na nekom klincu iz akademije. Ovako, ako smijemo žrtvovat Amara, smijemo svakog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Otoka se moze maksimalno prosiriti na 10.000 -12.000 sjedecih, jer nema prostora za vise. Da su tribine nabijene i da bude tijesno. Nama treba stadion od 20.000, tamo nema sanse da se napravi toliko. Arhitektosnki nije moguce. Jedino da Bosnjo neki, neku karafeku izvede, ko sto smo navikli, pa da se raja smiju za 20 godina.
Nije bas tacno , imas stranu prema rijeci, mozes praviti marakanuStroj1946 je napisao/la:Otoka se moze maksimalno prosiriti na 10.000 -12.000 sjedecih, jer nema prostora za vise. Da su tribine nabijene i da bude tijesno. Nama treba stadion od 20.000, tamo nema sanse da se napravi toliko. Arhitektosnki nije moguce. Jedino da Bosnjo neki, neku karafeku izvede, ko sto smo navikli, pa da se raja smiju za 20 godina.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Što nam treba 20 hiljada, kad iz godine u godinu sve manje publike imamo. Utakmica za 20+ hiljada smo imali 4-5 u zadnjih 10ak godina. Dvije titule, jedan derbi 2015. Gladbah, Kiev, Atalanta. Ne sjećam se više nijedne.Stroj1946 je napisao/la:Otoka se moze maksimalno prosiriti na 10.000 -12.000 sjedecih, jer nema prostora za vise. Da su tribine nabijene i da bude tijesno. Nama treba stadion od 20.000, tamo nema sanse da se napravi toliko. Arhitektosnki nije moguce. Jedino da Bosnjo neki, neku karafeku izvede, ko sto smo navikli, pa da se raja smiju za 20 godina.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
više smisla ima odkupit Olimpik - klub, nego bacat pare na stadion na otoci....Stroj1946 je napisao/la:Otoka se moze maksimalno prosiriti na 10.000 -12.000 sjedecih, jer nema prostora za vise. Da su tribine nabijene i da bude tijesno. Nama treba stadion od 20.000, tamo nema sanse da se napravi toliko. Arhitektosnki nije moguce. Jedino da Bosnjo neki, neku karafeku izvede, ko sto smo navikli, pa da se raja smiju za 20 godina.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Braachuka, Google [Bot], perodeformero, senad82 i 41 gost.