FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2018, 21:32

Denchi je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Kakvu je ovaj PDF im'o skauting sluzbu pa to nisu istine. Sjecam se moje liste (da se pohvalim) na kojoj je osvanuo Stepanov pa dodje za par dana haha
Bio jedan brat glavni mi skaut bio hahaha

Rahman je bio extra igrac polusezonu, da ce nedostajati hoce, da nije nezamjenjiv nije. Jbg da je Bogdom produzio da se ne narusava prvih jedanaest, ali eto moci ce se i bez njega jbg.
ma vidjet ćemo sve po spisku za tursku, ako ga ne povedu kapa dole, moj naklon :salut:

ako ga povedu šuplja i igrat će povremeno vjerovatno...
Ma sjedni sa Hadzijom i tetkom i rijesite dilemu :urnebes: :urnebes: nemoj se ljutiti sala na salu :thumbup:
Potpisao ili ne mi moramo dovesti novog umjesto njega, u pitanju je samo vrijeme prodaje sad ili na ljeto. Bolje sad prodati MMA . :tralala: :wave:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 03 dec 2018, 21:34

Mozemo mi pricati sta hocemo, ali Amar je nas najbolji igrac trenutno i to ubjedljivo. Bice hendikep ako ode sad na zimu ali Boze moj sta ces. Trenutno nemamo adekvatnu zamjenu za tu poziciju i moramo vec poceti traziti slicnog igraca.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 dec 2018, 21:35

Au jest se Crepulja uradio, uzeo mikrofon i pjeva, moraju ga pridržavat sa strane, labilan je :mrgreen:
Live iz Kaknja za one koji nemaju instagram :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2018, 21:36

BordoSarajevo je napisao/la:Au jest se Crepulja uradio, uzeo mikrofon i pjeva, moraju ga pridržavat sa strane, labilan je :mrgreen:
Live iz Kaknja za one koji nemaju instagram :D
Tesko mu zeni kad kuci dodje :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2018, 21:39

emir79 je napisao/la:Rahmanovic ce faliti na svakom cosku. Pisati bilosta drugacije je neozbiljno.
Najvise mrzim kod pojedinaca kada saznaju da ce neki igrac ici pocnu kao foke kenjati. Fol odjednom nije valjao.

Nemamo mi za Rahmanovic zamjenu u vidu nekog akademca, a ako u upravi znaju kada tacno napusta, trebaju se odmah baciti na posao. Vezni red je ozbiljna pozicija koju ne moze nikakav akademac preuzeti tek tako.

Ako ide na zimu, poceti vec tragati pojacanje.
ma realno je tek sad dobar bio, i zato je svima žao, jer svi pretpostavljamo da bi isto igrao/nastavio poslije pauze...međutim ako smo iskreni prvu godinu dana ništa, jest malo zapinjo kad je tek došao ali truba uglavnom cijelu godinu prošlu...

mislim možda zvuči sad malo Trump-ovski ono "prvi put vidim momka mislim da je kafe donosio" :urnebes: :rol: ali što? nije prvi koji odlazi ovako, a bgm ovaj nema ni blizu klasu ni Sarića a ni Dulje, tako da meni lično nije bgm nešto teško palo...sebe će zajebat više(po meni), vjerujem da je nastavio do kraja sezone igrat u prvih 11 u ovoj formi sada, sigurno bi do repke doguro a i napravio bi bolji transfer...ali eto možda mu menadžer ne vjeruje da može bolje, možda mu je ovo vrhunac, da li je ikad bolje igrao? nije koliko znam vani(sloveniji) ništa posebno se ni naigrao??? more bit svašta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2018, 21:44

Samozdravlje je napisao/la:
Ma sjedni sa Hadzijom i tetkom i rijesite dilemu :urnebes: :urnebes: nemoj se ljutiti sala na salu :thumbup:
Potpisao ili ne mi moramo dovesti novog umjesto njega, u pitanju je samo vrijeme prodaje sad ili na ljeto. Bolje sad prodati MMA . :tralala: :wave:
hahahahaha ma nikad u životu đe ću ti zamjerit :salut:
pa baš to sad nek dovedu zamjenu i riješeno ovoga ostavit u šeheru i lagano :thumbup:
i u Mariboru je s tribina gledao kako se uzima titula...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2018, 21:44

Izgleda da mi sem Akademaca mozemo dici kvalitet i igracima sa 24+ god. Saric,Rahmanovic,Stanojevic,Tatar,Crepulja...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2018, 21:47

Denchi je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Rahmanovic ce faliti na svakom cosku. Pisati bilosta drugacije je neozbiljno.
Najvise mrzim kod pojedinaca kada saznaju da ce neki igrac ici pocnu kao foke kenjati. Fol odjednom nije valjao.

Nemamo mi za Rahmanovic zamjenu u vidu nekog akademca, a ako u upravi znaju kada tacno napusta, trebaju se odmah baciti na posao. Vezni red je ozbiljna pozicija koju ne moze nikakav akademac preuzeti tek tako.

Ako ide na zimu, poceti vec tragati pojacanje.
ma realno je tek sad dobar bio, i zato je svima žao, jer svi pretpostavljamo da bi isto igrao/nastavio poslije pauze...međutim ako smo iskreni prvu godinu dana ništa, jest malo zapinjo kad je tek došao ali truba uglavnom cijelu godinu prošlu...

mislim možda zvuči sad malo Trump-ovski ono "prvi put vidim momka mislim da je kafe donosio" :urnebes: :rol: ali što? nije prvi koji odlazi ovako, a bgm ovaj nema ni blizu klasu ni Sarića a ni Dulje, tako da meni lično nije bgm nešto teško palo...sebe će zajebat više(po meni), vjerujem da je nastavio do kraja sezone igrat u prvih 11 u ovoj formi sada, sigurno bi do repke doguro a i napravio bi bolji transfer...ali eto možda mu menadžer ne vjeruje da može bolje, možda mu je ovo vrhunac, da li je ikad bolje igrao? nije koliko znam vani(sloveniji) ništa posebno se ni naigrao??? more bit svašta...
Saric je i gusio Rahmanovica, zato se nije Rahmanovic mogao isticati. Rahmanovicu treba sloboda na terenu, a to nije imao dok je Saric bio tu. Kad je Saric otisao i Rahmanovic je proigrao.

Rahmanovicu je 23 godine, jako mlad igrac mislim da je trebao bar jos jednu sezonu ostati. Ali svakako da ce nam faliti i nema govora da nece. Ovaj put ne smijemo se "igrati" sa akademcima. Veznjak biti je jako ozbiljna pozicija, tu mora biti mnogo vise iskustva naravno i zrelosti u igracu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2018, 21:51

Rahmanovic 24,5 godina . 13.05.1994. Sindelfingen GER. 400 tE i "Gud Baj Carli" :clap: :salut:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 03 dec 2018, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2018, 21:52

emir79 je napisao/la:Saric je i gusio Rahmanovica, zato se nije Rahmanovic mogao isticati. Rahmanovicu treba sloboda na terenu, a to nije imao dok je Saric bio tu. Kad je Saric otisao i Rahmanovic je proigrao.

Rahmanovicu je 23 godine, jako mlad igrac mislim da je trebao bar jos jednu sezonu ostati. Ali svakako da ce nam faliti i nema govora da nece. Ovaj put ne smijemo se "igrati" sa akademcima. Veznjak biti je jako ozbiljna pozicija, tu mora biti mnogo vise iskustva naravno i zrelosti u igracu.
jašta radi, da nije zavaljen bio? :rol: :urnebes: prati ga to od juniora onda, jel ga Sarić ganjao po klubovima da ga guši?

Stanojević-Adukor-Crepulja je idalje najbolja veza lige + taj novi, Krste i juniori :stop: :njanjanja:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 dec 2018, 22:00

Trebaju se provoditi kao i svako ko završi neki uspješan posao to treba proslaviti. Ali ne vidim potrebu da se to prenosi uživo!!!

Sutra trebaju biti uzori, al zamisli uzora koji ispija alkohol..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2018, 22:01

Denchi je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Saric je i gusio Rahmanovica, zato se nije Rahmanovic mogao isticati. Rahmanovicu treba sloboda na terenu, a to nije imao dok je Saric bio tu. Kad je Saric otisao i Rahmanovic je proigrao.

jašta radi, da nije zavaljen bio? :rol: :urnebes: prati ga to od juniora onda, jel ga Sarić ganjao po klubovima da ga guši?

Stanojević-Adukor-Crepulja je idalje najbolja veza lige + taj novi, Krste i juniori :stop: :njanjanja:
Nisam ga pratio u drugim klubovima pa ne bi ni da nagađam. Pricam o Sarajevu.

I nek se jedan od te trojice povrijedi, bude kartoniran mi smo u qrcu. Jeste to najbolji vezni red lige, ali ni blizu jak koliko sa Rahmanovicem, da se ne lazemo. Nema potrebe pisati negativno o covjeku samo zato sto ide. Tako se isto pocelo pisati i izmisljati za Sarica kad se znalo da ide, a covjek nezamjenjiv u reprezentaciji.

Znaci, mi nemamo zamjene za Rahmanovica, ne smijemo sebi dopustiti da se u veznom redu vadimo preko akademaca. To je neozbiljno.
Neka krenu u potragu za pojacanjem, sto prije to bolje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 dec 2018, 22:04

hilmo je napisao/la:Trebaju se provoditi kao i svako ko završi neki uspješan posao to treba proslaviti. Ali ne vidim potrebu da se to prenosi uživo!!!

Pa sta ako ispijaju alkohol, nisu hodze :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 03 dec 2018, 22:08

Pantelija je napisao/la:Duljevic je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.

Saric je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.

Ne uzesmo je a obojica malo povrredica malo nogice...

Rahmanovc je jako bitan igrac iskoristiti ga, uzeti titulu pa neka ide.
Duljevic je odigrao možda najboljih pola godine tu pred odlazak.. Sarić je također bio standardno dobar i u tom trenutku ponajbolji igrač Sarajeva.. I nije se štedio..
Niti kažem da treba Amara ostaviti da igra, niti da ga treba slati na tribinu, ali nije u redu pričati ono što nije..

A svi koji smo pratili FK Sarajevo mogli smo vidjeti da Rahmanovic napravi razliku na terenu, napravi prodor, jak na lopti, a još ima i tu statistiku.. Ako već ide, nadam se boljem u drugom dijelu sezone..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 dec 2018, 22:09

alenpitar je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Trebaju se provoditi kao i svako ko završi neki uspješan posao to treba proslaviti. Ali ne vidim potrebu da se to prenosi uživo!!!

Pa sta ako ispijaju alkohol, nisu hodze :lol:
Pa gdje si cijeli dan Ahbabu , napravismo stadion , potpisujemo ili tjeramo Rahmana , a :bih: ***** nigdje. Je li se alkohol spomeno eto te sa PL prepucavanja. :urnebes:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 dec 2018, 22:12

Samozdravlje je napisao/la:
Pa gdje si cijeli dan Ahbabu , napravismo stadion , potpisujemo ili tjeramo Rahmana , a :bih: ***** nigdje. Je li se alkohol spomeno eto te sa PL prepucavanja. :urnebes:
Evo me brate. Poceo citati temu pa kad sam vidio 12490372648 komentara o novom stadionu, presao na zadnju stranicu i odma ''napao'' ovog herr himliju. Hoce da nam napravi medresu od akademije. E PA NECES RAZBOJNICE! :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 dec 2018, 22:17

NIsi skontao poentu mog posta, al nema veze.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2018, 22:20

emir79 je napisao/la:
I nek se jedan od te trojice povrijedi, bude kartoniran mi smo u qrcu. Jeste to najbolji vezni red lige, ali ni blizu jak koliko sa Rahmanovicem, da se ne lazemo. Nema potrebe pisati negativno o covjeku samo zato sto ide. Tako se isto pocelo pisati i izmisljati za Sarica kad se znalo da ide, a covjek nezamjenjiv u reprezentaciji.
mi u Mostaru protiv šampiona bez ne jednog nego PET i opet morali izmislit penal da ne izgube....stoga molim te nema potrebe da se iko kuje u zvijezde kada za to nema osnova u stvarnosti, fulio je on previše zicera i popio jedno 30 kartona, da bi neko žalio za njim :stop:
Musemić o utakmici s Čelikom, sezoni i planovima Sarajeva: Igrači su vidjeli da se bez svakoga može

Ekipa Sarajeva je trijumfom nad Čelikom od 3:1 okončala veoma uspješnu polusezonu, nakon koje se nalaze na vrhu tabele Premijer lige s pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Zrinjski.

Ekipa Sarajeva je trijumfom nad Čelikom od 3:1 okončala veoma uspješnu polusezonu, nakon koje se nalaze na vrhu tabele Premijer lige s pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Zrinjski.

O ovoj utakmici, ali i kompletnoj polusezoni i planovima Sarajeva, govorio je Husref Musemić u emisiji posvećenoj Premijer ligi.

“Imao je Čelik par dobrih situacija. Kovačević nas je možda spasio tada. Možda teža pobjeda nego što smo očekivali, ali ja sam na to i upozoravao igrače”, prokomentarisao je Musemić posljednju utakmicu.

U nastavku emisije šef struke Bordo tima je komentarisao i cijelu polusezonu, te planove za nastavak prvenstva na proljeće.

Musemić je istakao da je veliki dobitak to što mnogo igrača može postići pogodak, te da se ne zna od koga prijeti veća opasnost.

“To je veliki dobitak, a i igrači su vidjeli da se bez svakoga može. Izvukli smo maksimum iz svakoga”, rekao je Musemić.
evo i Hus tako misli :D

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 dec 2018, 22:26

Ja sam pisao prije 10 dana, sjest za hadtal odma posle celika i reci voliko para za tolikog produzetka i njemu i adukoru, ako hoces bojrum ako neces mi cemo pokusat nac drugog igraca nebutno akademika ili iz drugog kluba, i ako nademo tebi je tribina i nebiga vodio na zimske pripreme.

Drugo rahmanovic je dobar igrac al nemozemo bit ovca za sisa je.

12 mjeseci je igra nista osvoili nismo cak je protiv zarije i oenal profulo. Platu je imo sigurno bolju od 80% igraca u timu plus koristio je nase ime nasu platformi i kvalitet trenutni koji imamo u timu, da bi mi neki tamo klub iz druge lige austriske rekao na kraju dacemo tebi 50k km a ako SARAJEVU nebudemo morali dat nista. Zamene ovo licno licemjerstvo.

Juventus dybalu otjera na tribine ako nece da produzi zasto mi nebi nekog propalog igraca kojem smo mi 10x vise valjali nego dybali juventus.

Njima je SARAJEVO bila najbolja opcija i znali su sta dobivaju od SARAJEVA a sad pljuju na to i ovde se pise eto nije fino. Ti ljudi imaju dobre plate nisu siromasi koji nemaju za hrenovke znaci zaraduju ogromne pare, tacnoje da u nekom trenutku neki od njih izkoci da moze zaradivat vise al moras i dat a ne koristit klub i sve sebi.

1000% podrzavam ovo. Nabijem ih sve na **** placenici.

Ja bi samo podpisivo ugovorom 2+ ili 3+ da oni neznaju hocemol ili necemo aktivirat tu extra gidinu pa bi on ted tad sto neko rece platu.

6 mjeseci igras za 120k km pa tu platu u dinamu igraci sa 28 godina nemaju.

Za stadion, otoku bi mi mogli dobit dzaba. Svakoj opstini je plusda FK SARAJEVO bude dio opstine. Novi grad je naj java bogatija opstina puna pitara.

Moje misljenje da stadion od 12 k sjedeci je perfektan za nas u slucaju jacih evro tekmi rentat kosevo i zdravo.

Drugo za pocetak stavit travu novi postandardima i pokrit tribinu koja postoji, i onda polahko.

Olimpik ce nestat i nako i nako za par godina tako da oni mogu na kosevu igrat kantonalne tekme i zdravo.

Mislim da bi efendic to pristo mi travu tribinu odma za 15-20 godina jos 2 tribine on nama stadion za 5 m km na 50 godina damu odplatimo on ima firmu jacine TAS tik uz opstini dzaba ulaz.

Parking kod dzamije bazena opstine plus parking ispod onih zgrada sve dzabalamica plus tranvajska 25 m

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 dec 2018, 22:39

Čemu tolika priča o stadionu, kad se zna da nema ništa od toga?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 17 gostiju.