Da nije možda Pogba vise zaslužio
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- TonyMontana
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Dijelimo aparate Sarumanu Karamanu racunovodji, Policemanu Fantazisti i odnedavno Poligonu.
To Pero, **** im mater svima.
Luka Modrić is the first player in history to be awarded the World Cup Golden Ball, UEFA Men's Player, FIFA Best Men's Player and Ballon d'Or in the same year.
Breaking the Messi-Ronaldo duopoly with a clean sweep.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- TonyMontana
- Kontakt:
Luka dobio nagradu za najboljeg igrača SP, za najboljeg igrača UEFE,Fife i eo sad L’equippea.
Forumaši SS.Ba znaju bolje ipak.
Turbo Bosnje na aparatima.
Forumaši SS.Ba znaju bolje ipak.
Turbo Bosnje na aparatima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na kraju će ga pamtiti kao većeg igrača nego što su to bili Iniesta ili Xavi. Kakav je majstor Pero i šta ti je lobi i marketing.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tako i treba.Romagnoli13 je napisao/la:Na kraju će ga pamtiti kao većeg igrača nego što su to bili Iniesta ili Xavi. Kakav je majstor Pero i šta ti je lobi i marketing.
Jesu te **** malo Barcini igrači?
- TonyMontana
- Kontakt:
Vidi se da je neki dzematlija.
Reko Hodza na zadnjoj dzumi da Luka ne valja.
Thompson namjestio.
Reko Hodza na zadnjoj dzumi da Luka ne valja.
Thompson namjestio.
- Evolve
- Kontakt:
Bravo Lukica!
Nijedan francuz mu nije cestitao u govoru! Pojedi se Grizman! fkin varalica
Nijedan francuz mu nije cestitao u govoru! Pojedi se Grizman! fkin varalica
NK Široki Brijeg
Tesko da je bolji igrac od Inieste bez obzira na ovu Zlatnu loptu, tj. barem po meni nije. Od Xavija sigurno jest.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fakat, zamisli Modrić ima Zlatnu loptu a jedan Xavi ne.Romagnoli13 je napisao/la:Na kraju će ga pamtiti kao većeg igrača nego što su to bili Iniesta ili Xavi. Kakav je majstor Pero i šta ti je lobi i marketing.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
KAD BUDE IMO DIPLOMU ZDIFA NEK SE JAVI
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- TonyMontana
- Kontakt:
Vise se pojedoše dzematlije od Francuza.
Madridiste budimo humani pomozimo Sarumanu,Policemanu i ostaloj ergeli pacijenata.
Ukralo pokralo.
Madridiste budimo humani pomozimo Sarumanu,Policemanu i ostaloj ergeli pacijenata.
Ukralo pokralo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidim moderacija i dalje dopušta pojedincima da pišu šta žele, a bana nigdje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve dobro rečeno.Clutch je napisao/la:Tesko da je bolji igrac od Inieste bez obzira na ovu Zlatnu loptu, tj. barem po meni nije. Od Xavija sigurno jest.
Ko su ta dvojicaRomagnoli13 je napisao/la:Na kraju će ga pamtiti kao većeg igrača nego što su to bili Iniesta ili Xavi. Kakav je majstor Pero i šta ti je lobi i marketing.
Što se tice nagrade, šteta što kopitar ode iz Perine prćije, nema više balončića na opasne poze i isklesani torzo, Flo mu zavnuo pipu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nezasluženo, odličan igrač sve to stoji, ponajbolji na svojoj poziciji ali daleko od toga da je najbolji na svijetu. Ali, eto, ima rezultate sa klubom i reprezentacijom, čestitam mu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- TonyMontana
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Tesko da je bolji igrac od Inieste bez obzira na ovu Zlatnu loptu, tj. barem po meni nije. Od Xavija sigurno jest.
Gdje piše da Zlatna Lopta odredjuje ko je u globalu bolji igrač na kraju karijere ?
Pitaj @Romagnolia.TonyMontana je napisao/la:Clutch je napisao/la:Tesko da je bolji igrac od Inieste bez obzira na ovu Zlatnu loptu, tj. barem po meni nije. Od Xavija sigurno jest.
Gdje piše da Zlatna Lopta odredjuje ko je u globalu bolji igrač na kraju karijere ?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Messi gore rangiran od Mbappea
Kakva smijurija od nagrade
Kakva smijurija od nagrade
TonyMontana dijeli kisik.
Ne znam koji su se kriteriji gledali za ovogodišnju nagradu, ali Luka Modrić pored Cristiana i Lea, pored Griezmanna i Varanea, pored Hazarda i Bruynea.
Ne znam koji su se kriteriji gledali za ovogodišnju nagradu, ali Luka Modrić pored Cristiana i Lea, pored Griezmanna i Varanea, pored Hazarda i Bruynea.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zahvaljujući tim nagradama Ronaldo je jedino jednak Messiu. I takvog će ga historija pamtiti, možda i kao većeg igrača. I ako ko god ima par zdravih očiju zna da je Messi bio i ostao kompletniji igrač od Ronalda. Onda je lahko zaključiti zbog čega će Luka biti upamćen kao veći igrač od Xavia ili Iniesta recimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.